- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Aranizda saglık Ocağı'na kaydını yaptıran varmı , saglık Ocağı'da kayıt yaptırmak gerekiyormus ama ne zaman bilmiyorum , galiba aşılarımız falanda varmis , bilgisi olan varmi
kizlar araniza katilayimmi bilmiyorum, benim dogum tarihi olarak 10.11. gözüküyor ama son gebeligim
6 aylik sonlandirildi, bebegim sadece iki gün yasadi, simdi de tansiyonla basladim hamilelige kasim'a
kadar gelememekten korkuyorum, ayni seyleri yasamaktan cok cok korkuyorum
Gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsingunaydın annecikler...ben bugun muayeneye gıttım yenı geldım. gebelik kesemiz oluşmus 6 mm yolk sacak var ama embrıyo henuz gorunmuyor... bu arada ben ankaradayım zekai tahir cok ıı bir hastane dıe bıldıgımden oraya gıttım ama muayene eden dr hıc memnun kalmadım resmen ağzından lafları cımbızla aldım. zekai tahire gıdıpde ıı bır dr onerebılecek varmı? yada ankara da ıyı bır dr onerebılecek arkadaslar bekliyorum...
kizlar araniza katilayimmi bilmiyorum, benim dogum tarihi olarak 10.11. gözüküyor ama son gebeligim
6 aylik sonlandirildi, bebegim sadece iki gün yasadi, simdi de tansiyonla basladim hamilelige kasim'a
kadar gelememekten korkuyorum, ayni seyleri yasamaktan cok cok korkuyorum
Aranizda saglık Ocağı'na kaydını yaptıran varmı , saglık Ocağı'da kayıt yaptırmak gerekiyormus ama ne zaman bilmiyorum , galiba aşılarımız falanda varmis , bilgisi olan varmi
Gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin
aminn çook tsk ederim bakalım haftaya yıne kontrol var ne olucak acaba heyecanlıym...
gunaydın annecikler...ben bugun muayeneye gıttım yenı geldım. gebelik kesemiz oluşmus 6 mm yolk sacak var ama embrıyo henuz gorunmuyor... bu arada ben ankaradayım zekai tahir cok ıı bir hastane dıe bıldıgımden oraya gıttım ama muayene eden dr hıc memnun kalmadım resmen ağzından lafları cımbızla aldım. zekai tahire gıdıpde ıı bır dr onerebılecek varmı? yada ankara da ıyı bır dr onerebılecek arkadaslar bekliyorum...
bugun hastaneye gidicem bakalim pembelerin nedeni neymis..
ayyyyyyyy canımmm cok saol esıme dıyımde ananas alsınnnBu sabah ilk defa midem bulanmadan kalktım, cok guzel bir duygu keyfim cok yerinde , bu guzel bahar sabahı hepiniz gunaydin, minik bebislerinizi cok cok öperim , guzel bir gun olsun hepimiz icin ,
Canim sen moralini yuksek tut hep , olumlu bak her sey olumlu olsun , ananesinde biz butun tupculer biliriz hepimiz transferden sonra ananas yedik günlerce tutunmayi kuvvetlendirdik düşünülüyor , solada yat dememin sebebi kan damarlari rada yoğunlaşiyormus :)))
Allah'a emanet ol
filiz86 valla nedeninin adet tarihim oldugunu dusunuyorum. normalde dun olmama gerekiyordu ve sanirim bunyem buna alisamadi. ama pembemsi ' kahveremgimsi biseyler goruce artik dayanamadim. bugun gidicem.
filiz86 valla nedeninin adet tarihim oldugunu dusunuyorum. normalde dun olmama gerekiyordu ve sanirim bunyem buna alisamadi. ama pembemsi ' kahveremgimsi biseyler goruce artik dayanamadim. bugun gidicem.
pembe lekenmı gelıyor canımmmm benımde kahverengı geldı dun aglaya aglaya sabahın korunde doktora gıttım
allaha sukur bugun gıtmıs crıone jel kullanıyorum canım doktoruna soyle ıstersenn kanamayı kesıyormus
Sanada geçmiş olsun canim Allah hayirlisi ile kucağına almayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?