aman yine dikkat et canım. ilk 3 ay geçene kadar... Güzel haberler ver bize
daha önce ben eşime anne hamilelikte nasılsa bebekte doğunca öyle olur beni strese sokma demiştim Sabah beni hüngür hüngür ağlarken görünce yalvarmaya başladı ne olur ağlama bebeğimiz hep ağlayacak mutsuz olacak diye... şimdi güler misin? ağlar mısın?
slmmm
kızlar ya sırt üstü ne zmandan itibaren yatmamak gerekiyor
ben normalde yatmamda bana iğne yapılırken kalçadan mecbur ters
dönüyorum birazda bekletiyorlar acaba bebege bir zararı olurmu
amma pimpirik oldum ben yaa
slmmm
kızlar ya sırt üstü ne zmandan itibaren yatmamak gerekiyor
ben normalde yatmamda bana iğne yapılırken kalçadan mecbur ters
dönüyorum birazda bekletiyorlar acaba bebege bir zararı olurmu
amma pimpirik oldum ben yaa
yarın 3 ayım bıtıyor benım canımyavaş yavaş geçecek canım. Az kaldı 3 ay dolmak üzere :)
filizcim benimde aynı senin gibiydi ilk başladığı zamanlar sanki adet gibiydim o kadar çok geliyordu,özellikle sabah yataktan kalkınca çok geliyordu,sonra doktor bana 10 gün rapor yazdı evde hiç kalkmadan yat dedi ve 5 gün iğne vurundum düşük riski için,iğne bitince de progestana başla sabah akşam iç dedi çok şükür işe yaradı gerçekten hep kahverengi leke geliyordu benimde şu 3-4 gündür bitti sanırım gelmiyor :) inşallah seninde biter canım en kısa zamanda işteyim raporum bitti ve çarşıda falan işlerim oluyor yürüyorum bir tek çok yürüdüğümde çok az geliyor,dün geldi mesela ama kesildi yine...seninde artık geçer üzülme canım...
bebekten önce sen rahatsız olursun canım. Şimdi yatmanda sakınca olduğunu sanmıyorum. Bebeğin daha küçük. Ama uyurken sırt üstü yatarsan kan dolaşımın yavaşladığından kabus görme sorunun olur. Geçici durum için endişe yapma
hadii yaa sendemı persembecısın baya cok oldukk ıns hepımız guzel haberler verırırz..
2 gunmu ben 17 gun sabretmiş olacaktım ama gecen senın gıbı ıcıme kurt dustu baska dr gtıım geldım
yarın 3 ayım bıtıyor benım canım
canım benım pembe ıle basladı sonra kıpkırmızı oldu ve cok yogundu kan pıhtıları dustu.
sonra serum yedm ıgne 2 sefer oldum.
progestanıda sabah 2 aksam 2 alıyorum dusun yanı hala gecmediiiiiiiiiiiii ve 1 bucuk aydır yattgım halde .
hahahahah, aslinda biz bir bebege hamileyiz ama ikinci cocugumuz olacak. birisi zaten eslerimiz:))) bir yerde okumustum hamilelikte saygi yitimi cok sik rastlaniyormus. bizde nazimizi kararinda yapmamiz lazim, mantigi elden birakmadan..
hamilelik acip birsey, ruh halini alt üst ediyor yetmezmis gibi depresyona bile sokuyor. mesela ben sigarayi duydugum gün biraktim ve ilk birbucuk ay icinde 10 kilo aldim. simdi frenledim bir aydir kilo almiyorum ama ne fayda, moralim sifir oldu depresyonun esingine geldim. buda yetmedi catlaklar baslamaya basladi, yagli gürese hazirlanircasina yaglanmama ragmennn....buda yetmedi nasil nerdfe üsüttüm anlamadim, bir haftadir cok agir bir grip gecirioyrum, öksürürken ic organlarim parcalaniyor sanki, bas agrisi asla kesilmiyor uykumda rüyamda bile bas agrisi cekiyorum..tek lafim Allah beterinden saklasinn...
ben bugun 1 bucuk aydan sonra yemek yapıcammmmmm
şaka gibi.kızlar buarada semızotu cıktı canınız ceksın dıye yazmıyorum ama buara 3 ayı doldurduk bebegımız artık bızden beslenıyor ve semızotu cok faydalı sevdıgımden deılde ıste mecburıyetten yapıcam yıcez.mutlaka yıyın bebegınız ve sızın ıcın cok faydalı.
yarın 3 ayım bıtıyor benım canım
canım benım pembe ıle basladı sonra kıpkırmızı oldu ve cok yogundu kan pıhtıları dustu.
sonra serum yedm ıgne 2 sefer oldum.
progestanıda sabah 2 aksam 2 alıyorum dusun yanı hala gecmediiiiiiiiiiiii ve 1 bucuk aydır yattgım halde .
sagol cnm cevabın için ben yatmıyorumda işte iğnede mecburen
dr iğneyede devam etcez daha dedi
ayyyy tuhaf tuhaf rüyaları her daim görüyorum gebe kaldıgımdan beri ama pek hatırlmıyorum
ben bugun 1 bucuk aydan sonra yemek yapıcammmmmm
şaka gibi.kızlar buarada semızotu cıktı canınız ceksın dıye yazmıyorum ama buara 3 ayı doldurduk bebegımız artık bızden beslenıyor ve semızotu cok faydalı sevdıgımden deılde ıste mecburıyetten yapıcam yıcez.mutlaka yıyın bebegınız ve sızın ıcın cok faydalı.
doğru söylüyorsun. Aslında ikinci çocuğa hamileyizŞansım var eşim yine geniş sabırlı bir insan olduğundan duygusal anlamda çok sıkıntı yaşamıyorum. Bende bu süreci ona zorlaştırmamaya çalışıyorum. Bizim yaşadığımız kadar onlarda korkuyor aslında. Aile reisi olarak sorumlulukla başa çıkabilecekmiyim diye düşünüyor mesela. Karşılıklı destek lazım.
bir buçuk ayda 10 kilo demişsin bence bu kilonun içinde ödemde vardır tatlım. Olabildiğince az tuzlu yemek lazım ve bol hareket etmek gerekiyor. Ben şişmeye başladığımdan beri bir bahane bulup çarşıya çıkıyorum. tuzu azaltamadım ama
hamile korseleri varmış, onlara bir bak istersen belki rahatlatır? Öksürük için de bal veya pekmez tüketmeye çalış. iyi geliyor.
harika salatasi olur, hatta yogurtlusuda olur. sonra börek yapabilirsin. yada kavurusun sarimsakli yogurt ile yersin. hmmmm:)) benim bulmam imkansiz ama tohumlarini getirdim saksiya denemelik ektim. insallah cikar:))
erkekler bizden hep saglikli ve neseli kalmamizi bekliyorlar. sabirlari yok:))) herseyin ahyirlisi, belki bu hamilelik sürecinde ilk cocuklarimiz bir parca büyürler:)))
kilo da sislikde var cünkü ben eksi ve tuza aserdim hep.. ay nerdeyse avucuma tuz döküp yalayacaktim o kadar yani...öksütük icin taze ve toz zencefil -bal iciyorumm. banamisin demiyorr... burada pekmez bulmam zor ama denicem..sanirim zamni gelince beni terk edicek. en azindan sükürler olsun ki iki gecedir uyuyabiliyorumm:)))
izmirde 1 aydır var sen hangi şehirdesin canım? ben mevsimi geldi sanıyordum. Ahh henüz mevsimi olmayan bişey var onu bekliyorum sabırsızlıkla..... Bulunuyor aslında ama tatları yapay oluyor diye bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?