2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlarrrr selamlarrr herkese :)bende cumartesi günü test yaptırdım ama henüz çıkmadı inşallah güzel sonuçlar alırız .ense kalınlığı normal çıktı rabbime şükürler olsun..heyecanlı bekleyiş devam ediyorr..

bende annemle yazlık kışlık yaptım en sevmediğim şey valla neyse annem halletti sağolsun :)ya kızlar bişey sorucam benim hala ara ara kasık ağrılarım oluyor sağ kasığım özeliikle iğne batması gibi bişey oluyor ..büyüyen rahimle alakalı diyorlar ama yine de insan endişeleniyor..karnımda yavaştan yavaştan çıktı ..

İlk hamileligimde kullandim, cok memnun kaldim... Nemlendiricisidr iyiydi, dogumdan sonra sikilastiricisinida aldim... Umarim ise yarar... Baslamak lazim simdiden, bende alayim

Sakin kasimaaaa!!! Catlar , geri donusu olmaz,... Hayat boyu iz iz dusunsene.... Hemen nemlendir...

kızlar daha 11+4 üm ama sanki geçen haftalarda kıpırtı gibi hissediyordum ama bir kaç gündür hiç hissetmiyorum

canım ınsan bazen kendını ıyı dınlıyor her sese kulak verıyor bende de oluyor en cokda guruldama hah dıyorum bebeıs orda hareket edıyor bugun olmadı mesala hepımız aklında var o sorunlar ıcını ferah tut

kızlar daha 11+4 üm ama sanki geçen haftalarda kıpırtı gibi hissediyordum ama bir kaç gündür hiç hissetmiyorum

Henuz hareketleri cok kuvvetli olmadigi icin hergun hissetmiyorsundur canim ..
Bende 3-4 gunden beri tam gobegimin sag tarafinda kipir kipir hissediyorum .. Genelde aksamlari oluyor .. Icimde sanki parmak uclarinda tam o bolgede sessizce bir kelebek dolaniyor ..
Dun cok azdi mesela bugun yine hatta su anda bile hissediyorum ..

Cogu yerlerdeerken deniyor ama ben eminim bu kipir kipirlarin bebegim olduguna ..

canim hosgeldin! benim de randevu cuma! burda her randevuda ultrason yapmiyor, bunda sadece doppler ile kalp sesi dinletebilir, cok heyecanliyim randevu icin bakalim hepimiz icin hayirlisi.

Bir yandan miğdem bulanıyor çıkarmıyorum şükür bir yandan da ishal olmuşum ağzıma bir lokma alsam wc de alıyorum soluğu karın ağrısıyla beraber ( sabah çok iyiydim ne oldu şimdi

gecmis olsunn ben de 2 gun once kisa bir ishal gecirdim Allahtan hemen gecti bir sey dokundu herhalde insallah senin de bir sey dokunmustur hemen cikar gider...

canım ne iğnesi oldun sen? bende p.. depot gibi bişidi galiba onu vurulcam yarın ve haftada bir devam etcek acaba aynısı diye mi merak ettim. bide çok yakar mı diye korkuyorum. mustelayı ben 80e aldım sen kaça aldın cnm? hiç eczanede indirim olabilceğini düşünmedim bak yoksa bende pazarlık yapardım. benimde soyuluyordu resmen 1 haftadır kullanıyorum geçti. inş. sana da iyi gelir cnm

Filizle de konusmustuk gecenler de benim de solda oruyor ara sira, boyle cekme gibi bir sey geriliyor sanki oram,normaldir diye takmiyorum dinleniyorum agrim oldugunda. benim de karnim cikti.

evet ben de bazen hissediyorum hatta buraya da yazmistim. yazilarda erken deniliyor ama ben de eminim bebis olduguna cunku baska bir sey gibi bir kipirti degil,gaz falan degil yani.hissedince anliyorsun.

canim hosgeldin! benim de randevu cuma! burda her randevuda ultrason yapmiyor, bunda sadece doppler ile kalp sesi dinletebilir, cok heyecanliyim randevu icin bakalim hepimiz icin hayirlisi.

