2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım mesaj yeni okudum gülmekten bittim eşim geldi yanıma neoluyo delirdinmi diye gece gece güldürdün beni allah ta seni güldürsün

Filiz neredesin kiz ??

Asyaren canim astimla ilgili hicbir bilgim yok malesef ...

sağ ol canım :) , belki eş dost denk gelmişliğiniz vardır diye öyle danıştım. Pazartesi randevu alabilirsem doktora gideceğim. şimdilik ilacımla idare ediyorum, demek ki daha düzenli kullanmam gerekecek anladım.

canım o sıvı olanların tadı kötüymüş, doktordan hap vermesini istesen? o da zor içilmesi ama ben alıştım artık içiyorum.

Et balık yemeyenin sonu bu işte içmicem kusura bakmasın kıyma köfte yerim halimi gormeniz lazımdı resmen hıckırarak agladım ve çok kustum ılacı elime aldıgımda bulandı migdem zaten meyva suyuna kattım ama işe yaramadı berbatttt belim çok agrıdı çok korktum canım babam almadıgı sey. Kalmadı ama agzıma surmedim galate ve pstates yedim oda çok az gittimde dicem hapını versinn serum yıcem yemek yemedim halim yok tutmuo hiç biyerim

Son düzenleme:

canım et balık hergün yiyemezsin ki. yesen de hergün ihtiyacını karşılayacak kadar et tüketemezsin kuzum. Bak ben kendime pekmezden yapılan sucuk, incir, kayısı(koyu renkli) üzüm, ceviz aldım. bunları küçük küçük doğrayıp el atında bir yere bırakacam ki sürekli elim gitsin. günde bir kaşık pekmez ye, onu da yiyemiyorsun üzüm yemeye çalış tatlım. üzülme sen bebeğine hiç bişeycik olmaz o seni sömürür ama bişey olmaz kuzuna :)

Son düzenleme:
filiz çok geçmiş olsun. doktoruna danış da hap versin bari.

asyacımm bence de bir an önce git, muhakkak takipte olman lazım.Rabbim yardımcın olsun

Filizcim O Tuplerden Aylarca Bende Ictim cok Tiksinc sonra Onun Yerine Ferro Duanol Verdi Dr Hap Seklibde Cok Daha Fayda Etti Istersen oyle Birsey Iste Cok Gecmis Olsun

asyacımm bence de bir an önce git, muhakkak takipte olman lazım.Rabbim yardımcın olsun

Sağ ol tatlım, pazartesi sabahtan gideceğim, beni araya sıkıştırın beklerim dicem. Beklerim dediğinde araya sıkıştırıyorlar.

İnş canım aclıktan öldüm ama yıyemedim içim almadı eşime okudum şimdi yazını aldırıyım hepsini halsızım çok progestan günde 4 tane beni mahvedio ..babamla eşim çok zorluo et ye balık ye die yıyemiyorum napıyım yedigim an kusuyorum neyse canımcım saol bilgin için mucuksss sarjım bitio görüşürüz

Filizcim O Tuplerden Aylarca Bende Ictim cok Tiksinc sonra Onun Yerine Ferro Duanol Verdi Dr Hap Seklibde Cok Daha Fayda Etti Istersen oyle Birsey Iste Cok Gecmis Olsun

Saolun kızlar çok fena elime aldıgımda agladım içemem die çok berbat bişey gittigimde dicem artık öptüm siZi

Hosgeldin , sende saglikla al insallah bebegini kucagina ..
Istanbulda olmadigim icin bir bilgim yok bu konuda

Cok gecmis olsun canim , icme bencede ...
Arayaip soyledinmi doktoru , hapina degistirsin ..
Dikkat et kendine

Herkese iyi geceler kizlar
Gecemavisy sabah is yerinden baglanacsk heralde ...merak ettim insallah hersey yolundadir ..

kizlar cok tesekkur ederim.

Filizcigim gecmis olsun canim benim, konus doktorla ben bunu icemiyorum diye, alternatif uretsin sana.

benim doktor sac boyasi 2 hafta sonra organik olaraktan serbest dedi. cinsel iliski yasagini kaldirdi.

Asyaeren canim, ben ilk kaybettigim bebekte cok tikaniyordum ve ona herkes kiz diyordu...konusamiyordum nefessizlikten. buna hic boyle bir sey olmadi buna da herkes erkek sanki diyor bilmiyorum dedigin gibi alakasi var mi cinsiyetler belli olsun gene tartisiriz burda :)

günaydın kızlaaarr :) bız bugun 14.haftamıza gırdık hayırlısıyla. . Benım canavar gostermemıstı anne babacıgına kıymetlısını :) ama annesı naptıııııı, ruyasında gordu buguunnnn. . . Oyle nettı kı mipisi :) gercek gıbıydı. . .sımdıye kadar kız ıstememe ve hıssetmeme ragmen erkek gordum ruyamda . . Paşa anası olacaaaammm galıbaaaa, cok fecı hıssettıımmm :) Hayırlısııı. . .

Günaydın güzel anneler ve yavrular.
Öncelikle dun kontrolden gelen bacilar güzel haberlerle gelmisler hepinizin gözü aydin Rabbim sağlıklı sıhhatli kuvagimiza almamizi nasip etsin inşallah.

Haftalardan sonra dün kendimi iyi hissedince kalktim temizlik yaptim şöyle içime sine sine üstüne eşim gelince markete gittik alisverisimizi yaptik ordan ciktik yemeğe gittik eve geldigimizde pilim bitmişti aldiklarimizi zor yerlestirdim sonra bi yatmisim deliksiz uyumusum aylardan sonra ilk kez.

Normal doğum, sezeryan, konuşulmus, odum patliyor normal doğumdan ama yinede normal istiyorum korkumda sanirim nasıl biseyle karsilasacagimi bilmedigimden, kiz kardesim normal yapti anlamiyorsun bile bi sanci bi bağırma sonra hoop yavru kucağında diyor insallah bi aksilik olmazsa normal istiyorum

Evet sonuç belli oldu arkadaşlar.Doktor "Bir zilli geliyor" dedi.Hep bir kızım olsun istemişimdir.Çok şükür.
Doktor ultrasyona bakarken 5 yaşındaki oğlum doktora "Ben kreşte çok yoruldum. Sandalyene ben oturmak istiyorum " dedi.Ve doktoru sandalyesinden kaldırdı.Çok ayıp ama oğlum.

Son düzenleme:
Gunaydin bebisler ve anneleri
Dun geceki wc mesaimiz 3 kereydi.sabahta artik geri uyumadim.bebegim sagolsun varolsun beni simdidrn alistiriyor iste gece uykumu bolmeye simdiden basladi,yaramazim.
Mehlikaerva,demek gordun mipiyi hayirlisi olsun insallah.bende cok ruya gordum , hangi part bilmiyorum ama dr sey diyordu ruyamda " kesin erkek"
Kuzum06 sanada gunaydin canim,iyi olmamana sevindim.

Oooohhh maşallah gözün aydin canim saglikla kucagina al inşallah
Bakalim bizimki nezaman gösterecek kendini

Sanada gunaydin canim.
Artik gece wc ye giderken gözlerimi acmiyorum gözü kapali gidip geri dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…