Arkadaşlar merhaba,
Ben foruma yeni katıldım sayılır. Buında 3 ay önce bi rahatsızlığım dolayısıyla katılmı8ştım. Şimdi çalıştığım için fırsat bulamadım
Herneyse, çok acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin
Ben 2,5 yaşında oğlu olan bi anneyim. Veee 2. ye hamile olabilirim. Ama ilk bebeğimde yaşadığım belirtilerin hiç bişi yok. En son 29 martta hasta oldum ve henüz tık yok. Bide yaklaşık 1 haftadır zayıflamak şiçin sabah akşam maydonoz suyu içtim. Acaba ondan adetim gecikir mi yoksa hamilemiyim. Lütfen ilgilenin çok zordayım.Teşekkürler
Evet canım sonucum çıkıcak persembe gitmicem arıycam haftaya persembe gidicem 16 mayıstasendemi perşembe gidiceksin kuzummmmm
Canım. Tamam eklerim tlf gırıom şimdi komsuya gectım :)))canımcım sen beni listeye eklemedim sanırsam, özelden denedim ama kabul etmiyor, ben burdan yazıyım bi daha, ilk bebiş inşallah, sat 10.02 , bdt 14.11, başka bişey var mıydı,
Selam annişkolar. Biz kızımla sabah 5te açlıktan uyanıp kahvaltı yaptık tekrar uyuduk
Puffy ablam geçmiş olsun ben de dün baş ağrısıyla savaştım sabah gözümü açtım hala ağrıyodu. Ama şükür şimdi geçti. Bi de dikkat ediyorum benim zilli kızım sanki babasının nöbetçi olduğu günler bana böyle baş ağrıları veriyo,biliyomuş gibi
Nergisyasemin canım sana da çok geçmiş olsun. Yatıp dinlenmeden geçmez bu hastalıklar.
Toprakateş Allah sabır versin. Ne desek boş. İnşallah tez vakitte yavrun tekrar seninle olur.
Burcuhayal uzun zamandır yoksun tatlım. Mesaj atcaktım bugün artık sana.İyisindir inşallah.
Flyrey gözün aydın her şey yolundaymış. Yerim ben sıpacığıııı
seninle aynı şehirde yaşıyoruz galiba nehar
canım cok saol ıs yerınden gırıyorum ıslerım bıras yogundu o sebebple gıremedım mıde bulantım ve aclıkla mucadele devam edıyor.bunun ustune psıkoljım de bebrbat zır zır oldum.
sen nasılsın canım.topıkten bırhal arkadasım mrk da etmıs ozel msj atmıs sagolsun onun msjı maılıme dusunce hemen acayım dedım.cuma randevum var İNŞALLAH bende hayılı haberler getırırım
ne kaaaa güzellll kime gidiyosun tatlım doktor olarak?
hadi bakalım güzel haberlerle geleceksin inşallahhhduygusallık bende de arttı bu ara
akdeniz şifaya gittim ilk 7 haftalıktı sonra kanamam oldu vitale gittim 10 gün önce 3 kere kontrol etti kanamam geçmişti prosteganı bırakabilirsin dedi dün gene aydı şekilde kanamam oldu ilacı içmeye başladım ama dr tekrar gitmedim acaba yanlışmı yapıyorum artık devlet hastanesinde devam edicem yarına randevu almıştım ama tehlikeli olurmu dolmuşla gitmem kafam çok karışık
sen hangi dr gidiyosun
ne kaaaa güzellll kime gidiyosun tatlım doktor olarak?
hadi bakalım güzel haberlerle geleceksin inşallahhhduygusallık bende de arttı bu ara
canımm gitmelisin bence kafana göre kullanman çok çok yanlış. ben medical parkta doç dr. mehmet murat inal'a gidiyorum. çok çok memnunum harika biri. Benim de kese altında 2 aydır geçmeyen bi kanamam var sürekli yatıyorum, kalkmam yasak. akdeniz şifada ertuğrul akdaşı epey önerdiler neden bıraktın? devlet derken eğitim arasştırmaya mı gitceksin,doktor kimi seçtin
Günaydın kızlar bu myom meselesı. Benm de aklıma takılıyor son kontrolde doktor myom olabilir dedi ama emin değilmiş kasılmalardan kaynıklı olabilir dedi yani hiçbir şey anlamadım hamile kalmdan 2 ay önce kontrolde hiçbir şey yoktu şimdi nerden çıktı anlamdım
ınsallah canım zaten hassas bı tıpım sımdı ıycene cesmeye bagladım.ben cok degıstım bu surec ıcersınde canım acayıp bısey oldum ahhh bu hormonlar.kokrkuda bastı ıyecene bı arkadsımda bebeklerını kaybettı burda da kayıpar va benı derınden etkıledı bu surec
kızlar bu hormonlar beni ele geçirdi.
şu an sadece folik asit alıyorum yani ilaç etkiside diyemeyeceğim.
herşeye aşırı tepki gösteriyorum. Herşeye sinir oluyorum.
normalde kafaya takmayacağım şeylere şuan dünya meselesi haline getiriyorum.
bu durumdan cok sıkıldım. umarım düzelirim bile diyemiyorum aklımdan geçen cümle malesef aman düzelmezse düzelmez napıyım böyleyim oluyor.
Ayyy kimseyle konuşmak istemiyorum herşeye herkese kızgınım ve cevremdekılerı kırmamak için cok caba sarfediyorum.
nolcak benım halım
geçer canım kendini sıkma benimde oluyo sinirden belkide şimdi kanamam var bebeğin sağlığından başka hiç birşeyi kafana takma sonra insan çok pişman oluyo
Neslihan Erkalı seçtim canım akşama eşimle gideyim olmazsa :26:
sana ilaç verdimi dr
geçer canım kendini sıkma benimde oluyo sinirden belkide şimdi kanamam var bebeğin sağlığından başka hiç birşeyi kafana takma sonra insan çok pişman oluyo
kızlar bu hormonlar beni ele geçirdi.
şu an sadece folik asit alıyorum yani ilaç etkiside diyemeyeceğim.
herşeye aşırı tepki gösteriyorum. Herşeye sinir oluyorum.
normalde kafaya takmayacağım şeylere şuan dünya meselesi haline getiriyorum.
bu durumdan cok sıkıldım. umarım düzelirim bile diyemiyorum aklımdan geçen cümle malesef aman düzelmezse düzelmez napıyım böyleyim oluyor.
Ayyy kimseyle konuşmak istemiyorum herşeye herkese kızgınım ve cevremdekılerı kırmamak için cok caba sarfediyorum.
nolcak benım halım
canım iyi düşün iyi olsun.bak bebişler büyüyor, cinsiyetleri öğreniliyor.başkasına oldu bize de olcak diye bi kural yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?