2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Merhaba Kızlar,
Ben de sizlerdenim ve inşallah da kalırım çünkü durumum biraz karışık.
Geçen sene Haziran başında 6,5-7 haftalıkken düşük yaptığımdan zaten endişeli bir insanım.
1 hafta süren kanama sonucu kaybetmiştim.
Psikopata bağlamış durumdayım. acaba kanamam oldu mu diye korka korka tuvalete gidiyorum.
hic mide bulantım yok ama feci bir sekilde gazım var ve gögüslerimin üstüne yatamıyorum o kadar acıyorlar.
Son adet tarihim 25 Ocak.
Geçen hafta Salı ilk kontrole gittiğimde sadece 3mmlik bir kese gözüktü. 5 hafta 4 günlük olmam gerekirken çok çok daha küçüktü.
Bugün tekrar gittim. Kese büyümüş 9mm ye yaklaşmış ve içindeki yolk kesesi de gözüküyor ama adet tarihime göre 6 hafta 4 günlük olmam gerekirken 5 haftalık bile değilim. Arada ciddi bir fark var.
Doktor gerekli görmediği halde ben kendi kendime beta hcg de yaptırmıştım. Geçen perşembe 1711ken dün yaptırdığım testte 4705 çıktı.
Doktora söyledigimde hamilesin tabi beta hcg öyle olması normal dedi pek sallamadı kısacası.
Progesteronum cok düsük cıkmıstı 13.7. Kendi kendime gecen sefer düsük zamanında verdiklerinden artan progestan hap vardı 200lük günde 2 tane ondan iciyorum. Persembeden pazartesiye 13.7den 30a cıktı.

bir daha 2 hafta sonra gel ki iyice büyüsün kalp atısını filan da görebiliriz dedi.
Rahat konustu ama ben cok endişeleniyorum elimde olmadan. bu 1 hafta gecmek bilmemisti. 2hafta nasıl gecicek bilmiyorum. Dayanamayacaksan daha erken gel dedi o zaman yarın gelirim diyorum doktora. elimde olsa deli gibi eve alcam bir alet her gün bakıcam ki fazlası iyi degil biliyorum.
Burda biraz fazla bakılıyor. Simdiden 2. ultrasonuma girdim.

Bu arada İstanbulda oturup doktor tavsiye edebilecek varsa tavsiyelere acıgım. Gittigim doktor perinatoloji uzmanı bir profesor. Egitimi vs cok iyi ama ben cok daha sıcakkanlı beni endiselerimden sıyaracak bir doktor istiyorum. AnAdolu yakasında oturuyorum ama doktor iyi olsun fizana bile giderim sorun degil.

Umarım hepimiz saglıkla Kasımda bebeklerimizi kucagımıza alırız.
Dualarınız eksik olmasın...

canım sen nerde oturuyosun ben ümraniye hospitalium hastanesinde bahar besene gidiyorum çok sıcak kanlı sevecen bi kadın tavsiye ederim

Canımmm kendım duymus kadar cok sevındım ınankı sana nasıl mutlu olmussundur duyunca ınan gozlerım doldu cok tebrık ederım senı. karından duyulmasınada cok sevındım dua et bana bende carsamba gunu gıdıcem ınsallah benımde duyulur ve karından duyulur...

Allah razı olsun inşallah sende sorunsuz bir şekilde duyarsın bebeğinin sesini!

kızlar iyi geceler, vakit bulup giremedim yoğunluktan...
çok mutluyum arkadaşlar, bugün kan testi verdim ve beta hcg m 1045 çıktı , sat ıma göre 5+1 günlük hamileyim, dr gebelik ilerliiyor dedi, şu anki aşama içinde güzel bir seviyeymiş çok şükür :16:
iki gün neler çektim bugün hem mutluluktan hem de rahatlamış olmaktan tutamadım kendimi :)))

bu arada gitmek istediğim dr nisan ortasına kadar randevu vermiyordu bi arkadaşın sayesinden nisan başına randevu alabildik çok şükür :16: :16: :16: o anlamda da rahatladı kalbim hamd olsun :))

hepinize destekleriniz için çoooook teşekkür ederim, Allah hepimizinkini tamamına erdirsin hayırlısıyla birlikte in:16: :16: :16:

canım çok sevindim gözün aydın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

canım sen nerde oturuyosun ben ümraniye hospitalium hastanesinde bahar besene gidiyorum çok sıcak kanlı sevecen bi kadın tavsiye ederim

ben ataşehirdeyim .
ümraniye yakın bana.
zaten uzak da olsa fark etmez.
hemen kendisine bakayım bir.

