allah allah yaa,niye kimse yazdıklarıma cvp yazmıyor ayrılacam aranızdan haaaa
ohh rahatladıysan ii canım kasma kendını ben cok uzuldum ettım kanama ıcın ama sonra dedım napalım saglıksızsa dogması dahamı ii dedı eşimanladım canım.baya rahatladım filiz.o zaman haftada 1 yaptırayım bende.bebeklerimiz durduğu yerde dursunlarda dayanırız artıkın :))
acele etme canım parça parça yaptım bende. normalde 1 günde bitireceğim işi ben 4 gündür yapıyorum. Adamların doğasında yok ince iş yapmak. Ama eşimin hakkını yemiyeyim, hamileliğimin ilk haftalarında sevinçten olsa gerek , ben evde değilken bir temizliğe girişmiş eve gelince şok oldum. adam halıları kaldırmış, koltukları çekmiş baya sağlam temizlik yapmış.ama onun arkadaşına gidecek hali kalmamıştı...
ben yorganımı yıkamaya verdim, bu sene baza içine vakumlu poşetlerden aldım. Resmen 2 bazalık eşyayı tek bazaya sığdırdım. kaç tane yorgan yastık aldı böyle. üstüne ıvır zıvır aldı. Aklında olsun , tavsiye ederim
bir de fikir olsun diye söylüyorum; dışarda satılan hazır tül keseler var, onlardan aldım 30 tane kadar. bazılarına yeşil sabun rendeleyip koydum, bazılarına da çamaşır deterjanı koydum. Yalnız kesenin delikleri büyük kaldığından rendeleri önce ince peçeteye sarı keseye koydum. Dolabım çamaşırlarım hem mis kokmaya başladı, hem naftalin gibi zararlı bir ürün kullanmak zorunda kalmadım. Hazır yazlık kışlık muhabbetine girmişken paylaşayım da belki sizde yapmak istersiniz dedim.
allah allah yaa,niye kimse yazdıklarıma cvp yazmıyor ayrılacam aranızdan haaaa
selamm kızlarrr :)
yasemin canım geçmiş olsun neyseki erken farkedilmiş bol bol dinlenince herşey düzelir ..kendimizi ne olursa olsun yormamamız gerekiyor..bu arada pruloton depot bende 12.haftaya kadar haftada bir vurdurmuştum ben onun sayesinde o dönemleri rahat atlattığımı düşünüyorum .
bende bu sabah bulantılı bir güne uyandımm malesef çıkardımm yineaz az a olsa böyle devam edecek sanırım..bu arada sanırım kızlar idrar yolunda enfeksiyon var benim çünkü alt karında müthiş bir hassasiyet var ve sık idrara çıkıyorum.geçen cumartesi idrar testi verdim ama sonuçlar çıkmamış hala..yarın burdaki doktora da bi gideceğim önlemini almak lazım çok rahatsız edici bir durum ..bu yaşıma kadar hiç başıma gelmemişti yaa..
selamm kızlarrr :)
yasemin canım geçmiş olsun neyseki erken farkedilmiş bol bol dinlenince herşey düzelir ..kendimizi ne olursa olsun yormamamız gerekiyor..bu arada pruloton depot bende 12.haftaya kadar haftada bir vurdurmuştum ben onun sayesinde o dönemleri rahat atlattığımı düşünüyorum .
bende bu sabah bulantılı bir güne uyandımm malesef çıkardımm yineaz az a olsa böyle devam edecek sanırım..bu arada sanırım kızlar idrar yolunda enfeksiyon var benim çünkü alt karında müthiş bir hassasiyet var ve sık idrara çıkıyorum.geçen cumartesi idrar testi verdim ama sonuçlar çıkmamış hala..yarın burdaki doktora da bi gideceğim önlemini almak lazım çok rahatsız edici bir durum ..bu yaşıma kadar hiç başıma gelmemişti yaa..
yok zaten tin tin 10 saatte yapıyorum :))
eşimi yakaladıkça işte..
o hurçlardan almaya çok niyetlendim de vakumları gevşiyor filan dediler vazgeçtim..
zaten çok yorganım yok..onları havalandırsam yeter..
kese fikride çok hoş ..ben aralara bildiğin kalıp olarak koyuyorum :)
böyle daha iyi kokar ama..teşekkürler
geçmiş olsun canım inş. enfeksiyon yoktur..
bol bol su iç..bende ne zamandır suyu aksattım..eşim pet şişelerden alıyo
anca öyle aklıma geliyor da içiyorum..
