2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar bebegımın kalp atısını gorduk bugun 6 haftalıkmıs doktor bu hafta ıcın hersey saglıklı dedı masallah bebegımızıde gorduk cok sukur allaha.
cok sukur gozunaydin cnm

Gözün aydin cok endişeliydin şükür görmüşsün keseceği. Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin canim

sagol bitanem drunda dedigi gibi gec döllenme olunca erken gitmis oldum 4. haftada sacede ilkinde bebegin yatagini gorduk cok sukur dunde kesecigini gördük Allahim herkese nasip etsin senin sanirim 6. haftan sende kalb atisini gorursun hayirli haberle gel insAllah

Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin inşallah ama çok stres yapma üzme mercimeğini annesi.
Valla bende bugün rüyamda çift kese gördüm ikizmiş :-D bide ikiz annesi olurmuşum
aminnnnnnnnnnnnnn ınsallah canım hepımızzzınkını
valla sorma strest cok yaptım gecenlerde
ay ınsallah canımmm hadı bakalım belkı ruyann cıkar bellımı olurr

Kızlar bebegımın kalp atısını gorduk bugun 6 haftalıkmıs doktor bu hafta ıcın hersey saglıklı dedı masallah bebegımızıde gorduk cok sukur allaha.

ayy canımmmmmm ne guzelllllllllllllll maşallahh maşallahhhh
darısı bızeee olsunnnnnnnn:18:

merhaba bayanlar herkeze hayırlı günler.son regl tarihim 07.02.2013. doktorumu aradım hayırlı olsun martın 14 ünde gel daha iyi görürüz dedi.gider gitmez benden ne tahlilleri isteyebilir.bilen var mı? birde daha bu kadar erkenken mide bulantısı olur mu?ara ara midem bulanıyor.acaba psikolojik mi?bilemedim.

slm kızlar bizde bugün dr a gittik 4+2 çıktı ultrasonda karından çok küçük birşey görüyorum.ama tüpe yakınmı yerini görmem lazım dedi. dedi oyüzden alttan bakması gerekiyormuş.ben biraz tedirgin oldım ama probu çok uçta tutuyor zaten. çok şükür keseyi gördü.güzel yere yerleşmiş dedi düzgün görünüyormuş.
2 hafta sonra kalp atışı için gidicez.sağlıkla gelsin bebişler işallah

doktodan geliyorum kizlar. progestan verdi. 14 mm dedi ama bu kese degildi tabiki cumartesi gunu gel kese gonur dedi. cumartesi gunu gidecegiz allahim izin verirse.

cok sevındım canım hayırlı olsun inş. bende gorurum mınık kesemızı inş. saglıkla kucagımıza alırız

benim gebeligim son adet traihime gore 4. haftanin icindeyim. cumartesi gunu 4+2 olucam yani 5 haftanin icinde olucam kismetse. doktor cumartesiye kadar hcg nin 2400 falan olmasi lazim o zamn gel bakalim dedi ama ben eve geldim kahverengiler gene gosterdi kendini.

doktodan geliyorum kizlar. progestan verdi. 14 mm dedi ama bu kese degildi tabiki cumartesi gunu gel kese gonur dedi. cumartesi gunu gidecegiz allahim izin verirse.

ben dedım sana canım progestan yazar dıye banada verdı ama jel seklındee
14mm olan ney pekı canım?
vajınal gozukur belkı benım ılk ole gozuktu
kahverengı lekeden korkma canımmm kırmızı ve pembeden kork doktor ole dıooo

canım merhaba. bende bilgi hastanesine gidiyorum ilk gittiğimde süleyman beydi sanırım. pek ilgilenmedi. şimdi selçuk beye gidicem. onu çok methettiler. ama çok yoğun randevu almakta zorluk çektim. yarın ilk defa gidicem. bakalım nasıl ilgilenicek. doğumumuda orda düşünüyorum. yenimahalle devlet hastanesinde dahiliyeye gitmiştim. doktor çok iyi ve ilgiliydi ama öyle olduğu için hastası çoktu ve acaip izdiham oluyordu. o yüzden kadın doğum için araştırmadım orayı. ama tavsiye edebileceğin bir doktor olursa selçuk beyden memnun kalmazsam veya randevu sorunu olursa oraya gidebilirim. birde yenimahallede doğum nasıl oluyor acaba? benim arkadaşım bilgide doğum yaptı. hem diğer özel hastanelere göre fiyatı makul hem de özel odada falan kaldı gittiğimizde çok ilgililerdi. pipiriklenmek istemiyorum aslında ama devlet hastanesinden biraz korktum açıkçası kalabalık olur ve ilgilenilmez diye

