2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kasimda Dogacak yaza Belki Anca Kullanilir Birde Benim Arabam Var Ne Kadar Nerde Ne Ara Yuruyecegiz Gibi Geliyo Kanguru Daha Mantikli Geliyo Alirim Kocus Tasir :) e Birde Calisiyorum Hafta Ici Pek Gezemeyiz HfTa Sonu Kocayla

aynen bende senin gibiydim.ne mide bulantısı ne başka bir sıkıntım yoktu.en sonunda acısı çıktı.fazla yorma kendini

çok şükür yazlık kışlık dizaynı bitti de ayakkabılar filan kaldı. Ayrı ayrı kutulanacak bu arada onları dizerken yüklük olarak kullandığım dolabı temizleyeceğim. Geriye mutfak pencere perde kalıyor. onu da bir arkadaşım işten ayrılıyor beni bekle gelip ben yaparım dedi. İnsanın dostunun olması başka şey gerçekten....

Maclarenler hafif Ve Daha Kullanisli Geliyo Banada Hem Cok Hafif Direk Arabaya Rahatca Koyarim Ama Tabi Bi Yaza Yaklasalim Bakalim Kullanabilecek Miyim

iğnenin adı pruloton depot..
kasıklarımda şiddetli ağrı olunca doktoru arayıp iğne yaptırcakmışım filiz öyle dedi ama ben ultrasonla görmedikten sonra vurulmam
maşallah sana canım. ben çok hareketli biriyimdir nasıl dayancam şimdiden onu düşünüyorum.

annişler biz çıkıyoruzzz mesaimiz bitti evimize gidip dinlenelim azcık yarın görüşmek üzere kendinize ve meleklerinize iyi bakınnn öpüyoruz bebişimizle

ahh keşke benimde yakınlarımda olsa arkadaşlarım ...
ben eşime yaptırdım da adam bu gün error verdi :))şimdi yolladım arkadaşlarıyla gezsin diye:)
daha bazanın içi var..yorganları havalandırıcam..temizliğe de yardımcı gelicek artık..

Maclarenler hafif Ve Daha Kullanisli Geliyo Banada Hem Cok Hafif Direk Arabaya Rahatca Koyarim Ama Tabi Bi Yaza Yaklasalim Bakalim Kullanabilecek Miyim

ya biz de araba da yok..otobüs taksi için ufak bişey olmalı..
artık burda aldıkça fikir alışverişi yaparız inş. :)

Araba deyince dün aile arası bir konuşma geçti o aklıma geldi; Kv.delerde ben eşim k.peder görümce yemekteyiz eşya alma konusu oldu. Çocuk arabası konusu açılınca kv. hemen almayalım dedi kv., eşimde kış ayı olacak çıkarmayız bir kaç ay acelesi yok dedi, kv. o zaman almayalım yaza doğru alırız dedi ( ben sessizce ve merakla izliyorum ) Son noktayı da görümcem koydu: Bence biraz daha bekleyin, ehliyet aldığında normal araba alırsınız dedi...
Ben eşyaları son aylar gibi alırım diyorum, kv. deye kalsa bebek hele bi doğsun da... O kadar heves edildikten sonra bir şey olur diye korkuyorlar. anlıyorum aslında...

eşimin arkadaşı bu gün yemek yollamış sağolsun..
gözüme ışık girdi :))
ben evde yapılanları tiksinerek yiyorum kokudan.böyle olunca rahat yedim..

görümcen iyi demiş :))
bende çekiniyorum doğrusu..dediğin gibi son aylarda annem gelince alırız inş..
yeterki sağsalim kucağımıza alalım çıplak kalacak hali yok kuzuların :)

kızlar bugn karnımın alt kısmında batma var hatta şu anda zor yazıyorum sanki bebek çok büyük de gerneşiyormuş gibi . sizde de oluyor mu?

benım ıgnenın aynısı canım
vurul bısey olmaz hatta sen onu haftada bır vurul benım kendı dr vermedı gıttım baska dr bılıosun persembe gunu yazdırdım aldım oldum ..
kendı dr aradım soledım bole bole ıgne oldum ben diye ustelık..
bebısler ıcın dayanıcaz napalım bende cok sıkıldım ama napıyım .
ıgnenı ıhmal etme burda cogu herkez onu kullanıyor bak

acele etme canım parça parça yaptım bende. normalde 1 günde bitireceğim işi ben 4 gündür yapıyorum. Adamların doğasında yok ince iş yapmak. Ama eşimin hakkını yemiyeyim, hamileliğimin ilk haftalarında sevinçten olsa gerek , ben evde değilken bir temizliğe girişmiş eve gelince şok oldum. adam halıları kaldırmış, koltukları çekmiş baya sağlam temizlik yapmış. ama onun arkadaşına gidecek hali kalmamıştı...
ben yorganımı yıkamaya verdim, bu sene baza içine vakumlu poşetlerden aldım. Resmen 2 bazalık eşyayı tek bazaya sığdırdım. kaç tane yorgan yastık aldı böyle. üstüne ıvır zıvır aldı. Aklında olsun , tavsiye ederim

bir de fikir olsun diye söylüyorum; dışarda satılan hazır tül keseler var, onlardan aldım 30 tane kadar. bazılarına yeşil sabun rendeleyip koydum, bazılarına da çamaşır deterjanı koydum. Yalnız kesenin delikleri büyük kaldığından rendeleri önce ince peçeteye sarı keseye koydum. Dolabım çamaşırlarım hem mis kokmaya başladı, hem naftalin gibi zararlı bir ürün kullanmak zorunda kalmadım. Hazır yazlık kışlık muhabbetine girmişken paylaşayım da belki sizde yapmak istersiniz dedim.

anladım canım.baya rahatladım filiz.o zaman haftada 1 yaptırayım bende.bebeklerimiz durduğu yerde dursunlarda dayanırız artıkın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…