2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar hepinize merhaba.
Bugün bizim kontrol günümüzdü.Kalp atışlarını duyduk çok şükür.
Yalnız idrar yollarında enfeksiyon çıktı bende de.İdrarda lökosit varmış.
Bebeğe zararı olmayan bir antibiyotik yazdı mutlaka kullanmalısın dedi.
Bir de bol su içmemi söyledi.Zaten çok su içen biriydim ama son zamanlarda
mide bulantısından ister istemez azaltmıştım.
Sanırım benim gibi olan arkadaşlar vardı.Genelde gebelikte yaşanılan bir durummuş zaten.

Bugün oğlum için de dişe randevu almıştık.O da yanımızdaydı,ben daha sonraki aylarda
bizimle götürmeyi düşünüyordum.Baktım merak ediyor onu da aldık yanımıza.
Babasınını kucağında kardeşini görmeye çalışıyordu,hep beraber dinledik kalp atışlarını.
Çok güzeldi oğlumun gözlerinde o şaşkın bakışları görmek ve tabii ki gümgümleri duymak.
Mayısın 2.haftası için de randevu verdi doktor 2'li test için.
Bizden bu kadar,biraz geçmişe bakayım.

bizim beyfendi yıllarca her işini kendisi yapmış evlendikten sora hiçbri şeye elini sürmek istemiyor. ben evlenmeden öncede benim her işimi annem yapıyordu evlenince kendimi resmen makina gibi hissettim bir süre. şimdi daha evliliğe tam alışamadan bebek gelince afalladım aslında daha yeni yeni hissediyorum farkına varıyorum mutlu olmaya başlıyorum.

bunları böyle yetiştiren analar yüzünden biz bu sıkıntıları çekiyoruz ya. amman dikkat edin haaa sizde gelinlerinizden laf yemeyin sonra :):)

hayırlı olsun canım maşallah
inş. benim de yarın kontrolüm var, güzel haberler alırım.
bende de enf. vardı ve lökosit vardı, amoklavin verdi doktor 4 gün kullandım bıraktım.
suyu pek içemedim ama...

kızlar ya bir an o iğrenç hastalıklı halim kalktı, acaba düşük mü oldu? ne oldu????????

Tatlım benden sana abla tavsiyesi ne sinirlen ne de kendine eziyet ederek o işi yap.
Madem o kadar kötü durumdasın kalkma dinlenmeye devam et.
Ben bir dinlenmeye başladım mı sabahı buluyor kalkmam.
Senin dayanamayıp kalkacağını bildiği için bu kadar rahat davranıyordur.

alıntıyla cevaplanın yanında tikli bir tırnak var ona tıklayınca istediğin kadar seçebiliosun canım şimdi ankaralılarada ayıp olmasın burasıda güzel ama bana resmi geliyor çok. o yüzden eskişehiri çok arıyorum. birde şu an heryerde toz var gibi yol çalışmaları falan. hava kirli geliyor bana gökyüzü uzak gibi. eskişehire gidince gökyüzü tepemde gibi hissediyorum o mavilik bile huzur veriyor bana. birde orda ulaşım problem değil. belki burda bizi en çok yoranda budur.

Son düzenleme:
6 olayını çok sündürdüler,hiç zannetmiyorum çıkacağını.

meclis tatile girmeden çıkacakmış. bide benim eşim kamu tarifesinde ona sürekli mesaj geliyor. dün mesaj geldi yine düzenlemelere başlamışlar. bize yetişir inşallah tek umdum o

LCWaikiki.com - Hamile Giyim
kızlar benim pantolonlar normalde darlar..şimdi karnım şişmiş filan değil ama düğmesini açıyorum dar olduğundan zarar vermesin diye
burdakiler hoşlar ama ben pek kıyafet almayı düşünmüyorum..
şimdi pantolon alsam ilerde basen popo çok çıkarmı..
yani bu pantolonlarda beden çok önemlimi..yoksa lastik kısmı kurtarıyomu hertürlü

gözün aydın canım. bana hiç idrar testi istemedi doktor. burdada okuyorum idrarda enfeksiyon çıktı falan diye. sana bi zararı oldumu yani bi belirti falan. neye istinaden yaptılar idrar testini bana istenmeyince şimdi farkettim bu akıntıların nedeni enfeksiyon falan olabilirmi diye. bide çok afedersin idrarım çok koyu sarı ben su içemiyorum diye öyle sanıodum ama şimdi huzursuz oldum biraz :26:

Teşekkür ederim canım inşallah yarın senden de güzel haberler duyarız.
Ya netten baktım da biraz öyle hemende geçmiyormuş.
Gebelik boyunca devam ettiği de oluyormuş.
İnşallah senin ki geçmiştir.
Aklına kötü şeyler getirme lütfen.İyi düşün iyi olsun annesi.
Birazdan başlar bulantıların merak etme.

