2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aynen canım ben de oğlumda hissetmiştim aynısını,hamile değilken niye hissetmiyorduk ki madem böyle dimi

Soyle az bulantili , az bas agrili , az ogurtulu , kocayla mutlu anların cok oldugu , civcivlerin cok kıpırtılarını hissettiğimiz bir hafta sonu olsun

Ben iyice tembele bağladım kocisi ikna ettim kahvaltıya kaçıyorum , gecmisi okuyamadim hepiniz iyisinizdir insallah

Evlerinde yatan arkadaslarimizada bir an once serbestlik diliyorum , Rabbim sizi kurtarsın o yataklardan ( filiz ve Nehar , hilal Ozellikle öptüm sizi )

mecburen sezeryan olanlara sözüm yok hani korkutmak için değil sadece tecrübemi paylaşmak için yazıyorum kızlar.:119:ama canım normal doğum yapmış biri olarak şu kadarını söyleyeyim hastanede bütün odalar doluydu sezeryanla bir tek ben vardım,hastaneye gittiğimde hepsi ameliyatlıydı ben doğuma hazırlanırken,doğum yaptım tuvalete gittim bu arada beni de görsünler diye(ha ha ben doğurdum bakın korkacak ne vardı ki diye işte)halen yatıyordu onlar.ben gece doğurdum sabah yürüyerek çıktım hastaneden çok şükür rabbime.diyeceğim şu ki,kızlar mecbur kalmadıkça sezeryan olmayın üstelik çocuk çıktıktan sonraki mutluluk var ya dünyalara bedel,herkese tavsiye ederim yani.korkmaya gerek yok nesıl olsa çıkacak yani orada kalmayacak.ister istemez ilk doğum yapacak olanlarda korku olması normal yani,ama şunu söyleyin devamlı kendinize yaşayıp yaşayacağımız en güzel duygu anne olmak :119: :119:

kızlar yaaa,dün değil de ondan önceki gün oğlum parkta düşmüş,yüzü parçalanmış yaa.acile götürdük temizlediler her yeri kan revan içindeydi.içim parçalandı.çok şükür kırık çıkık yok hatta bayıldı sandım bir ara çok korktum.tomoğrofiye almadı dr,sabaha kadar bekle kusma olursa bir de 2 satte bir derin uyuyor mu diye kontrol et dedi.ertesi gün de randevu olunca zaten uyuyamamıştım yavrucağım kendisi döndü durdu uyuyrken.ama yüzü berbet halde.

Herkese bebişleriyle iyi hafta sonları :) bu ara etrafımda da çoğu kişi nezle grip, geçmiş olsun sana da, benimde dün boğazım ağrımaya burnum tıkanmaya başladı sabah hemen ballı limonlu su yaptım bide tuzlu suyla gargara bugün daha iyiyim gerçi dün bebişimi görmek de ilaç gibi geldi topikte çoğu kişi kilo vermiş ben aldım 2 kilo falan, bide dün dr a dedim benim karnım çıkmadı diye iyi işte diyo hemen çıkmasın

Çok geçmiş olsun canim bununla geçsin gitsin inşallah. Yüzünde biseycikler de kalmaz annesi inşallah

Geçmiş olsun canım umarım bugün daha iyi olursun, ama ne kadar yesek de demir ihtiyacımız arttığı için yeterli gelmiyomuş hamilelikte, dr un sıvı yerine hap versin de kullanmaya devam et bence...

Kıyamam ya çok geçmiş olsun, iyi şimdi değil mi, yüzü de geçer inşallah üzme sen kendini

canım geçmiş olsun, çocukken olur böyle şeyler anne olunca insan dayanamıyor tabi. Bilirsin belki; madecassol diye bir krem var. yanık, yara , çatlak buna benzer bir çok durumda inanılmaz iyileştirme etkisi var. Yan etkisi biraz tüylenme yapıyormuş. Yine doktora yada eczaneye danışın alırken ama ben elimin altında bulundururum bu kremi.
Dün kızartma yaparken yandım hemen sürdüm, acımı aldı. ilerde leke de bırakmıyor.

ayy kıyamam çok geçmiş olsun...

