2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benimde kuzenin 15 senedir uğraşıyor eşi ameliyat oldu kendi tedavi oldu en son tüp bebek yaptılar oda olmadı bugün benim doktoruma geliyor muayeneye kendi kız kardeşininde olmadı 3-4 senedir en son benim doktoruma geldi 3 ay sonra hamile kaldı. oda şimdi bir ümit diye benim doktoruma geldi. rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine onun ümitlerini kırmaz boşa çıkarmaz inşallah. tüm anne olmak isteyenlerin anne olabilmek için yanıp tutuşan bütün kadınların kucağını doldurur inşallah.

son 3-4 aydır yapılan kanser kemik rahatsızlığı ile ilgili çalışmalarda d vitamini eksikliğinden olduğu sonucuna varılmış (şimdilik) o yüzden doktorlar anne karnındaki bebek gelişimi için bu damlayı veriyor. Prospektüsünde farklı da yazsa eczacı güvenle kullanbileceğimi söyledi. normalde cocuk doğduktan sonra cocuğa veriliyormuş ama şimdi anneler kullanıyor

bilgecim canımm benim geçmiş olsun hadi gözün aydın.. iyi sonuçalarının güzel çıkmasına çok sevindim..

bat aslında iki kız kardeş daha iyi biliyormusun en azından ileride birbirlerine dertlerini anlatırlar hiç yanlız kalmazlar.

evet canım kız çocuğu daha hayırlı derler ben kızları daha çok seviyorum kızım içinde çok iyi olcak etrafındaki yaşıtları hep erkek hiç kız yok eşime diyorumki bak bi kızımız daha oluyo beni üzersen üç kız çökeriz başına diyorum gülüyo sağlıklı olsunda erkek kız farketmez..

Günaydın canlar kandiliniz mübarek oldun bu güzel günde dualarınızda bebişlerimizi ve bizleri unutmayalım inşallah.

Neharx yüreğini ferah tut 4 lü sonucun çok güzel çıkacak

Bat hayırlı uğurlu olsun kız evlat candır ohh Rabbim seni taçlandırmış. Tabi erkek evlatlarda candır oğluşu olacaklar yanlış anlamasın :)

sağol canım raabim isteyen herkese nasip etsin ..

mustelamı lıerac mı karar veremedım paraben falan dedıler kakao kullanıyodum kesmedı..kotude kokuyor.unanndoda mustela ındırımde bugun. Alıyım ozaman ben ya.150 ml 63.00 tl

başka bir topikte ki arkadaşta medacassolu tavsiye etti , eczacı diğerlerine boşuna fazla vermeye gerek yok demiş :44::44::44:

selaycım canımm h.g topiğin hoş görülü sultanı çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın bırak evin hali ne olursa olsun. herşey yavaş yavaş düzelir toparlanır yeterki sen ve bebişin iyi olun....

ayyy güldürdün beni valla doğru diyosun bizim veletlerin ne yapcağı belli olmaz biz herşeyin iyisi diye kendimizi yırtarken bakkal emziğini alıverirler ağızlarına eee peki seninki naptı aldımı bakkal emziğini merak ettim :1:

o zaman sivastaydık cnm ara tara bulamadım kızım da uyumuyodu kurtuluşumu emziğe bağlamıştım resmen rezeneler papatyalar hiçbişey fayda etmiyodu emmedi kaldı artık büyük marketlerde var görüyorum ucu yusyuvarlak büyük 2.ye alcam inş. doğar doğmaz sokcam ağzına 1. den çok ders aldım çok çektim ne çektim ben beee :52::52::52:

canım ben 1.5-2 ay düşük tehlikesi ve bulantılardan yatmak ve oturmak zorunda kaldım, şimdi de iş yerinde oturuyorum büyük ihtimalle ondan.
inşallah geçer o lekeler de ben de korkuyorum yüzümde bir de...
cinsiyetine erkek gibi demişti ama bu cuma inşallah netleşir, kontrolümüz var.