Canım rutin testlerdendi benimki.2 hafta önceydi testleri yaptırdığım zaman.
Kontrole sonuçlarla gelirsin demişti doktor.2 hafta önce çok akıntım vardı, daha çok su
içebiliyordum.Son zamanlarda su içmem azalmıştı ve kasıklarımda batma tarzı ağrı vardı.
Ağrıyı sorduğumda enfeksiyondan dedi.
Bir de ben üşüdüğüm için tuvalete gitmeyi geciktirebiliyorum,ondan da olabilirmiş.

fasulyen seni kandırıyor annesi birazdan başlar
bana çok oldu hatta bu gün bile oldu
güzelce kahvaltı yaptım ne oluyo bulantım yok derken hoop fasulye kandırdım dedi:))

şşşşştttttt sakın öle düşünme allah korusun .
selam bile vermeden konuya daldım kusuruma bakmayın kızlar
melekleriniz ve sizler nasılsınız .biz iyiyiz bugün doktor amcaya gittik herşey yolunda çok şükür .iki hafta sonraya ense kalınlığı ölçmek için tekrar çağırdı.
bende iki gün önce kendimi çooook iyi hissetmeye başladım hamilelik belirtisi falan kalmadı korktumm tabiki ama çok şükür herşey yolunda .iyi düşünelim canım bebişler üzülmesin sonra

meclis tatile girmeden çıkacakmış. bide benim eşim kamu tarifesinde ona sürekli mesaj geliyor. dün mesaj geldi yine düzenlemelere başlamışlar. bize yetişir inşallah tek umdum o

Umarım dediğin gibi olur.
Ben 2 alıntıyı beceremedim yine,böyle devam :)
Ankaralılara ayıp olmaz,olsa bana olur,doğma büyüme buralıyım.Artık gerçekten çilesi çekilmiyor buranın.Özellikle trafiğini çekemiyorum.Ben hafta da 1 anneme giderken çekemiyorum üstelik,Allah size sabır versin.Gezebileceğin hiçbir yer yok,gece hayatı yok (olsa da artık bana yaramaz) vs.Asosyal yaşayıp üzerine bir de büyük şehir sıkıntısını çekiyorsun hepsi bu.

fasulyen seni kandırıyor annesi birazdan başlar
bana çok oldu hatta bu gün bile oldu
güzelce kahvaltı yaptım ne oluyo bulantım yok derken hoop fasulye kandırdım dedi:))

oh çok şükür inş. öyledir
mutlu oldum başkalarına da olunca, normal demek ki.

amin amin canım sağolasın
bu arada tebrikler maşalla barekallh

Geçmişi oku oku bitiremedim.nereden başlasam acaba, alıntı yapmadan ortaya karışık yapayım.
Ben daha hamile pantalonu almadım,strec pantalonlarımı kaldırdım. Zara dan aldığım rahat bir pantalon modelim var,renk renk almıştım-kasık kalça kısmı bol rahat paçalara doğru darlaşan kıvrık paça- onlarla simdilik rahatım.ama fazla sürmez yarın Tr de olacağım işlerimi halledip AVM ye koşacağım:)
Ben 54 kg ile hamile kaldım boyum 1.67 cm, hiç kilo alacakmışım gibi gelmiyor bana:) kesin en fazla ben alırım böyle dedim ya:)
Şimdi Dr.derdine düştüm iş nedeniyle İstanbul-avrupa yakasındayım hafta içi,hafta sonu Gebze ye geçiyorum.hem İstanbul da hem Gebze den Dr.bulmam lazım.Gebze de Medical Parkta bir Dr.önerdiler o olur büyük ihtimalle.

Hımmm birde eşlerden laf açılmış,nerdeyse 1,5 aydır doğru dürüst hiçbişey yapmadım yapamam yapacak bişey yok:)))kendine hazırlıyor ekmek arası yiyor eşim.ben eşimden pek bişey istemiyorum ev işi konusunda çünküüüüüüü eline hiç yakışmıyor hiç beceremiyor ben stres oluyorum bırak dağınık kalsın diyorum içimden.oda oldukça rahat zaten:)bazen kendim yapıyorum bişeyler sonra kavga çıkartıyorum:)
Ben bu haftalarda- tiksinme mide bulantısı devam ede dursun-birden acıkmaya başlıyorum midem kazınıyor.hatta bu sabah Madoya gittik hiç yiyemem dediğim şeyden 2 dilim yedim açlıktan ölüyorum sandım.
Yeni gelen herkes hoşgelmişşşş:)))))))))

Simaycığım 'alıntı yap cevapla' yazıyorya onun yanında bir kutucuk var.
Onu işaretlediğinde o mesajı alıntılamış oluyorsun.
Sonra başka bir mesajın o kutucuğunu işaretlediğinde o da alıntılanmış oluyor.
Ayy umarım anlatabilmişimdir.
Şimdi yazınca bana da karışıkmış gibi geldi.

Bade benim ilk hamileliğimde kullandığım pantalon çuval gibim birşeymiş yahu.
Bunlar ne kibar modeller.Ben o pantalonu 3 ay giydim söylemesi ayıp.
Beli ayarlanabilir lastikliydi kendi de epey boldu.
Bunlar sanki hamilelik ilerledikçe dar gelmeye başlar gibi bacaktan-popodan.

Alıntı ile Cevapla, bu yazının yanındaki butona tıklayın.
Bende Ankara doğumluyum anne tarafı hep Ankarada, uzaktan benim için özel.ama içi nasıl bilemem:)

merhaba bade
eğer bacaklarından ve dediğin gibi basenlerinden çok kilo almazsan ki ister istemez alınıyo bir beden büyük olması daha iyi hem sen rahat edersin hem bebek .bir tane pantolon alsan zaten yeter .ben geçen hafta aldım bir tane .bir beden büyük aldım nolur nolmaz diye

Bu sefer anladım sanırım.Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…