2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
evet canım ya merak ettık nerelerdesın
ıns bellı olur en onemlısı saglıklı olması canımmm

kızlar alıntı yapamıyorum ..forum görüntüsü bozuk bende..
çok teşekkür ederim 2li test için..hep güzel haberler alalım inş.

filiz canım sat:08.02.2013
doğum 16.kasım:)
cinsiyet erkek

evet canım ya merak ettık nerelerdesın
ıns bellı olur en onemlısı saglıklı olması canımmm

canımsınnn tşk ederim merak etmeniz mutlu etti biran benii.. çoook değerli biricik dostlarım benimm

ya canım bnm ev kira. 1.000tl kira veriyordum salak ev sahibi 1.250 yaptı. bende 15ine kadar o evden çıkmaya karar verdim. sonra bianda kredi çekip ev almaya karar verdik. günlerdir evbakıyoruz öldüm geberdimm. şimdi bi kredi başvurusu yaptık hafta içi sonuçlanacak inş. hayırlısı olsun şayet olursa evi hafta sonuna taşıyacam. onlarla uğraşıyorum işte. yavaş yavaş evi toparlıcam. senn nasılsın kuzumm lekeler geçtimi tamamenn

Kizlar ikili testten ciktim gecmisi okumadan disardan yaziyorum simdilik sonuc iyi burun kemigi olusmus ve boyun kismi 1,4 cm. kan da carsambaya cikarmis. Bir deeee yuzde 85 kiz dedi :))))

OY MAŞALLAHH canım yaaa ne kadar fazla nerde oturuyorsun kı .
ayy cok dıkkat et ama canım yaa fazla zorlama kendını olurmu..
ben napımm gelıo lekelerım hala canım ama kahverengı artık pek takmıyorum napıyım bebegım saglıklı olsunda

Kizlar ikili testten ciktim gecmisi okumadan disardan yaziyorum simdilik sonuc iyi burun kemigi olusmus ve boyun kismi 1,4 cm. kan da carsambaya cikarmis. Bir deeee yuzde 85 kiz dedi :))))

oyy maşallahh canımmmm hadı gozun aydınnn kukulu gelıo demek

Benim de ikili test sonucum çıkmış, dr problem yok dedi çok şükür, cuma akşam vermiştim kan bugün çıkcağından ümidim yoktu ama bi baktım çıkmış, darısı bekleyen herkesin başına
Filizcim beni listeye eklemişsin teşekkür, bdt 1 görünüyo 14 olacaktı :))
Bir de telefonda beğen tuşu yok mu ben mi göremiyorum

Neslee gozun aydin canim:).. Oh ne guzel sende atlattin ikili testi :)
Ayy bir pembis daha geliyor :)))

Badezuzum , marriposa sizlerde almisinuz sonuclaritebrik ederim ne guzel atlattiniz kizlar gun saymaktan bir hal oldum bir haftam var daha

Burcak canim simdiden hayirli oldun eviniz ..

Filiz hayatim hazir baslamisken biraz fazla yap yemek aksama banada yolla , bende simdi basladim daha yemege :)

Kızlar sinirimden üzüntümden ağlıyorum.. Biliyosunuz eşim asker ve çok sık nöbet tutuyo. Haliyle yoruluyor.Benimse sözde wc dışında kalkmam yasak . Mesela eşim sabah 9da gelmesi gerekirken öğlen 1 de geldi, diyorumki gelirsen kahvaltı hazırla, işim var diyo.Sanki karakolda bi tek o var. Karım hamile de değil mi yani, zaten en az haftada 3 gün evde yok mecbur ben kalkıp yapıyorum.
Neyse bugün 1 de geldi, uyudu dediki beni 3 te uyandır, kıyamdan 4e kadar bekledim ama açlıktan kıvranıyorum. Mutfak yığınla bulaşık dolu,pislik içinde. Kalksam yapsam beni azarlıyo inanın 4ten beri en az 10 defa yanına gidip çok acıktım kalk bişeler yap dedim, öptüm kokladım, kızım acıktı dedim. Ama yok kalktım 1 saattir mutfaktayım kendim yaptım, ağlaya ağlaya. hala da uyanmadı Şuan karnım ağrıyor artık. İnanın hıçkırarak yazıyorum bunları. Tamam çok nöbet tutuyor yoruluyor ama bu iş fedakarlık, nasıl ki ben bişelerden ödün veriyosam o da vermeli, zaten ailem yurt dışında annemi 1,5 senedir görmüyorum. dayanamıyorum artıkkk

aa tamam canım duzeltıyım ben sızler ne yazdıysanız kopyalıyorum
2lı testınde cıkmıs maşallah ne guzel darısı bıze olsn

öveçlerde oturuyorum cnm bu taraflrda kiralar hep öyle malesef. yok zaten kadın tutup temizletecem. kargo firmasıylada konuştuk ziynet eşyalarınızı alıp çıkıosunuz evden dedi. biz dolap içlerine kadar herşeyi kendimizi toplayıp kendimizi yeleştioruz dedi. öyle olunca bana çok iş dümücek gibi cnm. annemler flnda var onlarda yardım ederr. zaten bişi yapmam cnm çok korkuyorum bebişlerime bişi olcak diye.

senin cinsiyet daha belli olmadımı cnm?

