2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canım yaa anneni de özlemişsin eşin de böle yapınca üstüste geliyo işte hormonlar da cabası, ama sen üzme tatlı canını ve tatlı bebişini, maalesef erkekler böle kırk kere sölemek gerekiyo

KIS SACMALAMA NEREYE GIDION..sankı herkesın kocası 4 4 lukmu gene sukretmek lazım yapıo ev işini yemegını hazırlıo yerı geldımı
sıkma canını canım hepımızınkı aynı

Canım üzme kendini. En önemli şey bebeğin annesi üzülürse o da üzülür.
Sen hastaneye yatışını yaptırt bi kaç gün.
Erkekler anlamıyor kendileri çekmedikleri için.
Sabaha kadar kusup 2 saniye bile uyuyamıyorum, adam 2 gündür ayrı yatıyordu. Ben de 2li yatmakta rahat edemiyorum ama kıyamıyordum. O keyfinden ben uyutmuyorum diye hem de h.sonu evde olmasına iş olmamasına rağmen çekmiş gitmiş.
Bu gece de bi uyu ya diye azarladı dönüp duruyorum diye.
Yani anlamıyorlar.
O yüzden kendini ve bebeğini üzme.
Dışardan sipariş veremiyorsun di mi?

canım köy burası

Sıkma canını bak yavrunda etkileniyor sendrn bırak evi ne götürürse götürsün senin ve evladının canından kıymetlimi karnın acıktıkca kendine yap birşeyler baktın olmadı peynir domates ye eşinde yaparsa yapar sen düzelince tehlikeli günlerin geçince tutarsın bir yardımcı evi temizlersin ama şimdi hiç üzülmemen lazım benim kanamam sıkıntım olmadığı halde ben ile sallıyorum yıllar sonra bulmuşuz

aman sorun olmasında merak ettim seni. mide bulantın azalır artık az daha sabret bu da geçer...

acıkmayı osledımmmm

afıyet olsunnn

kıyamam sanaa... mide bulantın geçince çok acıkacaksın merak etme. Karnında aç bir kuzu olacak. Gece tuvalete gittiğimde göz ucuyla da mutfağa bakıyorum. miden kazınıyor sanki!

:) beceriksiz misin kız sen gel öğreteyim ben sana kahve yapmayı

canım hayırlısı tabiki baya geçmiş günün normalde kaç günde bir olursun regl bir de düzenli midir?

yaaaa evet biraz. aslında genel anlamda becerikli bir insanım ama, ne zaman misafir olsa o kahve köpüksüz olur. ne hikmetse...

Kızlar acil
Kola ishal yapar mı?
İshalken bebeğe zarar gelir mi?
Bu arada zerre su içemiyorum

kola değilde başka bir şey neden olmuştur. eğer mide bulantında ve ağrında yoksa geçici durum olabilir. Bol su tüketmelisin canım. sakın böyle bir durumda susuz kalma.

Siz böyle kalkamıyorum kimse yok deyince çok üzülüyorum, bir şeyler yapmak istiyorum. (

Kola ishali keser benim bildiğim muz yemeyi dene kola zaten zararlı birşe asitli herşey olduğu gibi ama bir bardakdan da bir şey olmaz

kola değilde başka bir şey neden olmuştur. eğer mide bulantında ve ağrında yoksa geçici durum olabilir. Bol su tüketmelisin canım. sakın böyle bir durumda susuz kalma.

Mide bulantım var ve su 1 yusum dahi midemde kalmıyor içemiyorum.
Kola 2 bardak içtim içim yamıyordu diye

canım yaaaa kıyamammm((çok üzüldüm.ben iyi kötü bikaç gündür yemek yapmaya başladım.yemin ediyorum dedim ki keşke yakın olsaydık.elimden geleni yapardım emin ol.eşlerimiz evet çok yoğun çalısıyor ve maalesef bazen bizim kadar hassas ve düşünceli olamıyorlar.uyandığı anda kahrolacaktır emin ol canım.bizim kaderımız de bu hep yalnız olmak napalım.ben hamıle kalmadan önce 8 yıl boyunca çevremde hamıle olan butun arkadaslarıma aılelerını aratmadım herşeylerıne koştum ama bızım arkadaslıklarımız da kalıcı olmuyor maalessef tayınler yuzunden.şimdi ben hamıleyım ama yardım eden hiçkimse yok benım yardım ettığım arkadaslarımda uzaktan dua etmekten baska bısey yapamıyorlar.o bıle yeter dıyorum napiiim.Anladıgım kadarıyla senınde çevrende yok hayırlı bir arkadas az daha sıkmaya çalış dişini canım geçecek bugünlerde sabret.dualarım senınle

slm kızlar herkes iyidir inş bir taraftan yemek yapıyorum bir taraftanda sizleri takip ediyorum bu arada ben bayadır yazıyorum ama topik listesini yeni gördüm desem sizler yazınca baktım filizcim benide listeye eklersen çok sevinirim canım sat 27 ocak ilk gebelik ve erkek 03 11 2013bebeğimin tahmini doğum tarihi.maşallah mipililer çoktu yavaş yavaş kukulularda gelmeye başladı topik şenlendi öpüldünüz kızlar kendinize çok iyi bakın allah a emanet olun

Mide bulantım var ve su 1 yusum dahi midemde kalmıyor içemiyorum.
Kola 2 bardak içtim içim yamıyordu diye

hamilelikte mide bulantısını anlamak zor ama eğer besin zehirlenmen olursa ishal ve mide bulantısı dışında midende ağrı ve şişlik olur. soğuk terlersin ben peynirden bir kaç kere zehirlendim, aman süt ürünlerine dikkat edin!
Kola içmeden önce hiç ilaç içtin mi? vitamin filan?
Önemli bişey olduğunu sanmıyorum aslında azıcık dinlen ama su içmeye çalış mutlaka olur mu?

tamam canım eklıyorum sımdı

kızlarrr bugün arkadaşımla hamile badilerine bakıyorduk dayanamadın aldım bir tene foto çekip göbiş topiğimize atıyorum hemen... insan bir hoş oluyor yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…