2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar ikili testin sonucu çıktı ama doktorum çıktığı için görüşemedim. Bi baksanız :18:
FREE B-HCG (İkili Test) 28.1
PAPP a (İkili Test) 3.52

sonuç: İKİLİ TEST : Trisomy 13/18 +
NT<1:10000Cut off de erinin
altında

not: NT 1.00 mm

:18::18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

tatlım ohh maşallah atlatmışsın ikili testide, anlatsana nasıl bişey, neler yaptılar, nekadar sürdü, özel hastanedemi yoksa devlettemi yaptırdın, ücreti nekadardı.. ayyy ne çok sordum ama çok merak ediyorumm:18:

kızlar dr dan geldim.çok şükür bir şeyimiz yok 12+5 günlük olmuş.korktuğum için olmuş.biraz yat dinlen ayaklarını havaya dik dedi.

canım normal kontrolümde doktorum burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı şu dedi. Maşallah dedi hadi bi de kan ver dedi bu kadar. haa bi de tüm organlarını tek tek gösterdi, midesi,karaciğeri, kalbi,eli,kolu,ayağı, kafa tası...başka da bişe yok ekstradan. ben medicalpark antalya hastanesinde yaptırdım, kan için 45 tl verdim bu kadar

tatlım çok teşekkür ederim bilgi için ooo iyiymiş yaa, inşallah benim doktırum da öyle yapsa keşke. doktora gideceğim günler sevinçli oluyorum evden çıkacağım için, benim kesemin kenarında kanama odağı var onun için 5 haftadır yatıyorum ama geççmedi, ayağa kalkınca bazen hafif batma ve ağırlık hissi oluyor gibi hissediyorum. belkide bu belirtiler sizlerde de oluyordur?

kurtlukiraz ohh çok şükür hadi gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin maşşallah darısı hepimizin başına inşallah hayırlısıyla

kızlar dr.um aradı ikili test normal çıkmış:)
şükürler olsun..darısı haber bekleyenlere olsun inş.

oh maşallah tatlım çok şükür, darısı hayırlısıyla tüm haber bekleyenlerin ve hepimizin başına olsun.

bu arada geçmişte okudum ağızda kötü tat olması benimde tatlı bişey yedikten sonra mutlaka oluyor, hatta gece uyanıyorum ağzımın tadı berbat oluyor, peynir ekmek yiyip süt içiyorum düzeliyor

Kızlar günlerden beri birazcık gözümü açabildim ama midem beni öldürecek felaket yanıyor ve kazınıyor.
Ultrason resimlerini bizim bebişi koydum bilenler bir baksın kız mı erkek mi nerden anlayacağız?
O karnındaki şey kordon mu acaba mipi mi?
Eşim erkek istiyor ben de erkek istiyordum ama sanırım kız. O yüzden üzülüyorum kızım olur da alınırsa bu düşüncemize diye yavrum benim.
Sağlıkla doğsun da kız erkek hiç fark etmez.
2li testi 2 hafta sonraya verdi bize doktor.
Hadi hayırlısı Rabbim sağlıklı evlatlar nasip et sen hepimize aminnnnnnn

sağol canım amiiiin:)

ewet canım benımde sımdı byerde okudum ılk uc ay gorulyormus hormonlardan ama fetusun gelışımı ıcın agız bakımına cok onem verın dıyordu yazıda bıde dıs kaybına da yol acıyormus
evet canım annemde ole dedı dıkkat et o kaybetmıs bır kac tane bol bol calsıyum al dedi.
nerelerdesın hatunum yaa maşallah oglusuna allah saglık versın dedıgın gıbı gerısı boşş..
öyle oluyor genelde canımm benım dr da mesela cok sakın relax adam ılac vermez.
ultrasyonda baya ınceler ama hersey serbest ızın verır yani sıkı bır adam deıl :))

gec gorulurse kız gelıyor cogunlukla erkekler cabuk bellı olyourmus saklayamıyorlar tabı napsınlarrrrrrrrr
kızlarda yanılma yokmus ama erkeklerde yanılma olurmus bende ole duydum canım
sınırım altında yazıo caNIM yanı 10.000 de 1 gorulebılır demek ıstemıs ama dıerlerı ne anlama gelıyor anlamadım.
dr aarasana ofss darısı bana ıns hemencecık cıksın

hadı gozun aydın cNIMMM ıns darısı tez vakıtte bana ve dıer arkadaslara olsun
benımde persembe cıkıcakmıss

ayy bır uyumusummmm aha yenı kalktım gece ne uyuycaksam..
yemekde yapamadım bu saatten sonra yemek yapıcam daha

bade sen lıstede yoksun benmı gormedım yoksa baksana bır canım eklıyım senıde.
Buarada ankette katılan arkadaslardan bazılarıda yok. Ve tanımadıgımız bır kısıde oy kullanmıss ama hıc gormedım o arkadası

kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmm. yaa günlerdir giremiyorum çok özledim hepinizi. geçmişi okumam imkansız gibi coşmuş gitmiş. son 1-2 sayfaya baktım cinsiyetler, ikili taramalar flnn belli omuşş ne güzel yaaa çoook sevindim hepiniz adına. sizleri gördükçe ben heycanlanıyorum. ben 3 haftadır gitmiyorum doktora çok meraktayım. haftaya çarşamba randevum. nasıl geçer son 1 hafta bilemiyorum. inşallah benim bebişlerin de cinsiyeti haftaya belli olur. biraz zor bi ihtimal ama umut işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…