çook gfeçmiş olsun canım allah beterinden saklasın oluyor işte butür şeyler inşallah çabucak atlatır çok üzüldüm

28 yaşındayım ve 3 hamileliğim

Benim ilk gebeliğim normal doğumdan hiç korkmuyorum ağrı eşiğimde yüksektir. Ben sonrası için korkuyorum zaten en doğru karar illa o losun demek değil doktorla bebek ve annenin sağlığıiçin hangisi uygunsa ona karar vermek, zaten benim düşüncem sezaryanda olsa bebeğimi doğar doğmaz görmek için epidural yapmak sırf o yüzden bu konuda uzman bir hestaneyi tercih ettim. Allah herkesin bebeğini sağlıkla hiçbir sorun olmadan kucağına almayı nAsip etsin.

Arkadaslar daha oncedende demir eksikligim vardi hausman ferrum fort kullaniodum.ilac bitince doktor gyno: ferro sa:nol verdi.ama yuttuktan 1saat sonra inanilmaz derecede zehwnmisum gibi kusuyorum.2gundur iciyorym ikusindede boyle oldu.hala midem bulanitor .cikaricak bisey kalmadi ama bulantidan mahvoldum.bu ilaci kullanan yada kullanmis olan varmi.sizdede boyle oldumu :18: :18:

çook gfeçmiş olsun canım allah beterinden saklasın oluyor işte butür şeyler inşallah çabucak atlatır çok üzüldüm

28 yaşındayım ve 3 hamileliğim

maşallah canım... Allah bana da güç versin 3'e kadar cesaret edeyim. ama bende en azından 2 bebiş istiyorum! Bende 29 yaşındayım ilk göz ağrımdayım... :97:

bende sanol kullanıyorum canım. İçmesi çok zor gerçekten. İlk zamanlar dediğin gibi kusacak gibi oluyordum. şimdi ağzıma koyduğum gibi bol su ile içiyorum. arkasından ağzının tadını değiştirecek bişeyler ye, alışırsın

birden civciv seslerini duyar gibi oldum :) afiyet olsun canım :)

allah nasip kısmet ederse bende normal doğum yapmayı çok istiyorum ablam ilkkini normal 2. doğumunu sezaryan yaptı sonrasını düşündüğünde normal doğum gibisi yok

çok geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte iz kalmadan düzelir :)sıkmamaya çalış canını

göbeği olmayanlar hissediyormuş genelde hep öyle söyleniyor :) en doğrusunu senn bilirsin kimseyi tınlama :)

geçen doktorda kayıt açan bayan sordu 3 dedim 3 aylık bu kadar oluyomu bende 1 aylık hamileyim dedi yok dedim göbeğin yarısı benim yarısı bebeğin güldü :) dünde eczacı sordu güldü milleti baya eğlendirdim yani amann zaten diyodum yaza kadar hamile kalsamda en azından bebek var diyordum oldu da şimdi herşey tın bebek o bebekk :))

doğru olabilir canım ablamında kızları var özellikle 2.de çok kötü oldu arada hep acillik oldu nefes darlığı çekti astım ilacı aldı sanırım doğum için bişey diyemicem bebeğin suyu azaldı ,sanırım kordon dolanmasından da şüpheledi doktor sezaryan oldu normal doğum olacaktı sanırım ihmal etme git doktora çok zor bi durum allah yardımcın olsun canım

canım mesaj yeni okudum gülmekten bittim eşim geldi yanıma neoluyo delirdinmi diye gece gece güldürdün beni allah ta seni güldürsün
amin canım hepimizi güldürsün yaşarken cçok gülemedim ama
evet canm bende 3 kilo aldım 3 ayda

çok geçmiş olsun canım umarım tek sorun yüVündeki yaradır korkma hiç bende ufakken bisikletle takla atmıştım yüzümün yarısı yara kan içindeydi 2 gnde bir pansumana götürmüştü babam eser kalmadı hiç bişi yok aman dikkat et ellemesin kabuk tutarsa onları koparmasın düzenli pansuman yaptır yada yap hiç bişey kalmaz

normal doğumun olumsuz yanlarını değil de sezaryenin olumlu yanlarını konuşursanız daha iyi olur ozaman.Senin de dediğin gibi anne-bebek için hangisi sağlıklıysa o yapılır. Neyse ben sadece bir ricada bulundum.Cesaret kıracak şeyler söylemezseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…