benım eşiminde yok ama şişioo bogazım dıo :)) cok ılgınc bende kucuklumden berı cekıyorum ya en ufak soguk su dondurmada hemen sıser
lımonda kanı cıvıltıomus ya ben gecen 1 bucuk lımon yedım sonra basladı kanama ama sanırım 2 3 damladan bısey olmaz
geçecek canım..bak benim kadar serum yiyen olmadı...
çok şükür geçti..artık sabah bulantım oluyo..çıkarıyorum ..
12.haftaya kadar böyle idare et geçecek inş.
Ben 2-3 günde bir serum Yedim, iğne de oluyorum ama yok yok.
Ben genelde akiamları daha beter oluyordum ama şimdi sabah akşam kötüyüm.
Ya geçmezse? Ya devam ederse?
Yalvarırım geçsin son 2 haftam olsun dayanma gücüm kalmadı
perşembeciler bende sizdenim.aslında cumartesi benim ikili tarama testim ama 2 gündür çok huzursuzum sanki bebeğime bişey oldu gibi geliyo o yüzden randevuyu degiştirip yarın saat 15.30 aldım.yani anlayacağınız 2 gün daha sabredemedim .hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz çok güzel haberlerle döneriz.öpüyorum hepinizi .
Günaydın anne adayları,
Ben dün geceyi serum ve iğnelerle geçirdim.
Dayanacak gücüm kalmadı.
Geçmiyor bir türlü bu bulantı ve kusmalar.
Yesem de çıkartıyorum yemesem de.
Rabbimmmmmm tez vakitte sağlıkla atlatmayı nasip etsin artık napıcağımı bilmiyorum
saol canım bende ıcıcem sımdı ama tansıyonum benım hep dusuk ama 2 3 damladan bısey olmaz heralde..Filiz86 gecmis olsun canim yeni atlatiyorum bende .. Ben limonlu sicak su ve ihlamur ictim gunde ikiser defa ..
Kan sivilastirici igne ve hap yedigim halde hergun limonlu sicak su iciyorum ... Cok sIkmazsan birsey olacagini sanmiyorum .. Tansiyonun dusukse dikkat et ama limon tansiyonu dusuruyor ..
)
Ben 2-3 günde bir serum Yedim, iğne de oluyorum ama yok yok.
Ben genelde akiamları daha beter oluyordum ama şimdi sabah akşam kötüyüm.
Ya geçmezse? Ya devam ederse?
Yalvarırım geçsin son 2 haftam olsun dayanma gücüm kalmadı
saol canım bende ıcıcem sımdı ama tansıyonum benım hep dusuk ama 2 3 damladan bısey olmaz heralde..
canım gece bısey yok sabah kalkınca gene benımle..filizcim senin lekeler ne durumda var mı bir değişim?
mıgdesı bulanmayanlarında kanamasımı oluo acepp benımde hıc bulanmadı ama kanamam cok oldu ..merhaba kızlar nasılsınız? sanırım mide bulantılarınız çok.benim allaha şükür hiç olmadı gibi bişey çok az sabahları ve akşam yemeklerinden sonra oldu ama soda içince geçiyordu...benimde sürekli kanamam oldu 1.5 aydır hep riskli günler geçirdim.artık durdu gibi bişey ama korkuyorum tabi...pztsi günü kontrolüm var bakalım doktorum ne dicek.Allahım hepimize yardım etsin...
merhaba kızlar nasılsınız? sanırım mide bulantılarınız çok.benim allaha şükür hiç olmadı gibi bişey çok az sabahları ve akşam yemeklerinden sonra oldu ama soda içince geçiyordu...benimde sürekli kanamam oldu 1.5 aydır hep riskli günler geçirdim.artık durdu gibi bişey ama korkuyorum tabi...pztsi günü kontrolüm var bakalım doktorum ne dicek.Allahım hepimize yardım etsin...
günaydın kızlar...
Mide bulantılar geçmemiş daha. keşke bir yöntem olsa da geçirse ama çekmek zorundayız. Hepimiz yaşadık çok zor, uzun süren arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Moral vermeye çalışmaktan başka bir şey yapabilsek...
Ben üzgün başladım güne. Eşim sabah sabah beni ağlattıaslında benim göz yaşlarımda hazır ol da bekliyordu sanki. Özür filan diledi ama pas vermedim gitti. Özür diledikçe daha çok aktı yaşlarım. Bu hamilelik ne ilginç şey arkadaş? Bünyene söz geçiremiyorsun... Ağlamaktan nefret ediyorum!
canım gece bısey yok sabah kalkınca gene benımle..
sonra duruyor bakıyorum 3 saat sonra kontrol edıyorum gene az az gelmıs kahverengı ama ıste rahatsız edıo ınsanı
mıgdesı bulanmayanlarında kanamasımı oluo acepp benımde hıc bulanmadı ama kanamam cok oldu ..
hala daha kahverengıler benımle ıns gecer
canım gece bısey yok sabah kalkınca gene benımle..
sonra duruyor bakıyorum 3 saat sonra kontrol edıyorum gene az az gelmıs kahverengı ama ıste rahatsız edıo ınsanı
mıgdesı bulanmayanlarında kanamasımı oluo acepp benımde hıc bulanmadı ama kanamam cok oldu ..
hala daha kahverengıler benımle ıns gecer
ayyy kiyamammm, ama olsun dert etme fazla.. bunlari iler hatirlayinca gülersin.. erkekler den bekledigimiz ince anlayisi bulamiyoruz ve unutmaylim asla bulamayacagiz. genleriinde o kadar ince sagduyu yok:))))
Gunaydin annecikler ..
Hepinize guzel bir gun diliyorum
Madamtusot insallah cabucak atlatirsin canim , cabucak dinc bulantisiz gunler diliyorum sana
Skorpion gozun aydin canim bebisin el kol sallamis sanada :))
Ikiz annemiz vardi iyi haberlerle gelmis nick aklimda kalmadi kusura bakma senide tebrik ederim ..
CIcek , tekrardan yazmana ve daha iyi olmana sevindim canim .. Insallah daha iyi olursun ve ev isinizde olur .. Bebisini kendi evinde buyutursun ..
Asyaren dikkak et canim bisikletlere .. Cok tehlikeli olup aniden beliriyorlar..
Filiz86 gecmis olsun canim yeni atlatiyorum bende .. Ben limonlu sicak su ve ihlamur ictim gunde ikiser defa ..
Kan sivilastirici igne ve hap yedigim halde hergun limonlu sicak su iciyorum ... Cok sIkmazsan birsey olacagini sanmiyorum .. Tansiyonun dusukse dikkat et ama limon tansiyonu dusuruyor ..
Ozlmalpr34 sanada birsey yazacaktim canim ama unuttum :)) selam diyeyim sanada :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?