2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Rüyamda çok güzel yüzlü ikiz bebeklerimin olduğunu gördüm.Hep ikizlerimin olmasını çok isterdim.Çünkü eşim 2 den fazla istemiyor.İkinci hamileliğim.bebeklerim ikiz değil ama.İnşallah bu rüyam hayırlı bir rüyadır.Siler rüyada ikiz görmenin ne anlama geldiğini biliyormusunuz.

valla hamilelik suresince suruyor diyor bendeki kaynak kitaplar kimi zaman cogalip kimi zaman normallesiyormus. aynen ben de valla devamli gunluk ped kullanip ic camasiri degistirip duruyorum.

benımde arada azalıyo arada cogalıyo canım normalde gunluk ped kullanıyodum zararlı dıye duydum bebegeme zararı olur belkı dıye kullanmıyorum cok sık camasır degıstırıyorum artık

benımde arada azalıyo arada cogalıyo canım normalde gunluk ped kullanıyodum zararlı dıye duydum bebegeme zararı olur belkı dıye kullanmıyorum cok sık camasır degıstırıyorum artık

gunluk ped mantar yapabilir diye zararli diyorlar bebisine bir sey yapmaz yani, on uda sIk degistirirsen mantar olmaz, ille de rahatsizlik veriyor ama tabii akinti,sanki hep pismisim gibi geliyor

canım benim hep yanlış birşey yaptıysam eğer içimde huzursuzluk olur tekrar tekrar tartar düşünürüm, vijdanım rahatsız eder sanırım ama eğer sonuna kadar haklıysam o konu tamamen kapanıır birdaha aklıma gelmez, belki sendede öledir ne dersin:2:

yaaa ölcem kaşıntıdan ben karnımı kaşıya kaşıya varyaa öldümm kızardı bide acaba vitaminlermi yapıyo ya allhım bi anönce eve gidip duşa girmek istiyorum. Hiç böyle kaşınan varmıı ?

gunluk ped mantar yapabilir diye zararli diyorlar bebisine bir sey yapmaz yani, on uda sIk degistirirsen mantar olmaz, ille de rahatsizlik veriyor ama tabii akinti,sanki hep pismisim gibi geliyor

evet ya cok rahatsızlık verıyo doktoruma sorcam gecmesının bı yolu yokmu dıye cok sıkıldım ya sureklı altım ıslakmış gıbı gelıyo

kolay gelsın acım mıdem agzımda mesai bıtsın dıye beklıyorum...
ya ben nassı yapcam o ısı camasır yıkamak benı delı edıyor detrjan kokusu cok kotu yapıyor benı

Ay bide bana sorun siz çamaşır işini. Sağolsun eşimin işi dolayısıyla evde çamaşır hiç eksik olmuyor. Hele başlarda hergün yıkıyordum. Eşim veteriner hekim böyle bi koku olamaz. İş arabasına bazen mecbur kalıpta bindiğimde nasıl ineceğimi şaşırıyorum. Eve gelince Daha kapıda başlıyor çorapları çıkarmaya bana kokmamak için yanıma uğramadan doğru makineye atıyo üstündekileri. Öğlenleri boş olduğu için eve geliyor ev kokmasın diye üstündekileri balkona atıyoruz Kışın napıcaz bilmem. Bebek odamız şimdilik çamaşır odasına döndü

Günlük pede bende çok alıştırmıştım kendimi canım ama sonra kaşıntı akıntı falan olunca bıraktım. Dışarı çıkarken kullanmadan yapamıyorum ama evde kullanmamaya çalışıyorum artık. Hava aldırmadığı için o bölgedeki sorunlarda arttıyo tabi haliyle en sağlıklısı kullanmamak.

canım benim oğlumda da olmuştu,dayanılmaz oluyor acısı ama,allah sabrını veriyor o emdikçe sen seviniyorsun.ayrıca hiç bir şeyin faydası olmuyor çivi çiviyi söküyor emzirdikçe geçiyor acısı

canım çatlamaya başlamış olabilir göbeğin çıktımı, sana tavsiyem kremle bol bol ve kaşıma

kolay gelsın acım mıdem agzımda mesai bıtsın dıye beklıyorum...
ya ben nassı yapcam o ısı camasır yıkamak benı delı edıyor detrjan kokusu cok kotu yapıyor benı

valla sorma canım dünden beri karnımda belimde ağrı var. şimdide kalanı nasıl yapacağım diyorum. Yardım edecek birileri yok mu

bende artık kullanmıyorum canım dışarı cıkarrken dedıgın gıbı rahatsızlık vermesın dıe kullanıyorum pedlerde esanslar fln oldugu ıçın kullnmk istmıyorm artık hep kokulu pedler

ben iğnemi oldum geldim çokda acımadı sonasında eczaneden mustelanın çatlak kremiyle
hamile nemlendiricisini aldım eczacı tanıdık bayada indirim yaptı
birde orda bi hamile bayan vardı oda krem almaya gelmiş 4 aylıkmış ayyy nasıl göbüşi vardı
çok özendim çoooook neyse oda bio oil aldı ,ben doğal olsun istedim sonuçta bütün vücuduma
sürcem çok fena yaaa sabah sürsem öğlen gene bembeyaz pul pul dökülüyor inş.bunlarla hallolur
bakalım memnun kalırsam paylaşcam

ben akıntımı koyu beyaz olarak görünce korktum, meğer enfeksiyon durumunun en aza inmesi için hamilelikte akıntı böyle oluyormuş. Günlük pedlerin üstü pamuklu olsa da altı naylon sonuçta bakteri oluşumu için ben oldum olası güvenmedim.

Benim size önerim , kağıt havlu... Her terlemede, nemde gidip yenisini koyuyorum. Malum bölgedeki nemi çektiğinden çok kuru ve rahattım. ilk zamanlar rahat etmeyebilirsiniz ama sonra çok rahat edersiniz.

bende kotex parfümsüz ped kullanıyorum mecburen çünkü pregesteron fitil
akıp duruyor mecburen kullanıyorum hiçde sevmem normalde günlük pedi

Biraz fazla inceliyorum sanırım canım herşeyi. Aman kimsenin hakkı geçmesin diye. Kendimi hep haklı görmüşümdür benim kabullenemememin asıl sebebi bana söylenenler. Normalde kimseden kötü birşey duymaya alışık biri değilim kendimde karşımdakini kırmamak için bi sorun varsa bile söylemem incitmek istemem. Haklı olduğu şeylerde de demişimdir haklısın onu öyle yapmamalıydım düşünemedim diye ama öyle şeyler yaşandı ki. Neyse uzun uzun anlatmıyım şimdi. Öbür tarafta hesaplaşırız elbet :)

Bende de bi kaşıntı başlıyor gibi canım. Ara ara oluyor bende çatlaklar başlıcak diye korkuyorum. Yorumlarda okumuştum kaşıntıların ardından bazılarında çatşlaklar oluşmuş. İnşallah olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…