Kızlar bu arada bizim ikiz anneleri ve üçüz annesi hiç görünmüyo haberi olan var mı?
puffy abla neden acil çağırdı doktorun:44:
Dun gördüğümüz minik davsan bizi özlemiş yine göreceğiz :))
Öğlen doktorumla gorustuk durumumu sordu detaylı , yaptığımız gorusme sonrasi kendisininde acil beni gormek istedigini söyleyerek haftasonu olan randevumu one çekti bu gun saat 3 gibi muaynehanesinde olacağız
Dualarinizi esirgemeyin kizlar
Kızlar, benimle aynı tarihlerde olupta bebişinin cinsiyetini öğrenebilen var mı?
canım ekledım senıde .
buarada kanama bendede oldu cok cok fazla hemde ..1 gece hast yattım serum yedım ıgne progestan alıyorum suan ıgneyı kestık progestana devam 4 tane alıyorum gunde mutlaka o ılacı ıc bırakma kanama varsa.
hadi bakalım inşallah bi sıkıntı yoktur.canım ben de progestan alıyorum 200 mg, sabah akşam. ve malesef 5. aya kadar da kullanacaksın dedi
doğru soyluyorsun pişman olacağım seyler yasamamak için cok caba sarfediyorum.
Ama oyle zor kı su an
ya kızlar ben bu sağ kuyruk sokumumun ağrısından ölücem ya neyapmam lazım benım geçircek bişide bulamıyorum oturyorum ağrıyo kalkıyorum ağrıyo off off
Kızlar bu arada bizim ikiz anneleri ve üçüz annesi hiç görünmüyo haberi olan var mı?
sabah okudum ben de sana yazdım ama sanırım sen görmedin ablacım. tekrar geçmiş olsun.güzel haberlerle gelSabah yazdim ama gormedin herhalde :)) dun cok sancilandim kasik ağrısıyla gittik acile serum verdiler ama agrilarim geçmedi bu gunde devam edince hemen gormek istedi
Simdi giyinip çıkıyorum gorusuruz :))
ben dun esıme sana sınır olyorum dedım :26:
gecede sarıldı yatakta gıt yapısma bana dokunma dedım:26:
bend ecok kotuyum
başka dr gıt canım cok merak edıyorsan aslında kemık yapısından anlıyorlarmıs ama soylemıyorlarmıskafayı yıcemm yaa 14. Hafta bıttı doktor cınsıyetı soylemıyo. . 5 sanıye surdu ultrason. . .bu sefer poposunu da donmemıstı halbukı ama soylemedı. . .olcem meraktan yaaa. . .
Ben varım canım aramızda bdt 3 gün var geçen hafta perşembe öğrendik doktorumuz söyledi biz sormadan
kızlar korktuğum başıma geldi kanamam olmuş fark etmemişim,wc ye gidince gördüm.
kızlar korktuğum başıma geldi kanamam olmuş fark etmemişim,wc ye gidince gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?