kızlar cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başladı peki isim belirleyenler varmı aranızda... ben kız olursa asya erkek olursada agah semi koymak istiyorum ama nasip tabiki
Kızlar ikili testin sonucu çıktı ama doktorum çıktığı için görüşemedim. Bi baksanız :18:
FREE B-HCG (İkili Test) 28.1
PAPP a (İkili Test) 3.52
sonuç: İKİLİ TEST : Trisomy 13/18 +
NT<1:10000Cut off de erinin
altında
not: NT 1.00 mm
:18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlar dr dan geldim.çok şükür bir şeyimiz yok 12+5 günlük olmuş.korktuğum için olmuş.biraz yat dinlen ayaklarını havaya dik dedi.
tatlım ohh maşallah atlatmışsın ikili testide, anlatsana nasıl bişey, neler yaptılar, nekadar sürdü, özel hastanedemi yoksa devlettemi yaptırdın, ücreti nekadardı.. ayyy ne çok sordum ama çok merak ediyorumm:18:
canım normal kontrolümde doktorum burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı şu dedi. Maşallah dedi hadi bi de kan ver dedi bu kadar. haa bi de tüm organlarını tek tek gösterdi, midesi,karaciğeri, kalbi,eli,kolu,ayağı, kafa tası...başka da bişe yok ekstradan. ben medicalpark antalya hastanesinde yaptırdım, kan için 45 tl verdim bu kadar
kızlar dr.um aradı ikili test normal çıkmış:)
şükürler olsun..darısı haber bekleyenlere olsun inş.
kızlar dr dan geldim.çok şükür bir şeyimiz yok 12+5 günlük olmuş.korktuğum için olmuş.biraz yat dinlen ayaklarını havaya dik dedi.
oh maşallah tatlım çok şükür, darısı hayırlısıyla tüm haber bekleyenlerin ve hepimizin başına olsun.
bu arada geçmişte okudum ağızda kötü tat olması benimde tatlı bişey yedikten sonra mutlaka oluyor, hatta gece uyanıyorum ağzımın tadı berbat oluyor, peynir ekmek yiyip süt içiyorum düzeliyor
sağol canım amiiiin:)
evet canım annemde ole dedı dıkkat et o kaybetmıs bır kac tane bol bol calsıyum al dedi.ewet canım benımde sımdı byerde okudum ılk uc ay gorulyormus hormonlardan ama fetusun gelışımı ıcın agız bakımına cok onem verın dıyordu yazıda bıde dıs kaybına da yol acıyormus
nerelerdesın hatunum yaaSelam kızlarrrr
Özledim sizi nasılsınız neler oldu be yokken, Nehar kızın olcakmış maşallah gönlüne göre olduhayırlı olsun.
Benim de oğlum olcakmış
İnş hep güzel haberler vardır
Başka kimlerin cinsiyeti belli oldu
öyle oluyor genelde canımm benım dr da mesela cok sakın relax adam ılac vermez.oyle yapcm zaten baska doktor arastırıcam. . Sabaha kadar uyuyamadım batmalarım oldu dıyorum hamılesın olur dıyo. . Ultrason 5 sanıye surer mı yaa? Tup bebekle hamıle kaldık sonucta, ıyıce bı kontrol etmesı lazım ama adam yuzume bakmıyo konusmuyo bıle. . Vallahı cok sınırlendım yaa. . . Muayenehanesıne gıdınce bı sarılıp opmedıgı kaldıydı ozel hastanede ılgılenmıyo adam. . . .aaaaaaaaa cıldırcaaaamm
kızlarda yanılma yokmus ama erkeklerde yanılma olurmus bende ole duydum canımgec gorulurse kız gelıyor cogunlukla erkekler cabuk bellı olyourmus saklayamıyorlar tabı napsınlarrrrrrrrr
sınırım altında yazıo caNIM yanı 10.000 de 1 gorulebılır demek ıstemıs ama dıerlerı ne anlama gelıyor anlamadım.Kızlar ikili testin sonucu çıktı ama doktorum çıktığı için görüşemedim. Bi baksanız :18:
FREE B-HCG (İkili Test) 28.1
PAPP a (İkili Test) 3.52
sonuç: İKİLİ TEST : Trisomy 13/18 +
NT<1:10000Cut off de erinin
altında
not: NT 1.00 mm
:18::18::18::18::18::18::18::18:
hadı gozun aydın cNIMMM ıns darısı tez vakıtte bana ve dıer arkadaslara olsunkızlar dr.um aradı ikili test normal çıkmış:)
şükürler olsun..darısı haber bekleyenlere olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?