2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
:1::1::1::1::1: aynen canımmmm

hadı gıdelım cıddıyımmm :52::52::52:
filiz yawrum ben gelirim nere gidiyoruz sen söyle dişi diş göze göz nenesini satimm :47:

onların anketi var mı ?bizde gidelim o zaman..
bende yok sanıyorum hahaha

Kiraz Bebe.>>.Emzirme Ürünleri.>>.Göğüs Pompaları
link açılır inş..
ben bunu alıcam canım
hımm bu daha farklı ve pahalı akakçede 286 dan başlıyor fiyatları canım jokerde 369 tl senin baktığın daha uygun

Son düzenleme:
cnm biberon konusunda bana da yardımcı olurmusun? dr.brown konusunda haklısın içindeki aparatı yıkamak sıkıntılı steril makinası bile etkili olmaz gibi geldi. avent te de model çok. hangisini alsam bilemedim. sen çok araştırdın. neye karar verdin?[/QUOTE]

aventte PES dedikleri bı üretimleri var cam gibi berrak ama cam değil kolik önleyici sistemi de var . ayrıca ılerı donemde göğüs pompası falan kullanırsan her biberonuna oluyor tüm biberon baslıkları birbirine oluyor. tüm avantlerde aynı ozellık var ama dediğim gibi PES malzemeden yapılanından bakıyorum ben

Gunaydin herkeslere ..
Kizlar ben dun hastaneye geldim ve dunden beri hastanedeyim agrilar dinmedi belime igne yapacaklardi fakat kanimda yuksek oranda iltihap cikti .. Antibiyotik tedavisine basladilar ... 8 saatte bir serum takiyorlar ..
Bugund yatiracaklar burda ..agrilar gecene kadar sanirim

geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah

Yarım yamalak bakabildim geçmişe Selayhus çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Nehar senin de gözün aydın, oğluşun sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah,allah size bağışlasın.Ne güzel öğreniyosun cinsiyetini değiştiğini öğreniyosun,daha bizde bişey yok inşallah yarın gösterir de öğrenirim ben de artık.

kızlar bende başka bir doktor da kontrole gittim bu sabah. bebişler kocaman olmuş. birbirlerine bacaklarını uzatmış sanki sohbet ediyorlardı:) çok şükür herşey yolunda. cinsiyet değişiklikleri olmuş. hayırlısı olsun hepimiz hakkında. biz öğrenemedik bugün de cinsiyetlerini. göstermedi yine bizim minnaklar

cnmmm çook sevindimmmm yerim ben onlarııııı. aynı anda öğrecez senle cinsiyetleri onun için göstermedilerrrrr;))))

cnm biberon konusunda bana da yardımcı olurmusun? dr.brown konusunda haklısın içindeki aparatı yıkamak sıkıntılı steril makinası bile etkili olmaz gibi geldi. avent te de model çok. hangisini alsam bilemedim. sen çok araştırdın. neye karar verdin?

aventte PES dedikleri bı üretimleri var cam gibi berrak ama cam değil kolik önleyici sistemi de var . ayrıca ılerı donemde göğüs pompası falan kullanırsan her biberonuna oluyor tüm biberon baslıkları birbirine oluyor. tüm avantlerde aynı ozellık var ama dediğim gibi PES malzemeden yapılanından bakıyorum ben

[/QUOTE]

ben şnu almayı düşündüm ama bi bakabilirmisin sence nasıl?? Philips Avent Philips Avent SCF 271/60 Yenidoğan Hediye Seti PP | bebekmagazasi.com | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Bebek Arabası, Britax Römer, Avent, Kraft, Chicco ve diğer markalara ait ürünler

kızlar cok uykum geldı.yardım edın bana lutfennn:18:walla oturudugum yerde gozumu kapatsam uyurum sımdı.ama calısıyorum:50:

valla bende öleyim ama hiç çekinmiyorum dirk masaya kafayı koyuyom bi saat uyuyorum. normal değilim ne yapblirim gözlerim kapanıyorrr

kızlar cok uykum geldı.yardım edın bana lutfennn:18:walla oturudugum yerde gozumu kapatsam uyurum sımdı.ama calısıyorum:50:

rengarenk sen çatlamalar için kakao, susam ve kayısı çekirdeği yağını söylemıstın
ben aldım onları esıt oranda karıstırdım kocam yanıma yaklaşmıyor ne kotu kokuyorsun dıye içine bi esans mı katsamgül yağı gıbı
yada kakao miktarını mı azaltsam bı fıkrın var mı

