ben iğnemi oldum geldim çokda acımadı sonasında eczaneden mustelanın çatlak kremiyle
hamile nemlendiricisini aldım eczacı tanıdık bayada indirim yaptı
birde orda bi hamile bayan vardı oda krem almaya gelmiş 4 aylıkmış ayyy nasıl göbüşi vardı
çok özendim çoooook neyse oda bio oil aldı ,ben doğal olsun istedim sonuçta bütün vücuduma
sürcem çok fena yaaa sabah sürsem öğlen gene bembeyaz pul pul dökülüyor inş.bunlarla hallolur
bakalım memnun kalırsam paylaşcam
yaaa ölcem kaşıntıdan ben karnımı kaşıya kaşıya varyaa öldümm kızardı bide acaba vitaminlermi yapıyo ya allhım bi anönce eve gidip duşa girmek istiyorum. Hiç böyle kaşınan varmıı ?
kızlar daha 11+4 üm ama sanki geçen haftalarda kıpırtı gibi hissediyordum ama bir kaç gündür hiç hissetmiyorum
kızlar daha 11+4 üm ama sanki geçen haftalarda kıpırtı gibi hissediyordum ama bir kaç gündür hiç hissetmiyorum
kızlar bugun kontrolumuz vardııı. . . Ama benım canavar herzaman sırtustu yatarken bugun secde halındeydı :) poposunu dondu bıze hıcbısey goremedııııkkkkk. . . . .tahminde bile bulunamadııı. . .
Selammm annisler ben geldim .. Yazamiyordum 2-3 gunden beri
Cumartesi calistim sonrasinda ailemin yanina gittim bugunde is vardi yine ..
Ara ara yazilarinizi okudum , bebislerini izleyenleri gorenkeri duyanlari tebrik ederim ..
Testlerde yaptiriliyor sira sira , ibsallah bizede sira gelecek :)
Yarin igne olmak icin kendi doktoruma gidecegim , randevusuz gittigim icin fazla caltini almiyorum adamcagizin :)) ama kalp dinlene aletiyle dinlerim dedi sagolsun :)))
Hepinizin iyi olmasina cok sevindim .. Bulantilari saymadim ..
Bebislerinizj operim ..
Neslecim tesekkur ederim sormusun beni
Gecemavisy iyi insan benzetnen icin sanada tesskler canim :)
Telden bu kadar alinti yapabildim :))
Bir yandan miğdem bulanıyor çıkarmıyorum şükür bir yandan da ishal olmuşum ağzıma bir lokma alsam wc de alıyorum soluğu karın ağrısıyla beraber( sabah çok iyiydim ne oldu şimdi
rus takviminde kiz, cin takviminde erkek cikiyor
ben iğnemi oldum geldim çokda acımadı sonasında eczaneden mustelanın çatlak kremiyle
hamile nemlendiricisini aldım eczacı tanıdık bayada indirim yaptı
birde orda bi hamile bayan vardı oda krem almaya gelmiş 4 aylıkmış ayyy nasıl göbüşi vardı
çok özendim çoooook neyse oda bio oil aldı ,ben doğal olsun istedim sonuçta bütün vücuduma
sürcem çok fena yaaa sabah sürsem öğlen gene bembeyaz pul pul dökülüyor inş.bunlarla hallolur
bakalım memnun kalırsam paylaşcam
kızlarrrr selamlarrr herkese :)bende cumartesi günü test yaptırdım ama henüz çıkmadı inşallah güzel sonuçlar alırız .ense kalınlığı normal çıktı rabbime şükürler olsun..heyecanlı bekleyiş devam ediyorr..
bende annemle yazlık kışlık yaptım en sevmediğim şey valla neyse annem halletti sağolsun :)ya kızlar bişey sorucam benim hala ara ara kasık ağrılarım oluyor sağ kasığım özeliikle iğne batması gibi bişey oluyor ..büyüyen rahimle alakalı diyorlar ama yine de insan endişeleniyor..karnımda yavaştan yavaştan çıktı ..
Henuz hareketleri cok kuvvetli olmadigi icin hergun hissetmiyorsundur canim ..
Bende 3-4 gunden beri tam gobegimin sag tarafinda kipir kipir hissediyorum .. Genelde aksamlari oluyor .. Icimde sanki parmak uclarinda tam o bolgede sessizce bir kelebek dolaniyor ..
Dun cok azdi mesela bugun yine hatta su anda bile hissediyorum ..
Cogu yerlerdeerken deniyor ama ben eminim bu kipir kipirlarin bebegim olduguna ..
canim hosgeldin! benim de randevu cuma! burda her randevuda ultrason yapmiyor, bunda sadece doppler ile kalp sesi dinletebilir, cok heyecanliyim randevu icin bakalim hepimiz icin hayirlisi.
canım ne iğnesi oldun sen? bende p.. depot gibi bişidi galiba onu vurulcam yarın ve haftada bir devam etcek acaba aynısı diye mi merak ettim. bide çok yakar mı diye korkuyorum. mustelayı ben 80e aldım sen kaça aldın cnm? hiç eczanede indirim olabilceğini düşünmedim bak yoksa bende pazarlık yapardım. benimde soyuluyordu resmen 1 haftadır kullanıyorum geçti. inş. sana da iyi gelir cnm
evet ben de bazen hissediyorum hatta buraya da yazmistim. yazilarda erken deniliyor ama ben de eminim bebis olduguna cunku baska bir sey gibi bir kipirti degil,gaz falan degil yani.hissedince anliyorsun.
Benim kendi doktorumda yani normalde her gidiste yapilmiyor , simdiye kadar klinige gidiyordum riskli durum oldugu icin canim o yuzden her iki haftada bir gorme sansim vardi :)..
Insallah hersey iyi sekilde ilerliyordur , cumaya cok az kaldi .. Guzel haberlerle gel insallah canim ..
Karnim ramazan davulu gibi ... Dun gece resmen uyuyanadim karnimdan rahatsiz etti ..
Hep ikinci hamilrlikte erken cikiyor derlerdi :)? Ne kadar dogruymus :))
kızlar bugün iş yerinde çok yoruldum kasıklarım çok ağrıdı...muhasebeciyim sözde ama sevkiyatada yardım ediyorum..yerden belki 10 kere 20 kere ürün alıyorum ağır taşıyorum..ve sağolsun iş arkadaşlarım o kadar rahatlar ki....karnım nasıl ağrıyor....ağlamak istiyorum ya(( keşke evde yatarak dinlenme imkanım olsa keşke maddiyat falan herşey yolunda olsa..ne yerime adam alıyolar ne bana izin veriyolar ( bugün eşimin teyzesinin oğlu vardı onun eşi çocuk düşürmüş onu öğrendim...aileler yorum yapıyo..neymiş daha küçük bişey hissetmezmiş falan....insan ilk öğrendiği andan itibaren nasıl kopabilirki bebeğinden..onada canım sıkıldı (( kendim içinde endişelendim..off off offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?