Günaydın tünaydın
Yarın randevumuz var kızlar ben çoookk heyecanlıyım, midemde kelebekler uçuşuyo, nefes alamayacak gibi oluyorum, sürekli ayaktayım, dua edin nolurrr
Bak şimdi... Kuzum nerdesin sen? pekmez her yerde var ??? mevsimlikte değil ki???
annesi kuzusunu mu özlemiş?????gitmeden çikolata ye da sana el sallasın
ben almanya nin bi köyündeyim güzelim. burada semiz otunu bilmiyorlar.. ona benzer bisi var ama tadi farkli. ben tr den getirdim iki bag bir salata yaptim yedim anlatamam. sarimsak ve sogana bayilirdim ama simdi midemi cok rahatsiz ediyorlar. yiyemiyorum. balik severdim yiyemiyorumm.. ama ispanak buldum gecen gün nerdeyse cig yiyecektim:)))
Çokkk özledim 1 ay olduuuuve çok da korkuyorum inşAllah bi sıkıntı kalmamıştır, yicem yicem aklımda
hmmm anladım şimdiiii tamammorada mı yaşıyorsunuz yoksa kısa süreli mi? sana semiz otu kargolayayım dicem ama gelene kadar semiz otunun semizi çıkar
annem onun icin Türk bakkali bulmam lazim. hic sevmedigim icinde evimde yokk... ama gercek bal var ondan besleniyorummm
aminnnnnnnnnnn canımmm ınsallahhhh bende cok evhamlıyım gıdene kadar aklımdan bır dunya sey gecıyoramin canım amin inşallah yarın hepimiz için güzel bir gün olur.sorma şu kurtları ya içime bi laf anlatamadım bu evhamlarımız inşallah bebişler dokduktan sonra geçer yoksa vay halimize:))
çok çok geldı benım canım baya fazla ıdı ..ıns gecer bıtanem yaa benım haftada bır verdı dr.proluton depot haftalık dedi ayrıca progestan falan cok alınca gerek gormedı ıste haftada bır yeter dedi..aa corasprını bu zamana kadar ıcıyordum kanama olunca kestı benım daha cok cıvıltıp kanı cok gelır dıye..aynen corasprını ıcme sımdılık canım elevıtın ıcınde hersey var cok ıyı ..ins kurtulurum canım yaa :13:canım senin ep ey çok gelmiş benim o kadar olmadı çok şükür ama umarım seninde geçer artık dediğin gibi damla şeklinde bile gelse psikolojik olarak etkiliyor insanı çok zor bir durum...ben doktor değiştirdim.eski doktorum kanamam var diyorum adam hiç oralı değil,iğneyi 10 günde bir vermişti 3 günde bire indir sorun yok dedi postaladı beni,bide bana coraspin yazmıştı,santrafor die demir hapı yazdı coraspin kanı sulandırırmış,demir hapı da afedersin ama aşırı kabızlık yapıyormuş zaten kanamam var üstüne bi de tuvalete çıkamıyordum beni mahvetti o doktor,ertesi gün eşim hemen başka doktora götürdü,adam hapları bir gördü şok oldusen çalışıyorsun sana nasıl rapor yazmadı kanaman varken nasıl coraspin verir dedi bütün içtiğim ilaçları kesti,rapor yazdı,düşük için iğne ve elevit die vitamin verdi bu sana yeter dedi başka vitamin yada hap kullanmana gerek yok dedi bak 15 günde kendime geldim....doktor çok önemli ya gerçekten...inşallah seninde artık biterde kurtulursun canım...
aaaaaaa nerdesın kı canım bulamasmısın ..cıkar cıkar canım ınsallah faydalan sendeharika salatasi olur, hatta yogurtlusuda olur. sonra börek yapabilirsin. yada kavurusun sarimsakli yogurt ile yersin. hmmmm:)) benim bulmam imkansiz ama tohumlarini getirdim saksiya denemelik ektim. insallah cikar:))
evet kuzum az kaldıe tamam işte az kalmış...
yemegını yapıyorum 2 bag aldım bırazınıda çig olarak tuketıcem ve ben ılk defa cıg yıcem genelde yemek olarak yaparım sarımsaklı yogurtla yerım..semizotunun yemeğini mi yapıyorsun canım? ben yemeğini hiç yemedim ama salatasına bayılıyorum. ben yapraklarını koparıp domatesle (içinde sarımsak süper oluyor) yada yoğurtla karıştırıyorum. saplarını koymuyorum ama sanırım en çok saplarında varmış faydası.
