YALANNNNN!!!!! progestan uyutmaz diyen yalan söylüyor!!!! Yalan söylüyor o doktorr!!!Doktorum adet düzensizliği için vermişti. içtikten yarım saat sonra yamuk oluyordum ben. Eşim koluma giripte yatağa bırakıyordu beni. Progestanı deveye içir yamulmazsa, bende yamuğum!
ben bir sene kadar oda yapmayı düşünmüyorum. odam da kalır, sonrasında ne yapacağımı hiç düşünmedim canım.
Kızlar bebişler için oda bakmaya başlayanlar oldu mu? Ben birkaç gündür iyice internetten araştırdım büyüyen beşik alıcam sallanmasını istemiyorum 3 kapılı dolap şifonyer ve ikeada merdiven gibi oyuncak kutularının içine girdiği bi dolap gördüm onu ve küçük masa ve tabureler yine ikeadan alıcam oda takımını beyaz alıp kulplarını halı lamba ve duvar kağıtları ve stickerları belli bi konseptte hazırlayacağım oğluşum için. Odama sepet almalı mıyım kararsız kaldım yatak odam ve bebek odası bitişik o yüzden belki almam. Sizler karar verdiniz mi
Kizlar Hic Bakan Olmadi Mi Oda Olayina Neler Yapacaksiniz Sizler Miniklerinize
Kizlar Hic Bakan Olmadi Mi Oda Olayina Neler Yapacaksiniz Sizler Miniklerinize
ben dün çok sevdiğim bir meyve aldım uzun süredir bekliyordum kendisini. Ama eve gelince gördüm ki hormonu basmışlar resmenher dalda bir tane olması gerekirken hepsi ikizdi. bir kaç tane yedim artık... neyse ki daha yeni çıktı diye 2 avuç almıştım. zamanı gelsin de gösterecem gününü o meyveye!
canım biz baktık.ben de oda yapcam. büyümeyen beşik, şifonyer ve 2li gardrop alcam.
Çilekte 1 takım, Caplonbaa da da 2 takım beğendim.
Çok açık pudra pembesinden yanayım,beyaz da olabilir. Tek bir tema belirleyip öyle yapcam. fon perdeler eşliğinde. Ama ilk 6ay yanımda yatcağı için ucuz bi sepet beşik de alcam muhakkak
Bende araştırımaya başladım şimdi çok karışık kafam ya. Bi yandan güzel bir oda hazırlamak istiyorum bi yandan sadece gerekli şeyleri alıyım abartmıyım diyorum. herkes parkyatakları çok methetmiş. anladığım kadarıyla her yönden çok kullanışlılar bebeklerimiz için ama bende görüntülerini bi sevemedim gitti. 6 aya kadar yatak odasında yatırırım diye düşünüyorum onun için olmazsa hem park yatak hemde normal beşik alıyım diyorum. Böyle yapanların çoğu beşiği pek kullanmamış park yatağın kullanışlılığını görünce. aman çıkamadım işin içinden. Zaten biz evimizi daha yeni kurduk 1 ay oluyor onu mu alsak bunu mu alsak derken sıkıldım alışverişten o yüzden bisüre ara vermem lazım alışverişe. Yoksa babamızın kalbine inicek artık üst üste masraflar
park yataktan ben de nefret ediyorumkullanşılı olabilir ama çadır bezi gibi,naylon. mobilya beşikler daha asil.
Bende senin gibi düşünüyorum canım zaten bebek odasını halam hediye alıyor saolsun çok sever beni :))) gerçi bizim hemen hemen herşey başkaları tarafından parası ödenecek ben sadece beğenicem :)) iki aileyede ilk torunu veriyorum 4 yıllık bekleyişden sonra :)))
Bende araştırımaya başladım şimdi çok karışık kafam ya. Bi yandan güzel bir oda hazırlamak istiyorum bi yandan sadece gerekli şeyleri alıyım abartmıyım diyorum. herkes parkyatakları çok methetmiş. anladığım kadarıyla her yönden çok kullanışlılar bebeklerimiz için ama bende görüntülerini bi sevemedim gitti. 6 aya kadar yatak odasında yatırırım diye düşünüyorum onun için olmazsa hem park yatak hemde normal beşik alıyım diyorum. Böyle yapanların çoğu beşiği pek kullanmamış park yatağın kullanışlılığını görünce. aman çıkamadım işin içinden. Zaten biz evimizi daha yeni kurduk 1 ay oluyor onu mu alsak bunu mu alsak derken sıkıldım alışverişten o yüzden bisüre ara vermem lazım alışverişe. Yoksa babamızın kalbine inicek artık üst üste masraflar
Benim de çok sevdiğim bir meyva var gelmiş ama güvenemedim tadlanmamıştır diye almadım ama yaz boyu sadece onu yicem eşim sevmez o meyvayı o yüzden sadece benim
Benim gibi düşünen biri daha bende hoşlanmıyorum
park yataktan ben de nefret ediyorumkullanşılı olabilir ama çadır bezi gibi,naylon. mobilya beşikler daha asil.