Filiz hayatim hazir baslamisken biraz fazla yap yemek aksama banada yolla , bende simdi basladim daha yemege :)
ay bebegım buyur gel cok bısey yapmadım ama 2 cesıt yemek allah ne verdıyse
dr vermıstı bana bezelye ye mutlaka dedı onu yaptım pekte sevmem aslında.

annenın yanına gelme ıhtımalı yokmu canım.
mutlaka fedaklarlık yapması lazım .ama ıste gercekten ısıde agır 3 gun nobet tutmak orda durmak vs gercekten zor onada hak vermek lazım .uzulme canım bende yerı geldı yaptım yerı geldı eşim yaptı yanı gecen hafta butun evı sıldı süpürdü dun dedım ev cok berbat 2 gun oldu dıo yapalı daha dedım tam 1 hafta oldu bugun kalktım yemek yaptım mecbur napıyım
bebek artık bızden beslenıo dıkkat etmemız lazım işte

canım çook haklısın ama yine de üzme o tatlı canını. malesef erkek milleti böyle anlayışsız oluyorlar. eşinde hatasını anlar şuan yorgunluktan uyku tatlı geliyor. allah yardımcın olsun canım benim ya yakın olsam valla gelir yapardım işini de yemeğinide

cnm benim de randevum 15 mayıs senin gibi bende gün saymaktan öldüm yaa darısı bizlere olsun inş. canım daha net değil başvurduk bakalım krediye nasipse olsun inşallah. rabbim evi olmayan herkese ev nasip etsin inşallah

Canım tatildeyim seninki ne zaman belli olcak, lekeleri takmamana sevindim

Hayırlı olsun bakalım

Canım aynısı bende de var ama ben takmıyorum pek herşeyi kendim yapıyorum eşim de yapmaya çalışıyor elinden geldiği kadar canı isterse , azcık da yapsa şükrediyorum, gayet relax bişey olmaz diyor Allaha şükür bi sıkıntı da yok, sen en son ne zaman muayene oldun dr neden wc dışında kalkmak yasak dedi, kanaman falan mı var? Sen aileni özlemişsin en yakın zamanda görüşürsünüz inşallah çok hassasız bu dönemde çok duygusalız ama eşlerimize bizim hormonlardan salgılanmıyor bunların farkında olup beklentiyi yüksek tutmazsak üzülmeyiz

aynen ole naklıyetcılerle anlastınmı ole yapıolar bende ev degıstırdım herseyı jelatınledıler paketledıler cızılmesın dıye tasıdılar.hatta bısey olursa esyaya onuda karsılamak zorundalar.
ii annen varsa cok ii canımmm yardım ederler aman allah korusun hepımız korkuyoruz valla.
bellı deıl canım daha cok kucuk dedi tahmın edemedım ama erkege benzıo gıbı dedii
saglıklı olsunda gerısı muhım deıl zaten zor oldu

15 gündür evi mok götürüyodu, geçen de 1 mayıs 23 nisan derken epey biz zaman geçirdi haftanın en az 4 günü evdeydi, ama uyuyarak geçirdi.en son gün artık bin bir lafla yaptı. 2 gün surat astı bana sanki ben değil o hamile. annem gelemiyor, izinleri yok. mesele yorulması değil ama mecburen yapacak yapmak zorunda o bizim evladımız, yat demeyi biliyo. ay valla çıkabilsem defolup gitcem

en son perşembe randevum vardı. kanama alanı geçmemiş. Cuma tekrar çağırdı. söylicem hastaneye yatışımı yapsın böyle evde istirahat edemiyorum. zaten dedi aslında yatırmam lazım diye

Canım tatildeyim seninki ne zaman belli olcak, lekeleri takmamana sevindim

oooo ne guzel tatılede gıtmıssın ohh vallaa..
canım benım 16 mayısta bellı olcak ama erkekdır dıye dusunuyorum yani.
valla napıyım taka taka bır hal oldum en ıyısı takmamak gelıo ama umursamıyorum kanama alanlarım bır bıtse ahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…