Merhaba Kızlar,
Ben de sizlerdenim ve inşallah da kalırım çünkü durumum biraz karışık.
Geçen sene Haziran başında 6,5-7 haftalıkken düşük yaptığımdan zaten endişeli bir insanım.
1 hafta süren kanama sonucu kaybetmiştim.
Psikopata bağlamış durumdayım. acaba kanamam oldu mu diye korka korka tuvalete gidiyorum.
hic mide bulantım yok ama feci bir sekilde gazım var ve gögüslerimin üstüne yatamıyorum o kadar acıyorlar.
Son adet tarihim 25 Ocak.
Geçen hafta Salı ilk kontrole gittiğimde sadece 3mmlik bir kese gözüktü. 5 hafta 4 günlük olmam gerekirken çok çok daha küçüktü.
Bugün tekrar gittim. Kese büyümüş 9mm ye yaklaşmış ve içindeki yolk kesesi de gözüküyor ama adet tarihime göre 6 hafta 4 günlük olmam gerekirken 5 haftalık bile değilim. Arada ciddi bir fark var.
Doktor gerekli görmediği halde ben kendi kendime beta hcg de yaptırmıştım. Geçen perşembe 1711ken dün yaptırdığım testte 4705 çıktı.
Doktora söyledigimde hamilesin tabi beta hcg öyle olması normal dedi pek sallamadı kısacası.
Progesteronum cok düsük cıkmıstı 13.7. Kendi kendime gecen sefer düsük zamanında verdiklerinden artan progestan hap vardı 200lük günde 2 tane ondan iciyorum. Persembeden pazartesiye 13.7den 30a cıktı.
bir daha 2 hafta sonra gel ki iyice büyüsün kalp atısını filan da görebiliriz dedi.
Rahat konustu ama ben cok endişeleniyorum elimde olmadan. bu 1 hafta gecmek bilmemisti. 2hafta nasıl gecicek bilmiyorum. Dayanamayacaksan daha erken gel dedi o zaman yarın gelirim diyorum doktora. elimde olsa deli gibi eve alcam bir alet her gün bakıcam ki fazlası iyi degil biliyorum.
Burda biraz fazla bakılıyor. Simdiden 2. ultrasonuma girdim.
Bu arada İstanbulda oturup doktor tavsiye edebilecek varsa tavsiyelere acıgım. Gittigim doktor perinatoloji uzmanı bir profesor. Egitimi vs cok iyi ama ben cok daha sıcakkanlı beni endiselerimden sıyaracak bir doktor istiyorum. AnAdolu yakasında oturuyorum ama doktor iyi olsun fizana bile giderim sorun degil.
Umarım hepimiz saglıkla Kasımda bebeklerimizi kucagımıza alırız.
Dualarınız eksik olmasın...
canım sen nerde oturuyosun ben ümraniye hospitalium hastanesinde bahar besene gidiyorum çok sıcak kanlı sevecen bi kadın tavsiye ederim