- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
hayırlı olsun canım kızın bılgılerını tam yazarsan lısteye eklerım 1.cı sayfaya bak ıstersen
ilk çocuğum canım sat 14.02.2013 doğum 21.11.2013 cinsiyet kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım kızın bılgılerını tam yazarsan lısteye eklerım 1.cı sayfaya bak ıstersen
filizcim benimde gastrik reflüm var ve midem yanıyo senin gibi. bence bizim bebekten değil olağan reflü asidi yapıyo bunu. ben gaviscon içiyorum doktor içebilirsin dedi
asyaeren ben demin sana yazdım mesajı ama kendi kendimi alıntılamışım
sen daha önce kullandın mı bu makinalardan ve hangi markadan memnun kalmadın
bu arada bende izmirdeyim![]()
kızlar bende sıze bısey sorucam tecrubelıler varsa yada bılenler yardımcı olsnnn.
dun cok arastırdım ama nebılım cok korkuyorum benım gogus ucum cok az ve bebek nasıl emıcek dıye dusunmekten kendımı alamıyorum..cıkar falan dıyorlar ama cıkmayanlarıda okudum cok zorlanmıslar ve hep kanamısben kelebek uc alırım dıyorum ama baska bır onerı varmı bıde avent gogus ucu cıkartıcı buldum 89.99 fıyatıda baya pahalı ama elım hep gıdıyor almaya .
çocuklara çift isim vermek sünnettir ahmet en sevdiğim isimlerden biri güzel bir seçim ve uzun isimler değil...benim oğlum olsa yusuf eymen düşünüyordum kız çocuğu için ise rumeysa adını lisedendir çok seviyorum kızım olsa adını koycam derdim inş. o günleride görürüm :)
aynen benimde aklımda olan bir konu bu şimdi ben göğüs ucumu neye göre
kıyaslıycam aynı ürünleri bende netten gördüm ve merak ettim
bide ben emziren 2 kişiyi gördüm kocamandı yani böyle büyük
düğme kadardı ama sonlara doğru büyüyor dediler![]()
aynen benimde aklımda olan bir konu bu şimdi ben göğüs ucumu neye göre
kıyaslıycam aynı ürünleri bende netten gördüm ve merak ettim
bide ben emziren 2 kişiyi gördüm kocamandı yani böyle büyük
düğme kadardı ama sonlara doğru büyüyor dediler![]()
canım onuda dun okudum netten arastırırken .ıgneyı cıkartıp o cıkan ıgne yerınımı kesıcem onuda denerım mutlaka valla cok buyuk sorun o kanama acımasını gecctım ama nasıl emzırırım dıye cok dusunuyorumfilizcim basıt bı yöntem gördum ebeden gögus ucunu o şekılde cıkarıyolarmış enjektörler varya onun iğne takılan uc kısmını kesıyosun enjektörun ilç ceken kısımnı oraya takıyosun asıl arkada kaln yerı göguse yerleştırip cektırıyosun yavasca böylece ucu çıkarıp bebegın agzına verıyosun anlatabıldım mı acaba:44:
ilk doğduğunda direk mama verilen bebekler sonrada emme hususunda çok sorun yaşıyorlar çevremde bir kaç örneği oldu inş. sütümüz doğumdan sonrada hemencik gelirde bebişlerimiz ilk anne sütü ile dooyarlar...
tabi canım deneyip bilgilerimi aktarırım.canım yazdıklarını okudum da çok mantıklı demişsin bende senin gibi düşünüyorum kısmetse bende bu ürünü alıcam eline ulaşınca da nasıl olduğunu anlatabilirmisin?![]()
![]()
canım bi kulaktan bi de alından ölçer var her iki markada da var. Bu medisana medikal bir firma ürünün olduğu için biz bunu tercih ettik ama braun da iyidir. Kulaktan ve alından da sana kalmış. Benim kulaktan tercih etmememin sebebi, bebeğin huylanması, böyle alından olunca 5 cm uzaktan hiç rahatsız etmeden ölçme rahatlığı. Hem kulaktan ölçer için ayrıca aparatlar var sürekli onlardan da almak lazım. Benim arkadaş kulaktan almış beebk ateşler içindeyken kulağına sokunca basıyomuş çığlığı. Yine de sana kalmış e-bebek koduyla 65e geldi kaçırılmayacak bir ürün en ucuz 85-90a bulmuştum bu ürünü.nehar bende derece konusunda cok kararsızım bu markayıda duydum cok ii dıye.bıde braun cok ii dedıler ama nerden olculur nasıl olculur hıc anlamıyorummmmm
canım o barun da 120-140 arasıydı.nehar bende braun nu sorcaktım onun aynı kalitedeki
ürünü kaç tl di?bu markada bende buhar mak.gördüm indirimdeydi
kararsız kalmıştım
abimler braun kulaktan ölçer aldı, 2-3 sn de ölçüyor çok kullanışlı memnunuz demişti. ama fiyatı yüksekmiş...
canım inşallah biberona hiç ihitiyacımız olmaz. Ama yedek olsun ne olur ne olmaz diye 1 tane aldım ben. Aventin natural(anne memesine benzer olanından)Mesela 1 aylıkken felan rezene çayı verebilirizÇalışan anneler hariç niye biberon almayı düşünüyorsunuz ben anlamadım eğer emme de ve sütte bir sorun yoksa kucağımıza alıp emzirmiyormuyuz ben almayı hiç düşünmüyorum doğumdan sonra ihtşyacım olursa alıcam bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum benim bilmediğim bir şey de varsa bilgi verirseniz sevinirim.
kızlar uzunnnn bir aradan sonra ben geldim:))))) nasılsınız bakalım? Biz kızımla çok şükür iyiyiz büyümeye devam ediyoruz:)
benim oğlum yusuf eymenkızımızada karar vermedik belki ahsen olur yada şevval yada ikball yada bambaşka bişey liste yapacam kura çekecem
![]()
ben anladım canım dert emene güzel izmirin neresi??? aa bak izmirden arkadaş buldum kendime
ben cihaz kullanmadım canım...
canım bi kulaktan bi de alından ölçer var her iki markada da var. Bu medisana medikal bir firma ürünün olduğu için biz bunu tercih ettik ama braun da iyidir. Kulaktan ve alından da sana kalmış. Benim kulaktan tercih etmememin sebebi, bebeğin huylanması, böyle alından olunca 5 cm uzaktan hiç rahatsız etmeden ölçme rahatlığı. Hem kulaktan ölçer için ayrıca aparatlar var sürekli onlardan da almak lazım. Benim arkadaş kulaktan almış beebk ateşler içindeyken kulağına sokunca basıyomuş çığlığı. Yine de sana kalmış e-bebek koduyla 65e geldi kaçırılmayacak bir ürün en ucuz 85-90a bulmuştum bu ürünü.
canım onuda dun okudum netten arastırırken .ıgneyı cıkartıp o cıkan ıgne yerınımı kesıcem onuda denerım mutlaka valla cok buyuk sorun o kanama acımasını gecctım ama nasıl emzırırım dıye cok dusunuyorum![]()
işe yarıyo canım bız denedık o yöntemı knama faln olmadı ama süt fazla olmadıgı için emzıremedı inş. Sutler hemen gelirde bı şekılde ucu cıkarırız önemlı olan o
hosgeldın kaçakNerelerdesın
![]()