sağol canım doktora gittiğimde yazdırayım mide yanması ağrısı nedir bilmezdim birkaç gündür midemde yanıyor.Çık gez canım ohh miss gibii..
anam kocene maşallah yemekde yapıyor haaaa benımkıde sesını cıkarmıyor kıss onune kacgundur ekmek peynır tost most bıseyler koyorum hıc ıtıraz etmıyor olsun dıyor
alında ben bir sene geçsin diyodum çocuk için ilk ay ilaç kullandım ama ilaç bana dokundu bıraktım eşim korunuyodu güya anlaşılan oda korunamamış benimki tam bir süpriz yumurta
yap adama da yzaık aslında yemek yok,paris yok temizliğdede yardım edıyor zaten akşam saat 21:00 da geliyor ne bılıyım yaa cok bunaldım aslında mesela su an mdem bos grulduyor aclık bas agrısı yağıyor ama cıkssss herseyden tıksındıgımden yemek yıyemıyorum
bende 68 le kaldım şu an 65 im. 58 le kalmayı istiodum. umarım çok kilo almam şu an canım bişey istemio ama sonra isterse bilmiyorum napıcaz. ben yerkende pek tat alamıyorum. dişlerimi günde 3 kere fırçalarken 1 e düşürdüm. sabahları saçımı bile taramıyorum. aynı kıyafeti iki gün giyiyorumhergün duş alan ben artık haftada 2 gün zor alıyorum. çünkü duşta tansiyonum düşüyo. çarpıntı oluyor kendimi dışarı zor atıyorum. ondada eşim yıkıyo kendim hareket etsem bayılıp kalırım heralde. bişey yiyemiyorum uykuda çok düzensiz öyle olunca bünyem zayıf düşüyor heralde :26:
Ben Selahattin Kükner'e gidiyorum. Ümitköy de A Klinik bir de Tunus da Elit Med diye kliniği var.Doktorumdan çok memnunum ama hastane de çalışmıyor,anlaşmalı olduğu hastaneler varmış doğumu oralarda yaptırıyormuş.Kan tahlillerini falan kliniklerde yaptırıyorum ama ileriki testlerde falan hastane gerekirse diye araştırma yapıyorum.
Şirket oto servisi falan mı? Konya Yolu deyince öyle şirketler geldi de aklıma :)
Ben geldim annisler ... Sukur rabbime hersey cok iyi .. Minik yavrum nerdeyse 2cm olmus 19mm:)
Cok sevincliyim yaa anlatamam , rabbim kucagima kucagimiza almayi nasip etsin yavru kuslarimizi ..
TSh degerim 1,91 iyi dedi doktorum .. Butun ilaclara iignelere simdilik devam .. Saglikli olsunda yavrum 9 ay vurayim ihneyi ..
Sabah doktordayken gecmisi okudum biraz ..
Kanamalari olan arkadaslarimizin rabbim biran once sifalarini verir insallah
Taze annisler gelmisler hosgelmisler ..
Iyi haberle donen kese , bebegi goren butun anneleri tebrik ediyorum ( teldeyim alinti yapamadim)
Rabbim sana binlerce kez sukur olsun ..
Nehar :)) sabahtan beri guluyorum , oglumu zor dogurunca bilinc altim kolaya kacmis :)))
yazdır çok rahatlatıyor..nerdee canım 3 ay bitmeden bana gezmek yok..
lekelenmem bitsinde yavaş yavaş çıkarım..
çok şükür hiç şikayetçi değilim gerçi kuzucuk iyi olsunda ben beklerim evde:)
ya yemek yapmakla ilgisi yok aslında adamın
ben tarif ediyorum basit basit şeyler yapıyo
menemen,kısır,patates salatası..böyle kolay şeyleri yapıyo sağolsun
ne yapayım mutfağın kapısını açamıyorum
e yakında kimsede yok el mahkum yapıyo
yoksa normalde bi bardak su getirmezdi
aynı problem bende de var canım duşa girince bana bişeyler oluyo geçen gün resmen bayılıyodum aşkımm diye seslendim sesim de çıkmıyo suyu kapattım sabunlu sabunlu zor çıktım duştan biraz kendime gelince eşim halletti gerisini o yıkadı valla
ilaç ben de ilk başta kullanmıştım ama berbat birşey asla tavsiye etmiyorum.
