2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın tünaydın
Yarın randevumuz var kızlar ben çoookk heyecanlıyım, midemde kelebekler uçuşuyo, nefes alamayacak gibi oluyorum, sürekli ayaktayım, dua edin nolurrr

annesi kuzusunu mu özlemiş????? gitmeden çikolata ye da sana el sallasın

hmmm anladım şimdiiii tamamm orada mı yaşıyorsunuz yoksa kısa süreli mi? sana semiz otu kargolayayım dicem ama gelene kadar semiz otunun semizi çıkar

hmmm anladım şimdiiii tamamm orada mı yaşıyorsunuz yoksa kısa süreli mi? sana semiz otu kargolayayım dicem ama gelene kadar semiz otunun semizi çıkar

saol canim benimmm Allah razi olsun. burada daha bahar gelemedi gelse toprak azicik isinsa hemen ekecem. cabuk olsur semiz arsizdir.... ama iste sicak yok günes yok(( burada yasiyorum canim, olanlarla idare ediyoruz cok sükür Rabbim bu günümüzü aratmasinn... gecen gün tombul kabak buldum hemen aldim. etli dolmasini yaptim yogurtla yedim...:)) simdi ispanak avindayim yine:))

annem onun icin Türk bakkali bulmam lazim. hic sevmedigim icinde evimde yokk... ama gercek bal var ondan besleniyorummm

neyse bal da iş görür... Gurbette zor be yaa.... Ben değil yurtdışında İzmir dışında yaşamayı göze alamazdım. İnsanın memleketi gibisi yok.

amin canım amin inşallah yarın hepimiz için güzel bir gün olur.sorma şu kurtları ya içime bi laf anlatamadım bu evhamlarımız inşallah bebişler dokduktan sonra geçer yoksa vay halimize:))
aminnnnnnnnnnn canımmm ınsallahhhh bende cok evhamlıyım gıdene kadar aklımdan bır dunya sey gecıyor
çok çok geldı benım canım baya fazla ıdı ..ıns gecer bıtanem yaa benım haftada bır verdı dr.proluton depot haftalık dedi ayrıca progestan falan cok alınca gerek gormedı ıste haftada bır yeter dedi..aa corasprını bu zamana kadar ıcıyordum kanama olunca kestı benım daha cok cıvıltıp kanı cok gelır dıye..aynen corasprını ıcme sımdılık canım elevıtın ıcınde hersey var cok ıyı ..ins kurtulurum canım yaa :13:
harika salatasi olur, hatta yogurtlusuda olur. sonra börek yapabilirsin. yada kavurusun sarimsakli yogurt ile yersin. hmmmm:)) benim bulmam imkansiz ama tohumlarini getirdim saksiya denemelik ektim. insallah cikar:))
aaaaaaa nerdesın kı canım bulamasmısın ..cıkar cıkar canım ınsallah faydalan sende
e tamam işte az kalmış...
evet kuzum az kaldı
yemegını yapıyorum 2 bag aldım bırazınıda çig olarak tuketıcem ve ben ılk defa cıg yıcem genelde yemek olarak yaparım sarımsaklı yogurtla yerım..
salatası nasıl oluokı canım sapları vıtamınli tabı bende saplarnı atmam

Çokkk özledim 1 ay olduuuu ve çok da korkuyorum inşAllah bi sıkıntı kalmamıştır, yicem yicem aklımda

Korkma canım, bebeğini göreceksin sen ona odaklan. bende özledim daha 15 gün var görmeme. Abime ultrason fotosunu göndermiştim dün aradı sonraki görüş nezaman diyor. Bir ahhh çektim.... :) ama doktor cinsiyeti de söyleyeceğim dedi ondan heyecan yaptım.

Afiyet olsun canım. kaçırma al tabi...

eşim sarımsak sevmez diye yapamıyorum ama, ben en çok semiz otunu iri doğranmış domastes ve küp küp minik şekilde doğranmış sarımsakla karıştırarak yapıyorum. Şahane oluyor. Bir de böyle dene

Bende bu ara çok sık giremedim, nergisyasemini göremedim. Bir gelişme yok mu ?

Kizlar nasilsiniz? Dun doktora gittim kanamam oldugu icin bakti kesede kanama yoktu ama asagida dedi anlamadim bol bol su ic progestana devam dedi iyiymis bebegim gelmiyor kan ama hafif lekeler oluyor arada ayakta durmamaya calisiyorum.ama yarin is avar napcam bilemedim

üzülme canimm, izin alsan biraz iyi olur aslinda... riske atmamak lazimmm

Slm canim , bende almanyadaYim cok sükür burda fazlasiyla türk marketi var,istedigimizi hemen bulabiliyoruz ama semiz otunu bende merak ettim, burda alman marketlerinde olan feldsalat miki ?

merhaba güselll anneler:))) dün kontrolümüz vardı:)) bebeğimi gördümmm kıpır kıpırdı gerci eşim benden çok heyecanlandı:) doktorumuz herşeyınız teker teker gösterdi elleri kolları göbüşü burnunu bile:))))) sonunda bişeye benzio dedi eşimm çok güldük:))) herşey yolunda artık progestan belasından tamamen kurtuldum zaten iyiydim uzun zamandır kafadan kesmiştim:)))doktorum iii yapmışsın dedi:) folik asidi kesti decavit die bir ilaca başladım elevitin yerine galiba o karmaşada anlamamışım arayıp sorucam:) troidim normal değerlerde artık onada çok sevındık:) vee dün ikili taramayıda yaptırdık..Yani kızlar çok şükür herşey yolunda sonunda haftasonu yol izniyle birlikte balıkesire gidebileceğiz:))) sizlerde neler var bakalım???:))) buarada cinsiyet göremedik:/ bi dahaki aya kaldı:)

Benimde 11.30 :)) inşallah canım zaten tüm dualarımda topikdeki herkes

çok sevimdim canım senin adına bizde yarın göreceğiz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…