geçer canım merak etme. doğumdan sonra geçiyormuş. o ağrılar da oturmaktan kesinlikle. eczanelerde oturma simidi oluyormuş bunun için. inşallah gerek kalmaz da gerekirse alırız.

karnım cıktı biraz tabi.. 2 kilo aldım. ama kendimi daha agır hissediyorum. hareketlerimi yavaş yapmaya çalışıyorum. yürüyüşe çıkınca kucuk adımlar falan.. zaten 28. haftaya ulaşırsak inş sağlıkla inzivaya cekilcem eve:9: cinsiyetleri net değil bir tanesi için erkek dedi bir dr ama kendi drumunki sadece tahminden ibaret.. 2 erkek 1 kız...:16: seninkilerin cinsiyet neydi??

cinsiyetlerini öğrenemedik bizde. maşallah ne güzel kilo almışsınız. bi ben varım sanırım 4 ayda 6 kilo alan:) istirahat çok önemli canım ihmal etme sakın. en çok senin bebişlerin cinsiyetini merak ediyorum ben. inşallah sağlıkla gelsinler..

Hadi ya pek fark yok mu diyosun iyi bari , bende bu beşikten istiyodum eğer karar versem Ankara da akrabalarım var sipariş verirdim onlara, ama eşim 6 aya kadar kullanılabiliyomuş sadece diye oyun parkı alalım diyo, yoksa benim gözüm bu beşikte :16::16::16: hayırlısı bakalım, Alcan mı sen amanın hem de 3 tane ne tatlı :16::16::16:

cnm evet büyümüyormuş ama benm zaten erken doğum ve ikiz ya kesin ufacık olurlar belki 9aya kadar kullanırm. bide mecbur ufak olması lzım yoksa nasıl sığdırırım. zaten 6 aydan sonrada allah nasip ederse oda yaparız. ben kesin bunu almaya karar verdim bitanem. kız ne üçü sılayla mı karıştırdın 2tane alcaz teyzoşuuu:16:

canım ankarada nerde indirimdeymiş ben bundan alıcamda 350 cogu yerde

cnm ankara acityde alt katta chicco mağzasında geçen hafta sordum, kampanyada şuan dedi 219flndı fiyatı.

siz biberonu konuşmuşsunuz bende dayanamadım aldım burçaka sana güvendim senin dediğinden aldımmm :52::52::52::52:

cnm çok iyi yapmışsın çok araştrdım ben memnun kalcamızı düşünüyorum. bende setini alıcamda yanında aventin steril mak. da almak istyorum. birlikte alayım diye netten almadım. h.sonu bende almış olurum. şimdiden güzel günlerde kullan inş.

Günaydin guzel annecikler ...

Selay kendine ozune donmeye basladi sukurler olsun :))
Dun eve geldim ..
Pasakli evime :)) bir haftadan beri temizlik yaplmiyor cunku ..
Agrilarim tam gecene kadarda ellemiyecegim ..

Insallah herkesler iyidir .. Rabbim su jubarek gunde hepimizin agrilarini sikayetlerini giderir , dualarimizi kabul eder , bebeklerimize sag salim kavusturu insallah ..

Cok serum yedim agrilar icin birazcik tedirgin oluyorum ama doktorlara guvenmekten baska care yok .. Kandaki iltihapta tamamiyle gecti .. Rabbim birdaha yasatmasin insallah ..

Asyaeren canim sonuclarin iyi cikmis gozun aydin olsun ..
Tam takip edemedim kizlar .. Insallah sadece iyi haberler vardir ..
Rabbim cinsiyetleri gonullere gore vermistir :)

Kandiliniz mubarek olsun tekrardan ..
Beni merak eden tatli dilli hatunlarima :)) tesekkuru borc bilirim

ay cnm benimm şükürler olsunnn rabbim yaşatmasn birdaha. kız ne eviii bıraksana ya pasaktan ölen olmadı merak etme:1: ne çektiğini sen biliyosun günlerdir. ayağını uzat oğluşunla ilgilen dinlen bol bol.

geçmişi az cok okuyarak anca geldim.

filiz, madamtusot, denizkızı iyi dilekleriniz için cok teşekkür ederim.