nasipten öte köy yok arkadaşım :)
sağlıkla doğururuz inşallah.
benimki de 21de geliyor, kıyamıyordum ama bak o bana kıydı. makineyi öylece bıraktı. normalde ben zaten boşaltırım ama işte kokudan giremiyorum bile.
acil kendine dıaşrıdan söyle bişeyler ya da tost ye.
asla guruldatma karnını mide bulantısı artıyor o zaman.
pilav da iyi geliyor
hadi bakalım kaç kilo alacağız. zaman ne gösterecek.
ben de aynık ıyafetleri giyiyorum, halim olmuyor, çok sıcak suda durmak iyi değil zaten çarğıntı yapar.
duşa girmeden muhakkak bir bardak su iç ve çıkınca da hemen iç çünkü tansiyon düşüyor canım
olsun canım ufak tefek yapıyor ya olsun benımkıde gecen bana pure yaptı yedımm
yok canım değil. maden üzerine ama bir sürü işleride var. holding bünyesinde 40 a yakın şirket var. kesin otomobille alakalı bişilerde vardır :) ben jeoloji mühendisiyim. maden hakları ve çed üzerine çalışıyorum. şirketde madencilik üzerine. 4500 e yakın maden ruhsatları var. onlarla uğraşıyoruz. sen nerde oturuyorsun?
bende dogma buyume ankadarydım işe gırınce ıstanbula geldım aslende zonguldaklıyım aileden yanı
siz bole ankaradan bahsedınce duygulanıyorum bende çiftlik kavsagında oturdum yıllarca istanbul yolunda
aynı problem bende de var canım duşa girince bana bişeyler oluyo geçen gün resmen bayılıyodum aşkımm diye seslendim sesim de çıkmıyo suyu kapattım sabunlu sabunlu zor çıktım duştan biraz kendime gelince eşim halletti gerisini o yıkadı valla
yok canım değil. maden üzerine ama bir sürü işleride var. holding bünyesinde 40 a yakın şirket var. kesin otomobille alakalı bişilerde vardır :) ben jeoloji mühendisiyim. maden hakları ve çed üzerine çalışıyorum. şirketde madencilik üzerine. 4500 e yakın maden ruhsatları var. onlarla uğraşıyoruz. sen nerde oturuyorsun?
Birtek bende mi böyle acaba diyodum.hamilelikte yemekle ilgili hiç sorunum olmadı çok şükür kusuyorum ama peşinden hemen yemek yiyebiliyorum. ama benimde banyo konusunda bir soğumam oldu. nerdeyse her gün suya girsem gozunmazdım. su kafama indikçe kötü oluyorum. bunalıyorum ve yanımda kesin birisi olsun istiyorum . eşim evde olmadan suya giremiyorum resmen
eşle ilgili benim sıkıntımda akşamları her işime yardımcı oluyor ama bizde kardeşime gidiyorz genelde yiyip öyle eve geçiyoruz. sabahları kahvaltı yapmadan çıkamıyorum evden tek zeytin olsun ağzıma bişey almam lazım. tiroid bezlerim çalışmadığı için ilaç alıyorum o nedenle her sabah kahvaltı hazırlamak zorundayım. ikimizde çalışıyoruz ama beyfendi güzellik uykusundan birtürlü kalkamıyory. bir sabahta ben kalkıp kahvaltı hazırlayım demiyo. sinir ediyor beni. bulantı olsada gidip hazırlıyorum o da bende dışardan yağlı şeyler yemeyelim diye. ama hiiiçç kıymeti yok.sbütün gün sinir olduğum bir iş yerinde biraz katkım olsun diye çalışıyorum ama yine de kadınsın diye hem ev hanımı hem iş hanımı bide üstüne üstlük hamilelik sıkıntısını çekmek zorundasın(
bende ütüsünü yapmıyorum kendi yapıyor ohh olsun :):):):)
ya ben hala çok sinirliyim ya herşeye sinirleniyorum eşim bişeye kızsa oturup ağlıyorumkv kp yi görmek bile istemiyorum evde dolaşmalarına bile sinir oluyorum sanki sürekli bana bakıyolar.:18::18::18::18:
deliriyor muyum ne
Eryaman dayım,yani şehir dışında :) Benim iş yeriyle ev arası servisle 5 dk.Gerçi memnun değilim işimden,tam iş aramaya başlayacakken hamile kaldım.Doğumdan sonra yeni bir işte zor görünüyor ama bakalım,kısmet.
