2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
arkadaşlar kötüyüm ya.çok az artıyor değerlerim 2gün önce1400 olması lazımken 732 çıktı hadi neyse bugün 1500 olması lazımken 1049 çıktı.doktor çok şaşırdı buişte ciddi bi anormallik var dedi.6haftalık gebe anca 1000 oldu ve 2katı artmıyor diyerek bana doopler çektirmemi söyledi çektirdim 6mm lik küçük bişey var ama içinde görülmüyor dedi.beklemekten başka yapacak bişey yok dedi velhasıl eve geldimki kahverengi(adette önce yoğun kahverengi akıntı olur ya)akıntı olmuş korkuyla doktoru aradım zaten bi anormallik vardı büyük ihtimal vücut atıyor heralde dedi.şimdiye kadar hep ümitliydim ama şuan kötüyüm.rabbimin takdirine ufacık bi muhalefet olmaz asla ama insanlığımın gereği gözdende yaş geliyor.ama ben hala ümitliyim belkide düşük değildir.yarab senden ne gelecekse gelsin senki rahmetinlede kahrınlada güzelsin diyerek kendimi teselli ediyorum dua edin neolur.
allahim yardimcin olsun canim benim inşallah bebein seninle olur dualarimiz seninle.....
Kizlar oncelikle o kadar guzel bir duygu ki ,ilk defa icimde gercekten bir can taşıdığımı anladım , Allah sizede nasip etsin , Allahıma şükürler olsun binlerce kere ......
Bizim mınısin pit pit pit pit atislarini duyduk , atış hızı cok iyiymis , atış hızının ölçüsü saglikli olup olmadıgı bilgisini veriyormuş bize , benimki 144 doktor süper dedi ( 100 un uzerinde olmasi saglikli oldugunu gösteriyormuş )
Bugun tam 6. Haftayı doldurdum , disaridan yani karindan ultrason yapildi , kese cok buyumus ama artik keseyi ölçmedi cunku bizimki minis gozukuyor ultrasonda tam 6 mm olmus ( bebegin kendisinin su anki haline yolk +sac deniliyor )
Darisi hepinizin basina :16:
ohhhhh ...maşallah subhannallah:nazar::nazar::nazar:darisi bana ve bekleyen tum arkadaşlara olsun inşallah ... bebeisinde senin gibi tez canli masallah:nazar::nazar::nazar:
eşim de ben de ailelerimize söylemedik çok istiyorum ama bi şey olursa daha çok üzülür annem de babam da o yü<den bekleyeyim diyorum kalp atışını duyayım içim rahatlasın ondan sonra yavaş yavaş herkese hamiş olduğumu söylicem söyleyen var mı kızlar içimizde nasıl söylediniz bi fikir verebilir misiniz :16::16::54::54:
seybilcim ben ve esim 2. değerimizi öğrendik hemen her yere haber verdik o kadar muhteşem bi duygu ki hep böyle haber verme hayalleri kuruyoduk rabbim yardimcimiz olsun tamamina erdirsin inşallah kotu düşünmek yok allah im nasip etti :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:devami da gelir inşallah........

slm kızlar,ben de geçen hafta öğrendim müjdemi.3 haftalık dedi.hcgm 106,55 çıktı.ama çok küçük korkuyorum.ilk çocuğumu 2,5 aylıkken öğrenmiştim biraz büyük diye içim rahattı ama,bunda çok korkuyorum,acaba düşer mi,acaba kese görünecek mi diye.ama dr ultrasonla baktığında çok küçük daha nokta gibi gözüküyor dedi.haftayada kalp atışlarını dinleyelim gel dedi.

berencimm benim kocişi inan zor tutuyorumm koşup annesine söyleyecek ama ben kendi anneme bile söylemedim daha çünkü riskli bi hamişliğim var halaa benden leke geliyo leke de normal dedi doktor ama biraz da önce kendi içim rahatlasın istiyorum sonra allah korusun bi aksilik olursa daha çok üzülürler şimdilik bebişimi benle aşkım seviyoo :17: :17::17: :17: ama eğer yanlış yapıyorsam farklı fikri olan varsa söylesin belki de ben yanlışım :54::54::54:

canım benim bence allah esirgesin korusun bebişini ama ona bişey oldugunda senden çok kimse üzülemez en azından ailelerinizle paylaşsanız onlarda sizler için dualar ederler .hem ana babanın duası kabul olurmuş.bu benim fikrim tabi sen yinede içinden nasıl geliyorsa öyle yap tatlım.

benide listeye eklermisiniz arkadaşlar şuan 4 hafta 3 günlük hamile gözüküyorum muhtemel doğum tarihi 13 kasım 2.gebeliğim
2.5 yaşında dünya tatlısı bi kızım var rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın haftaya keseyi görmek için gidicem
size sorum olacak nasıl geciyo hamilelikleriniz.

iyi aksamlar, benim kasiklarimda sancim hala oluyor. eskisi kadar cok degil ama hala var. herkesde öyle mi?