Benim kendi doktorumda yani normalde her gidiste yapilmiyor , simdiye kadar klinige gidiyordum riskli durum oldugu icin canim o yuzden her iki haftada bir gorme sansim vardi :)..

Insallah hersey iyi sekilde ilerliyordur , cumaya cok az kaldi .. Guzel haberlerle gel insallah canim ..

Karnim ramazan davulu gibi ... Dun gece resmen uyuyanadim karnimdan rahatsiz etti ..
Hep ikinci hamilrlikte erken cikiyor derlerdi :)? Ne kadar dogruymus :))

kızlar bugün iş yerinde çok yoruldum kasıklarım çok ağrıdı...muhasebeciyim sözde ama sevkiyatada yardım ediyorum..yerden belki 10 kere 20 kere ürün alıyorum ağır taşıyorum..ve sağolsun iş arkadaşlarım o kadar rahatlar ki....karnım nasıl ağrıyor....ağlamak istiyorum ya(( keşke evde yatarak dinlenme imkanım olsa keşke maddiyat falan herşey yolunda olsa..ne yerime adam alıyolar ne bana izin veriyolar( bugün eşimin teyzesinin oğlu vardı onun eşi çocuk düşürmüş onu öğrendim...aileler yorum yapıyo..neymiş daha küçük bişey hissetmezmiş falan....insan ilk öğrendiği andan itibaren nasıl kopabilirki bebeğinden..onada canım sıkıldı(( kendim içinde endişelendim..off off offff

Proluton hayli yakiyor canim , birde benimki yavas yavas vuruluyor , iki kutucuk vurduklari icin goz kararmasi oluyor bende .. Igneden sonra ayaklarimi havaya dikiyorlar .. Ama her bunyede farkli olur ..

evet ben de bazen hissediyorum hatta buraya da yazmistim. yazilarda erken deniliyor ama ben de eminim bebis olduguna cunku baska bir sey gibi bir kipirti degil,gaz falan degil yani.hissedince anliyorsun.

Birde ben oglumdanda hatirliyorum , onda cok daha gecti ama ayniydi ..

Insanin ici kipir kipir kelebek ucusuyor be gizel bir duygu canim :))

insallah canim saol.
benim bu ikinci sayilir mi bilmiyorum ama erken cikti valla..

demin de eve essek arisi geldi ilaclamak zorunda kaldim,bir iceri gidip nefes aldim bir ilacladim, sinir oldum, kocam gider gitmez iceri girmeye basladilar ilac isi bana kaldi

canim eve geldigin anda yat dinlen. kasiklar agriyinca dinlenmek lazim, umarim evde dinlenebiliyorsundur. benim de ilk bebegim gittiginde o bir kan pihtisi ne olacak diyen cok olmustu ve icimden cok sinirlenmistim hepsine.

Neslecim odaya girme bari koku bunaltmasin seni ..

Ivanka hamile oldugunu soylediysen o agir seyleri kaldirma canim , riskim var falan de , hic dusunmuyorlar ..
Bol bol dinlen bos vakitletinde .. Bende calistigim gunler sirf oturarak is yapiyorum ama sabah erken kalk git gel milleti dinle yoruluyorum , fiziksel hicbirsey yapmadigim halde .. Dikkat et kendine

Kızlar pek giremiyorum artık internet bile midemi bulandırıyor.
Bugün doktora gittim kalp atışını duydum maşallah barekallah ama hala 7+4 diyorlar, daha önce doğum yapanlar da sen onu boşver sat tarihine göre bak diyorlar. Sat olunca moralim yerine geliyor. Çünkü vakit bi türlü geçmiyor. 3.haftadır işe gidemiyorum. Rapor aldım bugün 1 haftalık.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Mide bulantıları geçmek bilmiyor. Gece artıyor.
Adam akıllı uyuyamıyorum.
Neler yiyebiliriz kızlar artık kuru şeylerden gına geldi.
Tost, makarna yağsız, cacık, terbiyeli çorba içebildiğiö tek çorba. 3 haftadır artık bunlardan da gına geldi.
Ne yiyeceğiz biz?
Hiç bişey içemiyorum.
Nolur fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…