2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
evt cnm vermişlerdi bize burda da veriyorlarmış çok güzel oluyor kısa süreli ama çok şahane bişey
bnm şarjım bitiyor herkese iyigecelerrrrrrr

Benim de su gibi çok akıntım oluyo.Bugün hemşire bi arkadaşla konuştum,çok normal dedi, kokusuz olursa korkma dedi. Bu aralar hepimizde var, demek ki normal kızlar bi de böyle düşünün :34:

cnm biz bnm durum rsikli oldugu için perinataloğa gitmiştik 20 haftada da perinataloga gönderdi
doktorum,bebeğin bütün organlarına beyin kıvrımlarına damar akışlarına fln bakıyorlar ultrason daha iyi
daha net bide 3 boyutlu dediklerinden heralde cd bile vermişlerdi

filiz geçmiş olsun
saol canımmm banada verıolar cd her gıtmemde ama kısa deıl mesela bı 13 dk cekmıs bı 8 dk cekmıs cd goruntulerı ..
her gıtmemde verıo bana cok guzel bısey

Ayrıntılı ultrason fıyatları nekadar acaba ?
benım sanırım 350 ıstıcek ama her hastaneye gore degısıyor canımmm

evet bebeğimm camı çıkıyomuş, ama zaten 1tane yetmicek nasılsa cam çıkınca bide ondan alırız. Dr. Browns'un içinde mavi bi pipet gibi bişi var ya o çok koku yapıyomuş, sterilizede sıkıntı oluyomuş. Ben çok araştırdım ama kullanan çoğunluk avent alın kesin dedi. Bende avente kesin almaya karar verdim cnm.

Cnm ben ank.da chico nun bi mağzasına baktım orada indirimdeymiş kampanyalı dediler 200tl dedi.bana da çok uygun geldi netten de bakıyım da 350den aşağı yok. Zaten orada da öleymiş şuan kampanyada dedi

canımın içi çok önemli değil dert etme bide sonra pes alırsın. Keşke almasaydım deme. çok fark yok arasında oda çok güzel.

canım ankarada nerde indirimdeymiş ben bundan alıcamda 350 cogu yerde

Teşekkurler canm bılgı verdıgın ıcın uygunmus 100 tl 400 500 dıyenler var

rica ederim canım. kimse kusura bakmasın ama 300-400-500 diyenler,lütfen para kaptırmayın, adamlar resmen soygun yapıyor. Herkesin kendi tercihi,kendi kesesi ama benim içim acıyor o paralara. yazık gerçekten, sağlık bile sömürüye döndü...

siz biberonu konuşmuşsunuz bende dayanamadım aldım burçaka sana güvendim senin dediğinden aldımmm :52::52::52::52:

hepimizin miraç kandili hayırlı olsun.bugün dua günü birbirimize bol bol dua edelim.rabbim cümlemizi özelliklede bebişlerimizi korusun onlara sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin.aminnn

günaydınnn anişler hepinizin kandili mubak olsun ailemiz sevdiklerimiz ve tüm müslümanlar için hayırlara vesile olur inşallah.

asyacım güzel haberlerine çok sevindim tatlım bir daha böyle moralini bozma olurmu rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin valla ben sadece 2li test yaptırdım doktorum gerek yok 3 -4 dedi sadece ayrıntılı ultrason bizim için yeterli olucak dedi. bende sitresten kurtulmuş oldum:)

hilalcim bana doktorum bitane balık yağı yazdı bebeğin gelişimi için balık çok faydalı bu kanıtlanmış bişey bu yüzden de ben kullanmanı öneriyorum dedi ama henüz almadım alınca ismini paylaşırım

emtucum ben senin yerinde olsam kendimi hiç sıkıntıya sokmam çünkü bebek zaten belli bir döneme kadar mecbur yanınızda olucak ozamana kadarda allah kerim belki birşey olur kurtulursun koltuklarından netten araştır ikinci el eşya alan yerleri resmini gönder durumu anlat fiyat al işine gelirse verirsin gelmezse vermezsin burda da ikinci el eşya bölümüne koy koltukları kocaelinde olduğunuda yaz belki bir alıcısı çıkar.

denizcii canımm valla benimki 250 tl ama benim etrafımdaki hastanelerin hepsinin fiyatları zaten çok uçuk istanbul malumm

bu arada badeden- zuzudan ve selayhus dan haberi olan varmı kızlar?

Son düzenleme:
iremcim sen ne aldın biberon olarak ben avent alıcam kafaya koydumda yinede fikir olsun. bide emzik olarakda şu yenidoğan ortadontik emzikler var onlardan almayı düşünüyorum.

iremcim sen ne aldın biberon olarak ben avent alıcam kafaya koydumda yinede fikir olsun. bide emzik olarakda şu yenidoğan ortadontik emzikler var onlardan almayı düşünüyorum.

burçak şu aventin pes yeni doğan setini o kadar emin araştırmış şekilde anlatmış ki dayanamadım ondan aldım , emzik , fırça, 4 adet biberon 2 si 260 ml 2 si 125 mil. 95 lira sulandım göğüs pedi de aldım zaten kargo ödüycem diye kraftın göğüs pedinden aldım 100 lü 105 lira tuttu ama avent zaten iyi herkes iyi diyo da acemilik var neyi alsam ürün hangisi olsa diyordum burçağa güvendim bende :34::34::34:

Back
X