ohhhh maşallahh size ozaman. dün benim annem de ağzımı aradı, sanırım bizimkini de onlar alcak. Kayınvalidemleri pek sevmiyorum.kaşıkla verir kepçeyle alırlar. Eşim o yüzden ben alcam her şeyini diyor. aman o zaten bi de pazarcı ruhlu,saçma sapan şeyler alır şimdiinan bir gram bişelerini istemiyorum.
evet benım maalesef dısarı attım ama memorıaldekı dr dısarı atman dAHA ii dedi ama ben ıstemıyorum atmak pskolojım bozuldu .neyse suan azalmıs artık ayaklandım az az..malesef canım ben de yaklaşık 2 aydır yatıyorum.senin kanaman dışarı attı benimki atmadı belki ondan.zaten sorup duruyo kanaman oldumu diye. valla kıpırdamam artık yeterki geçsin.pc karnıma koymuyorum yanımda duruyo
benım eşim mobılyacı canım o getırcek odayı ama 1 yasına kadar oda yapmayı dusunmuyorum.Kızlar bebişler için oda bakmaya başlayanlar oldu mu? Ben birkaç gündür iyice internetten araştırdım büyüyen beşik alıcam sallanmasını istemiyorum 3 kapılı dolap şifonyer ve ikeada merdiven gibi oyuncak kutularının içine girdiği bi dolap gördüm onu ve küçük masa ve tabureler yine ikeadan alıcam oda takımını beyaz alıp kulplarını halı lamba ve duvar kağıtları ve stickerları belli bi konseptte hazırlayacağım oğluşum için. Odama sepet almalı mıyım kararsız kaldım yatak odam ve bebek odası bitişik o yüzden belki almam. Sizler karar verdiniz mi
tahmın ettım meyvayı bende severımmmmmmm bızım koyde sarısıda olur bılıomusunben dün çok sevdiğim bir meyve aldım uzun süredir bekliyordum kendisini. Ama eve gelince gördüm ki hormonu basmışlar resmenher dalda bir tane olması gerekirken hepsi ikizdi. bir kaç tane yedim artık... neyse ki daha yeni çıktı diye 2 avuç almıştım. zamanı gelsin de gösterecem gününü o meyveye!
,ii canım cok sukurr umarım bebegımde ıyıdır valla cok kustum dun ılk defa ılacıda bıraktm .daha iim sımdıHu huuuu annisler tavsanciklar
Yogun bir is gununden sonra eve kendimi zor attim ..
Bir selam vereyim istedim sizlere .. Insallah herkes iyidir ..
Gecmise bakamadim , filiz iyimisin duzeldinmi buraz canim??
Gecemavisy den haber varmi ???
Hepinizi operim
ben yedım tahmın ettıgım seyseBenim de çok sevdiğim bir meyva var gelmiş ama güvenemedim tadlanmamıştır diye almadım ama yaz boyu sadece onu yicem eşim sevmez o meyvayı o yüzden sadece benim
Eşimin ailesiyle hiç sorunum yok allaha şükür ben bir derim onlar 3 yapar kayınpederim ağzımın içine bakar birşey istesede yapsam diye saolsunlar . Allah razı olsun yapanlardan eşimde ben bebeğe birşey alamıcam bai sana alayım diyor :)) bende EVET evet diyorum
Eşimin ailesiyle hiç sorunum yok allaha şükür ben bir derim onlar 3 yapar kayınpederim ağzımın içine bakar birşey istesede yapsam diye saolsunlar . Allah razı olsun yapanlardan eşimde ben bebeğe birşey alamıcam bai sana alayım diyor :)) bende EVET evet diyorum
evet benım maalesef dısarı attım ama memorıaldekı dr dısarı atman dAHA ii dedi ama ben ıstemıyorum atmak pskolojım bozuldu .neyse suan azalmıs artık ayaklandım az az..
aman koyma he canım .
benım eşim mobılyacı canım o getırcek odayı ama 1 yasına kadar oda yapmayı dusunmuyorum.
tahmın ettım meyvayı bende severımmmmmmm bızım koyde sarısıda olur bılıomusun
,ii canım cok sukurr umarım bebegımde ıyıdır valla cok kustum dun ılk defa ılacıda bıraktm .daha iim sımdı
ben yedım tahmın ettıgım seyseama ıgrenc hıc tadı yok
Ayy Cok Merak Ettim Ne Ki O Meyve Daha Ne Oldugunu Bilmeden Agzim Sulandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?