kızlarrrr sanırım bend kasım annesi oluyorum allah kısmet ederse
dün test yaptım bir dakika içinde çift çizgi çıktı
hemen doktora koştuk belli belirsiz birşey gördü, görünüp kayboluyo kan testi istedi
ama en yaptırmadım henüz sizce değerlerim yükselene kadar biraz beklemelimiyim yada idrarda çıktıysa kandada kesin çıkarmı ne dersiniz
tahminime göre en fazla 15 günlük hamileyim
aranıza katılmayı çok istiyorum umarım hamileyimdirde bu girdiğim son topik olur
Canim ben tup yaptigim icin transferden 11 gun sonra idrar testi yaptigimda cikmisti , 12. Gun kan testi yaptigindada cikti. Seninkide rahatlikla cikar yukselmesini beklemenede gerek yok , zaten haftasina gore olmasi gereken deger araliklari testte goruluyor.
Hayirli ugurlu olsun....
ay kızlar yaaa kafayı yıcem heee devamlı ıc camasırıma bakıyorum gunde belkı 15 20 kere gıdıp gıdıp bakıyorum pskolojım baya bozuldu heran dusucek korkusu sardı ıycene benı gecen hafta pazar ogrendık 1 hafta oldu hala gıdemedım doktora carsambaya aldık nasıpse ..dun adet gunumdu tam 4 haftalık oldum .bole tırnagımın ucu kadar pembe leke geldı jel kullanıyorum gercı ondanmı bılmıyorum offf allahım hamıle kalmamak bır dert kalmak bır dert rabbım sabır versın bızeeeeeeeeeeeeeee saglıkla gelsınler
olmayanlaradaaaaa cıfter cıfter nasıp olsunnnnnnnnnn
Canim senin asilama galiba , benimde tup yakiniz birbirimize , ilk gunler bende senin gibiydim simdi biraz azaldi.
Bende jel kullaniyorum bazen pembe geri geliyor doktora sordum normal dedi , tutunma kanamadindan geriye kalanlar jelle zamanla geri gelirmis sakin endise yapma.
Zaten dusuk dedigin oyle kolay olmuyor agrilar ve aktif kanama oluyor.
Sen icini ferah tut , bebegini uzme sen ne yasarsan oda aynisini hissediyor, artik bir can var icimizde unutmamak lazim :)))
Ben ne zaman yuregim daralsa aklima kotu seyler gelse meryem 4-6 okuyorum sende oku
Allaha emanet olun ...
Cnm adeti iki gun gecti yerlesme kanamsi oldu
Bnmde iki dusugum var her dakka wc ye gidip kontrol ediyorum ruyalar goruyorum Rabbim bize bagislasin insAllah
Telaslanma sakin ol 6 haftayi doldur yarin ben dolduruyorum 6 haftayi cok sukur sorun yok yarin kontroldede guzel seylerle gelicem pitpitlari keseyi gorur gelirim insAllah
Herkese diliyorum sabir isi icerde neler oluyor bilmiyoruz Allah en iyisini bilir herseyin
Canim yarim minik pitirtilari duyma mujdesini bekliyoruz , hadi bakalim ilk kalp atisini duyda gel
Topigimizin ilk kalp atisi senden olsun
canım cok deıl bole tırnAK ucu kadar valla sorma yaaa gunde 10 15 kere bakıyorum camasırıma 2 bucuk sene sonunda elde ettım asılama ıle cok cok cok korkuyorum bısey olucak dıye ben daha gtmedım doktora carsamba gunu gıdıcem keseyı gormeye naspse. gecen hafta pazar degerım 34 du salı gunu tekrarladım 2 bucuk katına katlamıs 112.75 idi
bıdahada yaptrmadım gerek yok dedı doktor
jel kullanıyorum ben vajınal onla bırlıkte pembe leke gelıyor esıme dıyorum aha dustu dusucekk ayy ıycene pskolojım bozulduuuuuuuuuu dusse kan gelır dımı 
Biz minis annesiyiz , dik olcagiz bebegimizi de uzmeyecegiz
merhaba hanimlar bende kasim annesi olucam insallah..cuma gunu ogrendim test ile dunde dr gittik ve sonucum 354.8 cikti..sat 30.01.2013 beklenen dogum tarihi de 07.11.2013 benide eklerseni sevinirim:)) allahin izni ile hepimiz yavrularimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almamiz nasip olur..
Cok guzel bir deger tebrikler , nasipse benden 1 gun sonra dogum yapacaksiniz , insallah beraber buyuturuz
ben de inşallah herşey yolunda giderse kasım 2013 annesi olacağım, ilk gebeliğim kimyasal idi, öyle olunca da insan baya takıntılı oluyor. uzun zamandır forumu takip ediyorum, ama yeni üye oldum. salı günü keseyi göreceğiz, dua edelim birbirimize kızlar...
Hayirlisi olsun canim, minik keseniz ugur getirsin hayatinizda , Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
İyi akşamlar hanımlar dün öğrendim hamiş olduğumu yaklaşık 4 yıldır bekliyorduk idrar testi yaptım evde görünce inanamadım acile gidip kan değerime baktırdım 445 çıktı hala şaşkınız doktorumu aradım perşembe gel dedi hala şaşkınız evde :))
Gerçekten çok zor süreçlerden geçmişsiniz allah kucağınıza almayı nasip etsin. Ben troid hastasıyım ve ilk bunu öğrendiğimde kadın doğum uzmanı olan doktor hamile kalamazsın demişti hala unutamam o günü şimdi güzel şeyler düşünme zamanı tadını çıkarma zamanı
Canim sanada hayirli olsun, eviniz nese ile dolsun, aileniz buyusun buyusun hep beraber mutlu ve saglikli yasayin insallah

Bende troid hastasiyim aslinda bir troidim bile yok 3 yil once tamami alindi , sentetik hrmonlarla idare ediyorum. İste butun bu sartlara ve yasa ragmen mucize ya benimki. Kimse olmaz dedi ama Buyuk Allah'im ol dedi , insallah sorunsuz atlatiriz.
Yarin endokronoloji doktorumla randevum var , kontrole gidiyorum surekli biliyorsun TSH 2.5 altinda olmali, bakalim ilac dozu ayarliyacak buyuk ihtimalle. Sende boyle bir problem yasiyorsan kontrollerini ihmal etme