Nehar faydalı bilgiler için teşekkürler

gittik bebişleri gördük biri 182 gr diğeri 168 gr olmuş kızım bana el sallladı oğlumda ayaklarını yani cinsiyetleri kesinleşti.

doktora emin misiniz bize 2 oğlan gibi geliyor dedik. Doktor daha ne istiyorsunuz bi kız bi erkek dedi. bizim kızların bebeklerinin cinsiyetleri değişmiş bunlarda değişmişmidir acaba diye merak ettik diyemedim :)

kemiklerini kafatasını kontrol etti parmaklarına baktık çok şükür şimdilik sorun yok

oradan çıkınca herkes için dua ettim sağlıklı bebişler için sağlığımız huzurumuz için

kasım 2013 anneleri dedim sonra ya erken doğum yapan olursa diye ekim 2013 annelerine de sağlıklı doğumlar diledim.

sonrada geç doğum yapan olur mu dedim ellrim acık kendi kendime güldüm Bebek isteyenlerede dua ettim

her gittiğimizde biyerlerine bakıp ölçüp normal diyor

detaylı ultrasonu bir ay sonra yapalım dedi ben ekstra ücret vermiyorum detaylı da ne our bilemem

ayy cnm hdi hayırlı olsun darısı bana olsun. çok şanslısn bi kız bi erkek herkese nasip olmaz. rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. duların için allah razı olsun.

hayırlı kandiller hepinize...kızlar bende son bir haftadır kuyruk sokumu ağrısı başladı. çok fena hemde. yardımsız kalkamıyorum yataktan. var mı benden başka bu sorunu yaşayan? normalde son aylara doğru olurmuş ama son bir aydır çok hızlı kilo aldım ondan mı erken başladı acaba? ikiz anneleri bilge ve burçak sizin kilo durumunuz nasıl? ikiz hamileleri 3.aydan sonra hızlı kilo alır deniyor ama siz kaç kilo aldınız? bir de 4.haftadan beri çene bölgem resmen kıpkırmızı. yüzümde sivilceler de çıktı ama özellikle çene bölgemde kopkoyu boylu boyunca bir kızarıklık var. güneş gördükçe daha da koyulaştı. gebelik maskesi dedikleri bu mu acaba? bilgisi olan bu durumu yaşayan var mı?

baharımmm sorma beni anlatmışsın resmen. gece wc ye kalkarkn bile eşimi uyandırıyom o tutup kaldırıyo. kıçımın üstüne oturamıyorum. bnm işte sabah 9 akşam 7. resmn sandalyede belimin üzerine oturuyom yayılarak. kalkarken de utanmasam bağırcak gibi oluyom. okadar ağrım oluyor. resmen kıçım uyuşuyor yaaa... zayıfım ama göbeğim kocaman oldu. her gören fark edyo benide. sanırım bünyemde zayıf olunca vüct kaldıramıyor 2 çocuğu. bni sürekli diyetisyenim tartıyo. 2 haftada 1,800kg almıştım. şimdide 1 haftada 1,200 aldım. çok hızlı almaya başladım son 3 haftadır. ama zaten 47 ile hamile kaldığım için boyda vardı anca normal kiloma yeni ulaştım. 54 lere geldim şükür.

üçüz oldukları için bana 900 diyolar:8::8::8: bir de sanırım radyologlar ayrıntılı yapıyor genelde. bizim durumda perinatolog bakıyor..

offf bana ikiz için 475 dediler. bn ona yuhhh diyodummm şimdi seni görünce şükretmeye başladım. aman tek sağlkla kucağımıza alalım bitanem de parası pulu batsın

kızlar amniyo sonucumu öğrendim. 4lü taramada çıkan sonuçlarda bir problem yokmuş, kalan 46 kromozomu daha inceliyorlar.
Dediğim gibi sakın 4lü kötü çıkarsa kötü düşünmeyin. Çıkma ihtimali yüksek , amniyoda da yine temiz çıkma ihtimali aynı şekilde çok yüksek.
Gönlüm rahatladı...

