2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar bu arada bizim ikiz anneleri ve üçüz annesi hiç görünmüyo haberi olan var mı?

puffy abla neden acil çağırdı doktorun:44:

annesinin kuzusunun sizi göresimi gelmiş:) hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah ablacımm rabbim yanınızda olsun.

sağol canım içiyorum canım o kesti çok şükür devam ediyorum genede bir dr gözükeyim öyle devam edeyim rabbim korusun bebeişlerimizi:26:

hadi bakalım inşallah bi sıkıntı yoktur.canım ben de progestan alıyorum 200 mg, sabah akşam. ve malesef 5. aya kadar da kullanacaksın dedi

ayy benimkide 200 sabah akaşm 1 tane atıyorum napalım üzülme bu günler geçicek senin ilk sanırım ilk olanlar daha fazla yıpranabiliyolar inan onu kucağına verecedkleri anı bir bilsen herşeye katlanmak daha kolay oluyor

doğru soyluyorsun pişman olacağım seyler yasamamak için cok caba sarfediyorum.

Ama oyle zor kı su an

geçenlerde bir kadının yazısını okudum bna yeniden yaşama hakkı verilseydi hamileliğimin tadını çıkarır karnımda bir canlı taşıdığım için bu mucizenin keyfini sürerdim diyor hiç bitmöiycek sanıyor insan ama geçer

Kızlar bu arada bizim ikiz anneleri ve üçüz annesi hiç görünmüyo haberi olan var mı?

puffy abla neden acil çağırdı doktorun:44:

Sabah yazdim ama gormedin herhalde :)) dun cok sancilandim kasik ağrısıyla gittik acile serum verdiler ama agrilarim geçmedi bu gunde devam edince hemen gormek istedi
Simdi giyinip çıkıyorum gorusuruz :))

merhaba annelerr .herkes iyidir inşallah .
benim kahverengiler hergün olmasada damla damla geliyo yine .yatmaya devam ediyorum ki zaten ilaçlardan mı bilmiyorum kafamı kaldıramıyorum ,sürekli uyku ve sersemlik halim var .bacaklarımdaki kramplar geçti çok şükür snırım kalsiyum magnezyum işe yaradı .perşembe doktor konturolüm var yine inşallah iyi şeyler duyarım .
geçmişi telefondan okuyorum çoğu zaman ama yazmaya takatim kalmıyo .dünki konuşulan meyvadan bende istiyorum
neyse herkesi öperim kendinize ve bebişlere iyi bakın .

kafayı yıcemm yaa 14. Hafta bıttı doktor cınsıyetı soylemıyo. . 5 sanıye surdu ultrason. . .bu sefer poposunu da donmemıstı halbukı ama soylemedı. . .olcem meraktan yaaa. . .

Sabah yazdim ama gormedin herhalde :)) dun cok sancilandim kasik ağrısıyla gittik acile serum verdiler ama agrilarim geçmedi bu gunde devam edince hemen gormek istedi
Simdi giyinip çıkıyorum gorusuruz :))
sabah okudum ben de sana yazdım ama sanırım sen görmedin ablacım. tekrar geçmiş olsun.güzel haberlerle gel

kafayı yıcemm yaa 14. Hafta bıttı doktor cınsıyetı soylemıyo. . 5 sanıye surdu ultrason. . .bu sefer poposunu da donmemıstı halbukı ama soylemedı. . .olcem meraktan yaaa. . .
başka dr gıt canım cok merak edıyorsan aslında kemık yapısından anlıyorlarmıs ama soylemıyorlarmıs

başımın ağrıyası var yine sinyal göndermeye başladı içimde bir sıcaklık bir sıcaklık resmen bayıyo beni... ve sanırım grip oluyorumm

Son düzenleme:
kızlar korktuğum başıma geldi kanamam olmuş fark etmemişim,wc ye gidince gördüm.

aaa rengı nasılkı hemen gıt canım dr'a ara drunu mutlaka ıhmal etme sakın benı bılıosun 1 de basladı gece 4 e kadar belkı gelmez dedım dahada arttı cunku progestan falanda almıosun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…