Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar ve minik kuzuları :) nasılsınız ? Ben bugün acayip heyecanlıyım kontrolümüz var neharx filiz bugün sizimde kontrolünüz varmış oh ohh yoldaşız . Maalesef bende neharx gibi Dr değiştiriyorum bu tanıdık inş sorun çıkmaz :) Tekirdağ'ın ilçesindeyiz burada ilçede 2 özel hastane var en iyi Dr orarada en son ona gittim ama doğum hane maalesef çok kişilik ve perde bölmeliymiş. Diğer hastanede doğuma eşimin girmesini pek hoş karşılamadılar . Sonra başka bi ilçede özel hastaneye gittik hatta bu seferki proftu ama akşam ve hafta sonu doğum gerçekleşecek olursa gelmiyor. Anlayacağınız ii macera yaşadımbu defa tanıdık ii bi Dr bulduk bugün saat 4 te onda randevum var umarım herşey yolunda gider doktorumuzu severiz. Dua edin bana kızlar :)
kızlar herkese günaydın .bugün benimde saat 2 de kontrolüm var birbirimize dua edelimde güzel geçsin bugün.rabbim tüm anneleri ve bebişlerini korusun.
Aynen bi igne bile almadim ve almicam ama zor tutuyorum kendimi. Ilk bebegime almistim kaynanamda cok almisti, bebegim 6 aylik dogup iki gün yasadi. Bu sefer ben hastaneden eve gelene kadar bütün esyalari toplayip saklamislar görüp üzülmeyeyim diye. Simdi 7 aya kadar almicam diyorum bakalim dayanabilirmiyim.
canım bende ılk bebegımı kaybettım bende almısdımo bebeğimde . ondan oyuzde suan 6.ayına kadr almıycam ondan sonrası ıcın mecbur alıcaz doktorlarda hazırlığınızı yapın dıyor ne olur ne olmaz dıye
bıde randevu gunu olunca dahada uzucu oluyor .bende eşime sarıyorum.allahım korusunnn yavrularımızı bıze saglıkla bagıslasın ınsallahhO olumsuz etkilenme hepimizde oluyor canim , bende bi anda okuyunca cok kötü oldum esimin basinin etini yedim resmen hadi böyle olursa diye aklimin bi kösesine takildi ALLAH esirgesin hepimizin yavrularini , bazen facede degisik hasta resimlerini kimisi paylasiyor kimide begenince bende görünce cok korkuyorum ..
Bu arada sende kendini fazla sikma bende bugün ne kadar cok gerildiysem cocuk gibi ziril ziril agladim kontrolde , rahat olmamiz gerek , hersey olacagina variyor
aynen canımmm benım bende oleyım ıste cok cabuk etkılenıyorum hrseyden bende etmeye calısıyorummm canımmm mesela benımde canım sıkkındı 2 gundur ama yazmadım teyzem konusunda dun yazdım..Canım inan ben de öyle hepimiz öyleyizdir, canım sıkkın oldugunda etkilenmeyin diye yazmıyorum, öyle bi yazı okuyunca da mahvoluyorum hele bir de randevuma daha çoksa duramıyorum.Biraz daha dikkat etmemiz lazım aslında yazdıklarımıza ama bazen hepimiz o can sıkıntısıyla burayı sığınacak bir yer görüyoruz galiba. Şahsım adına ben dikkat etmeye çalışıyorum bu tip şeylere.
