ooooooo agır olmus bıraz
3-4 damla kadar olmuş şu an yok gibi
kızlar korktuğum başıma geldi kanamam olmuş fark etmemişim,wc ye gidince gördüm.
3-4 damla kadar olmuş şu an yok gibi
ara ara kntrol et ozaman cnm gelırse dr gıt yada ara ıstersen sımdıde bence.
canım ben hıc korkmadım ama oldu genede bılemedım kı sımdı en dogrusunu dr bılır ara mutlakaya işte yazmıştım bugün.çok korkmuştum babam düştüğün de bir de çok üzülmüştüm ondan mı ki acaba
kıslar benım dıs etler fena kanıyor aynı problemı yasayn varmı aranızda
canım ben hıc korkmadım ama oldu genede bılemedım kı sımdı en dogrusunu dr bılır ara mutlaka
bende fırcALAdıgım zaman oldu bebek calsıyumu alıyor ya annem dıo dıkkat et dıslerıne bızlere hamıle ıken 4 tane dolgusu dusmus
ben diş doktoruna hiç gitmedim allaha şükürama bebeiş beni göndericek herhalde fırçalarken benimkilerde kanıyolar. :44:
Bende bugün tekrar gidicem geçen hafta cumartesi gitmiştim, daha 1 ay beklemen lazım dedi. Ama çoğu kişi bu aylarda öğreniyor. Bugün söyler mi acaba?
selam kizlar,
benimde 2nci hamileligim, gecen yaz ilk hamileligimi 9ncu haftada düsükle sonladik malesef
simdide cok korkuyorum bisey olacak yawruma diye, devamli midem bulaniyor, basim agriyor, karnim agriyor, halsizim ve tüm gün uyuyabilirim..
mide bulantisindan dolayi istahsizim, doktorum mide bulantisinin önümüzdeki haftalarda azalacagini söylüyor bakalim cok merak ediyorum
bu arada 24 yasindayim ve viyanadan katiliyorum :)
selam kizlar,
benimde 2nci hamileligim, gecen yaz ilk hamileligimi 9ncu haftada düsükle sonladik malesef
simdide cok korkuyorum bisey olacak yawruma diye, devamli midem bulaniyor, basim agriyor, karnim agriyor, halsizim ve tüm gün uyuyabilirim..
mide bulantisindan dolayi istahsizim, doktorum mide bulantisinin önümüzdeki haftalarda azalacagini söylüyor bakalim cok merak ediyorum
bu arada 24 yasindayim ve viyanadan katiliyorum :)
Kızlaarrr anneannesi kızıma pembeli morlu bi ayakkabı almış, üstünde minnak minnak çiçekler var. Allahımmmm kameradan gösterdi resmen çıldırdımmm minnacık yaaa, tam küçük hanım ayakkabısı
Kızlaarrr anneannesi kızıma pembeli morlu bi ayakkabı almış, üstünde minnak minnak çiçekler var. Allahımmmm kameradan gösterdi resmen çıldırdımmm minnacık yaaa, tam küçük hanım ayakkabısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?