Asya çok sevindim sonuçlarına ,gözün aydın,allah kimseyi korkutmasın,tedirgin etmesin zordur eminim.Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

canım aynı durumdayım ev 2+1 salonda oturyorum kücük odada köşe koltugum var bana yatılı misafir gelmiyor ailelerimiz hep yürüme mesafesinde gelirsede 1 kişi gelir onuda salonda yatırırım benim sorunum 5 ay önce evlenmem ve kücük odada 20 kere oturmadık toplasan yepyeni koltuguda gözden cıkaramıyorum cok üzülüyorum valla ya bebegime oda istiyorummm ;(

Canım benim 2 tane odam boş, keşke birini sana verebilsem.Şaka bi yana iki tane oda olmasına rağmen biliyorum ki bebek doğduğunda uzun bir süre benim yanımda kalacak belki erkenden oda bile yapmıycam.Fazla odan olsa bu kadar sıkıntı yapıp acele etmezdin zaten. Boşver oda şartmı,çok istiyosan da at gitsin koltuğu :)

Ayrıntılı ultrason fıyatları nekadar acaba ?

Ben ankarada özel bir hastaneye gidiyorum,100 Tl. istediler: Ama cd vereceklerinden hiç bahsetmediler herkese veriyolarmı ben de isterim :)

Selam kızlar :16: Hayırlı kandiller...4'lü sonucum çıkmış, doktorum şuan yoğun olduğu için öğlene doğru görüşcem :18: çok heyecanlıyım :18:
Selayhusum çok geçmiş olsun canım,evi boşver,sen iyi ol da iyileşince yaparsın...
ay ne guzel benım bugun drun amelıyat gunu ya yok yerınde.. yarına cıkar ınsallahh..
hadı bakalım ıns guzel cıkar sonuclarn

günaydınn anneler .hepimizin kandili mubarek olsun ,hayırlara vesile dualarımız kabul olsun .
dün yaptırdığım test sonuçlarını aldım .tsh düşmeye başlamış 4 olmuş sevindim .ama kan değerlerim de düşmeye başlamış hemşire kan ilacı alman lazım dedi .yarın dahileye ye gidicem .genel olarak sonuçlarım güzel çıktı .
canım cok sevındım sonucunun ıyı cıkmasınaa sukurr ...
günaydın güzel kasım anneleri ve onların tatlı bebişkoları kandiliniz mübarek olsun ..

selayhus gecmiş olsun canım iyi olmana sevindim dahada iyi olursun inşallah.
asyayaren 4lü testinin iyi çıkmasına sevindim gözün aydın ..
filizcim sanada gecmiş olsun ..

benimde kaç gündür ensemden doğru bir ağrı oluyo başımda tonlarca ağırlık var sanki nedenini çözemedim hala acaba yattığım yastıktanmı oluyo diye düşünmeye başladım ..

sizler nasılsınız bu arada yazmıştım ama kimse okumamış benimde bir kızım daha olacak ..:49::49:

saol canımmm.. kızıın olcakmıs hayırlı olsun canımmmm saglıkla gelsın ınsallahh..:16:

baharımmm sorma beni anlatmışsın resmen. gece wc ye kalkarkn bile eşimi uyandırıyom o tutup kaldırıyo. kıçımın üstüne oturamıyorum. bnm işte sabah 9 akşam 7. resmn sandalyede belimin üzerine oturuyom yayılarak. kalkarken de utanmasam bağırcak gibi oluyom. okadar ağrım oluyor. resmen kıçım uyuşuyor yaaa... zayıfım ama göbeğim kocaman oldu. her gören fark edyo benide. sanırım bünyemde zayıf olunca vüct kaldıramıyor 2 çocuğu. bni sürekli diyetisyenim tartıyo. 2 haftada 1,800kg almıştım. şimdide 1 haftada 1,200 aldım. çok hızlı almaya başladım son 3 haftadır. ama zaten 47 ile hamile kaldığım için boyda vardı anca normal kiloma yeni ulaştım. 54 lere geldim şükür.