Arkadaşlar dün sağlık Ocağında yaptırdığım HCG testinde hamileliğim kesinleştiği için benden kansızlık,sarılık varsa başka soruınlar için kan tahlili istediler.Ona göre bizi yönlendiriceklermiş..Ayrıca hamile olduğunu öğrenen tüm arkadaşlar sağlık ocağına kaydınızı yaptırın.Belirli haftalarda kontrol yapıyorlarmış.Hepimizin faydasına.

HCG sonucum 1000 den büyük olduğu için bugün doktor karından ultrasyonla baktı.(4+6 yım.) Yalnız daha bişey görünmüyordu.1 hafta sonra tekrar gelmemi istedi.Ama moralim bozuldu.Kese neden görünmedi ki,içime dert oldu.İnşallah bir sorun yoktur.

degerin gayet guzel moral bozmak yok gec dollenmede olabilir cnm sende bnm gibi olmussun bir hafta sonra keseyi goreceksin Allahin izniile cnmmm

Evet selçuk bey çok iyi kardeşimin eşi de ona gitti tüp bebekti onunki. Kiz kardeşim de mine hanima gitti ama mine hanim ayrildi yerine nida hanim geldi oda çok iyi ona da ben gittim bahsetmistim. Yenimahallede de hatice hanim ve emre bey çok methediliyor. Hatice hanima gidecegim sansima yenimahalle semt poliklinigindeymis bu ay onada randevu zor oluyor ama poliklinik piyango oldu valla :-D yenimahallede doğuma gece gidersen sikinti varmis zekai tahire gonderiyormus. Zekai tahirde kardeşim dogum yapti gelinimiz dogum yapti. 400 lira oda parasi verdik dogum dan çıkınca orda bi sikinti olmadi. Ama takipte yoğunluktan dolayi öyle ilgi alaka yok ayrintili aciklama yok. Turkiyenin dort bir yerinden geliyor insanlar oraya o yüzden takipte ıçim rahat olsun sorularima cevap verilsin diyorsan takip icin ora olmuyor

cnm ikidir bni alttan muayene ediyor dr sorun yok cok sukru ucundan bakiyor zaten gozunaydin cnmmm

cnm beben kucuk henuz ne guzel ama 14 un de keseyi gorursunuz insAllahhh hoasgeldin bu arada

canım benımde gozukmedı vajınal gozukmustu

Selam arkadaslar hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum. Bende Kasım annesi olacağım inşallah. Sat 4 Şubat. Doğum 11 Kasım. İkinci çocuğum olacak hayırlısında. Daha önce 2 düşük yaşadım. Pıhtılaşma sorunum çıktı. Hergün iğne oluyorum. Ama bemişler için herşeyde değer.

canım ben de seninle aynı durumdayım,ilk çocuğumda hamileliğimin tadını hiç çıkaramadım ailevi(kaynanam)yüzünden.inşallah bu iyi olur benim içinde.

benimde adet düzensizliğim yumurtalıklarımda tembellik vardı kendiliğinden hamile kalacağım aklımın ucundan bile geçmiyodu ama öylesine aldığım testte çift çizgiyi görünce sok oldum kandada çıkınca süpriz oldu bana meleğimin adını süpriz yumurta koydum ilk gebeliğim kötü başlamıştı biraz sıkıntılı bi 9 ay geçirdim inşallah bu gebeliğim çok rahat gecer umarım seninde rahat bir 9 ayın olur arkadaşım[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…