benim eşim de öyledir annesi saolsun mu diyim bilmiyorum hiçbi işe el sürdürtmemiş dinlen sonra yaparsın diyo bişey yapar mısın desem. atıyorum bikaç bardak var makineye koyar mısın ben rahatsızım diyorum tamam acele etme dinlen öyle koyarsın diyo gıcık ya. sinirimden kalkıp öğüre öğüre koyuyorum .
Kızlar hepinize merhaba.
Bugün bizim kontrol günümüzdü.Kalp atışlarını duyduk çok şükür.
Yalnız idrar yollarında enfeksiyon çıktı bende de.İdrarda lökosit varmış.
Bebeğe zararı olmayan bir antibiyotik yazdı mutlaka kullanmalısın dedi.
Bir de bol su içmemi söyledi.Zaten çok su içen biriydim ama son zamanlarda
mide bulantısından ister istemez azaltmıştım.
Sanırım benim gibi olan arkadaşlar vardı.Genelde gebelikte yaşanılan bir durummuş zaten.
Bugün oğlum için de dişe randevu almıştık.O da yanımızdaydı,ben daha sonraki aylarda
bizimle götürmeyi düşünüyordum.Baktım merak ediyor onu da aldık yanımıza.
Babasınını kucağında kardeşini görmeye çalışıyordu,hep beraber dinledik kalp atışlarını.
Çok güzeldi oğlumun gözlerinde o şaşkın bakışları görmek ve tabii ki gümgümleri duymak.
Mayısın 2.haftası için de randevu verdi doktor 2'li test için.
Bizden bu kadar,biraz geçmişe bakayım.
benim eşim de öyledir annesi saolsun mu diyim bilmiyorum hiçbi işe el sürdürtmemiş dinlen sonra yaparsın diyo bişey yapar mısın desem. atıyorum bikaç bardak var makineye koyar mısın ben rahatsızım diyorum tamam acele etme dinlen öyle koyarsın diyo gıcık ya. sinirimden kalkıp öğüre öğüre koyuyorum .
Ben yeniyim 2 alıntıyla nasıl cevaplanıyor bulamadım :)
Doğduğun şehri özlersin elbet ama Ankara nın pek özlenecek tarafı kalmadı gibi birşey.Trafik,kalabalık,karmaşa vs.
Hadi İstanbulun güzelliği için bir takım sıkıntılarına katlanırsın ama Ankara da güzellik,deniz falan da yok,boşuna çile çekiyoruz.Gerçekten yaşlanıyor insan.
6 olayını çok sündürdüler,hiç zannetmiyorum çıkacağını.
Kızlar hepinize merhaba.
Bugün bizim kontrol günümüzdü.Kalp atışlarını duyduk çok şükür.
Yalnız idrar yollarında enfeksiyon çıktı bende de.İdrarda lökosit varmış.
Bebeğe zararı olmayan bir antibiyotik yazdı mutlaka kullanmalısın dedi.
Bir de bol su içmemi söyledi.Zaten çok su içen biriydim ama son zamanlarda
mide bulantısından ister istemez azaltmıştım.
Sanırım benim gibi olan arkadaşlar vardı.Genelde gebelikte yaşanılan bir durummuş zaten.
Bugün oğlum için de dişe randevu almıştık.O da yanımızdaydı,ben daha sonraki aylarda
bizimle götürmeyi düşünüyordum.Baktım merak ediyor onu da aldık yanımıza.
Babasınını kucağında kardeşini görmeye çalışıyordu,hep beraber dinledik kalp atışlarını.
Çok güzeldi oğlumun gözlerinde o şaşkın bakışları görmek ve tabii ki gümgümleri duymak.
Mayısın 2.haftası için de randevu verdi doktor 2'li test için.