Canımçok şükür benim kayınvalidemde çok iyidir ama demek istediğim mecburiyet , muhtaç olma durumu, Allah bizi de kimseye kimseyi de bize muhtaç etmesin inşallah. Oh ciciler almış demek güzel mi peki beğendin mi geceliği , olanlardan sonra korkuyosun dimi ya değişirse cinsiyeti diye![]()
kızlar çok kötüyüm .dün forumda gezerken down sendromu hakkında doğum hikayelerine rastladım..ikili ve üçlü testleri düzgün olduğu halde bebeği down sendromlu olan annelerin hikayeleri vardı..dünden beri içim içimi kemiriyor .
rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
ikili testimin sonuçları
down sendromu riski 1:7625
trizomi riski : 1:24842
üçlü testin sonucunu yarın alacağı hayırlısıyla
bebeğime bir şey olacak diye dünden beri yemek yiyemiyorum düşünceler aklımdan çıkmıyor.durup dururken ağlıyorum .eşim bu akşam niye moralimin bozuk olduğunu sordu uzaktan..ağlamaya başladım cevap veremedim..kalkıp gidip yattı..o da kendince evlilikten soğuduğumu sanıp ondan ağlıyorum diye yoruyor ..hamilelik psikolojim zaten altüst oldu bir de onun ithamlarıyla karşı karşıya kaldım..
çok kötüyüm kızlar..
ya böyle düşünme neden kötü seyleri aklına getiryorsun ısde böyle yaparak hamıleleıgımızn ıcıne edıyoruz benım butun arkadaşlarım facede hamıle kaldıkları ılk günden berı yazıyorlar her hallerı cekıp kouyorlar ben hala dıyemedım bıle nıye ya kötü birsey olursa dıye onlar kendılerınden cok mu emındı sankı . bıde ben ne zaman olumsuz dusunsem gelır benı bulur böyle yapmamaız lazım Allah herkezi bi imtihanla dener basımıza ne gelıcegını bıemeyız ayrıca senın degerlerın gayet ıyı cokcok ıyı hatta kendı uzme lütfen gercı hamılelıkde ınsan daha bır duygusal oluyor bundan oluyo herhalde bıde eslerımz bunu anlasa bende gergın oluyorum esım ne oldu sana dıyor demıyokı benım karım hamıle normal. bıde bu kötü düşünceleri eşime söylesem Allah korusun bırsey olsa bana sen zaetn hep böyle düşündün der oyuzden unut bunlarıda tadını çıkar .bizden diğerleri gibi gögümğzü gere gere gezelim
evet canım benımde neharında bugun randevumuzzzz ıns guzel sonuclarla gelırızGünaydın kızlar ve minik kuzuları :) nasılsınız ? Ben bugün acayip heyecanlıyım kontrolümüz var neharx filiz bugün sizimde kontrolünüz varmış oh ohh yoldaşız . Maalesef bende neharx gibi Dr değiştiriyorum bu tanıdık inş sorun çıkmaz :) Tekirdağ'ın ilçesindeyiz burada ilçede 2 özel hastane var en iyi Dr orarada en son ona gittim ama doğum hane maalesef çok kişilik ve perde bölmeliymiş. Diğer hastanede doğuma eşimin girmesini pek hoş karşılamadılar . Sonra başka bi ilçede özel hastaneye gittik hatta bu seferki proftu ama akşam ve hafta sonu doğum gerçekleşecek olursa gelmiyor. Anlayacağınız ii macera yaşadımbu defa tanıdık ii bi Dr bulduk bugün saat 4 te onda randevum var umarım herşey yolunda gider doktorumuzu severiz. Dua edin bana kızlar :)
saol canım benımmmm inş guzel sonuclarla gelırızzzrabbim hayırla gidip gelmeyi nasip etsin.
inşallah dertsiz tasasız mutlu bir gün geçirin
işiniz gücünüz rast gitsin Rabbim yardımcınız olsun
bende öle yapıyorum ve cok donuyorum yatakta bı sag bı sol bısey olmaz ınsallah alllahın ıznıyle..gunaydın guzel anneler.bugun kontrolu olan herkes yegenlerımı benım yerıme opsunkızlar yaa ben uykudan uyanırken gerınıyorum.karnım kasılıyor.ama tabı cok bılınclı yapmıyorum.sızce bır zararı olur mu
evet canım benımde neharında bugun randevumuzzzz ıns guzel sonuclarla gelırız
saol canım benımmmm inş guzel sonuclarla gelırızzz
bende öle yapıyorum ve cok donuyorum yatakta bı sag bı sol bısey olmaz ınsallah alllahın ıznıyle..
