2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
sağol canım doktora gittiğimde yazdırayım mide yanması ağrısı nedir bilmezdim birkaç gündür midemde yanıyor.Çık gez canım ohh miss gibii..

yazdır çok rahatlatıyor..nerdee canım 3 ay bitmeden bana gezmek yok..
lekelenmem bitsinde yavaş yavaş çıkarım..
çok şükür hiç şikayetçi değilim gerçi kuzucuk iyi olsunda ben beklerim evde:)

anam kocene maşallah yemekde yapıyor haaaa benımkıde sesını cıkarmıyor kıss onune kacgundur ekmek peynır tost most bıseyler koyorum hıc ıtıraz etmıyor olsun dıyor

ya yemek yapmakla ilgisi yok aslında adamın
ben tarif ediyorum basit basit şeyler yapıyo
menemen,kısır,patates salatası..böyle kolay şeyleri yapıyo sağolsun
ne yapayım mutfağın kapısını açamıyorum
e yakında kimsede yok el mahkum yapıyo

yoksa normalde bi bardak su getirmezdi

alında ben bir sene geçsin diyodum çocuk için ilk ay ilaç kullandım ama ilaç bana dokundu bıraktım eşim korunuyodu güya anlaşılan oda korunamamış benimki tam bir süpriz yumurta

ilaç ben de ilk başta kullanmıştım ama berbat birşey asla tavsiye etmiyorum.
nasipten öte köy yok arkadaşım :)
sağlıkla doğururuz inşallah.

benimki de 21de geliyor, kıyamıyordum ama bak o bana kıydı. makineyi öylece bıraktı. normalde ben zaten boşaltırım ama işte kokudan giremiyorum bile.
acil kendine dıaşrıdan söyle bişeyler ya da tost ye.
asla guruldatma karnını mide bulantısı artıyor o zaman.
pilav da iyi geliyor

hadi bakalım kaç kilo alacağız. zaman ne gösterecek.
ben de aynık ıyafetleri giyiyorum, halim olmuyor, çok sıcak suda durmak iyi değil zaten çarğıntı yapar.
duşa girmeden muhakkak bir bardak su iç ve çıkınca da hemen iç çünkü tansiyon düşüyor canım

yok canım değil. maden üzerine ama bir sürü işleride var. holding bünyesinde 40 a yakın şirket var. kesin otomobille alakalı bişilerde vardır :) ben jeoloji mühendisiyim. maden hakları ve çed üzerine çalışıyorum. şirketde madencilik üzerine. 4500 e yakın maden ruhsatları var. onlarla uğraşıyoruz. sen nerde oturuyorsun?

Gözün aydın canım iyi haberlerle gelmişsin oh ne güzel inşallah hep böyle iyi haberler alırız allah tamamına erdirsin

olsun canım ufak tefek yapıyor ya olsun benımkıde gecen bana pure yaptı yedımm

sıcak yıkanmamak gerekiyormuş. gerçi bende çok ılık açıyorum suyu ama bunalıyorum. biz önceden hergün duş aldığımız için hep beraber giriyorduk. hamilelikten sonrada öyle yaptık o zaman farkettik ben yanlız olsam kesin bayılırdım. hareket etmememe rağmen acayip fenalaşıyorum gözlerim falan kararıyor o yüzden duş kabus oldu benim için hiç girmek istemiyorum o derecedeyim yani. şu an anlatırken bile o anı yaşamış gibi oldum

benımde aklım evdekııı makınedekı bulasıklarrrr ve basıma agrı gırdı su an cok fenaaaaa

bende dogma buyume ankadarydım işe gırınce ıstanbula geldım aslende zonguldaklıyım aileden yanı

siz bole ankaradan bahsedınce duygulanıyorum bende çiftlik kavsagında oturdum yıllarca istanbul yolunda

Selam kızlar nasılsınız malum geçmişi okuyamıyorum kanamam durdu allahıma binlerce sukur kahve az az gelio suan sadece tansıyonum dusuyo kucukte buyukte yerle bir 9/5 dusuo hep sekermı yesem tuzlu ayranmı bılemedim eşim kaynanam yengem bakıyo allah razı olsun pazartesi randevum var umarım kötü bişeyle karsılasmam 2 kılo vermişim uzuntuden dualarınızı esirgemeyin canlarım mucuksss hepinizi çokkkk öpuyorum

Son düzenleme:
bende dogma buyume ankadarydım işe gırınce ıstanbula geldım aslende zonguldaklıyım aileden yanı

siz bole ankaradan bahsedınce duygulanıyorum bende çiftlik kavsagında oturdum yıllarca istanbul yolunda

bende 2 senedir burdayım :) iş için geldim sonra eşimle tanıştık evlendim kaldım yoksa niyetim istanbula veya izmire gitmekti. memleketim eskişehir orayada aşığım ama hep deniz olan biyerde yaşamak istedim. eskişehriden sonra ankara baya kalabalık geldi bana. ömrüm trafikte geçiyo gibi hissediyorum. bazen o kadar geriyorki yoruluyorum. gerçi istanbulda öyle. aslında en güzeli küçük bir sahil kasabasında yaşamak heralde :) orda insan hiç yaşlanmaz gibi geliyor. ben 2 yıldır ankarada yaşlandığımı hissediyorum :)

ya ben hala çok sinirliyim ya herşeye sinirleniyorum eşim bişeye kızsa oturup ağlıyorum kv kp yi görmek bile istemiyorum evde dolaşmalarına bile sinir oluyorum sanki sürekli bana bakıyolar.:18::18::18::18:
deliriyor muyum ne