Lutfen msj atin bu sekilde gozumden kacabiliyor
Rica ediyorum msj atin

arkadaşlar benim SAT 29 ocak 5+3 günlük iken kan testi yaptırdım 5327 çıktı ikiz mi acaba :emir_bebek: :emir_bebek: ben ikiz eşiyim cuma günü doktora gideceğiz bakalım keseciğimiz görürüz inşallah sağlıkla...

arkadaşlar benim SAT 29 ocak 5+3 günlük iken kan testi yaptırdım 5327 çıktı ikiz mi acaba :emir_bebek: :emir_bebek: ben ikiz eşiyim cuma günü doktora gideceğiz bakalım keseciğimiz görürüz inşallah sağlıkla...

maşallah canım beta hcg baya yüksek eşin ikizse olma ihtimali yüksek allah kalbine göre versin ..

Arkadaşlar bebeğimin küt küt kalbinin atışını duydum bugun çok mutlu oldum.3mm olmuş karından baktı doktor daha küçük ama duyduk.düzensizmiş bıraz kalp atışları ama o da küçük olduğundan dolayı ara ara duyamıyormuşuz büyük ihtimal 6 haftalıkmış kesşn ölçümü haftaya yapıcak doktor bu arada vitaminlerı kesti doktorbi folik asit kıllan dedi onun dışındakiler mide bulantısını artırırmış darısı herkezin başına

Canımmm kendım duymus kadar cok sevındım ınankı sana nasıl mutlu olmussundur duyunca ınan gozlerım doldu cok tebrık ederım senı. karından duyulmasınada cok sevındım dua et bana bende carsamba gunu gıdıcem ınsallah benımde duyulur ve karından duyulur...

Kizlar oncelikle o kadar guzel bir duygu ki ,ilk defa icimde gercekten bir can taşıdığımı anladım , Allah sizede nasip etsin , Allahıma şükürler olsun binlerce kere ......
Bizim mınısin pit pit pit pit atislarini duyduk , atış hızı cok iyiymis , atış hızının ölçüsü saglikli olup olmadıgı bilgisini veriyormuş bize , benimki 144 doktor süper dedi ( 100 un uzerinde olmasi saglikli oldugunu gösteriyormuş )
Bugun tam 6. Haftayı doldurdum , disaridan yani karindan ultrason yapildi , kese cok buyumus ama artik keseyi ölçmedi cunku bizimki minis gozukuyor ultrasonda tam 6 mm olmus ( bebegin kendisinin su anki haline yolk +sac deniliyor )
Darisi hepinizin basina :16:

Çok tebrık ederım gercekten kalp atısını duyanları kendım duymus kadar mutlu oluyorum hele bıde karından duyulunca cunku ben cok korkuyorum vajınal ultrasondan cok mutlu oldum sızın adınıza gercekten yaaa dua edın ınsallah bende duyarım bebısımın kalp atısını saglıklı bı sekılde ınsallah hepımıze ALLAHIM kucagımıza almayı nasıp eder amın.

kızlar ıyı gecelerrr sizlrden bır rıcam olucakk bır arkadasım aynı benım gıbı pkolu 1 bucuk senedır bebişi olmuyorrr dua topluyoruz onun ıcın 41 hamıleden 1 tane ayetel kürsi ben asılama oldugum zaman toplamstım once rabbımın sonrada arkadaslarımın duaları sayesınde geldıgıne ınanıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/604167-hamilelerden-dua-rica-ediyorum.html
buraya yazabılırmısınız ordan sayıyor cunku
sımdıdennn teşekkürr ederimmmmm hepınızee:16::16::16:umarım anlayıslı olursunuzzzzz rabbım kımseyı bebişsiz bırakmasın ınsallahh :5::5:

KIZLAR BUARADA BEN 6 HAFTADAYIM NIE KALP ATISI DUYAMADIK YA KESEYI ZOR GORDUK :5::5::5::5::5::5:
OYSAKI DEGERIM 3 KATINA KATLAMISTI persembe gıdıcemmmmmm ınsallah keseyı gobekten gorur :5:

KIZLAR BUARADA BEN 6 HAFTADAYIM NIE KALP ATISI DUYAMADIK YA KESEYI ZOR GORDUK :5::5::5::5::5::5:
OYSAKI DEGERIM 3 KATINA KATLAMISTI persembe gıdıcemmmmmm ınsallah keseyı gobekten gorur :5:

canım kişiden kişiye değişiyormuş,kesenin görülmesi,bazıları 5. hafta da görünüyormuş bazıları sekizinci hafta da,moralini bozma.

senin hgb kaçtı,asıl ben o konuya taktım.2-3 haftalık dedi,geçen hafta test yapıldı ve 106,55 çıktı hgb değerim.bu hafta 3 ya da 4 haftalık olacak ama,haftaya gel kelp atışlarına bakalım dedi dr um.

canım kişiden kişiye değişiyormuş,kesenin görülmesi,bazıları 5. hafta da görünüyormuş bazıları sekizinci hafta da,moralini bozma.

senin hgb kaçtı,asıl ben o konuya taktım.2-3 haftalık dedi,geçen hafta test yapıldı ve 106,55 çıktı hgb değerim.bu hafta 3 ya da 4 haftalık olacak ama,haftaya gel kelp atışlarına bakalım dedi dr um.

canım benım durum farklı bıraz sızden sanırım ben asılama oldummm
12 gunumde 34 cıktı sonra 112.75 cıktı doktor cogul gebelıkten suphelendı vajınal gozuktu kesemız ama gobekten gozukmedii
bende daha 6 haftaya yenı gırdımmm
yanı adetıme 7 gun kala yaptıgım test bu :)) normalde adetım gecmeden yaptım asılama olunca

Back
X