valla hamilelik suresince suruyor diyor bendeki kaynak kitaplar kimi zaman cogalip kimi zaman normallesiyormus. aynen ben de valla devamli gunluk ped kullanip ic camasiri degistirip duruyorum.
benımde arada azalıyo arada cogalıyo canım normalde gunluk ped kullanıyodum zararlı dıye duydum bebegeme zararı olur belkı dıye kullanmıyorum cok sık camasır degıstırıyorum artık
Bende ismini gördüm canım rüyamda ama rüyamda bile diyorum hayır ben bu ismi koyamam niye diyeÜniversiteden eski ev arkadaşımın ismi bu arada isim. Ayrılırken pek iyi ayrılmadıkta heralde onun etkisi. Ama rüyamda bile sorgulama gereği duydum acaba ben mi yanlış yaptım hatalı olan benmiydim diye. Ne zaman aklıma gelse huzursuz olurum çünkü hiç bir arkadaşım böyle üzmemiştir beni. Ben de kimsenin hakkına girmek istemeyen biri olduğum için kendi içimde çok muhakemesini yapmışımdır bunun.
gunluk ped mantar yapabilir diye zararli diyorlar bebisine bir sey yapmaz yani, on uda sIk degistirirsen mantar olmaz, ille de rahatsizlik veriyor ama tabii akinti,sanki hep pismisim gibi geliyor
kolay gelsın acım mıdem agzımda mesai bıtsın dıye beklıyorum...
ya ben nassı yapcam o ısı camasır yıkamak benı delı edıyor detrjan kokusu cok kotu yapıyor benı
benımde arada azalıyo arada cogalıyo canım normalde gunluk ped kullanıyodum zararlı dıye duydum bebegeme zararı olur belkı dıye kullanmıyorum cok sık camasır degıstırıyorum artık
kızlar bişey sorcam ya belki bir fikriniz vardır bir arkadaşım doğum yaptı yeni dün yanına gittim resmen kız ağlıyodu bebişini emzirirken göğüsleri yara olmuş ödüm koptu acaba bişey varmı bildiğiniz ne iyi gelir yada olmaması için ne yapmak gerekir.
yaaa ölcem kaşıntıdan ben karnımı kaşıya kaşıya varyaa öldümm kızardı bide acaba vitaminlermi yapıyo ya allhım bi anönce eve gidip duşa girmek istiyorum. Hiç böyle kaşınan varmıı ?
bende bı tek pantolununu aldım dıger kıyafetlerımı normal reyondan aldım cok gusel seyer vardı etekler kanvaslar ketenler ama daha erken dıyorum cunku su an 36 beden aldım o bıle hafıf bol ılerde sısınce alırım artık sımdı bı aten edaha alsam ılerde olmaz dıyorum ama bı taneylede nasıl ıdare etcem calısyorum cunku en ıyısı bı tanede etek almak[/QUOT
bende sadece pantolon alacaktım ama istediğimi bulmuşken alayım dedim her zaman dışarı çıkamıyorum normal kıyafetlerede baktım çoğunda aklım kaldı ama alamadım benim göğüsler normalde büyük hamilelikte iyice büyüyeceği için normal bişey almaya cesaret edemedim ama çok güzel kıyafetler vardı hepsinde aklım kaldı ...
sağol canım işlerimi bitirince bi deneyeyim bi..
günaydın o zaman sana canım ben aldıklarımı çekip koymaya çalışıcam daha sonra..
gözün aydın canım demek sehzaden olacak maşallah kuzuya bende 2li testi bu cuma yaptırıcam bebişimide görücem günler gecmek bilmiyo..
BU ARADA KIZLAR 3LÜ TESTİDE YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYOMUSUNUZ BENDEN SİZE TAVSİYE SAKIN YAPTIRMAYIN CAN SIKINTISINDAN ÜZÜNTDEN BAŞKA BİŞEY VERMİYO TECRÜBE KONUŞUYO..
Benim doktorum zaten istemedi eğer 2 li de sorun çıkarsa istiyormuş veya 35 yaş üstüne yapılıyormuş.
kolay gelsın acım mıdem agzımda mesai bıtsın dıye beklıyorum...
ya ben nassı yapcam o ısı camasır yıkamak benı delı edıyor detrjan kokusu cok kotu yapıyor benı
Ay bide bana sorun siz çamaşır işini. Sağolsun eşimin işi dolayısıyla evde çamaşır hiç eksik olmuyor. Hele başlarda hergün yıkıyordum. Eşim veteriner hekim böyle bi koku olamaz. İş arabasına bazen mecbur kalıpta bindiğimde nasıl ineceğimi şaşırıyorum. Eve gelince Daha kapıda başlıyor çorapları çıkarmaya bana kokmamak için yanıma uğramadan doğru makineye atıyo üstündekileri. Öğlenleri boş olduğu için eve geliyor ev kokmasın diye üstündekileri balkona atıyoruzKışın napıcaz bilmem. Bebek odamız şimdilik çamaşır odasına döndü
Günlük pede bende çok alıştırmıştım kendimi canım ama sonra kaşıntı akıntı falan olunca bıraktım. Dışarı çıkarken kullanmadan yapamıyorum ama evde kullanmamaya çalışıyorum artık. Hava aldırmadığı için o bölgedeki sorunlarda arttıyo tabi haliyle en sağlıklısı kullanmamak.
canım çatlamaya başlamış olabilir göbeğin çıktımı, sana tavsiyem kremle bol bol ve kaşıma
evet ya cok rahatsızlık verıyo doktoruma sorcam gecmesının bı yolu yokmu dıye cok sıkıldım ya sureklı altım ıslakmış gıbı gelıyo
canım benim hep yanlış birşey yaptıysam eğer içimde huzursuzluk olur tekrar tekrar tartar düşünürüm, vijdanım rahatsız eder sanırım ama eğer sonuna kadar haklıysam o konu tamamen kapanıır birdaha aklıma gelmez, belki sendede öledir ne dersin:2:
yaaa ölcem kaşıntıdan ben karnımı kaşıya kaşıya varyaa öldümm kızardı bide acaba vitaminlermi yapıyo ya allhım bi anönce eve gidip duşa girmek istiyorum. Hiç böyle kaşınan varmıı ?
slm kızlar şu ikili testini yaptıranlar sonucunu kaç gün sonra aldılar acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?