teşekkür ederiz kazen, çok mutlu oldummmxNeharx arkadaşınızın önerisi ile konunuza anket eklenmiştir...
Sağlıklı ve keyifli bir hamilelik süreci ve doğum dileriz
tamam kız yanlış saymışız ne rezil ediyon hemenminnak davşan iyiymişnehar tabloda 6 erkek var sen nasıl 5 sayıyon ben farkettmeden biri vazgeçip sizin tarafa mı geçti ne oldu :)
bizde şimdi doktordan geldik büyük bir ihtimalle kızımız olucak inşallah ve doğum tarihimiz de erkene alındı en geç 3 kasım bebeğimiz bir hafta erkenden gidiyormuş:)
hayırlı olsun canım bizimkide 1 hafta önden gidiyo :) kukulularda çoğaldı iyice yok mu mipili yaa :)
yok kuzum asker
Kızlar sayfamızın en başındaki "Bebeğimizin cinsiyeti" anketimizi oylamayı unutmayın!!!
ayy valla ben de seninkini çok merak ediyoruuuuuuuuuuuummmöğrenmeme tam 11 gün var dahaaaaaAllahhıımmm sen bana beklemek için sabır ver....
ben oyladım ..bide yanlış görmüş dr.ne gülerim ama:))
Benim Dr Yanlis Gormus Olsa Ayy Ne Sevinirim Cok Buyuttum Galiba Ben Bu Olayi Dun Unnadoda Kiz Tutusu Begendim Cok Alasim Geldi Ama oglum Olcakn
nehar canim, dr ablasi benim yaramazimi
Erkege benzetti.ama kesin degil dedi.
oyyy hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olsun
badeeeee seni kuku grubuna ihanetten dışlarızdilimden kurtulamazsın valla bi dahaki ne zaman
Benim Dr Yanlis Gormus Olsa Ayy Ne Sevinirim Cok Buyuttum Galiba Ben Bu Olayi Dun Unnadoda Kiz Tutusu Begendim Cok Alasim Geldi Ama oglum Olcakn
oyyy hadi hayırlı sağlıklı bi evlat olsun da. cnım eğer yüzde lekelenme olursa erkek derler. ben hamiş kaldığımı öğrenmeden yani 2-3 haftalıkken çok çirkinleşmiştim. ama şuan eşim durup durup çok güzelleştin diyo. bu işler ince işler belli olmaz
:))ya ne bileyim bildiğin mipiydi:)dr.%90 dedi
sonradan yanlışlık olmuşsa gizliden sızarım aranıza:))))
Canım yanlış anlama ama sürekli böyle söylüyosun Allahın gücüne gidecek. Hayırlı sağlıklı olsun erkek-kız ne fark eder. Yıllarca evlat hasretiyle yananlar var.Onları düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?