Birtek bende mi böyle acaba diyodum.hamilelikte yemekle ilgili hiç sorunum olmadı çok şükür kusuyorum ama peşinden hemen yemek yiyebiliyorum. ama benimde banyo konusunda bir soğumam oldu. nerdeyse her gün suya girsem gozunmazdım. su kafama indikçe kötü oluyorum. bunalıyorum ve yanımda kesin birisi olsun istiyorum . eşim evde olmadan suya giremiyorum resmen

eşle ilgili benim sıkıntımda akşamları her işime yardımcı oluyor ama bizde kardeşime gidiyorz genelde yiyip öyle eve geçiyoruz. sabahları kahvaltı yapmadan çıkamıyorum evden tek zeytin olsun ağzıma bişey almam lazım. tiroid bezlerim çalışmadığı için ilaç alıyorum o nedenle her sabah kahvaltı hazırlamak zorundayım. ikimizde çalışıyoruz ama beyfendi güzellik uykusundan birtürlü kalkamıyory. bir sabahta ben kalkıp kahvaltı hazırlayım demiyo. sinir ediyor beni. bulantı olsada gidip hazırlıyorum o da bende dışardan yağlı şeyler yemeyelim diye. ama hiiiçç kıymeti yok.sbütün gün sinir olduğum bir iş yerinde biraz katkım olsun diye çalışıyorum ama yine de kadınsın diye hem ev hanımı hem iş hanımı bide üstüne üstlük hamilelik sıkıntısını çekmek zorundasın (

bende ütüsünü yapmıyorum kendi yapıyor ohh olsun :):):):)

Eryaman dayım,yani şehir dışında :) Benim iş yeriyle ev arası servisle 5 dk.Gerçi memnun değilim işimden,tam iş aramaya başlayacakken hamile kaldım.Doğumdan sonra yeni bir işte zor görünüyor ama bakalım,kısmet.

benim eşim de öyledir annesi saolsun mu diyim bilmiyorum hiçbi işe el sürdürtmemiş dinlen sonra yaparsın diyo bişey yapar mısın desem. atıyorum bikaç bardak var makineye koyar mısın ben rahatsızım diyorum tamam acele etme dinlen öyle koyarsın diyo gıcık ya. sinirimden kalkıp öğüre öğüre koyuyorum .

canım sizin ayrı ev işi ne oldu. ne durumda. daha ne zamana kadar berabersiniz. valla ben evde eşime tahammül edemiyorum. senin işin daha zor. Allah yardımcın olsun

hayrlısı olsun canım. bizde sakin bir yerde oturalım diye batıkenti seçtik. evimizin yeri çok güzel çok huzurlu bide şu işe gelip gitme problemi olmasa. trafikte deli oluyorum. zaten hormonlardan sinirli oluyor insan bide üzerine trafik olunca iyce nevrim dönüyor. neyse allahtan doğum izni 6 aya çıkıyor. kış boyunca evde olucam

Ben yeniyim 2 alıntıyla nasıl cevaplanıyor bulamadım :)
Doğduğun şehri özlersin elbet ama Ankara nın pek özlenecek tarafı kalmadı gibi birşey.Trafik,kalabalık,karmaşa vs.
Hadi İstanbulun güzelliği için bir takım sıkıntılarına katlanırsın ama Ankara da güzellik,deniz falan da yok,boşuna çile çekiyoruz.Gerçekten yaşlanıyor insan.

ben de geçen hafta görümcem geldi, sonrasında sinir oldum. nefret ediyoprum, eşim onlara hizmet ediyor bana yok.
bu haftada kv ve küçük görümcem gelecek bizde kalacakmış.
valla gelmesinler, faydaları yok bir de hizmetlerini edemem dedim.

yapma ne yapacaksın.
aynen öyle hem iş kadını hem ev hanımı valla yapmayacaksın aslında.
benim eşim anasına evi süpürürmüş bana yapmıyor

hiç koymaaaaaaa, sabret. sinir olma. git yat. eşşoğlu eşekler
ayhhhhhhhhhh sinir oldum valla.

kızlar az önce öğlen yemeğine yemekhaneye yürüdüm geldim, o andan beri ağız tadım geri geliyor gibi acaba düşük müşük mü yaptım kendiliğinden gidiyormuş ya bazen çok korkuyorum.
kontrolüm de yarın
inşallah bişey yoktur

6 olayını çok sündürdüler,hiç zannetmiyorum çıkacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…