Filizcim bu arada bu detaylı usg fiyatını sordum 431 lıraymış farklı alıyorlar normal muayene ücretinin 2 katı gibi bir şey soyguncu bunlar yaaa!

rengarenk sen çatlamalar için kakao, susam ve kayısı çekirdeği yağını söylemıstın
ben aldım onları esıt oranda karıstırdım kocam yanıma yaklaşmıyor ne kotu kokuyorsun dıye içine bi esans mı katsamgül yağı gıbı
yada kakao miktarını mı azaltsam bı fıkrın var mı

cnmmm çook sevindimmmm yerim ben onlarııııı. aynı anda öğrecez senle cinsiyetleri onun için göstermedilerrrrr;))))

ben şnu almayı düşündüm ama bi bakabilirmisin sence nasıl?? Philips Avent Philips Avent SCF 271/60 Yenidoğan Hediye Seti PP | bebekmagazasi.com | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Bebek Arabası, Britax Römer, Avent, Kraft, Chicco ve diğer markalara ait ürünler

valla bende öleyim ama hiç çekinmiyorum dirk masaya kafayı koyuyom bi saat uyuyorum. normal değilim ne yapblirim gözlerim kapanıyorrr[/QUOTE]

bende berbat haldeyım tuvalete gidip klozetin üstünde 10 dak gözlerimi kapamayı bıle düsünüyor oyle fena yanı

walla kızlar bugun sıcaktan yanıyorum resmen bı de uyku halı eklenınce tam oldu.en az 10 defa tuvalete gıdıp ellerımı yıkadım.agzıma da bır sakız attım uykum bıraz kactı sayılır.ben masaya kafamı koyamıyorum yaa korkuyorum sankı bebek rahat olmaz gıbıme gelıyor.
bılgecım o koku benı de cok rahatsız edıyor.hatta ılk 3 ay onun yuzunden kustugum bıle oldu.ben ıcıne baska bırsey katmıyorum acıkcası.aktara sorsan sana zararı olmayan bır yag tavsıye etsın.bende gıdersem sorarım canım.

sen nasıl kafanı koyabılıyorsun benım hemen karnım sıkısıyor ne uyuması nefes bile alamıyorum

Aventin o yazdığın 271/60 yanı birz daha flu görünümündeki biberonu o da olabilir ama ben aynısını 270/60 olanını yanı daha cam gibi görünen PES denen malzemeden yapılmış olanına bakıyorum aralarında 20 lira gibi bi fiyat farkı var elbet 4 ay içinde denk getiririm diyorum

bence o set özellikle ikiz bekliyenler için harika

peki sterilazatör ve göğüs pompası hakkında ne düşünüyorsun

var mı kafanda bişey

bi bebek bakım çantası beğendim ki sormayın

$okiedog-dahoma-sumo-big-bag-bebek-bakim-cantasi-6534.webp $28305mondriansumoyellow.webp

filiz yawrum ben gelirim nere gidiyoruz sen söyle dişi diş göze göz nenesini satimm :47:

hımm bu daha farklı ve pahalı akakçede 286 dan başlıyor fiyatları canım jokerde 369 tl senin baktığın daha uygun
eylul ekım gıdıp kullanalım bızde dedım ama anket yokmus ekım de:))

Bende sinir oldum bu arada ekim topiğine baktım anket görmedim yoksa inadına kullanıcaktım aslında benim doğumda % 90 ekimde olucak!

Filizcim bu arada bu detaylı usg fiyatını sordum 431 lıraymış farklı alıyorlar normal muayene ücretinin 2 katı gibi bir şey soyguncu bunlar yaaa!

benımde ekımde olur dıye dusunuyorum canım.. evet ben dedım ayrntılıyı ole bedava yapılmaz :1::1::1:
benımde 350 dıye bılıyorum ama genede bılmıyrum :43:

peki oranlarını 3 nün de eşit mi koydun karıstırdın

evet canım ucunden de bırer sıse kucuk su sıselerıne koydum.hepsı%100.ıcınde katkı maddesı yokmus.kakao yagı katı bılıyorsun.onu ılk aldıgımda sıcak suyun ıcınde beklettım sıvılastı.sımdı arada bakıyorum yagım donmus oluyor.hemen kaynamıs suyun ıcıne koyuyorum sıseyı cozuluyor

Back
X