benimde kuzenin 15 senedir uğraşıyor eşi ameliyat oldu kendi tedavi oldu en son tüp bebek yaptılar oda olmadı bugün benim doktoruma geliyor muayeneye kendi kız kardeşininde olmadı 3-4 senedir en son benim doktoruma geldi 3 ay sonra hamile kaldı. oda şimdi bir ümit diye benim doktoruma geldi. rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine onun ümitlerini kırmaz boşa çıkarmaz inşallah. tüm anne olmak isteyenlerin anne olabilmek için yanıp tutuşan bütün kadınların kucağını doldurur inşallah.
son 3-4 aydır yapılan kanser kemik rahatsızlığı ile ilgili çalışmalarda d vitamini eksikliğinden olduğu sonucuna varılmış (şimdilik) o yüzden doktorlar anne karnındaki bebek gelişimi için bu damlayı veriyor. Prospektüsünde farklı da yazsa eczacı güvenle kullanbileceğimi söyledi. normalde cocuk doğduktan sonra cocuğa veriliyormuş ama şimdi anneler kullanıyor
bilgecim canımm benim geçmiş olsun hadi gözün aydın.. iyi sonuçalarının güzel çıkmasına çok sevindim..
bat aslında iki kız kardeş daha iyi biliyormusun en azından ileride birbirlerine dertlerini anlatırlar hiç yanlız kalmazlar.
evet canım kız çocuğu daha hayırlı derler ben kızları daha çok seviyorum kızım içinde çok iyi olcak etrafındaki yaşıtları hep erkek hiç kız yok eşime diyorumki bak bi kızımız daha oluyo beni üzersen üç kız çökeriz başına diyorum gülüyo sağlıklı olsunda erkek kız farketmez..
Günaydın canlar kandiliniz mübarek oldun bu güzel günde dualarınızda bebişlerimizi ve bizleri unutmayalım inşallah.
Neharx yüreğini ferah tut 4 lü sonucun çok güzel çıkacak
Bat hayırlı uğurlu olsun kız evlat candır ohh Rabbim seni taçlandırmış. Tabi erkek evlatlarda candır oğluşu olacaklar yanlış anlamasın :)
sağol canım raabim isteyen herkese nasip etsin ..