evet canım ya merak ettık nerelerdesınkızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmm. Yaa günlerdir giremiyorum çok özledim hepinizi. Geçmişi okumam imkansız gibi coşmuş gitmiş. Son 1-2 sayfaya baktım cinsiyetler, ikili taramalar flnn belli omuşş ne güzel yaaa çoook sevindim hepiniz adına. Sizleri gördükçe ben heycanlanıyorum. Ben 3 haftadır gitmiyorum doktora çok meraktayım. Haftaya çarşamba randevum. Nasıl geçer son 1 hafta bilemiyorum. Inşallah benim bebişlerin de cinsiyeti haftaya belli olur. Biraz zor bi ihtimal ama umut işte
evet canım ya merak ettık nerelerdesın
ıns bellı olur en onemlısı saglıklı olması canımmm
canımsınnn tşk ederim merak etmeniz mutlu etti biran benii.. çoook değerli biricik dostlarım benimm
ya canım bnm ev kira. 1.000tl kira veriyordum salak ev sahibi 1.250 yaptı. bende 15ine kadar o evden çıkmaya karar verdim. sonra bianda kredi çekip ev almaya karar verdik. günlerdir evbakıyoruz öldüm geberdimm. şimdi bi kredi başvurusu yaptık hafta içi sonuçlanacak inş. hayırlısı olsun şayet olursa evi hafta sonuna taşıyacam. onlarla uğraşıyorum işte. yavaş yavaş evi toparlıcam. senn nasılsın kuzumm lekeler geçtimi tamamenn
Kizlar ikili testten ciktim gecmisi okumadan disardan yaziyorum simdilik sonuc iyi burun kemigi olusmus ve boyun kismi 1,4 cm. kan da carsambaya cikarmis. Bir deeee yuzde 85 kiz dedi :))))
Benim de ikili test sonucum çıkmış, dr problem yok dedi çok şükür, cuma akşam vermiştim kan bugün çıkcağından ümidim yoktu ama bi baktım çıkmış, darısı bekleyen herkesin başına
Filizcim beni listeye eklemişsin teşekkür, bdt 1 görünüyo 14 olacaktı :))
Bir de telefonda beğen tuşu yok mu ben mi göremiyorum
OY MAŞALLAHH canım yaaa ne kadar fazla nerde oturuyorsun kı .
ayy cok dıkkat et ama canım yaa fazla zorlama kendını olurmu..
ben napımm gelıo lekelerım hala canım ama kahverengı artık pek takmıyorum napıyım bebegım saglıklı olsunda
ay bebegım buyur gel cok bısey yapmadım ama 2 cesıt yemek allah ne verdıyseFiliz hayatim hazir baslamisken biraz fazla yap yemek aksama banada yolla , bende simdi basladim daha yemege :)
annenın yanına gelme ıhtımalı yokmu canım.Kızlar sinirimden üzüntümden ağlıyorum.. Biliyosunuz eşim asker ve çok sık nöbet tutuyo. Haliyle yoruluyor.Benimse sözde wc dışında kalkmam yasak . Mesela eşim sabah 9da gelmesi gerekirken öğlen 1 de geldi, diyorumki gelirsen kahvaltı hazırla, işim var diyo.Sanki karakolda bi tek o var. Karım hamile de değil mi yani, zaten en az haftada 3 gün evde yok mecbur ben kalkıp yapıyorum.
Neyse bugün 1 de geldi, uyudu dediki beni 3 te uyandır, kıyamdan 4e kadar bekledim ama açlıktan kıvranıyorum. Mutfak yığınla bulaşık dolu,pislik içinde. Kalksam yapsam beni azarlıyo inanın 4ten beri en az 10 defa yanına gidip çok acıktım kalk bişeler yap dedim, öptüm kokladım, kızım acıktı dedim. Ama yok kalktım 1 saattir mutfaktayım kendim yaptım, ağlaya ağlaya. hala da uyanmadı Şuan karnım ağrıyor artık. İnanın hıçkırarak yazıyorum bunları. Tamam çok nöbet tutuyor yoruluyor ama bu iş fedakarlık, nasıl ki ben bişelerden ödün veriyosam o da vermeli, zaten ailem yurt dışında annemi 1,5 senedir görmüyorum. dayanamıyorum artıkkk
Kızlar sinirimden üzüntümden ağlıyorum.. Biliyosunuz eşim asker ve çok sık nöbet tutuyo. Haliyle yoruluyor.Benimse sözde wc dışında kalkmam yasak . Mesela eşim sabah 9da gelmesi gerekirken öğlen 1 de geldi, diyorumki gelirsen kahvaltı hazırla, işim var diyo.Sanki karakolda bi tek o var. Karım hamile de değil mi yani, zaten en az haftada 3 gün evde yok mecbur ben kalkıp yapıyorum.
