2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ayyy canim sende kotu yapmissin kendi elinle gelecegini karartmissin benim esim karnin cikmis diyince bende diyorum tekmeliyorda senin haberin yokk:)))

kızlar 2 dk cıktım varya amma kaynatmıssınız yahu ayy ne kalabalık oldukkkkkkkkkkkkk

neseni ne guzel yaaa :)) gulumseme sebebim bu satirlar:)) allahin izniyle insallah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz.insallah yarabbim

ayyy canim sende kotu yapmissin kendi elinle gelecegini karartmissin benim esim karnin cikmis diyince bende diyorum tekmeliyorda senin haberin yokk:)))

baksen ben bunları hiç demedim bide bana şeytan gibisin derler valla yalan çok safım banada taktik öğretin ben çok cahil kalmışım ya

kim konyaliiiii??bende konyaliyimmmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaa neresındennnnnnnnnnn bende konyalıyımmmmm
eşimde orduluuuuuuuuuuu

ne icin kullaniyorsunuz diyecektim cevap geldi bizde kullansak ne olurki iki dusukte benim var burada vermiyorlar
isvicredeyim ben
canımmmm kullan mutlaka cogumuz kullanıyoruzz jeliii corasprınde alsana dusugun varsa kan phtılasması yuzunden falan olmasın dıye onlem ben ıcıyorummmm

kızlar 2 dk cıktım varya amma kaynatmıssınız yahu ayy ne kalabalık oldukkkkkkkkkkkkk

ben birazdan çıkacam eşim gelicek kendimi yataklara atayım bari belki birraz insafa gelir duygu sömürüsü işte dün baya çektirdim telefonunda adımı değiştirmiş diye canına okudum konuşmuyor benle benim gidip konuşucak halim yok o gelsin özür dilesin senin yüzünden strese girdim karnım ağrıyor falan derim

baksen ben bunları hiç demedim bide bana şeytan gibisin derler valla yalan çok safım banada taktik öğretin ben çok cahil kalmışım ya

canımmm yaaa ben hıc bır ıs yapmıyorummmm valla
eşim gelıyor yemegı hazırlıyorrr haftasonu supuruyorr yemek yapıyorum oda arada annemle aynı bınadayım o getırıyor bazende

kizlarrrrrrrr
valla heyecanima heyecan katiyorsunuz
Allahim yuzunuzu yuzumuzu bebelerimizle guldursun
9 ay bitmeyecek bu heyecan biliyommmm hep bole devam etsin insAllah

coraspirin kullandim bir kere acayip basim döndü ölüyürum sandim yaaa
jel olsaydi bilmiyorum burada varmidir ben yurt disindayim
adi neydim jelin yarin eczaneye sorayim bi ben
simdilik hersey güzel dedi dr insAllah öyle gider Allahim

anammmmmmm nıe degıstırmısss kısss adınıı de bencedeeeeeeeee canımmm ben hep yapıyorum duygu somurusu 3 sene ben ona hızmet ettım 9 aycıkta o bana etsınnnn
banane banane

kızlar sabah sormuştum ama gören olmadı heralde
sizdede su gibi bir akıntı oluyomu ..aniden oluyo
kanama zannedip korkuyorum ama bildiğiniz su sizde de var mı yoksa yarın dr.u arayıp sorayım sadece bendeyse:44::26:

crıone canım jelın adı sabah aksam uyguluyorum ben
progestan ıcerıklı dusuk ve kanamayı durduruyorrr asılama oluncaa mecburum ben

aman hersey guzell gitsinnnnnnnnnnn ınsallahhhhhhhh

kizlarrrrrrrrrrrrrrrr cinsiyet merak edenlerrrr
13-14 haftalarda nuba bakarak bebeklerinizin cinsiyetini ben söliycem
artik diplomasiz jinekolog oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…