2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
filizcim benimde gastrik reflüm var ve midem yanıyo senin gibi. bence bizim bebekten değil olağan reflü asidi yapıyo bunu. ben gaviscon içiyorum doktor içebilirsin dedi

ben renıne ıctım ama bozuldumu noldu evde vardı beyazdı normalde dun ıcıyım dedım kahverengı olmus rengı ama genede calkaladım ıycene ıctım 1 kasık dayanamadım cunku bugun alıcak eşim gavscon cok berbat yaa nasıl yanıo ıcıme ates topu attılar sankı .bende sac ıcın erken dıye dusundum ama erken deılmıs aslında:31:

asyaeren ben demin sana yazdım mesajı ama kendi kendimi alıntılamışım:1:
sen daha önce kullandın mı bu makinalardan ve hangi markadan memnun kalmadın
bu arada bende izmirdeyim:72:

ben anladım canım dert eme :9: ne güzel izmirin neresi??? aa bak izmirden arkadaş buldum kendime :61:

ben cihaz kullanmadım canım...

Son düzenleme:
kızlar bende sıze bısey sorucam tecrubelıler varsa yada bılenler yardımcı olsnnn.
dun cok arastırdım ama nebılım cok korkuyorum benım gogus ucum cok az ve bebek nasıl emıcek dıye dusunmekten kendımı alamıyorum..cıkar falan dıyorlar ama cıkmayanlarıda okudum cok zorlanmıslar ve hep kanamıs :14: ben kelebek uc alırım dıyorum ama baska bır onerı varmı bıde avent gogus ucu cıkartıcı buldum 89.99 fıyatıda baya pahalı ama elım hep gıdıyor almaya .

filizcim basıt bı yöntem gördum ebeden gögus ucunu o şekılde cıkarıyolarmış enjektörler varya onun iğne takılan uc kısmını kesıyosun enjektörun ilç ceken kısımnı oraya takıyosun asıl arkada kaln yerı göguse yerleştırip cektırıyosun yavasca böylece ucu çıkarıp bebegın agzına verıyosun anlatabıldım mı acaba:44:

çocuklara çift isim vermek sünnettir ahmet en sevdiğim isimlerden biri güzel bir seçim ve uzun isimler değil...benim oğlum olsa yusuf eymen düşünüyordum kız çocuğu için ise rumeysa adını lisedendir çok seviyorum kızım olsa adını koycam derdim inş. o günleride görürüm :)

benim oğlum yusuf eymen :3: kızımızada karar vermedik belki ahsen olur yada şevval yada ikball yada bambaşka bişey liste yapacam kura çekecem :27:

aynen benimde aklımda olan bir konu bu şimdi ben göğüs ucumu neye göre
kıyaslıycam aynı ürünleri bende netten gördüm ve merak ettim
bide ben emziren 2 kişiyi gördüm kocamandı yani böyle büyük
düğme kadardı ama sonlara doğru büyüyor dediler:53:

off valla okadar cok takıyorum kı bunu :43::43: napıcamı bılmıyorum drda sorucamm ..kelebek uc alıcam kesın bıde gogus cıkartıcı kucuk bır aparat var onuda alıcam baktım cıkmmıoo hala aventın o dedıgım seyı alıcam 89.90 olanı :2:
benım annemıne hıc yokmuss emdıkce cıktı dıo ama ılk cocuk tecrube yok nasıl emzırıcez kı kucuk bısey bızım karsı komsununda bıldıgın başparmagımın yarısı kadar var :52::52::52:

kızlar uzunnnn bir aradan sonra ben geldim:))))) nasılsınız bakalım? Biz kızımla çok şükür iyiyiz büyümeye devam ediyoruz:)

aynen benimde aklımda olan bir konu bu şimdi ben göğüs ucumu neye göre
kıyaslıycam aynı ürünleri bende netten gördüm ve merak ettim
bide ben emziren 2 kişiyi gördüm kocamandı yani böyle büyük
düğme kadardı ama sonlara doğru büyüyor dediler:53:

benimde aynı, sadece koyulaştı... ama bence o vakumladıkça büyüyecek :1:

filizcim basıt bı yöntem gördum ebeden gögus ucunu o şekılde cıkarıyolarmış enjektörler varya onun iğne takılan uc kısmını kesıyosun enjektörun ilç ceken kısımnı oraya takıyosun asıl arkada kaln yerı göguse yerleştırip cektırıyosun yavasca böylece ucu çıkarıp bebegın agzına verıyosun anlatabıldım mı acaba:44:
canım onuda dun okudum netten arastırırken .ıgneyı cıkartıp o cıkan ıgne yerınımı kesıcem onuda denerım mutlaka valla cok buyuk sorun o kanama acımasını gecctım ama nasıl emzırırım dıye cok dusunuyorum :50:

ilk doğduğunda direk mama verilen bebekler sonrada emme hususunda çok sorun yaşıyorlar çevremde bir kaç örneği oldu inş. sütümüz doğumdan sonrada hemencik gelirde bebişlerimiz ilk anne sütü ile dooyarlar...

