2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
yok yaa erkekten kıza dönmez hem %90 büyük bi ihtimal bana %70 kız dedi, ama benim kız öyle bi sermiştiki fıstığını meydana mipi felan hak getire burda ultrasonu görenler de bariz kız dedi

hayırlı evlat olsun hepsi inş :)
benimkininde mipi ortadaydı..bilgisayarda problem oldu çıktı alamadı hemşire
2 hafta sonra eklerim zaten ortada herşey:)))
ya burayamı diğer topiğemi bi arkadaş eklemişti..sırf mipi gözüküyodu..
aradım bulamadım..benimkide aynısıydı:))

sırf bacak arası görüntüsü mü diyosun onu ben de görmüştüm. çok edepsiz bizim yavrular hemen sermişler sıpalar

Nasılız hanımlar benim bulantılar katlanabilir hale geldi pazartesi 15 haftalık olucam onun etkisi var sanırım. Pazara çıktık eşimle yine meyvaları doldurdum :)) sanırım benim kız meyvayla beslenecek büyüdüğünde de :)

selam kızlar nasılsınız ben gene annemdeydım annem bakıyor bana cok halsızım eve cıktım sımdı sızlerı merak ettım
gecmısı okuyamadım varmı gelısme ??

Merhaba kizlar, biz de disari cikacagiz (kiyafet alisverisi vaktidir artik dedik) cikmadan bir yazayim sizlere dedim.

Benim arada yanlardan agrim oluyor kasiklarima dogru, netten okuduguma gore bu hafta rahim yukari dogru cikiyormus ve buyuyormus ondan agrilar normal yaziyordu rahatladim.

Bu hafta mide bulantim rahatladi daha bir enerjigim. Reflum hala devam o sanirim hamilelik sonuna kadar oyle gidiyor...

Ilk 2 ayda aldigim 1,5 kilonun 1 kilosunu vermisim. Yani yarim kilo ile ilk 3 ayi kapadik. Hep hamurisi yiyebilmistim ondan korkuyordum kilo acisindan,rahatladim. Gobek ama masallah :)

Dun ultrasonda babasina talimat verdim pipi kuku gorursen soyle diye ama bizimki hic bacaklari acmadi. Zaten ultrason kisaydi. Doktor nasilsa soylemez cinsiyet diye hiiic sormadim :) Pazartesi ikili testte uzun gorecegimiz icin babayi orda tembihleyecegim.

Hepinizi sevgiyle opuyorum, geldigimde gorusmek uzere :)))

selam kızlar nasılsınız ben gene annemdeydım annem bakıyor bana cok halsızım eve cıktım sımdı sızlerı merak ettım
gecmısı okuyamadım varmı gelısme ??

Geçmiş olsun canım ne güzel annele aynı yerde oturuyorsunda sana destek olabiliyor meyva yemeğe çalış dinç tıtar seni halsizliğini alır

canım sorma cok berbat bişey içemedım bıle ıcmemle cıkarmam bır oldu sıse ıcınde kan gıbı aYY AKLıma geldıkce delırıyorum ..
aynen annemde ole dıo dogal beslen ne vıtamını dıye kızdı eşimde kızıo kılo alırsın falan bosver herseyı dogal ye dıo ama et balık yemedıgım ıcın verdı dr bunu ıcemedım napımm

ayy bıtanem ya süpersın bunları hemen kaydettım pc okudumda yapıyım bare bı hafta sonrada ılacı hap seklınde alırım ama 1 hafta asla ıcemem yada yutamam hapı
cok berbattım mıgde bulantısından korktugum kadar bıseyden korkmuyorum...rabbım dagına gore kar verdı hıc bulanmadı sukur odum koptu kustugum an dün..

Evlerinde yatan arkadaslarimizada bir an once serbestlik diliyorum , Rabbim sizi kurtarsın o yataklardan ( filiz ve Nehar , hilal Ozellikle öptüm sizi )
saaol abla bende optum senı ben ayaklandım azda olsa namazıma gerı basladım 2 aylık aradan sonra..bırazdanda esımın yanına gıdıcemm
Geçmiş olsun canım umarım bugün daha iyi olursun, ama ne kadar yesek de demir ihtiyacımız arttığı için yeterli gelmiyomuş hamilelikte, dr un sıvı yerine hap versin de kullanmaya devam et bence...
yok yok canım ıcemıyorum cok berbat bısey 1 hafta sonra anca unuttugum zaman alıcam hapınıda ıcemıcem sımdılık.
Geçmiş olsun canım ne güzel annele aynı yerde oturuyorsunda sana destek olabiliyor meyva yemeğe çalış dinç tıtar seni halsizliğini alır

