2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
arkadaşlar günaydın hepinize :)) kızlar tepelerden haberi olan var mı?

mrb arkadaslar benıde aranıza alırmısınız daha dun öğrendım hamıle oldugumu kasımda allah nasıp ederse dogum:16:

hoşgeldin trnaysgl :)) Allah tamamına erdirsin senin yavrunu ve hepimizinkini inşaallah:16:

kızlar drlarınız ağır kaldırmayın gibi bişi söledimi? ben 15 aylık oğlumu kucağıma almak zorunda kalıyorum emzirmeyi kesmek zorunda kalınca :43:gece ağlama krizlerine giriyor :(

eee,kızlar benim soruma bir cvp veren olamayacak mı :43: 2-3 haftalık demişti geçen çarşamba ve kan değerim 106,55 çıktı.tekrar yaptırmadım kan testi,ama dr ym 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.hatta ultrasonla baktı ve çok küçük görüyorumben dedi.zaten arkasından da kan testi yapıldı ,sonucumu yazmıştım ama yine yazayım,106,55 değer düşük mü?ikinci çocuğuma hamileyim bu arada,Allah bunu da kucağıma almak nasib eder inşallah.

kızlar drlarınız ağır kaldırmayın gibi bişi söledimi? ben 15 aylık oğlumu kucağıma almak zorunda kalıyorum emzirmeyi kesmek zorunda kalınca :43:gece ağlama krizlerine giriyor :(

canım dr bişey demedi ama etraftakiler hep ağır kaldırma diyor... bi de çok evham yapmamak lazım galiba annem çok evham yapma diyor... ama sen yine dikkat et canım kucaklamaktan ziyade yanına uzan belki bi çözüm olabilir :34:

eee,kızlar benim soruma bir cvp veren olamayacak mı :43: 2-3 haftalık demişti geçen çarşamba ve kan değerim 106,55 çıktı.tekrar yaptırmadım kan testi,ama dr ym 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.hatta ultrasonla baktı ve çok küçük görüyorumben dedi.zaten arkasından da kan testi yapıldı ,sonucumu yazmıştım ama yine yazayım,106,55 değer düşük mü?ikinci çocuğuma hamileyim bu arada,Allah bunu da kucağıma almak nasib eder inşallah.

canım keske bişey diyebilsem:50: benim ilk hamileliğim :52::52: o yüzden çok tecrübesizim:17:... dr ün bişey demediyse ve sonuçlardan haberi varsa iyidir demekki:16:

hayır bence çokda düşük bir değer değil. şöyle düşün benim 403 çıktı 4 haftalık dedi dr. iki günde rakam ikiye katlanıyor. bu durumda senin rakamın gayet normal. :34:

hayır bence çokda düşük bir değer değil. şöyle düşün benim 403 çıktı 4 haftalık dedi dr. iki günde rakam ikiye katlanıyor. bu durumda senin rakamın gayet normal. :34:

ben hiç bu şakilde düşünmemiştim,çok teşekkür ederim,içim biraz rahatladı,o zaman şimdi 840 civarı olamsı lazım değil mi ve kanamam falan da yok düşük falan olsa u ana kadar anlardım her halde dimi.

ben hiç bu şakilde düşünmemiştim,çok teşekkür ederim,içim biraz rahatladı,o zaman şimdi 840 civarı olamsı lazım değil mi ve kanamam falan da yok düşük falan olsa u ana kadar anlardım her halde dimi.

kanaman da yoksa içini rahat tut. bebişlerimiz mucizevi bir şekilde ruhen bizimle ve tutunma konusunda da inanılmaz mücadele içerisindeler. ona bakarsan eşimin ağrıları için evde bitkisel çaylar yapıyorum, hamilelikte direk düşük yaptıran bitki çaylarından eşimle birlikte bende içiyordum, öğrenince bıraktım hiçbirşey olmadı çok şükür.
zaten bebişlerimize 8. haftasına kadar kolay kolay birşey dokunmuyor. buda yüce rabbimizin yine herzamanki mükemmle sistemi oluyor. yani bu kan tahlilleri olmadan bebek 1,5 aylık olana kadar hiçbir tehlikeden etkilenmiyor. İstisnalar dışında tabii. Doğanın bize sunduğu süper ilginç şeylerden biride bu, annede bulantı başlıyor baş dönmesi yoğun koku alma, otomatik anne herşey ile beslenemiyor, anne sezdikten sonra herşeye dikkat etmeye başlıyor. tabii bu süreç içerisinde huzurlu ve içimizin rahat olması bence çok büyük bir etken. hiçbirşeyi büyütmeyin biraz oluruna bırakmak gerek. mutlu olmaya çalışıp kendimizi ödüllerle mutlu etmeliyiz.

