2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
RABBIME NE KADAR SUKR ETSEM AZDIR....
Bebsimizin kesesini gördük 5 haftalik dedi dr zaten gec dollenme
Sata gore 7 haftalik olmasi lazimdi
Fakat gec dollenmeden dolayi 5 haftalik
iiki hafta sonra yine gidicem insAllah Allahim hepimizi sevindirsin insAllah

gözün aydın gurbet güzeli darısı başıma bende hafta bası gidicem ..

arkadaşlar bizde bugün ilk ultrason muayenemizi olduk ve keseyi gördük hatta kalbide atmaya başlamış şükürler olsun. yüce allah ım isteyen herkese nasip etsin.

bu arada gurbet güzeli özel msj yazamadığım için burdan rica etmek zorundayım listeye beni deeklermisin son adet 28.01 tahmini doğum 04.11 allah ın izniylr

tamamına erdirsin..
çok güzel ya pıt pıtlarıda duymuşsun allah

gözün aydın gurbet güzeli darısı başıma bende hafta bası gidicem ..

tamamına erdirsin..
çok güzel ya pıt pıtlarıda duymuşsun allah

Cnm sagolasinnn insAllah darisi senin basina guzelim

eee,kızlar benim soruma bir cvp veren olamayacak mı :43: 2-3 haftalık demişti geçen çarşamba ve kan değerim 106,55 çıktı.tekrar yaptırmadım kan testi,ama dr ym 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.hatta ultrasonla baktı ve çok küçük görüyorumben dedi.zaten arkasından da kan testi yapıldı ,sonucumu yazmıştım ama yine yazayım,106,55 değer düşük mü?ikinci çocuğuma hamileyim bu arada,Allah bunu da kucağıma almak nasib eder inşallah.

Tatlım benimde değerim 117 idi 2 3 haftalık dedi Dr bence evham yapma rahatına bırak güzel güzel beslen iyice dinlen herşey güzel olacak zaten çok normal o değer 2 3 hafta için kontrolde değerin bi anda nasıl arttığına sende şaşıracaksın :)

kızlar şirketteyim :26:gözlerimi açamıyorum gözlerim kapanıyo ve saniyesinde rüya gibi bişiler görüyorum içim geçiyo, evraklarım:53: birikti, uykusuzluk ve mide bulantısı beni çok zorluyo:18:
uyku halim öğlen 11 gibi ve 3-4 gibi ağırlık veriyo fix kurulu saat gibi gözlerim kapanıyo bu saatlerde

kurtlukiraz arkadaşım benimde adetim 2 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım 66.30 çıktı doktorum yaptırmasın demiş kese için çağırdı bende değer düşük diye üzülmüştüm çünkü kızımda adet günümde 200 küsür çıkmıştı ama doktor değeutr güzel demiş rahatladım sende içini ferah tut

kızlar ıyı gecelerrr sizlrden bır rıcam olucakk bır arkadasım aynı benım gıbı pkolu 1 bucuk senedır bebişi olmuyorrr dua topluyoruz onun ıcın 41 hamıleden 1 tane ayetel kürsi ben asılama oldugum zaman toplamstım once rabbımın sonrada arkadaslarımın duaları sayesınde geldıgıne ınanıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/604167-hamilelerden-dua-rica-ediyorum.html
buraya yazabılırmısınız ordan sayıyor cunku
sımdıdennn teşekkürr ederimmmmm hepınızee:16::16::16:umarım anlayıslı olursunuzzzzz rabbım kımseyı bebişsiz bırakmasın ınsallahh :5::5:
Canım Allah gönlüne göre versin Allah aratmadın çocuk sevgisini herkese tatdırsın inşallah Ben okuyorum hemen şimdi...

kizlar ben 3+5 gunluk gebeyim son adet tarhime gore ve bugun adet tarihim olmasi nedeniyle mi artik bilmiyorum pembe bi akinti gordum camasirimda. biri beni aydinlatsin lutfen :(
3+3 te 351.79 du hcg m.yani yukselmitir. yardim edin :(

kizlar ben 3+5 gunluk gebeyim son adet tarhime gore ve bugun adet tarihim olmasi nedeniyle mi artik bilmiyorum pembe bi akinti gordum camasirimda. biri beni aydinlatsin lutfen :(

doktorunu arayıp sordunmu canım belki yerleşme kanamasıdır hemen telaş etme

Açık renkteki akıntılar yerleşme kanaması olarak adlandırılır fakat doktorada mutlaka görünmesi gerekir canım kalbini ferah tut dinlenmeye çalış

burcu81 senle yakınız benım dogumda 2 kasım sat 26 ocak senın ne kac haftalıkken gıttık doktara kesen kac mm canım

Burcu81 ben de bugn 6+2 olduğumu öğrendm ve hesabıma göre 3 kasım doğum:)) benm sat 23 ocak aslnda ama 4 günlük bi fark varmş.. Zuzu ben şimdi kağıda baktm orda Crl 7.9 mm yazıyo kese buysa artk :) allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inş....

cnm adet tarihinde yerlesme kanamsi olur kirmizi kan gormedikce korkma leke seklinde iki gun devam eder biter bol bol su ic canm

Burcu81 ben de bugn 6+2 olduğumu öğrendm ve hesabıma göre 3 kasım doğum:)) benm sat 23 ocak aslnda ama 4 günlük bi fark varmş.. Zuzu ben şimdi kağıda baktm orda Crl 7.9 mm yazıyo kese buysa artk :) allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inş....

ayy canım ne kadar yakınız 6+3 um bende gs 1.59 cm yani( 15.9 mm) yaziyor 5+6 da ama doktor senin sat keseyle tutuyor fark yok dedi ayni dedi:)
kalp atisini duydun mu canim

ayy canım ne kadar yakınız 6+3 um bende gs 1.59 cm yani( 15.9 mm) yaziyor 5+6 da ama doktor senin sat keseyle tutuyor fark yok dedi ayni dedi:)
kalp atisini duydun mu canim
Evet canm duyma değil de gösterdi doktr hareketini :)) zaten duyma olmuyo bu zamanlarda kalp atımı diye görünmesi oluo işte :) sen aldn mı kalp atışı? Minicik bişey pıt pıt inip kalkıyodu :))))

tabloya eklediklerim kaydedilmemis emekler bosa gittiiiiiii özel msjlarida silmistimmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::27::27::27::27:
kizlarrrrrrrr ne yapcam ben simdi ricam sizden yeniden yollayin yaaaaaaaaaaaaaa:14::16::kkk:

Evet canm duyma değil de gösterdi doktr hareketini :)) zaten duyma olmuyo bu zamanlarda kalp atımı diye görünmesi oluo işte :) sen aldn mı kalp atışı? Minicik bişey pıt pıt inip kalkıyodu :))))

gittigimde 5+6 dim daha duyulmadi ozaman 2 hafta sonra gel dedi canim iste 22-martta gidecegim

Back
X