2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

cokmu konusursunn aman daha ıyı kendını savunan cok konusan cocuk
benım eşimde cok sessızdır ama odun konusunda haklısın sanırım benımkıde odunnn duygusuz bıras
ama genede sevıyorum onu 8 sene cıktık

normaldır cnm benım bazen sarı bıle gelıyorrr korkma
onu bırak benım kahverengı lekelenmem geldı yanı allaha sukur gectı suan

o bende de geldi dr. söylemişti zaten de aklımda kalmış
bir arkadaş yazmıştı akıntısı çok oluyormuş meğer bebeğin suyuymuş giden
şimdi bebek yok daha suyu varmı onuda bilmiyorum paranoyak olunca o geldi aklıma
9 ay akıl sağlığımdan olmasam iyi
iyiki burası var birbirimizden öğreniyoruz:13:

hehehe bendende sarı geldı bır kac sefer canımmm
valla ıykı burası var yoksa 9 ay kafayı yerdık

nuba ne canim yani neye bakip soyleyecen???
pipi yada kuku cnm nub
evet yaa cok sukur valla annem abımmm aynı bınadayızzz
yardım edenım cok

nasıl soyluceksın kıss
ermiş olman lasım
ne guzel doktruna bısey bırakmıyorsunn ohh valla ne ıyı hasta dıyrodur

heehhehhe tecrube ile sabit % 99 dediklerim ciktiii gelsin 15. haftalarrrrr

ben gecen cuma günü karından gördüm, doktor ümitsizce karından zor görünür daha dedi ama ben vajinal istemeyince sansını denedi ve gördük. belki seninki geç döllenmedir o yüzden karından görememiş olabilirsiniz cnm

ben kacar kizlar belim agridi
size guzel sohbetler arada cepten girer kontrol ederim sizi haydariye ablaniz
hepnizi mercimeklerinizi copur copur öperrrrrrrrr

kiz zaten sabirsizim daha ilk ultrasonu dusunurken simdede 15. haftalari koydun kafamaa:))))

kaldi 10 haftacik ne ki göz acip kapayana kadar giderrrrrrrr
herkesin manevi anasi olur bende sizin bebelrin cinsiyet anasi olcammmm

benim dr un acemılıgı aslında basından savma baktı. bende haftaya baska bır yere gıdıcem orda daha ayrıntılı bakılır emınım... bu arada özel değilse nerde yaşıyordun? ben ankaradayım.

merhaba ben aranıza yenı katıldım:))) 6 martta hamile oldugumu öğrendim aslında sabırsız davrandıgım için erken öğrenmiş oldum çünkü son adet tarihim 9 şubattı:) yınede idrar ve kanda çıktı ama daha çok küçük oldugu için keseyi henüz göremedim:/ pazartesi kesin görürüz dedi doktorum, sağ kasığımda arada batmalar oluyor ayaga kalktıgımda bazen ikibüklüm edio benı aynılarını yaşayanlar var mı? Biraz endişeliyim de...

şimdi karnımız çıkmazki tatlım sen psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin diyecem ama sanki bende bugün öyle hissediyorum
benım öncdende yıyınce cıkardı şimdi iyice şişiyo daha cok erken bende bılıyorum ama hammıle oldugum bıraz bellı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…