2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canım bizim bademcik olmadığı için daha çabuk etkileniyoruz koruyucularımız yok sonuçta. 2-3 damladan birşey olmaz canım

geçecek canım..bak benim kadar serum yiyen olmadı...
çok şükür geçti..artık sabah bulantım oluyo..çıkarıyorum ..
12.haftaya kadar böyle idare et geçecek inş.

Ben 2-3 günde bir serum Yedim, iğne de oluyorum ama yok yok.
Ben genelde akiamları daha beter oluyordum ama şimdi sabah akşam kötüyüm.
Ya geçmezse? Ya devam ederse?
Yalvarırım geçsin son 2 haftam olsun dayanma gücüm kalmadı

Günaydın herkeze seni o kadar iyi anlıyorum ki benim hala geçmedi bazen sinir krizi geçirecek gibi oluyorum ama şunu söylıyeyım en şiddetli zamandasın 1-2 hafta geçince biraz daha azlır benim öyle oldu her sabah öğürmeler ve akşam mide bulantıları devam ediyor ama çok şiddetlendiği günlerin sayısı aza indi. Teyzemler 4-5 ay çekersin diyorlar ben 5 . Aydan sonra tamamen rahatlarım diye düşünüyorum, tabii inşallah daha önce kesilir.

hadii yaa sendemı persembecısın baya cok oldukk ıns hepımız guzel haberler verırırz..
2 gunmu ben 17 gun sabretmiş olacaktım ama gecen senın gıbı ıcıme kurt dustu baska dr gtıım geldım

günaydın canımm.. geçmiş olsun hepimizin ki artık. bende haftasonu berbat haldeydim. sımdı yine idare ediyorum. ilaç kullanıyomusun?? zofer?? zofran?? o biraz olsun rahatlatıyor sanki. ben hep üç bebek taşıdığım için bu kadar agır geçiriyorum diyordum ama sizleri duyunca tek de olsa oluyomuş diyorum. Rabbim tez zamanda bulantısız günler nasip etsin hepimize..

Gunaydin annecikler ..
Hepinize guzel bir gun diliyorum

Madamtusot insallah cabucak atlatirsin canim , cabucak dinc bulantisiz gunler diliyorum sana

Skorpion gozun aydin canim bebisin el kol sallamis sanada :))

Ikiz annemiz vardi iyi haberlerle gelmis nick aklimda kalmadi kusura bakma senide tebrik ederim ..

CIcek , tekrardan yazmana ve daha iyi olmana sevindim canim .. Insallah daha iyi olursun ve ev isinizde olur .. Bebisini kendi evinde buyutursun ..

Asyaren dikkak et canim bisikletlere .. Cok tehlikeli olup aniden beliriyorlar..

Filiz86 gecmis olsun canim yeni atlatiyorum bende .. Ben limonlu sicak su ve ihlamur ictim gunde ikiser defa ..
Kan sivilastirici igne ve hap yedigim halde hergun limonlu sicak su iciyorum ... Cok sIkmazsan birsey olacagini sanmiyorum .. Tansiyonun dusukse dikkat et ama limon tansiyonu dusuruyor ..

Ozlmalpr34 sanada birsey yazacaktim canim ama unuttum :)) selam diyeyim sanada :))

slm kızlar,bu bademcik işini ne yapacağız burada havalar çok sıcak mecburan gece pencereleri açıyoruz,suyu dolaptan içmezsem kesmiyor e dondurma da yiyorum.biliyorum ben kendi kendime ediyorum ama inanın ki burası çooook sıcak. :97:

saol canım bende ıcıcem sımdı ama tansıyonum benım hep dusuk ama 2 3 damladan bısey olmaz heralde..

