2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
yazdım ama çıkmamış canım .
hem marmaraya hem derince araştırmaya gidiyorum .yanlış hatırlamıyorsam sende marmaraya gidecektinbugün erkan bey vardı evt ona gittin dimi kızmı dedi sana bugün bende ağrım vardı diye gittim bugün o vardı normalde ben artık özel kadın doğum hastanesine başladım ertan izgiçe

bılmıyorum canımmm bende aynı cıhaz evet ama alınıyor ıste senın dr almıyormu?

yaa abla benımde bıde erkek olurmus ne gulerım :1::1::1::1::1::1: gercı ben erkege zaten alıstırmıstım kendımı şok olmam :27::27: makınesıde yenıydı tam adapte olamamıs kız kesın dedı ama bılemedım:1:
abla degısmıcek maalesef ankettekıler kalıoo öle :1::1::1::1:
bosver lıstede kız yazıo :1:

Tatlım artik hayirlisi neyse o olacak ama haklisin boyle olunca kafa karışıyor :44:
Biz bile kiz dei tereddüte düştük iki gun sonra baska doktora gittik dusun yani
Bu bebisler cok sakası cikti , kinder supriz yumurta bizimkiler :))

Bir daha soyle guzel bir vesikalik çektirdi yükle görelim kızıni , anası kadar güzelim bir bakalim , bende iki oğlan var duyurulur kiz analarına :1:

Var ya bunlar böyle bombayı patlattıkça cinsiyet değiştirdikçe ödüm kopuyo, oğluşum oğluşum diye alıştırdım kendimi ama bizimki kesin ya resmen gördük başka bişeye benzemiyordu pipiydi resmen :))) bütün malzemeyi gördük utanmaz dönmüş poposunu :1::1::1: kendi dr.umda erkek dedi, şimdi farkettim de kendimi rahatlatmaya ikna etmeye çalışıyorum hahahah:9::9::9:Allah herkesin gönlüne göre versin :16:

İnsan kendinden bile şüpheleniyor degilmi :)))
Bu arada bizde kesin pili görmüştük :52:
saolasın pufycim .amin inşallah cümlemizinki hayırlı olsun .bizde zeynep adaşımıza slam eder .aleyküm selam deriz :nazar:

yazdım ama çıkmamış canım .
hem marmaraya hem derince araştırmaya gidiyorum .yanlış hatırlamıyorsam sende marmaraya gidecektinbugün erkan bey vardı evt ona gittin dimi kızmı dedi sana bugün bende ağrım vardı diye gittim bugün o vardı normalde ben artık özel kadın doğum hastanesine başladım ertan izgiçe

anaaaa kaçta gittin ben sabah 11 de oradaydım .:1::1:erkan beyi yaklaşık 15 senedir tanirım çok severim inaçlı bi doktor .ona güveniyorum çok
evet kız dedi canım benim ziilli kızım gösterdi bu sefer .
geçmiş olsun neren ağrıyoduki .
doğumunu orada mı yapmayı düşünürsun

anaaaa kaçta gittin ben sabah 11 de oradaydım .:1::1:erkan beyi yaklaşık 15 senedir tanirım çok severim inaçlı bi doktor .ona güveniyorum çok
evet kız dedi canım benim ziilli kızım gösterdi bu sefer .
geçmiş olsun neren ağrıyoduki .
doğumunu orada mı yapmayı düşünürsun

idrar yollarımı üşütmüşüm canım evt izmitte yapıcam marmaraDA DEĞİL yani bugün erkan beyde bana erkek dedi zeten kendi doktorum demişti ama insan burdaki olayları görünce acabamı diyor işte

evet ıyı beslendım valla süt yogurtu eksık etmedım boyu babamızın 1.90 ona cekıcek galıba uzun baya dıyor .folbiol 3 aydan sonra hıcbır etkısı olmuyormus canımmm 3 aydan sonra bebek senden beslendıgı ıcın folıkasıte gerek yok onuda ıcmesen olur bıle:34: Ben suan sadece demır ılacı ıcıyorum..
Ya saglık ocagındakı dr sınır oldum yazmam asla dıyor tehklıkelı durum dıyor.
Benım zaten tehlıkem vardı dusuk ole dıyıncede korktum valla cnmmm almadım
Canım ya bende kullan diyo kullanıyorum çoğu öyle diyo folbiol için ama bi bildiği vardır diyorum artık ne yapıyım
Flaş Flaş Flaş...........

Şok Şok şok............