valla bugün daha bir hissediyorum kıpırtılarını,hatta uyurken hafif üstüne yatmışım bir drttü ki uykumdan uyandım.zaten dün dr çok hareketli olacak bu bir fotosunu çekemedim demişti
ben cok sık yasarım ama allaha sukur hamılelıkte yasamadım bol suya borcluyum heralde 2 2.5 LITRE ICIYORUM GUNDE.
karbonatlı su yap ıstersen yada sırke ıle sil canımm onden arkaya dogru sil buarada
ne demek canımkese yaparsan daha çok yere dağırtırsın. kalıp sabunlar tek bir yerde kalıyor çok faydalı olmuyor. Hatta sevdiğin bir çamaşır deterjanı koyarsan çamaşırlar yeni yıkamış gibi mis kokuyor. Sağlık bakanlığı naftalini yasaklamış zararlı ve çocuklar şeker sanıp yutuyor diye bende böyle bişey yapayım dedim. Sizin de ürettiğiniz fikirler varsa paylaşın yaparım hemen
ay herkesin mipili çıktı :))çok saol canımmm ..ya su içmek istiyorum aslında ama içtikçe midem bulanıyor su içmesem çıkarmayacağım belki ama mecbur içmek lazımmm of off ne olacak halimizz..gerçi yavru kuşum iyi olsunda ben herşeye razıyım..hadi bakalım yarın bebişini görecekmişsin hayırlısıyla iyi haberlerle gel canım bende yarın gideceğim büyük ihtimal :)
heee bu arada söylemeyi unuttummm doktor büyük ihtimal erkek geliyor dedi ama kesin değil dedi ..bir değişiklik olmazsa oğluşum olacak allahın izniyleee..bakalım yarın ki doktor ne diyecekk ..
canımmm bencede rapor al dınlen dr ne dıo pekı sorun olurmuymuss .alm iyi akşamlar arkadaşlar.. iki gündür devam eden kasık ağrım vardı tıpkı adet sancısı gibi ağlayacak duruma geldim bugün kontrolum vardı gittim bebişim iyi şükür ama gebelik öncesi bende en büyüğü 4 cm olan miyom vardı dr zararısız yerde korkma doğumla beraber sökülür gider demişti.. ama malesef miyomlarım bebişimle beraber büyüm toplamda 3 miyomun 7 cm olmuş ağrıya sebeb olanda miyommuşben hala çalışıyorum özel hastaneye gidiyorum drum ben en fazla 3 günlük rapor veririm devlet hastanesine git 15 20 günlük rapor al dedi yarın gidicem hala ağrım var...
off ev yorgan dolu sankii satısa cıkarcaam sınır oluyorum bazen atasım gelıoyok zaten tin tin 10 saatte yapıyorum :))
eşimi yakaladıkça işte..
o hurçlardan almaya çok niyetlendim de vakumları gevşiyor filan dediler vazgeçtim..
zaten çok yorganım yok..onları havalandırsam yeter..
kese fikride çok hoş ..ben aralara bildiğin kalıp olarak koyuyorum :)
böyle daha iyi kokar ama..teşekkürler
[
off ev yorgan dolu sankii satısa cıkarcaam sınır oluyorum bazen atasım gelıo
annemde verdı kaynanamda verdı .
bıde eşm mobılyacı ya idaşın yorganları var hep atasım gelıo nereye sokucamı sasırıyorum
bazanın altı sırf yorgan
canımmm bencede rapor al dınlen dr ne dıo pekı sorun olurmuymuss .
benımde polıkıstlık over yuzunden kucuk kucuk kıstler vardı onlar buyuktu tedavıyle oldugu ıcın
bana sadece bol su ıc yoksa bunlar testlerımızı etkıler dedi
bol bol su ıc ve dınlen
dr evet gebeliğini etkiler çünki bebeğini miyom büyüdükçe sıkıştırıcak dedi ve benim daha önceden 2 düşük ve1 dış gebeliğim var böyle bi geçmişin olmasa işine devam et diyeceğim ama bunuda kaybetme dedi drum ... ama bazı miyomlar 4 aydan sonra küçüle biliyomuş inşallah benimkiside küçüklür raporumu alıcam gerekirse işden ayrılırım hiçmir şey yavrumdan önemli değil.
aman yok ben kv.nin verdiğini almadım..yer yok..
zaten ev küçük ..herşeyi bazaya bırakıyorum..
hiç uğraşamam o kadar yorganla..
seninde kullanılmamış idaşın varsa hediye et birilerine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?