15 gündür evi mok götürüyodu, geçen de 1 mayıs 23 nisan derken epey biz zaman geçirdi haftanın en az 4 günü evdeydi, ama uyuyarak geçirdi.en son gün artık bin bir lafla yaptı. 2 gün surat astı banasanki ben değil o hamile. annem gelemiyor, izinleri yok. mesele yorulması değil ama mecburen yapacak yapmak zorunda o bizim evladımız, yat demeyi biliyo. ay valla çıkabilsem defolup gitcem
Saol canım, inşallah senin de güzel haberlerini bekliyoruz
15 gündür evi mok götürüyodu, geçen de 1 mayıs 23 nisan derken epey biz zaman geçirdi haftanın en az 4 günü evdeydi, ama uyuyarak geçirdi.en son gün artık bin bir lafla yaptı. 2 gün surat astı banasanki ben değil o hamile. annem gelemiyor, izinleri yok. mesele yorulması değil ama mecburen yapacak yapmak zorunda o bizim evladımız, yat demeyi biliyo. ay valla çıkabilsem defolup gitcem
Kızlar sinirimden üzüntümden ağlıyorum.. Biliyosunuz eşim asker ve çok sık nöbet tutuyo. Haliyle yoruluyor.Benimse sözde wc dışında kalkmam yasak . Mesela eşim sabah 9da gelmesi gerekirken öğlen 1 de geldi, diyorumki gelirsen kahvaltı hazırla, işim var diyo.Sanki karakolda bi tek o var. Karım hamile de değil mi yani, zaten en az haftada 3 gün evde yok mecbur ben kalkıp yapıyorum.
Neyse bugün 1 de geldi, uyudu dediki beni 3 te uyandır, kıyamdan 4e kadar bekledim ama açlıktan kıvranıyorum. Mutfak yığınla bulaşık dolu,pislik içinde. Kalksam yapsam beni azarlıyo inanın 4ten beri en az 10 defa yanına gidip çok acıktım kalk bişeler yap dedim, öptüm kokladım, kızım acıktı dedim. Ama yok kalktım 1 saattir mutfaktayım kendim yaptım, ağlaya ağlaya. hala da uyanmadı Şuan karnım ağrıyor artık. İnanın hıçkırarak yazıyorum bunları. Tamam çok nöbet tutuyor yoruluyor ama bu iş fedakarlık, nasıl ki ben bişelerden ödün veriyosam o da vermeli, zaten ailem yurt dışında annemi 1,5 senedir görmüyorum. dayanamıyorum artıkkk
Canım üzme kendini. En önemli şey bebeğin annesi üzülürse o da üzülür.
Sen hastaneye yatışını yaptırt bi kaç gün.
Erkekler anlamıyor kendileri çekmedikleri için.
Sabaha kadar kusup 2 saniye bile uyuyamıyorum, adam 2 gündür ayrı yatıyordu. Ben de 2li yatmakta rahat edemiyorum ama kıyamıyordum. O keyfinden ben uyutmuyorum diye hem de h.sonu evde olmasına iş olmamasına rağmen çekmiş gitmiş.
Bu gece de bi uyu ya diye azarladı dönüp duruyorum diye.
Yani anlamıyorlar.
O yüzden kendini ve bebeğini üzme.
Dışardan sipariş veremiyorsun di mi?
aman sorun olmasında merak ettim seni. mide bulantın azalır artık az daha sabretcanım iş yerınde gırıyorum nete bıras ıslerım yogundu gıremedım.
benım bulantılar devam aclıkta devam işe gelmek dahı ıstemyorum offff duygular pelt ağladım dun bı kaç kere bıde korkular kaplıyor bebısı meraj edıyorum cuma randevum var İNŞŞALLAHHHHH hayırlı haberler alırım
acıkmayı osledımmmm
afıyet olsunnn
:) beceriksiz misin kız sengel öğreteyim ben sana kahve yapmayı
canım hayırlısı tabiki baya geçmiş günün normalde kaç günde bir olursun regl bir de düzenli midir?
Kızlar acil
Kola ishal yapar mı?
İshalken bebeğe zarar gelir mi?
Bu arada zerre su içemiyorum
Kızlar acil
Kola ishal yapar mı?
İshalken bebeğe zarar gelir mi?
Kola ishali keser benim bildiğim muz yemeyi dene kola zaten zararlı birşe asitli herşey olduğu gibi ama bir bardakdan da bir şey olmaz
kola değilde başka bir şey neden olmuştur. eğer mide bulantında ve ağrında yoksa geçici durum olabilir. Bol su tüketmelisin canım. sakın böyle bir durumda susuz kalma.
Kızlar sinirimden üzüntümden ağlıyorum.. Biliyosunuz eşim asker ve çok sık nöbet tutuyo. Haliyle yoruluyor.Benimse sözde wc dışında kalkmam yasak . Mesela eşim sabah 9da gelmesi gerekirken öğlen 1 de geldi, diyorumki gelirsen kahvaltı hazırla, işim var diyo.Sanki karakolda bi tek o var. Karım hamile de değil mi yani, zaten en az haftada 3 gün evde yok mecbur ben kalkıp yapıyorum.
Neyse bugün 1 de geldi, uyudu dediki beni 3 te uyandır, kıyamdan 4e kadar bekledim ama açlıktan kıvranıyorum. Mutfak yığınla bulaşık dolu,pislik içinde. Kalksam yapsam beni azarlıyo inanın 4ten beri en az 10 defa yanına gidip çok acıktım kalk bişeler yap dedim, öptüm kokladım, kızım acıktı dedim. Ama yok kalktım 1 saattir mutfaktayım kendim yaptım, ağlaya ağlaya. hala da uyanmadı Şuan karnım ağrıyor artık. İnanın hıçkırarak yazıyorum bunları. Tamam çok nöbet tutuyor yoruluyor ama bu iş fedakarlık, nasıl ki ben bişelerden ödün veriyosam o da vermeli, zaten ailem yurt dışında annemi 1,5 senedir görmüyorum. dayanamıyorum artıkkk
kızlar acil
kola ishal yapar mı?
Ishalken bebeğe zarar gelir mi?
Mide bulantım var ve su 1 yusum dahi midemde kalmıyor içemiyorum.
Kola 2 bardak içtim içim yamıyordu diye
tamam canım eklıyorum sımdıslm kızlar herkes iyidir inş bir taraftan yemek yapıyorum bir taraftanda sizleri takip ediyorum bu arada ben bayadır yazıyorum ama topik listesini yeni gördüm desem sizler yazınca baktım filizcim benide listeye eklersen çok sevinirim canım sat 27 ocak ilk gebelik ve erkek 03 11 2013bebeğimin tahmini doğum tarihi.maşallah mipililer çoktu yavaş yavaş kukulularda gelmeye başladı topik şenlendi öpüldünüz kızlar kendinize çok iyi bakın allah a emanet olun
Mide bulantım var ve su 1 yusum dahi midemde kalmıyor içemiyorum.
Kola 2 bardak içtim içim yamıyordu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?