2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım soğuk su içebilirsin daha rahat içiliyo yada suyun içine limon dilimle oda iyi geliyo içimi kolay yeşil elmada koyabilirsin böyle seçeneklerle sıvı alımını yükselte bilirsin

canım bildiğin şeyleri derken indirimleri diyosanız paylaşırım

yada düşükle iliglimi hangisini

hayır canım ılk 1. sayfada 2013 kasım annelerının aldıgı cıcıler dıyor ya oraya resım ekle ve nereden aldıgınıda yaz hepımız ole yapalımda fıkır olur hepımız ıcın

yorgunluktan olabiliyor oyle duzelirsin hic merak etme 15 gun boyunca yat bol su ic,hic ev isi falan yapma,bak nasil duzeleceksin insallah.

baya kullanıslıymıs benım begendıgımde cok pahalı ya :2: 899 sen hepsınımı aldın bunların cok ıyıymıss

evet canım çok kullanışlı videoda gördüğün herşey dahil 899 tl alınıp ödenip bitsin dedik malum masraf çok olucak bi yerden başlayıp bitirelim dedik

hayır canım ılk 1. sayfada 2013 kasım annelerının aldıgı cıcıler dıyor ya oraya resım ekle ve nereden aldıgınıda yaz hepımız ole yapalımda fıkır olur hepımız ıcın

ben görmedim o sayfayı mutlaka hepsini tek tek ekliycem ama şimdi geç oldu uzun sürer evdede hepsini fotolarım eklerim sevindim bak bu sayfa işine

ahhh filizcim dün hemen sen geldin aklıma.insan başına gelince karşısındakini daha iyi anlıyor.
şimdi çok şükür iyiyim.iğneden sürekli evde bulundurcakmışım.ihtiyaç halinde hemen vurulcakmışım.
bundan sonra yatarım akıllandım zaten
tedavi ile hamile kalan hastaların hamilelikleri böyle sorunlu geçer normal dedi.hep dikkat etcez kendimize filizcim.

geçmiş olsun canım. Ayakta durmamaya çalış, dinlen bolca.

[video=youtube;su_QG_3axeg]http://www.youtube.com/watch?v=su_QG_3axeg[/video]

canım bunu aldım ben gidip geldikçe oynuyorum seviyorum 899 tl ye aldık çok kullanışlı çok beğenerek aldık
Gule Gule Kullanin Tatlim :) cok Guzelmis Ben Simdilik Bebek Arabasi Almayi Dusunmuyotum Kadimda Dogacak Ne Ara Kullanacak Ki Ne Bilim O Kadar Para Verip Kullanmazsam Uzulurum Cok Yer Kaplar Sonra Ben Cok Kararsiz Kaldim

Gule Gule Kullanin Tatlim :) cok Guzelmis Ben Simdilik Bebek Arabasi Almayi Dusunmuyotum Kadimda Dogacak Ne Ara Kullanacak Ki Ne Bilim O Kadar Para Verip Kullanmazsam Uzulurum Cok Yer Kaplar Sonra Ben Cok Kararsiz Kaldim

teşekkürederim tatlım daha güzelleri sizlerin olsun karar verince bu bi seçenek olur en azından senin içinde bebek arabası yerine belki başka bi eksiğini alırsın bebişin bebek iyice palazlanıncada araba bakarsın

ya o hatayı bende yapıyorum aslında. Hantal olmamak için hergün dışarı çıkıp bir oraya bir buraya yürüyorum. Evde iş ,güç... ayağa kalktım mı biri sanki rahimimi oyuyor gibi ağrıyor belime vuruyor. tırstım, evdeyim bugün, dinlene dinlene iş yapıyorum.

çok geçmiş olsun dikkat et yorma kendini...

evet canım çok kullanışlı videoda gördüğün herşey dahil 899 tl alınıp ödenip bitsin dedik malum masraf çok olucak bi yerden başlayıp bitirelim dedik

ben görmedim o sayfayı mutlaka hepsini tek tek ekliycem ama şimdi geç oldu uzun sürer evdede hepsini fotolarım eklerim sevindim bak bu sayfa işine
cok ıyıymıs canım yaa hyırlı olsun ılk sayfaya bak orda var canım:))
tamam sonra eklersın

aynen öle canımmmm maalesef yasamayınca anlıyamıosun bazen..
ne ıgnesıymıs bu dusuk ıcınmı kii
nasıl anlıcaksın kı hemen vurucaksın anlamadım orayı
aynen öle canım tedavı ıle hamıs kalanlar bole zorlu sureclerden gecıyor bazen.
dıkkat et canım bak ben 1 bucuk aydan sonra ılk defa bugun yemek yaptım lekelrım hala geldıgı halde

canım soğuk su içebilirsin daha rahat içiliyo yada suyun içine limon dilimle oda iyi geliyo içimi kolay yeşil elmada koyabilirsin böyle seçeneklerle sıvı alımını yükselte bilirsin

Teşekkür ederim canım aklımda bulundurucam söylediklerini. bu arada bebek arabanız çok güzelmiş güle güle, sağlıklı, mutlu günlerde binsin miniğin inşallah

Bende aynı şeyi düşünüyorum canım çok kararsız kaldım. Bakalım biraz daha zaman geçsinde fikrim değişir belki

ben eşim evdeyken yazlık kışlık ayrıdım..oturduğum yerde tık nefes kaldım..kasıklarımda ağrıyınca yattım hemen..
bişeyde yapmadım oturduğum yerde hurçlara koydum..vücudum çok zayıf düşmüş çok çabuk yoruluyorum

canım havalar ısınınca illaki su içeceğiz önemli olan su yerine başka bir şey içmemek. Saf su bizim için önemli. Olabildiğince çay vss. içme ki su ihtiyacını fark etmeden böyle kapatmamış olursun. Bende çok içiyorum denemez ama aklıma geldikçe en büyük bardağı doldurup içiyorum. Suyuna azıcık soğuk su da ilave et, içmen daha kolay olur ferahlatır da.

Insallah tatlim hepimizin Olsun

canım ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu banaa çok teşekkürederiz daha güzelleri sizlerin olsun inşallahhh

cici alanlar sağlıkla giyinsin kuzucukları

ben bebişe hiç bişey almıycam..düşüklerden sonra temkinliyim

zaten araba ilk aylarda kullanılmıyor..oto koltuğuyla taşıyosun...
sonrası içinde iyi bir baston araba düşünüyorum..
büyük tekerlekli alanlar çok zorlanıyolarmış..

haklısın canım yazın susuz kalmamak lazım elimden geldiğince zorlamalıyım artık bende kendimi. çayla falan zaten oldum olası aram yoktur. Süt ayran falan içiyorum işte içersem. soğuk suyu bi deniyim bakalım belki daha rahat olur içmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…