2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar benim gibi normal kol çantası şeklinde bi şey düşünüyosanız Kraft'ın şu modeline bakın derim :34:
$lKRA-EC1301-L_1.webp Kırmızısı ve siyahı da var. Ürün içerisinde; Alt değiştirme şiltesi, Termostatlı biberon saklama kabı, Kirli bezi torbası, Geri dönüşümlü çanta muhafaza kılıfı bulunmaktadır.

Kraft Bebek Bakım Çantası Lacivert - e-bebek.com

evet canım ucunden de bırer sıse kucuk su sıselerıne koydum.hepsı%100.ıcınde katkı maddesı yokmus.kakao yagı katı bılıyorsun.onu ılk aldıgımda sıcak suyun ıcınde beklettım sıvılastı.sımdı arada bakıyorum yagım donmus oluyor.hemen kaynamıs suyun ıcıne koyuyorum sıseyı cozuluyor

bilmem benımkı katı değil ama diğer yağlara göre yoğunluğu çok fazla dibe çöküyor
bende yüz yüz doğal dıye almıştım

eylul ekım gıdıp kullanalım bızde dedım ama anket yokmus ekım de:))

benımde ekımde olur dıye dusunuyorum canım.. evet ben dedım ayrntılıyı ole bedava yapılmaz :1::1::1:
benımde 350 dıye bılıyorum ama genede bılmıyrum :43:

aralık topiğinde var galiba bizde gidip orda kullanalım gıcıklık değilmi dağıtalım anteklerini gidip topiklerini yağmalayalım sohbetlerini karıştıralım:27::27::47: ne kaaa şiddet yanlısı oldum biranda öyle :27:

eylul ekım gıdıp kullanalım bızde dedım ama anket yokmus ekım de:))

benımde ekımde olur dıye dusunuyorum canım.. Evet ben dedım ayrntılıyı ole bedava yapılmaz :1::1::1:
Benımde 350 dıye bılıyorum ama genede bılmıyrum :43:

ya ben arayıp öğrenmiştim yanlış mı sordum acaba bana sadece ekstradan 25 lira ödemeniz olacak dediler :44::44::44:

kızlar benim gibi normal kol çantası şeklinde bi şey düşünüyosanız kraft'ın şu modeline bakın derim :34:
Eki Görüntüle 725348 kırmızısı ve siyahı da var. ürün içerisinde; alt değiştirme şiltesi, termostatlı biberon saklama kabı, kirli bezi torbası, geri dönüşümlü çanta muhafaza kılıfı bulunmaktadır.

kraft bebek bakım çantası lacivert - e-bebek.com

ben biraz normaldede kullanılır diye düşünüp butik bebeden şunu almıştım içinde biberon luğu falan da var

$5prodonuc136566657019.webp

Kızlar biz dörtlü test için 55 lira
Ayrıntılı usg için de 100 lira ödedik.
Siz 400lerden felan bahsediyosunuz ama yuhhh diyorum yani, resmen soygun yapıyorlar.

annişlerrrrrr boğuldummmm aklımda sizde hbr verelim dedikkkk

gittik ilk önce kg mize bakıldı geçtiğimiz ay hiç kg almamışımmmmmmm yani 4 ayı 2,5 kg ile kapadıkkkk çok sevindikkk dokorumuzdanda tebrik aldıkkkkk :9::9::9::9::9:

sonra geçtik ultrasonumuza paşam sereserpe yatıyodu bi fazlalık görüyorum dedi pipsi :52::52::52::52::52::52::52::52:
evirdi çevirdi her yönden gösterdiii boyu 15 cm kg si 142 grm olmuş paşamınnn herşey çok güzel Allahıma şükür

kocaman yanakları kocaman göbüşü olmuş paşamızın babasıyla göbek yarıştırıcak anlaşılannn :9::9::9::9::9::9:

[ındent]annişlerrrrrr boğuldummmm aklımda sizde hbr verelim dedikkkk

gittik ilk önce kg mize bakıldı geçtiğimiz ay hiç kg almamışımmmmmmm yani 4 ayı 2,5 kg ile kapadıkkkk çok sevindikkk dokorumuzdanda tebrik aldıkkkkk :9::9::9::9::9:

Sonra geçtik ultrasonumuza paşam sereserpe yatıyodu bi fazlalık görüyorum dedi pipsi :52::52::52::52::52::52::52::52:
Evirdi çevirdi her yönden gösterdiii boyu 15 cm kg si 142 grm olmuş paşamınnn herşey çok güzel allahıma şükür [ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=725357&d=1370003235&thumb=1[/ımg][ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=725358&d=1370003237&thumb=1[/ımg][ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=725359&d=1370003242&thumb=1[/ımg]

kocaman yanakları kocaman göbüşü olmuş paşamızın babasıyla göbek yarıştırıcak anlaşılannn :9::9::9::9::9::9:[/ındent]

kerim paşa yer seni teyzen kaç kaç kaçççç :10::10::10::10::10::10:

sen nasıl kafanı koyabılıyorsun benım hemen karnım sıkısıyor ne uyuması nefes bile alamıyorum

Aventin o yazdığın 271/60 yanı birz daha flu görünümündeki biberonu o da olabilir ama ben aynısını 270/60 olanını yanı daha cam gibi görünen PES denen malzemeden yapılmış olanına bakıyorum aralarında 20 lira gibi bi fiyat farkı var elbet 4 ay içinde denk getiririm diyorum

bence o set özellikle ikiz bekliyenler için harika

peki sterilazatör ve göğüs pompası hakkında ne düşünüyorsun

var mı kafanda bişey

cnm ben kesin sterilize makinası alıcam. ikiz old.için bide çalışn anne olduğum için şart. onuda avent düşünüyorum. seti var mothercare de. bak şu linkte başka markavar bunun aynısını avent markası da var. resmini bulup koyamadım. aventn biberonları, steril mak.biberon ısıtıcısı, sıcak tutma çantasına kadar herşey tek bi sette. Tommee Tippee Closer to Nature Essentials Sterilisation Set - electric sterilisers - Mothercare

göğüs pompasına gelince ikiz olduğu için pompa şart zaten yetişmicek. bnm kız kardeşim yiğenimde koca bi makina kiralmıştı. çokda uygun. elektrikle çalışıyo ucunu alıyosn sen sadece. saniyede bi biberon süt sağıyo resmen. diğer manuel pompaların bi etkisi yok fasa fiso. bende o elektrikli den kiralıcam.

Filizcim bu arada bu detaylı usg fiyatını sordum 431 lıraymış farklı alıyorlar normal muayene ücretinin 2 katı gibi bir şey soyguncu bunlar yaaa!
kız normal ücreti, ne kiii iki katı 431 liraa abooo kim soyuyor sizi böyle yazıklar olsun yaaa:53::53::53:
annişlerrrrrr boğuldummmm aklımda sizde hbr verelim dedikkkk

sonra geçtik ultrasonumuza paşam sereserpe yatıyodu bi fazlalık görüyorum dedi pipsi :52::52::52::52::52::52::52::52:
evirdi çevirdi her yönden gösterdiii boyu 15 cm kg si 142 grm olmuş paşamınnn herşey çok güzel Allahıma şükür

kocaman yanakları kocaman göbüşü olmuş paşamızın babasıyla göbek yarıştırıcak anlaşılannn :9::9::9::9::9::9:
tebrikler canım hayırlı olsun bir pipi resmnide sen almışsın ne güzel:46::46:

Back
X