2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
xNeharx arkadaşınızın önerisi ile konunuza anket eklenmiştir...

Sağlıklı ve keyifli bir hamilelik süreci ve doğum dileriz
teşekkür ederiz kazen, çok mutlu oldummm

minnak davşan iyiymiş nehar tabloda 6 erkek var sen nasıl 5 sayıyon ben farkettmeden biri vazgeçip sizin tarafa mı geçti ne oldu :)
tamam kız yanlış saymışız ne rezil ediyon hemen

bizde şimdi doktordan geldik büyük bir ihtimalle kızımız olucak inşallah ve doğum tarihimiz de erkene alındı en geç 3 kasım bebeğimiz bir hafta erkenden gidiyormuş:)

ahaaaaaa bi kız dahaaaaaa kaç olduk yahuuuuu maşallaaahhh

hayırlı olsun canım bizimkide 1 hafta önden gidiyo :) kukulularda çoğaldı iyice yok mu mipili yaa :)

İlk başlarda erkek olmasını çok istiyordum ilk çocuğumun ama hep sağlıklı olsun dedim inşallah sağlıklı olur da kız erkek hiç fark etmez

Kızlar sayfamızın en başındaki "Bebeğimizin cinsiyeti" anketimizi oylamayı unutmayın!!!

Benim Dr Yanlis Gormus Olsa Ayy Ne Sevinirim Cok Buyuttum Galiba Ben Bu Olayi Dun Unnadoda Kiz Tutusu Begendim Cok Alasim Geldi Ama oglum Olcakn

Canım yanlış anlama ama sürekli böyle söylüyosun Allahın gücüne gidecek. Hayırlı sağlıklı olsun erkek-kız ne fark eder. Yıllarca evlat hasretiyle yananlar var.Onları düşün.

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum sizce benim miniğim kız mı erkek mi

Eklentiler

• $image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 42

yaaaa ağzından bal damlıyo hadi inşallahhhhh

:))ya ne bileyim bildiğin mipiydi:)dr.%90 dedi
sonradan yanlışlık olmuşsa gizliden sızarım aranıza:))))

yok yaa erkekten kıza dönmez hem %90 büyük bi ihtimal bana %70 kız dedi, ama benim kız öyle bi sermiştiki fıstığını meydana mipi felan hak getire burda ultrasonu görenler de bariz kız dedi

Canım yanlış anlama ama sürekli böyle söylüyosun Allahın gücüne gidecek. Hayırlı sağlıklı olsun erkek-kız ne fark eder. Yıllarca evlat hasretiyle yananlar var.Onları düşün.

Neharx cım halime şükrediyorum elbet ama kendimi o kadar çok alıştırmıştım ki kız fikrine ne bilim çenemi tutamıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…