Oğlum olacaaakkkmışşşşşşşşşşş :53::53::53::53:

Kızlar hala şoktayızzzzzz. Doktorumuz yüzde bir milyon erkek dedi. Çok ağladımmmm çok üzüldüm eşim de öyle... Bizi öyle gören doktorun suratı da aynen böyleydi :53: Neyse sonra toparladım kendimi hayırlı sağlıklı olsun da hiç önemi yok. :16::16:
Çoook şaşırdım bende erkek denenlerin kız olduğunu duyduk da bunu pek duymamıştık ;) Sağlıklı hayırlı olsunda valla alışırsınız, oyy maşallah oğluşuna

Tatlım artik hayirlisi neyse o olacak ama haklisin boyle olunca kafa karışıyor :44:

Bir daha soyle guzel bir vesikalik çektirdi yükle görelim kızıni , anası kadar güzelim bir bakalim , bende iki oğlan var duyurulur kiz analarına :1:

pufycim benimkide sürpriz oldu biliyomusun tam 17 sene sonra geldi meleğim :nazar::nazar::nazar:
seninkide çok bekletti ,filizinkide eee öle oluncada şakasız olmaz dediler kuzular :nazar::nazar:
sabahtan beri telefonum susmadı herkes arıyo merakla çoğu eminim şu ifadede :53::53::53:yemin ettiriyolar bide :1::1::1::1:

Var ya bunlar böyle bombayı patlattıkça cinsiyet değiştirdikçe ödüm kopuyo, oğluşum oğluşum diye alıştırdım kendimi ama bizimki kesin ya resmen gördük başka bişeye benzemiyordu pipiydi resmen :))) bütün malzemeyi gördük utanmaz dönmüş poposunu :1::1::1: kendi dr.umda erkek dedi, şimdi farkettim de kendimi rahatlatmaya ikna etmeye çalışıyorum hahahah:9::9::9:Allah herkesin gönlüne göre versin :16:

yok kızzz sende erkek değilmiş dersen valla düşer bayılırımmm pipisini gördük bizzzzz gerçi ne pipiler gördük kıza dönen:1:
:1::1:

canım bana yanlışlıkla doktorum detaylı ultrason randevusu vermiş ben gittim orada çeken uzman erken gelmişsin ben 20 ile 24 haftalar arası bakıyorum en iyi sonuç o zaman çıkıyo dedi .hatta şaşırdı sende bi sorun mu var risklimisin bi hastalığın mı var dedi benide korkuttu anlamadım .canım senin ikizdi demi belki ondan yada ultrasonda değişiklik vardır .her doktorun tarzı yaklaşımı farklı galiba bu konularda .haa bide bunları bana ssk tdaki doktor söledi .özeldeki doktorum bugün hiç bahsetmedi ayrıntılıyı bende bebişi görünce unuttum zaten sormayı

benm ikiz gebelik bide riskli acaba dediğin gibi ondan mı öle verdiler. çnkü kendi doktorum git randevu al dedi. bende detay ultrason yapılacak bölüme gitim sekreteri şuan kaç haftalık diye sordu 3 hafta sonraya verdi. bi yalnışlık olsa aa haftan erken olmz derdi hralde dimi cnm?

idrar yollarımı üşütmüşüm canım evt izmitte yapıcam marmaraDA DEĞİL yani bugün erkan beyde bana erkek dedi zeten kendi doktorum demişti ama insan burdaki olayları görünce acabamı diyor işte

geçmiş olsun bol bol su iç canım .bende daha karar vermedim erkan beylede konuşmadım henüz .normal doğuma gece gelirmi nasıl olur .gelmezse marmarada doğurmam diyorum ama bakalım büyük konuşmayayım .
bende hala şaşkınım kızım zeynebim diyorum ama hala bi tarafım garipsiyo .alışcaz zamanla

Erce41
canim gözün aydin bir kizçe faha geldi topige, hayırlı evlat olsun inşallah. Kizlar atağa geçti bu gidişle kukulu olacak topic:-D

Beren84
Canim seninde gözün aydin olsun Allah damatligini göstersin inşallah.

Selayhuscu
inşallah rahatsizligin hafifler agrilarin diner ve hemen arkasindan biseycigin kalmaz.

Filizcim
gözün aydin canim hersey yolundaymis şükür, bizde bir hafta onde çıktık 16+4 du gittigim gün ama ultrasyonda 17+3 cikti. Gec döllenme demisti dr sonra sat i degistirdi 8 subata aldi ama suan cikan hafta gerçek satimla birebir oldu :-D. Aytintili ult.21 hazirana verdi benimkide

Nehaaarrrrrrrrr
Deme erkek hiiiii valla şimdi tirstim. Sali günü dr yüzde 80 kiz dedi bacaklari caprazladigi icin çok ugrasti, haftaya 3 lunun sonucuna baktigimizda birkez daha bakalim cinsiyete ama kiz kiz dedi. Sen den farkim olmaz heralde eğer erkek derse.
Saliya kadar tamam içimde kiz isteği vardi ama erkek derse uzulmezdim ama şimdi kiz diye ucarken erkek derse tepe üstü cakilirim heralde. Neyse Allahin zoruna gitmesin erkekde olsa oda evlat kizda olsa oda evlat, burda hep hayirlisini diledik Rabbimde bizlere hayirlisini veriyor. Eeeee ismi ne olcak oglusunun bakimm

yok kızzz sende erkek değilmiş dersen valla düşer bayılırımmm pipisini gördük bizzzzz gerçi ne pipiler gördük kıza dönen:1:

benm ikiz gebelik bide riskli acaba dediğin gibi ondan mı öle verdiler. çnkü kendi doktorum git randevu al dedi. bende detay ultrason yapılacak bölüme gitim sekreteri şuan kaç haftalık diye sordu 3 hafta sonraya verdi. bi yalnışlık olsa aa haftan erken olmz derdi hralde dimi cnm?

