2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar yavrumla uyurken sohbet koyulaşmış :)) iyi kaynatmışsınız bebek isimlerine girilmiş :))) aramıza yeni katılanlar olmuş hoş geldiniz aramıza sağ salim bebişlerimizi alırız kucağımıza inşallah

Bende çin takvimine baktım erkek diyor :))) eşim pek memnun olmadı o kız istiyor evlenmeden önce adına kadar bulmuştu ama beni kim rüyasında görse kız diyor bende son söz olarak allahım hayırlı evlat ver diyorum :))

bu çin takvimine nasıl bakılıyor merak ettim şimdi banada söyleyin yazzık ama bana

arkadaşlar 8 kasım tahmını dogum tarıhı olanlar olzellıkle bebeklerının kalp atımlarını duyabılen varmı? ben henüz sadece keseyi görebildim embriyo yok bebek yok... ne zaman gorebılcem ben artık ya hamıle :49: olduğumu anlıyım. çok heycan yaptım ben ya

bnmde 10 kasım ama sadece kese gozuktu canımm

canim ben sabah aksam kullaniyorum , jeli yaptıktan sonra hemen kalk yatma ve mutlaka en az yarım saat hareket et jel iyice dagilsin rahim icine , cok az bir sekilde geliyorsa bu normal faaliyet atıyor demektir....

bende sabah akşam kullanıyorum kullandıktan sonra 1 veya 2 dk uzanmaya devam ediyorum sonra kalkıp evin içinde yarım ssaat 45 dk yürüyorum ama genede jel saatlar sonra katılaşıp atıyor anlamadım gitti bende bebeğime bişey olucak diye korkuyorum[/QUOTE]

Sorun olmaz icini ferah tut bende de oluyor ama cok az , cok yer inceledim fazlasını atarmış , sen yine yaptıktan sonra 1 dk yat , sonra hareket et , zaten normali gunde 1 sabah yapmakmis bize ONLEM icin iki veriyorlar...

canım ben aıle hekımınden alıyorum yazıyor ama normalde jelım bıttı doktor 2 ye cıkardı 1 tane kullanıyorudm sımdıde normal almak zorunda kalcaktım
ama neysekı eczane verdı yarına gıdıp yazdırcam gunde 3 kullanıyorum dıcem aıle hekımıne.. ılacım elımde var gozukuyor 1 kullanıyordum 2 ye cıkartınca ılacım bıtmemıs duruyor yarın dolcak

Şanslisiniz doktor veya raporla alabiliyorsunuz malesef saglık bakanlığı yası 40'i gecen kadınlara hamile olsalarda bu ilaci vermiyor , ben ücretli alıyorum :))))

arkadaşlar 8 kasım tahmını dogum tarıhı olanlar olzellıkle bebeklerının kalp atımlarını duyabılen varmı? ben henüz sadece keseyi görebildim embriyo yok bebek yok... ne zaman gorebılcem ben artık ya hamıle :49: olduğumu anlıyım. çok heycan yaptım ben ya

Canim endise yapma benim 6 kasim, ben gordum ama bunun dollenme zamanı ile ilgisi varmis eger gec dollenmeyse biraz daha gec goruluyor, ennde sonunda goreceksin zaten istesende küçücük kalmıyorlar :27:

[/QUOTE] Canim endise yapma benim 6 kasim, ben gordum ama bunun dollenme zamanı ile ilgisi varmis eger gec dollenmeyse biraz daha gec goruluyor, ennde sonunda goreceksin zaten istesende küçücük kalmıyorlar :27:

öyle tabi ama beklemek de ole kolay deıl aslında... başta hamılemyım ne zaman bellı olur dıe heycanlanıoduk sımdıde ne zaman kalp atışını gorcez dıe... belki daha sonra başka bışı beklıcez. insanoğlu işte :1: :16:

valla mi kiz ozelden yazsana nereli :) neresinden :52:

canım ben daha özelden yazamıyorum mardin dargeçitli bildiğin odun midem bulanıyor diyorum daha şimdiden mide mi bulanır abartma diyor ya halsizim gözüm açılmıyor diyorum daha karnın bile çıkmadı nasıl halsizsin diyor gelde koca katili olma

Bende bugun düşündüm gerçi daha çok erken ama bi de kızlar siz de olan varmi bilmiyorum ama ben erkek hissediyorum o kadar yoğun ki merak bile etmiyorum cinsiyetini o kadar eminim bakalım yanılacakmıyım

Ben kız istiyorum ama yanlışlıkla bebekten bahsederken oğlum dedim ve benimde oğlum olacak herhalde doğru hissediyor muyuz bunu öğrenmeye daha çok var yaaa :(((

Back
X