aynen canım. çoğul gebelikte daha erken oluyor sanırım bu tür ağrılar. sen çok zayıfmışsın. normal kilona gelmişsin şimdi. peki diyet listene uyduğun halde mi kilo aldın merak ettim canım?

kızlar selam..
mırac kandılınız mubarek olsun bugun ettıgımız dualarımız kabul olsun ınsallahhhhhh ..
grıp ıcın mınoset alıyorum sabah ıdrar tahlılı verdım ıltıhap gozukmuyormus. ılac ıcmene gerek yok dedı mantar varsa krem kullanman yeter dedi ebe..
benımde yarın 4 lu testım cıkıcakk dualarınızı eksık etmeyın cok korkuyorumm rabbım evlatlarımızla sınamasın ınsallahh bızleriii bugun bol bol kuran okuycam ben hepınız dualarımdasınız ..:16::16::16::16:

kızlar bende baktım sımdı unnoda ındırımde ama ıcınde paraben varmı bılmıyorum cok kararsız kaldım yaaa napsak kı alsakmı :31:

Son düzenleme:
kızlar baktım sımdı paraben ıcermıyor
Paraben, Phthalate ve Phenoxyethanol içermez. ıcerıgını okudum eşime soruyumda alıyım en ıyısı

kızlar bende baktım sımdı unnoda ındırımde ama ıcınde paraben varmı bılmıyorum cok kararsız kaldım yaaa napsak kı alsakmı :31:

ben büyük ihtimal o medacassolu doktoruma sorcam , kk da eski izleri bile iyi geldiğiyle ilgili topik bile gördüm içeriğinde hamileler ve emzirenler kullanır diyo arkadaşa göğüsteki yaraya falan da kesin çözüm demiş eczacı ......

Hangi sitede indirimde acaba? Çatlağım oluşmadı ama garantiye almak istiyorum :)

kızlar gebeliğin en başından beri mustela kullanıyorum.çok ama çook araştırdım günlerceee baktım. çok memnunum azıcık bişi bile yetiyo çok yağlı bi krem zaten uzun gider yani. ve hemen sürüp kıyafet giyebilyosun leke yapmıyor. lirec kesinlikle almyın paraben ver içinde .ama mustela da paraben yok tavsiye ederimm. zaten üzerinde paraben free diye de yazıyor. gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsinizzzzz

aynen canım. çoğul gebelikte daha erken oluyor sanırım bu tür ağrılar. sen çok zayıfmışsın. normal kilona gelmişsin şimdi. peki diyet listene uyduğun halde mi kilo aldın merak ettim canım?

cnm ilk haftalar diyete göre alamadım kilo. kalori mi artırdı biraz. ilk 3 ay 1800 kalori ile başladık. 4.aya girince 2400 e çıkardı. çünkü ilk 3 ay kiloya ihtiyacımız yok dedi. ama 4.aydan itiberen alman gerekiyo dedi. kilo aldığımı görünce çok mutlu oluyor diyetisyen. ama diyette yine öyle yağlı şeylr fln yok bol bol kalsiyum alarak kilo artırıyor.

kızlar mustelanın catlak kremı hakkında fıkrınız varmı alsammı almasammı kararsızım..karnım cok kasınıyorda.

Hayırlı kandiller herkeze ben aldım mustelayı kullanıyorum güzel nemlendiriyor bşrde sürdükten sonra kıyafet giyebiliyorsun rahat rahat bu da önemlı bence. Bu arada bu biberon konusu bayağı konuşulmuş ben ne biberon ne emzik almayı hiç düşünmedim bile eğer mama kullanmak zorunda kalırsam alırım. Benim iki yiğemde hiç kullanmadık hatta 6. Aydan itibaren suyu bile bıberonla içmediler. Hatta dışarda millet suyu bardakla içerken görürken şok oluyordu bu kadar küçük çocuk nasıl bardakla içiyor diye ben emziğede biberona karşıyım anne sütü yettiği sürece ve emmede bir sorun yoksa almıyacağım.

Back
X