Neyse bugün 1 de geldi, uyudu dediki beni 3 te uyandır, kıyamdan 4e kadar bekledim ama açlıktan kıvranıyorum. Mutfak yığınla bulaşık dolu,pislik içinde. Kalksam yapsam beni azarlıyo inanın 4ten beri en az 10 defa yanına gidip çok acıktım kalk bişeler yap dedim, öptüm kokladım, kızım acıktı dedim. Ama yok kalktım 1 saattir mutfaktayım kendim yaptım, ağlaya ağlaya. hala da uyanmadı Şuan karnım ağrıyor artık. İnanın hıçkırarak yazıyorum bunları. Tamam çok nöbet tutuyor yoruluyor ama bu iş fedakarlık, nasıl ki ben bişelerden ödün veriyosam o da vermeli, zaten ailem yurt dışında annemi 1,5 senedir görmüyorum. dayanamıyorum artıkkk
Neslee gozun aydin canim:).. Oh ne guzel sende atlattin ikili testi :)
Ayy bir pembis daha geliyor :)))
Badezuzum , marriposa sizlerde almisinuz sonuclaritebrik ederim ne guzel atlattiniz kizlar gun saymaktan bir hal oldum bir haftam var daha
Burcak canim simdiden hayirli oldun eviniz ..
Filiz hayatim hazir baslamisken biraz fazla yap yemek aksama banada yolla , bende simdi basladim daha yemege :)
evet canım annemde ole dedı dıkkat et o kaybetmıs bır kac tane bol bol calsıyum al dedi.
nerelerdesın hatunum yaamaşallah oglusuna allah saglık versın dedıgın gıbı gerısı boşş..
öyle oluyor genelde canımm benım dr da mesela cok sakın relax adam ılac vermez.
ultrasyonda baya ınceler ama hersey serbest ızın verır yani sıkı bır adam deıl :))
kızlarda yanılma yokmus ama erkeklerde yanılma olurmus bende ole duydum canım
sınırım altında yazıo caNIM yanı 10.000 de 1 gorulebılır demek ıstemıs ama dıerlerı ne anlama gelıyor anlamadım.
dr aarasana ofss darısı bana ıns hemencecık cıksın
hadı gozun aydın cNIMMM ıns darısı tez vakıtte bana ve dıer arkadaslara olsun
benımde persembe cıkıcakmıss
Hayırlı olsun bakalımKizlar ikili testten ciktim gecmisi okumadan disardan yaziyorum simdilik sonuc iyi burun kemigi olusmus ve boyun kismi 1,4 cm. kan da carsambaya cikarmis. Bir deeee yuzde 85 kiz dedi :))))
Kızlar sinirimden üzüntümden ağlıyorum.. Biliyosunuz eşim asker ve çok sık nöbet tutuyo. Haliyle yoruluyor.Benimse sözde wc dışında kalkmam yasak . Mesela eşim sabah 9da gelmesi gerekirken öğlen 1 de geldi, diyorumki gelirsen kahvaltı hazırla, işim var diyo.Sanki karakolda bi tek o var. Karım hamile de değil mi yani, zaten en az haftada 3 gün evde yok mecbur ben kalkıp yapıyorum.
öveçlerde oturuyorum cnm bu taraflrda kiralar hep öyle malesef. yok zaten kadın tutup temizletecem. kargo firmasıylada konuştuk ziynet eşyalarınızı alıp çıkıosunuz evden dedi. biz dolap içlerine kadar herşeyi kendimizi toplayıp kendimizi yeleştioruz dedi. öyle olunca bana çok iş dümücek gibi cnm. annemler flnda var onlarda yardım ederr. zaten bişi yapmam cnm çok korkuyorum bebişlerime bişi olcak diye.
senin cinsiyet daha belli olmadımı cnm?
aa tamam canım duzeltıyım ben sızler ne yazdıysanız kopyalıyorum
2lı testınde cıkmıs maşallah ne guzel darısı bıze olsn
Canım tatildeyimseninki ne zaman belli olcak, lekeleri takmamana sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?