2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aman yine dikkat et canım. ilk 3 ay geçene kadar... Güzel haberler ver bize

elimden geldiğince kolluyorum canım,3-4 gündür bitti gibi ama çok yürürsem o zaman geliyor biraz...inşallah veririm canım doktorum umarım bitmiş kan pıhtın der :) tek ümidim o ve bebeğimin sağlıklı ve hayırlı olması tabiki hepimize allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.

slmmm
kızlar ya sırt üstü ne zmandan itibaren yatmamak gerekiyor
ben normalde yatmamda bana iğne yapılırken kalçadan mecbur ters
dönüyorum birazda bekletiyorlar acaba bebege bir zararı olurmu
amma pimpirik oldum ben yaa

hahahahah, aslinda biz bir bebege hamileyiz ama ikinci cocugumuz olacak. birisi zaten eslerimiz:))) bir yerde okumustum hamilelikte saygi yitimi cok sik rastlaniyormus. bizde nazimizi kararinda yapmamiz lazim, mantigi elden birakmadan..

hamilelik acip birsey, ruh halini alt üst ediyor yetmezmis gibi depresyona bile sokuyor. mesela ben sigarayi duydugum gün biraktim ve ilk birbucuk ay icinde 10 kilo aldim. simdi frenledim bir aydir kilo almiyorum ama ne fayda, moralim sifir oldu depresyonun esingine geldim. buda yetmedi catlaklar baslamaya basladi, yagli gürese hazirlanircasina yaglanmama ragmennn....buda yetmedi nasil nerdfe üsüttüm anlamadim, bir haftadir cok agir bir grip gecirioyrum, öksürürken ic organlarim parcalaniyor sanki, bas agrisi asla kesilmiyor uykumda rüyamda bile bas agrisi cekiyorum..tek lafim Allah beterinden saklasinn...

bebekten önce sen rahatsız olursun canım. Şimdi yatmanda sakınca olduğunu sanmıyorum. Bebeğin daha küçük. Ama uyurken sırt üstü yatarsan kan dolaşımın yavaşladığından kabus görme sorunun olur. Geçici durum için endişe yapma

yüzüstü demek istedin sanirim......bir yerde 16. haftadan itibaren diye okumustum ama tam bilemicem. ben hala yüzüstü yatiyorummmm..

yavaş yavaş geçecek canım. Az kaldı 3 ay dolmak üzere :)
yarın 3 ayım bıtıyor benım canım

canım benım pembe ıle basladı sonra kıpkırmızı oldu ve cok yogundu kan pıhtıları dustu.
sonra serum yedm ıgne 2 sefer oldum.
progestanıda sabah 2 aksam 2 alıyorum dusun yanı hala gecmediiiiiiiiiiiii ve 1 bucuk aydır yattgım halde .

sagol cnm cevabın için ben yatmıyorumda işte iğnede mecburen
dr iğneyede devam etcez daha dedi
ayyyy tuhaf tuhaf rüyaları her daim görüyorum gebe kaldıgımdan beri ama pek hatırlmıyorum

ben bugun 1 bucuk aydan sonra yemek yapıcammmmmm
şaka gibi.kızlar buarada semızotu cıktı canınız ceksın dıye yazmıyorum ama buara 3 ayı doldurduk bebegımız artık bızden beslenıyor ve semızotu cok faydalı sevdıgımden deılde ıste mecburıyetten yapıcam yıcez.mutlaka yıyın bebegınız ve sızın ıcın cok faydalı.

hadii yaa sendemı persembecısın baya cok oldukk ıns hepımız guzel haberler verırırz..
2 gunmu ben 17 gun sabretmiş olacaktım ama gecen senın gıbı ıcıme kurt dustu baska dr gtıım geldım

amin canım amin inşallah yarın hepimiz için güzel bir gün olur.sorma şu kurtları ya içime bi laf anlatamadım bu evhamlarımız inşallah bebişler dokduktan sonra geçer yoksa vay halimize:))

canım senin ep ey çok gelmiş benim o kadar olmadı çok şükür ama umarım seninde geçer artık dediğin gibi damla şeklinde bile gelse psikolojik olarak etkiliyor insanı çok zor bir durum...ben doktor değiştirdim.eski doktorum kanamam var diyorum adam hiç oralı değil,iğneyi 10 günde bir vermişti 3 günde bire indir sorun yok dedi postaladı beni,bide bana coraspin yazmıştı,santrafor die demir hapı yazdı coraspin kanı sulandırırmış,demir hapı da afedersin ama aşırı kabızlık yapıyormuş zaten kanamam var üstüne bi de tuvalete çıkamıyordum beni mahvetti o doktor,ertesi gün eşim hemen başka doktora götürdü,adam hapları bir gördü şok oldu sen çalışıyorsun sana nasıl rapor yazmadı kanaman varken nasıl coraspin verir dedi bütün içtiğim ilaçları kesti,rapor yazdı,düşük için iğne ve elevit die vitamin verdi bu sana yeter dedi başka vitamin yada hap kullanmana gerek yok dedi bak 15 günde kendime geldim....doktor çok önemli ya gerçekten...inşallah seninde artık biterde kurtulursun canım...