bu arada midesi bulanan arkadaşlar hiç üzülmeyin
mide bulantısı iyiye işaret hatta kusuyorsanız daha da iyi.
bu hormonlarınızın çok iyi şekilde yükseldiğine işaret.
annelerine kusmalı mide bulantısı yaşatan bebeklerin anneye tutunma oranı çok daha yüksek.
ilk hamileligim düsükle sonuclanmıstı hic midem bulanmamıstı
bunda da bulanmıyor
dua ediyorum her gün
keşke banyodan çıkamayacak kadar midem bulansa benim de diye.
sanki midem bulansa kendimi daha iyi hissedicem bebek daha iyi tutunuyor gibi gelicek.
belki de bebek geriden geldiğinden dolayı kendimi riskte hissettigimden :(
tabi yaşayan bilir.

baya bir okuyorum yerli yabansı sitelerden kitaplardan
mide bulantısı yasayanlara öneri olarak
sabah daha yataktan kalkmadan basucunuzda tuzlu kraker bulundurun onu atıverin hemen agzınıza
mide bulantısının bir nedeni de seker dengesinin olmaması
sekerinizi zıplattırıcak besinler yememeye calısmakta fayda var.
ben de reaktif hipoglisemi oldugundan
sekerim cok cabuk oynamasın diye
meyveyi dahi yanında süt veya yogurtla yememei tavsiye ediyorlar.

Son düzenleme:
günaydın kızlar. ben bulantıdan ölüyorum hiçbişey yiyemiyorum bu kadar kısa zamanda normal mi bu :14: su bile içemiyorum yediğimi çıkartıyorum çıkartmasamda zorluyor çok rahatsızım. acaba elevit mi yapıyor bulantıyı. daha öncesinden demir hapı kullanmıştım yine böyle oldum. doktor hapı kesmişti acaba hamileliğin etkisimi bu yoksa hapın mı bilemedim :( çok halsizim çok bitkinim ve midem acaip kötü :14:

Bende sninle aynı durumdayım doktorum elevit ikestı sadecefolık asıt al dedi çünkü mide bulantısını artırıyormuş ona mı bağlı bilmiyorum ama son iki gündür biraz daha azalma bulantımda Allah herkeze kolaylık versin kolay değil gerçekten.

kizlar ben 3+5 gunluk gebeyim son adet tarhime gore ve bugun adet tarihim olmasi nedeniyle mi artik bilmiyorum pembe bi akinti gordum camasirimda. biri beni aydinlatsin lutfen :(
3+3 te 351.79 du hcg m.yani yukselmitir. yardim edin :(

3+5 ne ne demek canım 3 hafta 5 günlük mü demek ? ben de pembe akıntı ve kahverengi leke oldu 3 gün sürdü dün geçti şimdilik bi şey yok ben de korkmuştum ama doktorum normal dedi

tabloya eklediklerim kaydedilmemis emekler bosa gittiiiiiii özel msjlarida silmistimmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::27::27::27::27:
kizlarrrrrrrr ne yapcam ben simdi ricam sizden yeniden yollayin yaaaaaaaaaaaaaa:14::16::kkk:

Sıkma canını tatlım sat 6 Şubat ilk bebeğim beklenen doğum tarihi 13 Kasım :) yaş 25 tekirdağ yarışmacı arkadaşlara başarılar