Saol canım inşallah sağ salim atlatırız bu günleri... Benim 3 gün geçikmişken değerim 445 di 2 gün sonra 1000 üstünde çıktı değerin bence güzel ama şöyle bir durum var erken ve geç döllenem diye birşey var o yüzden kişiden kişiye değişiyor takma kafana değerleri eğer 2 günde 2 ye katlıyorsa sağlıklı gebelik deniliyor

inş. canım ya ben tedavı göruyordum zaten canım o yuzden gec erkn olmamıştır herhlde catltma iğnesı olmuştum bırde 3 kalıtelı yumurtm vardı coğul geblk olurmu dıye sordum

arkadaşlar günaydın hepinize :)) kızlar tepelerden haberi olan var mı?

hoşgeldin trnaysgl :)) Allah tamamına erdirsin senin yavrunu ve hepimizinkini inşaallah:16:

hoşbuldum canım amin inş. keseyıde göruruz benımde doktorum 2 gune bır kan testı yaptır demedı pazartesdn sonra çagırdı ben kan testnı sglık ocagında yaptırdım sorun olurmu acaba:44:

ben daha doktora gitmedim ama bende 2.5 yaşındaki kızımı almak zorunda kalıyorum bende gidince sorucam doktora

Kızlar herkese selammm:16:

yarın ilk muayeneye gideceğim çok heyecanlıyım :52:
Kuzularımız Allaha emanet sağ salim çıksınlar karşımıza inşallah...
doktora özellikle sorulması gereken bir şey var mı?tecrübeli gebelerden öneri bekliyorum..

iyi aksamlar, benim kasiklarimda sancim hala oluyor. eskisi kadar cok degil ama hala var. herkesde öyle mi?

canım sen de buradasın kasım annesi olacakmışsın,ne dalgınlıksa yeni fark ettim...

sanirim bu ilk değerin canim ama 2. değerin de olsa yine de güzel gorunuooo rabbim bebeisini sana bagislasin
hoşbuldum canım amin inş. keseyıde göruruz benımde doktorum 2 gune bır kan testı yaptır demedı pazartesdn sonra çagırdı ben kan testnı sglık ocagında yaptırdım sorun olurmu acaba:44:
sorun olmaz tatlim nie olsun ki bana da demediler ben kendim 2 kere daha yaptirdim zatenb yaptırmasak meraktan catlariz olee deil mi?:1:
Kızlar herkese selammm:16:

yarın ilk muayeneye gideceğim çok heyecanlıyım :52:
Kuzularımız Allaha emanet sağ salim çıksınlar karşımıza inşallah...
doktora özellikle sorulması gereken bir şey var mı?tecrübeli gebelerden öneri bekliyorum..

yrin benim de ilk dr kontrolüm var canim insallah güzel ve hayirli haberlerle geliriz...amin

sanirim bu ilk değerin canim ama 2. değerin de olsa yine de güzel gorunuooo rabbim bebeisini sana bagislasin

sorun olmaz tatlim nie olsun ki bana da demediler ben kendim 2 kere daha yaptirdim zatenb yaptırmasak meraktan catlariz olee deil mi?:1:

yrin benim de ilk dr kontrolüm var canim insallah güzel ve hayirli haberlerle geliriz...amin

haklısın valla canım ya doktorum gerek duysaydı tekrarla derdı neyse artk haftaya kendı tekrarlar bışey sorcam ac olmasamda karnım gurulduyomuş gıbı gelıyo sızlerede oluyomu boyle:1:

Lutfen topigimizde FACEBOOK sayfasindan bahsetmeyin. Yoksa topik kapanacak
Ilginize bilginize duyarliliginiz icin simdiden tesekkurler
Bahseden olursa kirmadan rica edin yazmasin

RABBIME NE KADAR SUKR ETSEM AZDIR....
Bebsimizin kesesini gördük 5 haftalik dedi dr zaten gec dollenme
Sata gore 7 haftalik olmasi lazimdi
Fakat gec dollenmeden dolayi 5 haftalik
iiki hafta sonra yine gidicem insAllah Allahim hepimizi sevindirsin insAllah

canım allah kucagına aldıgın günüde göstersin inşallah

arkadaşlar bizde bugün ilk ultrason muayenemizi olduk ve keseyi gördük hatta kalbide atmaya başlamış şükürler olsun. yüce allah ım isteyen herkese nasip etsin.

bu arada gurbet güzeli özel msj yazamadığım için burdan rica etmek zorundayım listeye beni deeklermisin son adet 28.01 tahmini doğum 04.11 allah ın izniylr

ayyy Allah esirgesin seni de bebeğini de ben de yarın gideceğim ilk defa doktora... inşallah görürüz kuzumuzu :) kesenin içinde bebek görünüyormuydu?

canım allah kucagına aldıgın günüde göstersin inşallah
A,minnnnnnn. Hep beraberrr cnm
ayyy Allah esirgesin seni de bebeğini de ben de yarın gideceğim ilk defa doktora... inşallah görürüz kuzumuzu :) kesenin içinde bebek görünüyormuydu?
Cnm ici su doluydu olmasi gerektigi gibi dei zaten 6. Hafta net gorulur tabi kisiden ksiye degisir bu durum
arkadaşlar bizde bugün ilk ultrason muayenemizi olduk ve keseyi gördük hatta kalbide atmaya başlamış şükürler olsun. yüce allah ım isteyen herkese nasip etsin.

bu arada gurbet güzeli özel msj yazamadığım için burdan rica etmek zorundayım listeye beni deeklermisin son adet 28.01 tahmini doğum 04.11 allah ın izniylr
hosgldin cnm

Back
X