Ayy benim kontrole 3 hafta var daha çok merak ediyorum, cinsiyetide netleşicek bi doktor erkeğe benzetti ama ben hiç kaydeye almıyorum o yüzden.meraktan ölücem bir de bu topikte dikkatimi çeken doktor hep erğe benziyor diyor hiç kıza benzeten yok erkeğin yanılma payı daha az mı diye acaba?

tamamen geçmiyor..ama 8 9 10. haftalarda enkötü haftalar..
çok azalacak merak etme

günaydın kızlar...
Mide bulantılar geçmemiş daha. keşke bir yöntem olsa da geçirse ama çekmek zorundayız. Hepimiz yaşadık çok zor, uzun süren arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Moral vermeye çalışmaktan başka bir şey yapabilsek...
Ben üzgün başladım güne. Eşim sabah sabah beni ağlattı aslında benim göz yaşlarımda hazır ol da bekliyordu sanki. Özür filan diledi ama pas vermedim gitti. Özür diledikçe daha çok aktı yaşlarım. Bu hamilelik ne ilginç şey arkadaş? Bünyene söz geçiremiyorsun... Ağlamaktan nefret ediyorum!

merhaba kızlar nasılsınız? sanırım mide bulantılarınız çok.benim allaha şükür hiç olmadı gibi bişey çok az sabahları ve akşam yemeklerinden sonra oldu ama soda içince geçiyordu...benimde sürekli kanamam oldu 1.5 aydır hep riskli günler geçirdim.artık durdu gibi bişey ama korkuyorum tabi...pztsi günü kontrolüm var bakalım doktorum ne dicek.Allahım hepimize yardım etsin...

filizcim senin lekeler ne durumda var mı bir değişim?
canım gece bısey yok sabah kalkınca gene benımle..
sonra duruyor bakıyorum 3 saat sonra kontrol edıyorum gene az az gelmıs kahverengı ama ıste rahatsız edıo ınsanı

mıgdesı bulanmayanlarında kanamasımı oluo acepp benımde hıc bulanmadı ama kanamam cok oldu ..
hala daha kahverengıler benımle ıns gecer

aman yine dikkat et canım. ilk 3 ay geçene kadar... Güzel haberler ver bize

ayyy kiyamammm, ama olsun dert etme fazla.. bunlari iler hatirlayinca gülersin.. erkekler den bekledigimiz ince anlayisi bulamiyoruz ve unutmaylim asla bulamayacagiz. genleriinde o kadar ince sagduyu yok:))))

yavaş yavaş geçecek canım. Az kaldı 3 ay dolmak üzere :)

filizcim benimde aynı senin gibiydi ilk başladığı zamanlar sanki adet gibiydim o kadar çok geliyordu,özellikle sabah yataktan kalkınca çok geliyordu,sonra doktor bana 10 gün rapor yazdı evde hiç kalkmadan yat dedi ve 5 gün iğne vurundum düşük riski için,iğne bitince de progestana başla sabah akşam iç dedi çok şükür işe yaradı gerçekten hep kahverengi leke geliyordu benimde şu 3-4 gündür bitti sanırım gelmiyor :) inşallah seninde biter canım en kısa zamanda işteyim raporum bitti ve çarşıda falan işlerim oluyor yürüyorum bir tek çok yürüdüğümde çok az geliyor,dün geldi mesela ama kesildi yine...seninde artık geçer üzülme canım...

ayyy kiyamammm, ama olsun dert etme fazla.. bunlari iler hatirlayinca gülersin.. erkekler den bekledigimiz ince anlayisi bulamiyoruz ve unutmaylim asla bulamayacagiz. genleriinde o kadar ince sagduyu yok:))))

daha önce ben eşime anne hamilelikte nasılsa bebekte doğunca öyle olur beni strese sokma demiştim Sabah beni hüngür hüngür ağlarken görünce yalvarmaya başladı ne olur ağlama bebeğimiz hep ağlayacak mutsuz olacak diye... şimdi güler misin? ağlar mısın?

Canim benim nasilsin.gecmisi okuyamiyorum ikili testini yaptirdinmi?
Cinsiyet bellimi ben kan sonucumu bekliyorum bebisim elini agzina burnuna goturuyordu ve ayaklariyla monitore tekmeler savuruyordu erkege benziyor dedi ama kesin degil,ole iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…