2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Ya bide arkadaşlarbenim rahim ters gerçi bunun bir problem oluşturmuyacağını söyledi doktor ve ayrıca kist varmış birde bu da hamilelikle alakalıymış bir problem yok dedi ama enteresan geldi bana

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle , bende yeni katılıyorum aranıza.. beklenen doğum tarihim 7 kasımmış beni de listeye eklerseniz sevinirim..

sanırım bende bu topikteyim artık daha adet günüme 4 gün var bugün belli belirsiz 2. cizgiyi gördüm ama kısmet bakalım burada herkese merhabalar...

Gözünaydın canim. Hayırlısı ile saglikla al kucağına. Bizde yarin kesemizi gorecegiz belki kalbide duyariz insallah.

Ya bide arkadaşlarbenim rahim ters gerçi bunun bir problem oluşturmuyacağını söyledi doktor ve ayrıca kist varmış birde bu da hamilelikle alakalıymış bir problem yok dedi ama enteresan geldi bana

canım hayırlı olsn kapt atısınıda duymussun benımde cok mınık 5 haftada keseyı olctu 3bucuk mm daha buyucekkk annesiii
buarada kıst bendede var asılama oldugum ıcın catlamayan yumurtm bıle varmıs 3 lıtre su ıc devamlı su ıcmek ıyıymısss

göün aydın canım darısı bize ben daha doktora gitmedim bu hafta gitmeyi düşünüyorum keseyi görürüm herhalde

peki kesenin içinde bebeği görebildi mi 5+2 de?

kızlar merhaba bende kasım annelerinden olacağım kısmetse cuma günü kese ve kalp atışı için gideceğiz bakalım. Rabbim cümlemize hayırlısı versin...

kızlar cumertesi keseciğimizi gördük.
haftaya kalp atışı için gideceğiz. daha çok küçük duyamayız dedi doktor.
benimde rahimde ayrıca 5 cm kistim var. yumurtlama ilacımı kullandın dedi doktor ama kullanmadım bişey
döllenmeden dolayı olurmuş. kaybolucak dedi.

masAllah sizeeee insAllah bizlerde görur ve duyariz

seninde gozunaydin cnmmmmmm yavas yavas ilerlemeye basladik Allahiminda izniyle

kuzum dra gidecektin ne oldu yavrum hadi haberler sendee

hadı yaa senınde mı var canım benımde var baya kısıde varmıs kıst allah allah yaa
benım bellı nıye oldugu zatenn ben asılama oldum kımısı catlamamıs bılee olece kalmıs orda 8 9 yumurtam olmus
ınsallah gıderler

arkadaşlar kötüyüm ya.çok az artıyor değerlerim 2gün önce1400 olması lazımken 732 çıktı hadi neyse bugün 1500 olması lazımken 1049 çıktı.doktor çok şaşırdı buişte ciddi bi anormallik var dedi.6haftalık gebe anca 1000 oldu ve 2katı artmıyor diyerek bana doopler çektirmemi söyledi çektirdim 6mm lik küçük bişey var ama içinde görülmüyor dedi.beklemekten başka yapacak bişey yok dedi velhasıl eve geldimki kahverengi(adette önce yoğun kahverengi akıntı olur ya)akıntı olmuş korkuyla doktoru aradım zaten bi anormallik vardı büyük ihtimal vücut atıyor heralde dedi.şimdiye kadar hep ümitliydim ama şuan kötüyüm.rabbimin takdirine ufacık bi muhalefet olmaz asla ama insanlığımın gereği gözdende yaş geliyor.ama ben hala ümitliyim belkide düşük değildir.yarab senden ne gelecekse gelsin senki rahmetinlede kahrınlada güzelsin diyerek kendimi teselli ediyorum dua edin neolur.

Kizlar oncelikle o kadar guzel bir duygu ki ,ilk defa icimde gercekten bir can taşıdığımı anladım , Allah sizede nasip etsin , Allahıma şükürler olsun binlerce kere ......
Bizim mınısin pit pit pit pit atislarini duyduk , atış hızı cok iyiymis , atış hızının ölçüsü saglikli olup olmadıgı bilgisini veriyormuş bize , benimki 144 doktor süper dedi ( 100 un uzerinde olmasi saglikli oldugunu gösteriyormuş )
Bugun tam 6. Haftayı doldurdum , disaridan yani karindan ultrason yapildi , kese cok buyumus ama artik keseyi ölçmedi cunku bizimki minis gozukuyor ultrasonda tam 6 mm olmus ( bebegin kendisinin su anki haline yolk +sac deniliyor )
Darisi hepinizin basina

Canim cok uzuldum , inan keske yapabileceğimiz bir sey olsa , benim elimden gelen tek sey dua etmek her duamda senide içimden geçireceğim , lutfen cok uzulme hayirlisini versin buyuk Allahım ....

canım benim gözün aydın inşallah bende 10 gün sonra yazarım sizleri minişimin pıtpıtlarını.

cnmmmmm gozunaydin olsunnnn ne kadar sevindim anlatamam bu sevinci hepimize yasatsin Mevlam insAllah

cnm yaaa Allahim minigini korusun insAllah
ondan gelene elbet raziyiz insanogluyuz iste uzulmemek elde degil
Rabbim hangi yolu hakkinda hayirli kildi ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…