Çokkk özledim 1 ay olduuuuve çok da korkuyorum inşAllah bi sıkıntı kalmamıştır, yicem yicem aklımda
saol canim benimmm Allah razi olsun. burada daha bahar gelemedi gelse toprak azicik isinsa hemen ekecem. cabuk olsur semiz arsizdir.... ama iste sicak yok günes yok(( burada yasiyorum canim, olanlarla idare ediyoruz cok sükür Rabbim bu günümüzü aratmasinn... gecen gün tombul kabak buldum hemen aldim. etli dolmasini yaptim yogurtla yedim...:)) simdi ispanak avindayim yine:))
aminnnnnnnnnnn canımmm ınsallahhhh bende cok evhamlıyım gıdene kadar aklımdan bır dunya sey gecıyor
çok çok geldı benım canım baya fazla ıdı ..ıns gecer bıtanem yaa benım haftada bır verdı dr.proluton depot haftalık dedi ayrıca progestan falan cok alınca gerek gormedı ıste haftada bır yeter dedi..aa corasprını bu zamana kadar ıcıyordum kanama olunca kestı benım daha cok cıvıltıp kanı cok gelır dıye..aynen corasprını ıcme sımdılık canım elevıtın ıcınde hersey var cok ıyı ..ins kurtulurum canım yaa :13:
aaaaaaa nerdesın kı canım bulamasmısın ..cıkar cıkar canım ınsallah faydalan sende
evet kuzum az kaldı
yemegını yapıyorum 2 bag aldım bırazınıda çig olarak tuketıcem ve ben ılk defa cıg yıcem genelde yemek olarak yaparım sarımsaklı yogurtla yerım..
salatası nasıl oluokı canım sapları vıtamınli tabı bende saplarnı atmam
Kizlar nasilsiniz? Dun doktora gittim kanamam oldugu icin bakti kesede kanama yoktu ama asagida dedi anlamadim bol bol su ic progestana devam dedi iyiymis bebegim gelmiyor kan ama hafif lekeler oluyor arada ayakta durmamaya calisiyorum.ama yarin is avar napcam bilemedim
üzülme canimm, izin alsan biraz iyi olur aslinda... riske atmamak lazimmm
saol canim benimmm Allah razi olsun. burada daha bahar gelemedi gelse toprak azicik isinsa hemen ekecem. cabuk olsur semiz arsizdir.... ama iste sicak yok günes yok(( burada yasiyorum canim, olanlarla idare ediyoruz cok sükür Rabbim bu günümüzü aratmasinn... gecen gün tombul kabak buldum hemen aldim. etli dolmasini yaptim yogurtla yedim...:)) simdi ispanak avindayim yine:))
Benimde 11.30 :)) inşallah canım zaten tüm dualarımda topikdeki herkes
Benimde 11.30 :)) inşallah canım zaten tüm dualarımda topikdeki herkes
merhaba güselll anneler:))) dün kontrolümüz vardı:)) bebeğimi gördümmm kıpır kıpırdı gerci eşim benden çok heyecanlandı:) doktorumuz herşeyınız teker teker gösterdi elleri kolları göbüşü burnunu bile:))))) sonunda bişeye benzio dedi eşimm çok güldük:))) herşey yolunda artık progestan belasından tamamen kurtuldum zaten iyiydim uzun zamandır kafadan kesmiştim:)))doktorum iii yapmışsın dedi:) folik asidi kesti decavit die bir ilaca başladım elevitin yerine galiba o karmaşada anlamamışım arayıp sorucam:) troidim normal değerlerde artık onada çok sevındık:) vee dün ikili taramayıda yaptırdık..Yani kızlar çok şükür herşey yolunda sonunda haftasonu yol izniyle birlikte balıkesire gidebileceğiz:))) sizlerde neler var bakalım???:))) buarada cinsiyet göremedik:/ bi dahaki aya kaldı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?