Hepsi cok güzeller ama en cokta su kirmizi fiyonklu sapkaya bayildim. Örmeyi bilmeyi bosver tig bile tutmasini beceremiyom ben![]()
sağol vahsihatunum birde yaptığım patiklerimi görseniz her gören çok beğeniyor ama onlar büyükler için..
Ciktim drdan trombofoliye bakilacak ve bikac kan testine daha
Rahim filmi cekilecek onun icin hastaneden gun alinacak....
Kurtaj olurkende rahimdeki septum fark edilmis
Sebeb o olabilirmis....
Dua edin kizlar lutfen
Kan sonuclari bir hafta sonra cikacakmis....
Hadi hayirlisi bakalim...
UMUDUM VAR YITIRMEDIM.
DIMDIK AYAKTAYIM.
KIZIM ICIN BU YOLA BAS VURDUM ALLAHIM YOLUMU
ACIK ET NE OLUR
hayırlı haberlerle gel inşallah canım dualarım seninle..
bizimde cuma belli olacak, gösterirse tabi:)
inşallah bu sefer öğreniriz benim cumartesi kontrolüm var çok merak ediyorum...
kızlar çok kötüyüm .dün forumda gezerken down sendromu hakkında doğum hikayelerine rastladım..ikili ve üçlü testleri düzgün olduğu halde bebeği down sendromlu olan annelerin hikayeleri vardı..dünden beri içim içimi kemiriyor .
rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
ikili testimin sonuçları
down sendromu riski 1:7625
trizomi riski : 1:24842
üçlü testin sonucunu yarın alacağı hayırlısıyla
bebeğime bir şey olacak diye dünden beri yemek yiyemiyorum düşünceler aklımdan çıkmıyor.durup dururken ağlıyorum .eşim bu akşam niye moralimin bozuk olduğunu sordu uzaktan..ağlamaya başladım cevap veremedim..kalkıp gidip yattı..o da kendince evlilikten soğuduğumu sanıp ondan ağlıyorum diye yoruyor ..hamilelik psikolojim zaten altüst oldu bir de onun ithamlarıyla karşı karşıya kaldım..
çok kötüyüm kızlar..
canım benimde kızımda 3lü testimde down sendromu riski çıktı benimde dünyam karardı amniosentez yaptırdım bir ay sonuç bekledim ama o bir ay nasıl yaşadım bana sor bir asır gibi geçti ama çok şükür sonuç temiz çıktı bende çok okudum netten bu tür hikayeleri hep olumlu yazılar bulmaya çalıştıma ama insanı üzmekten başka yıpratmaktan başka bişey değil okumamak en iyisi sende okuyupta bebiğini kendini üzme değerlerin güzel çıkmış iyi düşün iyi olsun kendini bebeğini yıpratmaya değmez sen hep iyi ol..
aynen bende ole canım sag sol sırt ustu cok donuyorum .yazarım canım ama hemen gelmeyebılırımkuzum sol tarafınıza yatın yazıyor ya her yerde.ben nerdeeesag sol sırt ustu her turlu uyuyorum napıyım.obur turlu daha buyuk stres oluyorum.kontrolden gelır gelmez yaz bıze.merak edıyorum kızımızı
![]()
test yaptırmYı düşünüyordum ama vaz mı geçsem ne... olumsuz çıkanın çocuğu sağlıklı oluyor olumlu çıkanın ki sağlıksız oluyor... bende aklımdan atamıyorum ilk hamileliğim olmadığı halde...bu sefer takılmamın nedeni eşim dostinex kullanmaya başlamıştı... acaba ilaç etki etmişmidir diye... bideduygusal bazı malum sebeplerden dolayı sürekli ağlıyorum acaba bebeğim olumsuz etkilenmişmidir diye hep bunlarıdüşünüyorum...
Ama yapacak bişey yok... kaderimizde ne varsa onu görecez...Allahım bizi evlatlarımızla imtihan etmesin...