doğru söylüyorsun. Aslında ikinci çocuğa hamileyiz Şansım var eşim yine geniş sabırlı bir insan olduğundan duygusal anlamda çok sıkıntı yaşamıyorum. Bende bu süreci ona zorlaştırmamaya çalışıyorum. Bizim yaşadığımız kadar onlarda korkuyor aslında. Aile reisi olarak sorumlulukla başa çıkabilecekmiyim diye düşünüyor mesela. Karşılıklı destek lazım.
bir buçuk ayda 10 kilo demişsin bence bu kilonun içinde ödemde vardır tatlım. Olabildiğince az tuzlu yemek lazım ve bol hareket etmek gerekiyor. Ben şişmeye başladığımdan beri bir bahane bulup çarşıya çıkıyorum. tuzu azaltamadım ama
hamile korseleri varmış, onlara bir bak istersen belki rahatlatır? Öksürük için de bal veya pekmez tüketmeye çalış. iyi geliyor.

harika salatasi olur, hatta yogurtlusuda olur. sonra börek yapabilirsin. yada kavurusun sarimsakli yogurt ile yersin. hmmmm:)) benim bulmam imkansiz ama tohumlarini getirdim saksiya denemelik ektim. insallah cikar:))

e tamam işte az kalmış...

sagol cnm cevabın için ben yatmıyorumda işte iğnede mecburen
dr iğneyede devam etcez daha dedi
ayyyy tuhaf tuhaf rüyaları her daim görüyorum gebe kaldıgımdan beri ama pek hatırlmıyorum

rüyalar seni tedirgin etmesin canım. Hamilelikten ve hormon değişiminden kaynaklanıyor. hepimiz görüyoruz, canını sıkmasın. Ben ayıptır sülemesi don-atlet yatıyorum o günden beri uyku sorunum oldukça değişti. Elektriğimi mi atıyorum anlamadım ama rahat uyuyorum artık.

semizotunun yemeğini mi yapıyorsun canım? ben yemeğini hiç yemedim ama salatasına bayılıyorum. ben yapraklarını koparıp domatesle (içinde sarımsak süper oluyor) yada yoğurtla karıştırıyorum. saplarını koymuyorum ama sanırım en çok saplarında varmış faydası.

erkekler bizden hep saglikli ve neseli kalmamizi bekliyorlar. sabirlari yok:))) herseyin ahyirlisi, belki bu hamilelik sürecinde ilk cocuklarimiz bir parca büyürler:)))

kilo da sislikde var cünkü ben eksi ve tuza aserdim hep.. ay nerdeyse avucuma tuz döküp yalayacaktim o kadar yani...öksütük icin taze ve toz zencefil -bal iciyorumm. banamisin demiyorr... burada pekmez bulmam zor ama denicem..sanirim zamni gelince beni terk edicek. en azindan sükürler olsun ki iki gecedir uyuyabiliyorumm:)))

harika salatasi olur, hatta yogurtlusuda olur. sonra börek yapabilirsin. yada kavurusun sarimsakli yogurt ile yersin. hmmmm:)) benim bulmam imkansiz ama tohumlarini getirdim saksiya denemelik ektim. insallah cikar:))

izmirde 1 aydır var sen hangi şehirdesin canım? ben mevsimi geldi sanıyordum. Ahh henüz mevsimi olmayan bişey var onu bekliyorum sabırsızlıkla..... Bulunuyor aslında ama tatları yapay oluyor diye bekliyorum.

Günaydın tünaydın
Yarın randevumuz var kızlar ben çoookk heyecanlıyım, midemde kelebekler uçuşuyo, nefes alamayacak gibi oluyorum, sürekli ayaktayım, dua edin nolurrr

Bak şimdi... Kuzum nerdesin sen? pekmez her yerde var ??? mevsimlikte değil ki???

izmirde 1 aydır var sen hangi şehirdesin canım? ben mevsimi geldi sanıyordum. Ahh henüz mevsimi olmayan bişey var onu bekliyorum sabırsızlıkla..... Bulunuyor aslında ama tatları yapay oluyor diye bekliyorum.

ben almanya nin bi köyündeyim güzelim. burada semiz otunu bilmiyorlar.. ona benzer bisi var ama tadi farkli. ben tr den getirdim iki bag bir salata yaptim yedim anlatamam. sarimsak ve sogana bayilirdim ama simdi midemi cok rahatsiz ediyorlar. yiyemiyorum. balik severdim yiyemiyorumm.. ama ispanak buldum gecen gün nerdeyse cig yiyecektim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…