Arkadaşlar bebeğimin küt küt kalbinin atışını duydum bugun çok mutlu oldum.3mm olmuş karından baktı doktor daha küçük ama duyduk.düzensizmiş bıraz kalp atışları ama o da küçük olduğundan dolayı ara ara duyamıyormuşuz büyük ihtimal 6 haftalıkmış kesşn ölçümü haftaya yapıcak doktor bu arada vitaminlerı kesti doktorbi folik asit kıllan dedi onun dışındakiler mide bulantısını artırırmış darısı herkezin başına
Ya bide arkadaşlarbenim rahim ters gerçi bunun bir problem oluşturmuyacağını söyledi doktor ve ayrıca kist varmış birde bu da hamilelikle alakalıymış bir problem yok dedi ama enteresan geldi bana
Arkadaşlar bebeğimin küt küt kalbinin atışını duydum bugun çok mutlu oldum.3mm olmuş karından baktı doktor daha küçük ama duyduk.düzensizmiş bıraz kalp atışları ama o da küçük olduğundan dolayı ara ara duyamıyormuşuz büyük ihtimal 6 haftalıkmış kesşn ölçümü haftaya yapıcak doktor bu arada vitaminlerı kesti doktorbi folik asit kıllan dedi onun dışındakiler mide bulantısını artırırmış darısı herkezin başına
İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin:)
Hayırlı haberlerle dönersin canım inşallah napalım bebişler için katlanıcaz midelerimize :)
Ben doktoruma gittiğimde bana 5+2 dedi ve karnımdan gördü keseyi içini ferah tut kan değerinde gayet iyi
kızlar cumertesi keseciğimizi gördük.
haftaya kalp atışı için gideceğiz. daha çok küçük duyamayız dedi doktor.
benimde rahimde ayrıca 5 cm kistim var. yumurtlama ilacımı kullandın dedi doktor ama kullanmadım bişey
döllenmeden dolayı olurmuş. kaybolucak dedi.
kızlar cumertesi keseciğimizi gördük.
haftaya kalp atışı için gideceğiz. daha çok küçük duyamayız dedi doktor.
benimde rahimde ayrıca 5 cm kistim var. yumurtlama ilacımı kullandın dedi doktor ama kullanmadım bişey
döllenmeden dolayı olurmuş. kaybolucak dedi.
arkadaşlar kötüyüm ya.çok az artıyor değerlerim 2gün önce1400 olması lazımken 732 çıktı hadi neyse bugün 1500 olması lazımken 1049 çıktı.doktor çok şaşırdı buişte ciddi bi anormallik var dedi.6haftalık gebe anca 1000 oldu ve 2katı artmıyor diyerek bana doopler çektirmemi söyledi çektirdim 6mm lik küçük bişey var ama içinde görülmüyor dedi.beklemekten başka yapacak bişey yok dedi velhasıl eve geldimki kahverengi(adette önce yoğun kahverengi akıntı olur ya)akıntı olmuş korkuyla doktoru aradım zaten bi anormallik vardı büyük ihtimal vücut atıyor heralde dedi.şimdiye kadar hep ümitliydim ama şuan kötüyüm.rabbimin takdirine ufacık bi muhalefet olmaz asla ama insanlığımın gereği gözdende yaş geliyor.ama ben hala ümitliyim belkide düşük değildir.yarab senden ne gelecekse gelsin senki rahmetinlede kahrınlada güzelsin diyerek kendimi teselli ediyorum dua edin neolur.
Kizlar oncelikle o kadar guzel bir duygu ki ,ilk defa icimde gercekten bir can taşıdığımı anladım , Allah sizede nasip etsin , Allahıma şükürler olsun binlerce kere ......
Bizim mınısin pit pit pit pit atislarini duyduk , atış hızı cok iyiymis , atış hızının ölçüsü saglikli olup olmadıgı bilgisini veriyormuş bize , benimki 144 doktor süper dedi ( 100 un uzerinde olmasi saglikli oldugunu gösteriyormuş )
Bugun tam 6. Haftayı doldurdum , disaridan yani karindan ultrason yapildi , kese cok buyumus ama artik keseyi ölçmedi cunku bizimki minis gozukuyor ultrasonda tam 6 mm olmus ( bebegin kendisinin su anki haline yolk +sac deniliyor )
Darisi hepinizin basina
cnmmmmm gozunaydin olsunnnn ne kadar sevindim anlatamam bu sevinci hepimize yasatsin Mevlam insAllahKizlar oncelikle o kadar guzel bir duygu ki ,ilk defa icimde gercekten bir can taşıdığımı anladım , Allah sizede nasip etsin , Allahıma şükürler olsun binlerce kere ......
Bizim mınısin pit pit pit pit atislarini duyduk , atış hızı cok iyiymis , atış hızının ölçüsü saglikli olup olmadıgı bilgisini veriyormuş bize , benimki 144 doktor süper dedi ( 100 un uzerinde olmasi saglikli oldugunu gösteriyormuş )
Bugun tam 6. Haftayı doldurdum , disaridan yani karindan ultrason yapildi , kese cok buyumus ama artik keseyi ölçmedi cunku bizimki minis gozukuyor ultrasonda tam 6 mm olmus ( bebegin kendisinin su anki haline yolk +sac deniliyor )
Darisi hepinizin basina
cnm yaaa Allahim minigini korusun insAllaharkadaşlar kötüyüm ya.çok az artıyor değerlerim 2gün önce1400 olması lazımken 732 çıktı hadi neyse bugün 1500 olması lazımken 1049 çıktı.doktor çok şaşırdı buişte ciddi bi anormallik var dedi.6haftalık gebe anca 1000 oldu ve 2katı artmıyor diyerek bana doopler çektirmemi söyledi çektirdim 6mm lik küçük bişey var ama içinde görülmüyor dedi.beklemekten başka yapacak bişey yok dedi velhasıl eve geldimki kahverengi(adette önce yoğun kahverengi akıntı olur ya)akıntı olmuş korkuyla doktoru aradım zaten bi anormallik vardı büyük ihtimal vücut atıyor heralde dedi.şimdiye kadar hep ümitliydim ama şuan kötüyüm.rabbimin takdirine ufacık bi muhalefet olmaz asla ama insanlığımın gereği gözdende yaş geliyor.ama ben hala ümitliyim belkide düşük değildir.yarab senden ne gelecekse gelsin senki rahmetinlede kahrınlada güzelsin diyerek kendimi teselli ediyorum dua edin neolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?