2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Dun gördüğümüz minik davsan bizi özlemiş yine göreceğiz :))

Öğlen doktorumla gorustuk durumumu sordu detaylı , yaptığımız gorusme sonrasi kendisininde acil beni gormek istedigini söyleyerek haftasonu olan randevumu one çekti bu gun saat 3 gibi muaynehanesinde olacağız
Dualarinizi esirgemeyin kizlar

canım test yapsana coktan cıkar sonucu yalnız hamılelık suphen varsa kesınlıkle maydonoz suyu ıcme idrar yollarını temızleyıcı ve ıltahap sokucu ozellıgınden dolayı dusuk yaparsın ALLAH korusun

sendemi perşembe gidiceksin kuzummmmm
Evet canım sonucum çıkıcak persembe gitmicem arıycam haftaya persembe gidicem 16 mayısta
canımcım sen beni listeye eklemedim sanırsam, özelden denedim ama kabul etmiyor, ben burdan yazıyım bi daha, ilk bebiş inşallah, sat 10.02 , bdt 14.11, başka bişey var mıydı,
Canım. Tamam eklerim tlf gırıom şimdi komsuya gectım :)))

canım cok saol ıs yerınden gırıyorum ıslerım bıras yogundu o sebebple gıremedım mıde bulantım ve aclıkla mucadele devam edıyor.bunun ustune psıkoljım de bebrbat zır zır oldum.

sen nasılsın canım.topıkten bırhal arkadasım mrk da etmıs ozel msj atmıs sagolsun onun msjı maılıme dusunce hemen acayım dedım.cuma randevum var İNŞALLAH bende hayılı haberler getırırım

seninle aynı şehirde yaşıyoruz galiba nehar
ne kaaaa güzellll kime gidiyosun tatlım doktor olarak?

hadi bakalım güzel haberlerle geleceksin inşallahhh duygusallık bende de arttı bu ara

hadi bakalım güzel haberlerle geleceksin inşallahhh duygusallık bende de arttı bu ara

akdeniz şifaya gittim ilk 7 haftalıktı sonra kanamam oldu vitale gittim 10 gün önce 3 kere kontrol etti kanamam geçmişti prosteganı bırakabilirsin dedi dün gene aydı şekilde kanamam oldu ilacı içmeye başladım ama dr tekrar gitmedim acaba yanlışmı yapıyorum artık devlet hastanesinde devam edicem yarına randevu almıştım ama tehlikeli olurmu dolmuşla gitmem kafam çok karışık
sen hangi dr gidiyosun

canımm gitmelisin bence kafana göre kullanman çok çok yanlış. ben medical parkta doç dr. mehmet murat inal'a gidiyorum. çok çok memnunum harika biri. Benim de kese altında 2 aydır geçmeyen bi kanamam var sürekli yatıyorum, kalkmam yasak. akdeniz şifada ertuğrul akdaşı epey önerdiler neden bıraktın? devlet derken eğitim arasştırmaya mı gitceksin,doktor kimi seçtin

ınsallah canım zaten hassas bı tıpım sımdı ıycene cesmeye bagladım.ben cok degıstım bu surec ıcersınde canım acayıp bısey oldum ahhh bu hormonlar.kokrkuda bastı ıyecene bı arkadsımda bebeklerını kaybettı burda da kayıpar va benı derınden etkıledı bu surec

Neslihan Erkalı seçtim canım akşama eşimle gideyim olmazsa :26:

sana ilaç verdimi dr

canım benımde yıoktu keseyı gormeye gıttgımde ogrendım ama hamılelık donemınde cabuk buyudugunden belkıde gorunduler

kızlar bu hormonlar beni ele geçirdi.

şu an sadece folik asit alıyorum yani ilaç etkiside diyemeyeceğim.

herşeye aşırı tepki gösteriyorum. Herşeye sinir oluyorum.

normalde kafaya takmayacağım şeylere şuan dünya meselesi haline getiriyorum.

bu durumdan cok sıkıldım. umarım düzelirim bile diyemiyorum aklımdan geçen cümle malesef aman düzelmezse düzelmez napıyım böyleyim oluyor.

Ayyy kimseyle konuşmak istemiyorum herşeye herkese kızgınım ve cevremdekılerı kırmamak için cok caba sarfediyorum.

nolcak benım halım

canım iyi düşün iyi olsun.bak bebişler büyüyor, cinsiyetleri öğreniliyor.başkasına oldu bize de olcak diye bi kural yok

geçer canım kendini sıkma benimde oluyo sinirden belkide şimdi kanamam var bebeğin sağlığından başka hiç birşeyi kafana takma sonra insan çok pişman oluyo

geçer canım kendini sıkma benimde oluyo sinirden belkide şimdi kanamam var bebeğin sağlığından başka hiç birşeyi kafana takma sonra insan çok pişman oluyo

canım ekledım senıde .
buarada kanama bendede oldu cok cok fazla hemde ..1 gece hast yattım serum yedım ıgne progestan alıyorum suan ıgneyı kestık progestana devam 4 tane alıyorum gunde mutlaka o ılacı ıc bırakma kanama varsa.

ya kızlar ben bu sağ kuyruk sokumumun ağrısından ölücem ya neyapmam lazım benım geçircek bişide bulamıyorum oturyorum ağrıyo kalkıyorum ağrıyo off off

ben dun esıme sana sınır olyorum dedım :26:
gecede sarıldı yatakta gıt yapısma bana dokunma dedım:26:
bend ecok kotuyum

canım iyi düşün iyi olsun.bak bebişler büyüyor, cinsiyetleri öğreniliyor.başkasına oldu bize de olcak diye bi kural yok

dogru soylyorsun ama ıste napayım yapı olarak takıntılıyım bıde hormaonlar cosunca hepten kotu oldum.uzun zmandır bebısıde goremıyorum ya ondan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…