Sanada gunaydin canim.
Artik gece wc ye giderken gözlerimi acmiyorum gözü kapali gidip geri dönüyorum
Aynen canim, aman uykum kacarda uyuyamam falan korkuyorum.sabah is var,normalde benim pek halim yok bide uykm kacip uyuyamazsam; yandi keten helvamyani
Bilmemmi az bogusmadim yastikla yorganla, gündüz hayalet gece yarasa misali, sanirim artik normale dönüyoruz istah yerine geldi, migde bulantilari bitti nerrdeyse, halsizlik de azaldi sanki bide sşu başağrısı bittimi ooohhh maşallah derim :-D
Kızlar ii aksamlar merak etmeyin diye yazıyorum...bugun sabahtan beri bir felaket sabah yaglı yedim üstüne demir hapı şişede kan gibi çok zor içtim butun gun kustum bel agrısı baş agrısı ve ishal olmuşum agzıma anca patates ve kuru galete yedim çok fena bir gündü eve şimdi çıktım annemden ölüyorum sandım çok agladım ruh gibiyimallah migdesi bulananlara yardım etsin rabbim dagına göre kar verio mıgde bulantısından korktugum kadar hiç bişeyden korkmuyorum inş bidaha yasamam demir ilaçını içmiycem çok berbat bugun bebegimi besleyemedim çok uzuldum (
Soksukur gercekten,binlerce sukur.tam 3 ay surdu benim bulanti -kusma tiksinme.hala yemek yapmasamda yapilanlari yiyebiliyorum.dun gece ilk defa sut ictim,ceviz ve yumurtaya basladim.halsizlik hala cok aama.olsun oda olsunbebisimin o kimil kimil yaramaz ayaklarini dusundukce geciyor hepsi.kameraya tekmeler savurdu benim bebisim. Eee baba karateci anne kick box cu olunca
Evet sonuç belli oldu arkadaşlar.Doktor "Bir zilli geliyor" dedi.Hep bir kızım olsun istemişimdir.Çok şükür.
Doktor ultrasyona bakarken 5 yaşındaki oğlum doktora "Ben kreşte çok yoruldum. Sandalyene ben oturmak istiyorum " dedi.Ve doktoru sandalyesinden kaldırdı.Çok ayıp ama oğlum.
Günaydın kızlar :) Bizde sabahın 6sında uyandık. Ben uykuyu çok seven insan evlendiğimden beri erkenden uykum kaçıyo. şimdide wc faslı bacak ağrılarım derken ondan uyanıyorum erkenden.
Filizcim banada vermişti dr. ama benim hap olmasına rağmen 3 gün içebildim sonra hastanelik olup serum yiyince bıraktım banada yaramadığını düşünüyorum bu demir hapının. dr.umda zaten önemli değil bulantıların geçince içersin dedi ama hala devam ettiği için bulantılarım cesaret edip bidahada içemedim daha kötü olucam diye. annem de der hep en güzel doğal besinlerle almak diye sen yemene dikkat et der ama insanın içi rahat etmiyo tabi acaba yeterli beslenebiliyo muyum diye. o yüzden artık yediklerime daha çok dikkat etmeye çalışıyorum.
canım cinsiyet listesi mi ? beni de ekleyebilirsin bu hafta öğrenmek kısmet olursa benim de belli olur belki
maşallah kuzum sanaçok haklısın bunları konuşmak için erken. Ben inanılmaz normal doğum istiyorum cesaretim var ama dediğin gibi kesip biçme yok cinsel hayata olumsuzluğu felan çok üzüyo beni ve rica ettim, istediğimiz bişeyi başkasının isteklerini kötüleyerek olumlu hale getirmeye çalışmak çok yanlış
Ayy süt icmeye bende başladım çok şükür ama yumurta hala migdemi kaldiriyor şuan bile, yemek hep yaptim mecbuuurr agzimi burnumu sara sara,simdi rahatladim cçok kokan şeyler yapmıyorum, aç kalamiyorum yiyorum.
Sorma teyzesi beninkide taklalar atti eller kollar havada dans etti şov yaptı annesine perşembe günü, o gunden beri ne grip kaldi ne başağrısı kaldi çok şükür, ultrasyon resminide tele ekran resmi taptim o elleri kollari yüzü gördükçe deli gibi seviniyor mutlu oluyorum.
Oohh maşallah anne baba Uzakdoğu sporcusu desene sizin zipzip da Uzakdoğu sporlari meraklisi olacak :-D
herkese günaydın arkadaşlar inş herkes iyiydir bende 3 gündür nezle başladı ama grip değilim sadece nezle sizlerde böyle olanlar oldumu bulantılar hafifledi çok şükür birde bu çıktı.sık idrara çıkmam hala devam iştah iyi 55 kilo hamile kaldım 58 olmuşum aranızda kilo alanlar oldumu herkese sağlıklı mutlu hayırlı günler..
Gunaydin canim, bacak ağrılarını doktoruna söyle magnezyum eksikliğinden oluyormuş benim ilk aylarda ağlıyordu magnezyum hapi verdi
herkese günaydın arkadaşlar inş herkes iyiydir bende 3 gündür nezle başladı ama grip değilim sadece nezle sizlerde böyle olanlar oldumu bulantılar hafifledi çok şükür birde bu çıktı.sık idrara çıkmam hala devam iştah iyi 55 kilo hamile kaldım 58 olmuşum aranızda kilo alanlar oldumu herkese sağlıklı mutlu hayırlı günler..
İnş canım aclıktan öldüm ama yıyemedim içim almadı eşime okudum şimdi yazını aldırıyım hepsini halsızım çokprogestan günde 4 tane beni mahvedio ..babamla eşim çok zorluo et ye balık ye die yıyemiyorum napıyım yedigim an kusuyorum neyse canımcım saol bilgin için mucuksss sarjım bitio görüşürüz
kızlar ben de salı günü doktora gittim 2 li tarama yaptı sonuçlar da 10 güne çıkacakmış..cinsiyetini çok merak ediyorum doktor ultrasonda baktı ama bizim bebiş göstermedi görsem anlarım dedi cinsiyet öğrenen var mı aranızda merak ediyorumm
kizlar cok tesekkur ederim.
Filizcigim gecmis olsun canim benim, konus doktorla ben bunu icemiyorum diye, alternatif uretsin sana.
benim doktor sac boyasi 2 hafta sonra organik olaraktan serbest dedi. cinsel iliski yasagini kaldirdi.
Asyaeren canim, ben ilk kaybettigim bebekte cok tikaniyordum ve ona herkes kiz diyordu...konusamiyordum nefessizlikten. buna hic boyle bir sey olmadi buna da herkes erkek sanki diyorbilmiyorum dedigin gibi alakasi var mi cinsiyetler belli olsun gene tartisiriz burda :)
Evet sonuç belli oldu arkadaşlar.Doktor "Bir zilli geliyor" dedi.Hep bir kızım olsun istemişimdir.Çok şükür.
Doktor ultrasyona bakarken 5 yaşındaki oğlum doktora "Ben kreşte çok yoruldum. Sandalyene ben oturmak istiyorum " dedi.Ve doktoru sandalyesinden kaldırdı.Çok ayıp ama oğlum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?