Bizden bu kadar,biraz geçmişe bakayım.
hayırlı olsun canım maşallah
inş. benim de yarın kontrolüm var, güzel haberler alırım.
bende de enf. vardı ve lökosit vardı, amoklavin verdi doktor 4 gün kullandım bıraktım.
suyu pek içemedim ama...
kızlar ya bir an o iğrenç hastalıklı halim kalktı, acaba düşük mü oldu? ne oldu????????
gözün aydın canım. bana hiç idrar testi istemedi doktor. burdada okuyorum idrarda enfeksiyon çıktı falan diye. sana bi zararı oldumu yani bi belirti falan. neye istinaden yaptılar idrar testini bana istenmeyince şimdi farkettim bu akıntıların nedeni enfeksiyon falan olabilirmi diye. bide çok afedersin idrarım çok koyu sarı ben su içemiyorum diye öyle sanıodum ama şimdi huzursuz oldum biraz :26:
bende de enf. vardı ve lökosit vardı, amoklavin verdi doktor 4 gün kullandım bıraktım.
suyu pek içemedim ama...
kızlar ya bir an o iğrenç hastalıklı halim kalktı, acaba düşük mü oldu? ne oldu????????
suyu pek içemedim ama...
meclis tatile girmeden çıkacakmış. bide benim eşim kamu tarifesinde ona sürekli mesaj geliyor. dün mesaj geldi yine düzenlemelere başlamışlar. bize yetişir inşallah tek umdum o
fasulyen seni kandırıyor annesi birazdan başlar
bana çok oldu hatta bu gün bile oldu
güzelce kahvaltı yaptım ne oluyo bulantım yok derken hoop fasulye kandırdım dedi:))
şşşşştttttt sakın öle düşünme allah korusun .
selam bile vermeden konuya daldım kusuruma bakmayın kızlar
melekleriniz ve sizler nasılsınız .biz iyiyiz bugün doktor amcaya gittik herşey yolunda çok şükür .iki hafta sonraya ense kalınlığı ölçmek için tekrar çağırdı.
bende iki gün önce kendimi çooook iyi hissetmeye başladım hamilelik belirtisi falan kalmadı korktumm tabiki ama çok şükür herşey yolunda .iyi düşünelim canım bebişler üzülmesin sonra
oh çok şükür inş. öyledir
mutlu oldum başkalarına da olunca, normal demek ki.
:
Umarım dediğin gibi olur.
Ben 2 alıntıyı beceremedim yine,böyle devam :)
Ankaralılara ayıp olmaz,olsa bana olur,doğma büyüme buralıyım.Artık gerçekten çilesi çekilmiyor buranın.Özellikle trafiğini çekemiyorum.Ben hafta da 1 anneme giderken çekemiyorum üstelik,Allah size sabır versin.Gezebileceğin hiçbir yer yok,gece hayatı yok (olsa da artık bana yaramaz) vs.Asosyal yaşayıp üzerine bir de büyük şehir sıkıntısını çekiyorsun hepsi bu.
Umarım dediğin gibi olur.
Ben 2 alıntıyı beceremedim yine,böyle devam :)
Ankaralılara ayıp olmaz,olsa bana olur,doğma büyüme buralıyım.Artık gerçekten çilesi çekilmiyor buranın.Özellikle trafiğini çekemiyorum.Ben hafta da 1 anneme giderken çekemiyorum üstelik,Allah size sabır versin.Gezebileceğin hiçbir yer yok,gece hayatı yok (olsa da artık bana yaramaz) vs.Asosyal yaşayıp üzerine bir de büyük şehir sıkıntısını çekiyorsun hepsi bu.
LCWaikiki.com - Hamile Giyim
kızlar benim pantolonlar normalde darlar..şimdi karnım şişmiş filan değil ama düğmesini açıyorum dar olduğundan zarar vermesin diye
burdakiler hoşlar ama ben pek kıyafet almayı düşünmüyorum..
şimdi pantolon alsam ilerde basen popo çok çıkarmı..
yani bu pantolonlarda beden çok önemlimi..yoksa lastik kısmı kurtarıyomu hertürlü
Simaycığım 'alıntı yap cevapla' yazıyorya onun yanında bir kutucuk var.
Onu işaretlediğinde o mesajı alıntılamış oluyorsun.
Sonra başka bir mesajın o kutucuğunu işaretlediğinde o da alıntılanmış oluyor.
Ayy umarım anlatabilmişimdir.
Şimdi yazınca bana da karışıkmış gibi geldi.
Bade benim ilk hamileliğimde kullandığım pantalon çuval gibim birşeymiş yahu.
Bunlar ne kibar modeller.Ben o pantalonu 3 ay giydim söylemesi ayıp.
Beli ayarlanabilir lastikliydi kendi de epey boldu.
Bunlar sanki hamilelik ilerledikçe dar gelmeye başlar gibi bacaktan-popodan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?