Anladığım kadarıyla bıraz pipiriklisin böyle olunca aklıma beim doktorum geldi insanı çok rahatlatan çok sakin bir doktor dün kendisindeydım bende kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyordum acayip panık şekilde doktorun karşısındaydım işte ya duymazsam ya boş keseyse hep bunları düşünüyordum doktorun bana dediklerınden sonra evhap yapmanın ne kadar gereksiz olduğunu anladım kızdıbana boş keseyse boş tursen böyle panık yapınca dolacak mı ve eğer doluysa yazık değilmi bebeği onu üzüyorsun dedi işte o zaman kendime geldım sakın panikleme doktorum her konuda çok rahat hep bana kendini dinleme pipirikli olma sakınan göze çöp batar akışına bırak ilk 3ay yeme içme konusunda ne yemek istiyorsan onu ye dedi yani senin çok düşünen biri için idealbir doktor kadiköy şifa da fahri bey tavsiye ederım sende kendini dinleme bebeğinin keyfini çıkart

Bende sninle aynı durumdayım doktorum elevit ikestı sadecefolık asıt al dedi çünkü mide bulantısını artırıyormuş ona mı bağlı bilmiyorum ama son iki gündür biraz daha azalma bulantımda Allah herkeze kolaylık versin kolay değil gerçekten.

olabilir canım çünkü ben daha önce bi kan hapı kullanmıştım o hap bütün dengemi bozmuştu. acile zor yetiştik doktor bağırsak kanamasından şüpelenmişti meğerse o hap beni o hale getirmiş. elevittede bütün vitaminler var deniyor onun içindekilerden biri beni etkiliyor sanırım. sürekli bulantı üşüme ürperme baş ağrısı. yediğimi çıkartıyorum. açkendde bulanıyor tokkende :( inşallah geçer eleviti hamilelik boyunca kullandırıyorlarmış faydalı diyorlar ama böyle giderse bende kullanamıcam :(

slm kızlar,beni oldukça rahatlattınız bugün ama,yine de yarın gidip kan testini tekrarlayacağım.içim tam rahat olmazsa bu 9 ayı nasıl geçireceğim bilmem.2. çocuğum olacak aslında ama yine aradan 7 sene geçince yine de evham ediyorum.kan tahlil sonucum geçen hafta 106,55 çıkmıştı ve 2-3 haftalık demişti dr um ve ultrasonla çok küçük görünüyor dedi,2 hafta sonra kalp atışlarına bakalım dedi.
dedi dedi oldu biraz ama ne yapayım,adet düzensizliğim ve yumurtalarım düzenli çatlamadığı için 2. çocuk biraz mucize gibi oldu bize.

bir sey isteyebilir miyim. sanirim hepimiz hamile kalamamanin nasil zor bisi oldugunu biliyoruz. Hamile kalmaya calisan arkadaslarim icin hamile arkadaslarimdan birere tane ayetel kürsi alabilir miyim simdi. lütfen okuyan arkadasim söylesin, sayiyi bildirmem lazimmmm... simsiden tesekkürler......

Son düzenleme:
Merhabalar hamişler.Bugün kan testi yaptırdum.HCG 1000 den büyük çıktı.4+5 haftalık hamileyim..Çok mutluyum Allah her isteyene bu duyguyu tattırsın Bu değerle ultrasyonda kese görünebilirmi acaba.

HCG değerlerimin artışı normalmidir ?

1 Mart ----HCG 24
4 Mart ......HCG 88
Bugün -----HCG 1000den büyük olarak gösterilmiş.

bir sey isteyebilir miyim. sanirim hepimiz hamile kalamamanin nasil zor bisi oldugunu biliyoruz. Hamile kalmaya calisan arkadaslarim icin hamile arkadaslarimdan birere tane ayetel kürsi alabilir miyim simdi. lütfen okuyan arkadasim söylesin, sayiyi bildirmem lazimmmm... simsiden tesekkürler..

ben okudum canım,Allah kabul etsin inşallah.

bir sey isteyebilir miyim. sanirim hepimiz hamile kalamamanin nasil zor bisi oldugunu biliyoruz. Hamile kalmaya calisan arkadaslarim icin hamile arkadaslarimdan birere tane ayetel kürsi alabilir miyim simdi. lütfen okuyan arkadasim söylesin, sayiyi bildirmem lazimmmm... simsiden tesekkürler

Back
X