saol kuşummm merak edıpp mesajda atmıssınnn aallah annemden babamdan razı olsun valla
meyvada ıcım almıyor allahtan bugun 1 yumurta yedım sabah oglende atıstırdım cok berbat ettı benı demır ılacı ıyy sıvı kan gıbı öf

kızlar anket eklenmıs cok ıyı olmus buarada benım gozumden kactıgıda oluyor ee halıyle kanama oldugu ıcın yatma durumumda oluyor gercı suan cok azaldı kANAmam ayaklandım artık.ama genede okuduklarımın cınsıyetlerını ekledım eklemedıgım olduysa ozelden yazın eklıyım olurmu

doktorun progestan için bişe dedimi?
Benimki çok kızdı bana,zorlamışsın kendini dedi. Son hafta çok ayaklandım yazlık kışlık işine girdim.O da hemen anladı,eşim de şikayet etti. İlacın arttırcam dedi. Ben özellikle 10 gün kıpırdamadan yatacağıma söz verdiğim için arttırmadı. Cuma tekrar çağırdı.En azından cumaya kadar kalkmamaya çalışcam. Bi de dediki 5. aya kadar kullanacaksın büyük ihtimal progestanı. Çok uyutuyo dedim.Hayır dedi progestan uyutmaz bebek uyutuyo dedi. Allahım ne olur ben de bir an önce kalkayım artık yatmaktan her yanım tutuldu

DEMEDI KUZUM ıcmeye devam edıceksın dıo oyle uzuldum kı agladım ama ne yapıyım cok ıstedım ben bebegi..
3 gundur bas agrısı halsızlık asırı derecede var elımı kaldırıcak halım yok..
ben hep yattım o yuzden kanama alanım cok az kalmıs yanı her gıtmemde resımle cızıyor zaten anlatıyor ne kadar kaldıgını.
hadı yaa cuma genemı gıdıcen ne guzel bebgını gorcen gene.. benım 16'sında bıdakı randevum.
ılac uyutuyor dedi banada dr. cunku sen gunde 4 tane alıyorsun dedı ve 2 sabah 2 aksam bırden yutuyorum ellerım uyusuyor kalkamıyorum kı yerımden.
daha dur be yenı basladın yatmaya ben 1 bucuk aydır yatıyorum(
bobreklerım sırtım heryerım agrıyor ıns bıran once kalkarızz yatıosun ama pc kucagına koyma sakın!!!
mutlakada ayagının altına yastık koy popona yakın kısmına koy demıstı dr.

neyse kızlar gelırım gene ben az hava alıcam ayaklandım ya az eşimin yanına gıdıyım zaten magazası cok yakın evımızın arkasında azda orda oturuyum
optum hepınızı

malesef canım ben de yaklaşık 2 aydır yatıyorum. senin kanaman dışarı attı benimki atmadı belki ondan.zaten sorup duruyo kanaman oldumu diye. valla kıpırdamam artık yeterki geçsin.pc karnıma koymuyorum yanımda duruyo

Kızlar bebişler için oda bakmaya başlayanlar oldu mu? Ben birkaç gündür iyice internetten araştırdım büyüyen beşik alıcam sallanmasını istemiyorum 3 kapılı dolap şifonyer ve ikeada merdiven gibi oyuncak kutularının içine girdiği bi dolap gördüm onu ve küçük masa ve tabureler yine ikeadan alıcam oda takımını beyaz alıp kulplarını halı lamba ve duvar kağıtları ve stickerları belli bi konseptte hazırlayacağım oğluşum için. Odama sepet almalı mıyım kararsız kaldım yatak odam ve bebek odası bitişik o yüzden belki almam. Sizler karar verdiniz mi

ben dün çok sevdiğim bir meyve aldım uzun süredir bekliyordum kendisini. Ama eve gelince gördüm ki hormonu basmışlar resmen her dalda bir tane olması gerekirken hepsi ikizdi. bir kaç tane yedim artık... neyse ki daha yeni çıktı diye 2 avuç almıştım. zamanı gelsin de gösterecem gününü o meyveye!

YALANNNNN!!!!! progestan uyutmaz diyen yalan söylüyor!!!! Yalan söylüyor o doktorr!!! Doktorum adet düzensizliği için vermişti. içtikten yarım saat sonra yamuk oluyordum ben. Eşim koluma giripte yatağa bırakıyordu beni. Progestanı deveye içir yamulmazsa, bende yamuğum!

ben bir sene kadar oda yapmayı düşünmüyorum. odam da kalır, sonrasında ne yapacağımı hiç düşünmedim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…