bende 2 senedir burdayım :) iş için geldim sonra eşimle tanıştık evlendim kaldım yoksa niyetim istanbula veya izmire gitmekti. memleketim eskişehir orayada aşığım ama hep deniz olan biyerde yaşamak istedim. eskişehriden sonra ankara baya kalabalık geldi bana. ömrüm trafikte geçiyo gibi hissediyorum. bazen o kadar geriyorki yoruluyorum. gerçi istanbulda öyle. aslında en güzeli küçük bir sahil kasabasında yaşamak heralde :) orda insan hiç yaşlanmaz gibi geliyor. ben 2 yıldır ankarada yaşlandığımı hissediyorum :)
ya ben hala çok sinirliyim ya herşeye sinirleniyorum eşim bişeye kızsa oturup ağlıyorumkv kp yi görmek bile istemiyorum evde dolaşmalarına bile sinir oluyorum sanki sürekli bana bakıyolar.:18::18::18::18:
deliriyor muyum ne
Birtek bende mi böyle acaba diyodum.hamilelikte yemekle ilgili hiç sorunum olmadı çok şükür kusuyorum ama peşinden hemen yemek yiyebiliyorum. ama benimde banyo konusunda bir soğumam oldu. nerdeyse her gün suya girsem gozunmazdım. su kafama indikçe kötü oluyorum. bunalıyorum ve yanımda kesin birisi olsun istiyorum . eşim evde olmadan suya giremiyorum resmen
eşle ilgili benim sıkıntımda akşamları her işime yardımcı oluyor ama bizde kardeşime gidiyorz genelde yiyip öyle eve geçiyoruz. sabahları kahvaltı yapmadan çıkamıyorum evden tek zeytin olsun ağzıma bişey almam lazım. tiroid bezlerim çalışmadığı için ilaç alıyorum o nedenle her sabah kahvaltı hazırlamak zorundayım. ikimizde çalışıyoruz ama beyfendi güzellik uykusundan birtürlü kalkamıyory. bir sabahta ben kalkıp kahvaltı hazırlayım demiyo. sinir ediyor beni. bulantı olsada gidip hazırlıyorum o da bende dışardan yağlı şeyler yemeyelim diye. ama hiiiçç kıymeti yok.sbütün gün sinir olduğum bir iş yerinde biraz katkım olsun diye çalışıyorum ama yine de kadınsın diye hem ev hanımı hem iş hanımı bide üstüne üstlük hamilelik sıkıntısını çekmek zorundasın(
bende ütüsünü yapmıyorum kendi yapıyor ohh olsun :):):):)
benim eşim de öyledir annesi saolsun mu diyim bilmiyorum hiçbi işe el sürdürtmemiş dinlen sonra yaparsın diyo bişey yapar mısın desem. atıyorum bikaç bardak var makineye koyar mısın ben rahatsızım diyorum tamam acele etme dinlen öyle koyarsın diyo gıcık ya. sinirimden kalkıp öğüre öğüre koyuyorum .
hayrlısı olsun canım. bizde sakin bir yerde oturalım diye batıkenti seçtik. evimizin yeri çok güzel çok huzurlubide şu işe gelip gitme problemi olmasa. trafikte deli oluyorum. zaten hormonlardan sinirli oluyor insan bide üzerine trafik olunca iyce nevrim dönüyor. neyse allahtan doğum izni 6 aya çıkıyor. kış boyunca evde olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?