Meraba kızlar bugün nedense çok yorgun hissediyorum kendimi. Hiçbişi yapasıım gelmiyo. Tembeliz bugün anlıyacağınız. İyi ki sizler varsınızda zaman geçiyo burda oyalanırken.
Bu arada Sabaha kadar binbir çeşit rüya görüyorum ama hatırlayamıyorum tabi uyandığımda. Eşimde diyo sürekli konuşuyosun uyurken neler görüyosan artık diye.
asyaerencim bu su konusunu bende napıcam bilmiyorum. çok az içiyorum günde 2-3 bardak anca içiyorumdur. bulantılarda bi tiksindim şimdide içesim gelmiyo. napıcam bilmem.
canım bildiğin şeyleri derken indirimleri diyosanız paylaşırım
yada düşükle iliglimi hangisini
çok teşekkür ederim.doktor çok yormuşsun kendini dedi.haklı tabiki.hiç bir sorunum yok diye hiç bişeye dikkat etmiyorum hiç bişeyden kısmıyorum kendimi.15 gün boyunca yatak istirahati verdi. inşallah tamamen düzelirim. :18:
baya kullanıslıymıs benım begendıgımde cok pahalı ya :2: 899 sen hepsınımı aldın bunlarıncok ıyıymıss
hayır canım ılk 1. sayfada 2013 kasım annelerının aldıgı cıcıler dıyor ya oraya resım ekle ve nereden aldıgınıda yaz hepımız ole yapalımda fıkır olur hepımız ıcın
korkuyorum valla cnm beklıycem o yuzden.
buarada aldıgın seylerı eklersen cok ıyı olur dıer topıgımıze...
fıkır olur butun arkadaslaraa..
canım ne dıyorsun yaa cıddımısın ama ıyısın dımı
aman yat sakın kalkma dınlen bak ben 1 bucuk ay yattım
aminnnnnnnnnnnnnn inşallah kuzum yaa korkmakta cok haklısın korkma etme dıyemıcem zor kavustugumuz ıcın
inş hersey yolune gırer
merhaba kızlar nasılsınız ?
ben pek iyi değilim.dün doktor kontrolüm vardı.tarama testinin sonucunu göstermeye diye gittim başka bir sorunla karşılaştım.kaç gündür kasıklarım ağrıyordu ama pek önemsemedim.bebek çok aşağı inmiş.hemen acile yattım.makattan fitil verdiler birde iğne yaptılar.2 saat sonra kese düzeldi çok şükür ama benimde ömrümden ömür gittirabbim yavrularımızla bizleri sınamasın.
Gule Gule Kullanin Tatlim :) cok Guzelmis Ben Simdilik Bebek Arabasi Almayi Dusunmuyotum Kadimda Dogacak Ne Ara Kullanacak Ki Ne Bilim O Kadar Para Verip Kullanmazsam Uzulurum Cok Yer Kaplar Sonra Ben Cok Kararsiz Kaldim[video=youtube;su_QG_3axeg]http://www.youtube.com/watch?v=su_QG_3axeg[/video]
canım bunu aldım ben gidip geldikçe oynuyorum seviyorum899 tl ye aldık çok kullanışlı çok beğenerek aldık
yorgunluktan olabiliyor oyle duzelirsin hic merak etme 15 gun boyunca yat bol su ic,hic ev isi falan yapma,bak nasil duzeleceksin insallah.
Gule Gule Kullanin Tatlim :) cok Guzelmis Ben Simdilik Bebek Arabasi Almayi Dusunmuyotum Kadimda Dogacak Ne Ara Kullanacak Ki Ne Bilim O Kadar Para Verip Kullanmazsam Uzulurum Cok Yer Kaplar Sonra Ben Cok Kararsiz Kaldim
çok teşekkür ederim.doktor çok yormuşsun kendini dedi.haklı tabiki.hiç bir sorunum yok diye hiç bişeye dikkat etmiyorum hiç bişeyden kısmıyorum kendimi.15 gün boyunca yatak istirahati verdi. inşallah tamamen düzelirim. :18:
evet canım çok kullanışlı videoda gördüğün herşey dahil 899 tl alınıp ödenip bitsin dedik malum masraf çok olucak bi yerden başlayıp bitirelim dedik
cok ıyıymıs canım yaa hyırlı olsun ılk sayfaya bak orda var canım:))ben görmedim o sayfayı mutlaka hepsini tek tek ekliycem ama şimdi geç oldu uzun sürer evdede hepsini fotolarım eklerim sevindim bak bu sayfa işine
aynen öle canımmmmahhh filizcim dün hemen sen geldin aklıma.insan başına gelince karşısındakini daha iyi anlıyor.
şimdi çok şükür iyiyim.iğneden sürekli evde bulundurcakmışım.ihtiyaç halinde hemen vurulcakmışım.
bundan sonra yatarım akıllandım zaten
tedavi ile hamile kalan hastaların hamilelikleri böyle sorunlu geçer normal dedi.hep dikkat etcez kendimize filizcim.
canım soğuk su içebilirsin daha rahat içiliyo yada suyun içine limon dilimle oda iyi geliyo içimi kolay yeşil elmada koyabilirsin böyle seçeneklerle sıvı alımını yükselte bilirsin
Gule Gule Kullanin Tatlim :) cok Guzelmis Ben Simdilik Bebek Arabasi Almayi Dusunmuyotum Kadimda Dogacak Ne Ara Kullanacak Ki Ne Bilim O Kadar Para Verip Kullanmazsam Uzulurum Cok Yer Kaplar Sonra Ben Cok Kararsiz Kaldim
Meraba kızlar bugün nedense çok yorgun hissediyorum kendimi. Hiçbişi yapasıım gelmiyo. Tembeliz bugün anlıyacağınız. İyi ki sizler varsınızda zaman geçiyo burda oyalanırken.
Bu arada Sabaha kadar binbir çeşit rüya görüyorum ama hatırlayamıyorum tabi uyandığımda. Eşimde diyo sürekli konuşuyosun uyurken neler görüyosan artık diye.
asyaerencim bu su konusunu bende napıcam bilmiyorum. çok az içiyorum günde 2-3 bardak anca içiyorumdur. bulantılarda bi tiksindim şimdide içesim gelmiyo. napıcam bilmem.
Insallah tatlim hepimizin Olsunteşekkürederim tatlım daha güzelleri sizlerin olsun karar verince bu bi seçenek olur en azından senin içinde bebek arabası yerine belki başka bi eksiğini alırsın bebişin bebek iyice palazlanıncada araba bakarsın
Teşekkür ederim canım aklımda bulundurucam söylediklerini. bu arada bebek arabanız çok güzelmiş güle güle, sağlıklı, mutlu günlerde binsin miniğin inşallah
Bende aynı şeyi düşünüyorum canım çok kararsız kaldım. Bakalım biraz daha zaman geçsinde fikrim değişir belki
canım havalar ısınınca illaki su içeceğiz önemli olan su yerine başka bir şey içmemek. Saf su bizim için önemli. Olabildiğince çay vss. içme ki su ihtiyacını fark etmeden böyle kapatmamış olursun. Bende çok içiyorum denemez ama aklıma geldikçe en büyük bardağı doldurup içiyorum. Suyuna azıcık soğuk su da ilave et, içmen daha kolay olur ferahlatır da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?