tabiii burçakçım içini ferah tut .şimdi seni daha detaylı araştırırlar ikiz olunca daha tedbirli olurlar
haftasınıda sölemişsin zaten sorun çıkmaz canım

Ne diyosunnnnn :53::53::53::53:

Tamam ya siz istediniz ultrason topiğine koyuyorum şimdi gözünüz pipi görsün :33::33::33:

Nayırrr nolamazzzz:18::1::1::1:

iyi akşamlar keyifli sohbetler kızlar ben dışarı çıkıyorum hem hava alayım hem biraz dolaşayım dışarda

Kiz Neharrrr!!! Benim kizimin arkadasi Irmak erkek mi cikti??? yavv benim kocam da dalga geciyor havaya girdin pembeler diye Nehir diye isim koyduk ya simdi ayrintilida pipi gorurlerse diye bak sen su ise!!! Oglisin hayirli olsun canim benim, mavise alistiracaksiniz artik kendini....

aynen ablacım yaa kafam bı dunyaa suan zaten akıntım var verdıgı ılacıda alamadım korkuma netten okudum pembe lekesı gelende varmıs offf ..ıns 3 hafta sonra gıttıgımde yuzunu donmus olur:1:
ay saol abla o senın guzellıgın :16:

pufycim benimkide sürpriz oldu biliyomusun tam 17 sene sonra geldi meleğim :nazar::nazar::nazar:
seninkide çok bekletti ,filizinkide eee öle oluncada şakasız olmaz dediler kuzular :nazar::nazar:
sabahtan beri telefonum susmadı herkes arıyo merakla çoğu eminim şu ifadede :53::53::53:yemin ettiriyolar bide :1::1::1::1:
17 senemı bekledın canım sennnn allah sabır versın ben 2 bucuk sene bekledım asılama ıle oldu sukur allaha sukur daha fazla beklemedımmm aynen şakacılar bızımkıler :1::1: bızımkılerde aaaaaaaaaaaaaaaaaa cıddımısın ee hanı erkektı dıyorlar :1:

Erce41
canim gözün aydin bir kizçe faha geldi topige, hayırlı evlat olsun inşallah. Kizlar atağa geçti bu gidişle kukulu olacak topic:-D

Beren84
Canim seninde gözün aydin olsun Allah damatligini göstersin inşallah.

Selayhuscu
inşallah rahatsizligin hafifler agrilarin diner ve hemen arkasindan biseycigin kalmaz.

Filizcim
gözün aydin canim hersey yolundaymis şükür, bizde bir hafta onde çıktık 16+4 du gittigim gün ama ultrasyonda 17+3 cikti. Gec döllenme demisti dr sonra sat i degistirdi 8 subata aldi ama suan cikan hafta gerçek satimla birebir oldu :-D. Aytintili ult.21 hazirana verdi benimkide

Nehaaarrrrrrrrr
Deme erkek hiiiii valla şimdi tirstim. Sali günü dr yüzde 80 kiz dedi bacaklari caprazladigi icin çok ugrasti, haftaya 3 lunun sonucuna baktigimizda birkez daha bakalim cinsiyete ama kiz kiz dedi. Sen den farkim olmaz heralde eğer erkek derse.
Saliya kadar tamam içimde kiz isteği vardi ama erkek derse uzulmezdim ama şimdi kiz diye ucarken erkek derse tepe üstü cakilirim heralde. Neyse Allahin zoruna gitmesin erkekde olsa oda evlat kizda olsa oda evlat, burda hep hayirlisini diledik Rabbimde bizlere hayirlisini veriyor. Eeeee ismi ne olcak oglusunun bakimm

cinsiyetini ogrenen arkadaslar hayirli olsun pembisleriniz mavisleriniz!!!

Filizcigim senin de gozun aydinnnn :))) ben de yarin gidiyorum doktora darisi basima kizlar dua edin benim icin deee

Filizcim

saol canımmm benım asılama olunca gec erkenn dollenme olmaz cnm belli yanı aa aynı gunde gıdıcez demekkı benımde 21 hazırandaa ayrıntılı ultrasyonum 17+2 suanda bızımde

cinsiyetini ogrenen arkadaslar hayirli olsun pembisleriniz mavisleriniz!!!

Filizcigim senin de gozun aydinnnn :))) ben de yarin gidiyorum doktora darisi basima kizlar dua edin benim icin deee

saol canımm ıns hayırlı sonuclarla gelrsınızz

Back
X