ihihi öyle ama tanıdık birileri çıkınca mahallede benimde göbek biraz büyük kac aylık diyolar 3 deyince biraz komik oluyo geçen gün fuara gittik eşim annem ben eşimle dönme dolaba bindik annemde aşada oturuyodu yanına bi kadın oturmuş azmı kaldı dogumuna diye sormus annem güle güle anlattı bi kızdım alskdlfsa tulum giymiştim tulum biraz tombik gösteriyo bende normal kıyafetlerime geri döndüm şimdi bir süreligine daha
Filiz neredesin kiz ??
Asyaren canim astimla ilgili hicbir bilgim yok malesef ...
canım o sıvı olanların tadı kötüymüş, doktordan hap vermesini istesen? o da zor içilmesi ama ben alıştım artık içiyorum.
Et balık yemeyenin sonu bu işte içmicem kusura bakmasın kıyma köfte yerim halimi gormeniz lazımdı resmen hıckırarak agladım ve çok kustum ılacı elime aldıgımda bulandı migdem zaten meyva suyuna kattım ama işe yaramadı berbatttt belim çok agrıdı çok korktum canım babam almadıgı sey. Kalmadı ama agzıma surmedim galate ve pstates yedim oda çok az gittimde dicem hapını versinn serum yıcem yemek yemedim halim yok tutmuo hiç biyerim
Filizcim O Tuplerden Aylarca Bende Ictim cok Tiksinc sonra Onun Yerine Ferro Duanol Verdi Dr Hap Seklibde Cok Daha Fayda Etti Istersen oyle Birsey Iste Cok Gecmis OlsunKızlar ii aksamlar merak etmeyin diye yazıyorum...bugun sabahtan beri bir felaket sabah yaglı yedim üstüne demir hapı şişede kan gibi çok zor içtim butun gun kustum bel agrısı baş agrısı ve ishal olmuşum agzıma anca patates ve kuru galete yedim çok fena bir gündü eve şimdi çıktım annemden ölüyorum sandım çok agladım ruh gibiyimallah migdesi bulananlara yardım etsin rabbim dagına göre kar verio mıgde bulantısından korktugum kadar hiç bişeyden korkmuyorum inş bidaha yasamam demir ilaçını içmiycem çok berbat bugun bebegimi besleyemedim çok uzuldum (
filiz çok geçmiş olsun. doktoruna danış da hap versin bari.
asyacımm bence de bir an önce git, muhakkak takipte olman lazım.Rabbim yardımcın olsun
İnş canım aclıktan öldüm ama yıyemedim içim almadı eşime okudum şimdi yazını aldırıyım hepsini halsızım çokcanım et balık hergün yiyemezsin ki. yesen de hergün ihtiyacını karşılayacak kadar et tüketemezsin kuzum. Bak ben kendime pekmezden yapılan sucuk, incir, kayısı(koyu renkli) üzüm, ceviz aldım. bunları küçük küçük doğrayıp el atında bir yere bırakacam ki sürekli elim gitsin. günde bir kaşık pekmez ye, onu da yiyemiyorsun üzüm yemeye çalış tatlım. üzülme sen bebeğine hiç bişeycik olmazo seni sömürür ama bişey olmaz kuzuna :)
filiz çok geçmiş olsun. doktoruna danış da hap versin bari.
asyacımm bence de bir an önce git, muhakkak takipte olman lazım.Rabbim yardımcın olsun
Filizcim O Tuplerden Aylarca Bende Ictim cok Tiksinc sonra Onun Yerine Ferro Duanol Verdi Dr Hap Seklibde Cok Daha Fayda Etti Istersen oyle Birsey Iste Cok Gecmis Olsun
Hosgeldin , sende saglikla al insallah bebegini kucagina ..Merhaba kızlar sohbetleriniz çok güzel Maşallah
bende aralık annesi olucam inşallah..
Ama burdaki yazıları okuyup arkadan geliyorum benim için çok iyi yaşayacaklarımı okuyorum
Kızlar Maltepe'de tavsiye edebeliceğiniz dr varmı İstanbul dr suz kaldım kimseyi beğenemedim
Kızlar ii aksamlar merak etmeyin diye yazıyorum...bugun sabahtan beri bir felaket sabah yaglı yedim üstüne demir hapı şişede kan gibi çok zor içtim butun gun kustum bel agrısı baş agrısı ve ishal olmuşum agzıma anca patates ve kuru galete yedim çok fena bir gündü eve şimdi çıktım annemden ölüyorum sandım çok agladım ruh gibiyimallah migdesi bulananlara yardım etsin rabbim dagına göre kar verio mıgde bulantısından korktugum kadar hiç bişeyden korkmuyorum inş bidaha yasamam demir ilaçını içmiycem çok berbat bugun bebegimi besleyemedim çok uzuldum (
İste beni anlayan birisikarin yapisindan bazisi erken hissediyormus.ben 54 kg ile hamile kaldim mesela.bebislerrr oynamaya devam
Kızlar ben pzt ye kadar hastanedeyim dr gözetim altında tutmak istedi hbr vereyim dedim
Evet sonuç belli oldu arkadaşlar.Doktor "Bir zilli geliyor" dedi.Hep bir kızım olsun istemişimdir.Çok şükür.
Doktor ultrasyona bakarken 5 yaşındaki oğlum doktora "Ben kreşte çok yoruldum. Sandalyene ben oturmak istiyorum " dedi.Ve doktoru sandalyesinden kaldırdı.Çok ayıp ama oğlum.
Gunaydin bebisler ve anneleri
Dun geceki wc mesaimiz 3 kereydi.sabahta artik geri uyumadim.bebegim sagolsun varolsun beni simdidrn alistiriyor iste gece uykumu bolmeye simdiden basladi,yaramazim.
Mehlikaerva,demek gordun mipiyihayirlisi olsun insallah.bende cok ruya gordum , hangi part bilmiyorum ama dr sey diyordu ruyamda " kesin erkek"
Kuzum06 sanada gunaydin canim,iyi olmamana sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?