eltımın dogumdan 3 gun sonra geldı canım ozamna kadar emıyo sanıyoduk azda olsa sut görunuyodu bırde uc sorunu vardı meger bebek susuz kalmış su verdıgımız halde bız mamayı sadece hastanede verdık sonra vermemıştık doktora gıttıgımızde susuz kalmış bebek dedı ve hastaneye yatırdı bı kac gun faln kaldı sonra sut geldı bebek ememedı sagıp verdık 3 ay kadarr sut kesıldı bunları gordugumden ben çok korkuyorum inş. öndenn gelır sutumuz

canım yazdıklarını okudum da çok mantıklı demişsin bende senin gibi düşünüyorum kısmetse bende bu ürünü alıcam eline ulaşınca da nasıl olduğunu anlatabilirmisin? :16: :16:
tabi canım deneyip bilgilerimi aktarırım.

nehar bende derece konusunda cok kararsızım bu markayıda duydum cok ii dıye.bıde braun cok ii dedıler ama nerden olculur nasıl olculur hıc anlamıyorummmmm
canım bi kulaktan bi de alından ölçer var her iki markada da var. Bu medisana medikal bir firma ürünün olduğu için biz bunu tercih ettik ama braun da iyidir. Kulaktan ve alından da sana kalmış. Benim kulaktan tercih etmememin sebebi, bebeğin huylanması, böyle alından olunca 5 cm uzaktan hiç rahatsız etmeden ölçme rahatlığı. Hem kulaktan ölçer için ayrıca aparatlar var sürekli onlardan da almak lazım. Benim arkadaş kulaktan almış beebk ateşler içindeyken kulağına sokunca basıyomuş çığlığı. Yine de sana kalmış e-bebek koduyla 65e geldi kaçırılmayacak bir ürün en ucuz 85-90a bulmuştum bu ürünü.

nehar bende braun nu sorcaktım onun aynı kalitedeki
ürünü kaç tl di?bu markada bende buhar mak.gördüm indirimdeydi
kararsız kalmıştım
canım o barun da 120-140 arasıydı.

abimler braun kulaktan ölçer aldı, 2-3 sn de ölçüyor çok kullanışlı memnunuz demişti. ama fiyatı yüksekmiş...

Çalışan anneler hariç niye biberon almayı düşünüyorsunuz ben anlamadım eğer emme de ve sütte bir sorun yoksa kucağımıza alıp emzirmiyormuyuz ben almayı hiç düşünmüyorum doğumdan sonra ihtşyacım olursa alıcam bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum benim bilmediğim bir şey de varsa bilgi verirseniz sevinirim.
canım inşallah biberona hiç ihitiyacımız olmaz. Ama yedek olsun ne olur ne olmaz diye 1 tane aldım ben. Aventin natural(anne memesine benzer olanından)Mesela 1 aylıkken felan rezene çayı verebiliriz

benim oğlum yusuf eymen :3: kızımızada karar vermedik belki ahsen olur yada şevval yada ikball yada bambaşka bişey liste yapacam kura çekecem :27:

allah hayırlı evlat etsin adı gibi güzel olsun inş. :) ne güzel belkim bir oğlumdda olur adını koyarım :) evladına güzel anlamlı isim koymak anne babanın görevidir isim koyarken anlamına dikkat edin bazen kuranda geçiyor diye isimler konuyor ama anlamları güzel olmayabiliyor hassas olalım hepimiz inş. bu hususta çünkü bebelerimizde ismini yaşantılarında yansıtabiliyorlar....

ben anladım canım dert eme :9: ne güzel izmirin neresi??? aa bak izmirden arkadaş buldum kendime :61:

ben cihaz kullanmadım canım...

35,5 tarafı ben sen?benim astımım önceleri çok şiddetliydi ama sonraları dr
kontrolünde fıs fısları kestik bide burun ameliyatıda oldum o da bnm astımı çok
tetiklemiş kronik sinüzit ve et vardı dr burnundan %80 nefes alamıyorsun demişti
bende gebe kalmadan halledeyim dedim sonra sonra astımım baya geçti
şimdi sadece keskin kimyasal kokulara karşı oluyor çamaşır suyu vs

ben bi ara çok araştırdım bu buhar makinalarını ama öyle içime sinen olmamıştı
ucuz bişeyde değil boşuna almayım bende yada bikaç kulananların yorumuna
bakayım kesin vardır kk da:kkk:

canım bi kulaktan bi de alından ölçer var her iki markada da var. Bu medisana medikal bir firma ürünün olduğu için biz bunu tercih ettik ama braun da iyidir. Kulaktan ve alından da sana kalmış. Benim kulaktan tercih etmememin sebebi, bebeğin huylanması, böyle alından olunca 5 cm uzaktan hiç rahatsız etmeden ölçme rahatlığı. Hem kulaktan ölçer için ayrıca aparatlar var sürekli onlardan da almak lazım. Benim arkadaş kulaktan almış beebk ateşler içindeyken kulağına sokunca basıyomuş çığlığı. Yine de sana kalmış e-bebek koduyla 65e geldi kaçırılmayacak bir ürün en ucuz 85-90a bulmuştum bu ürünü.

bende onu yazdım sana faceden az once medıkal bır urunmus bu senın aldıgın onu duymustum hastanelerde falanda kullanılıyormus. Bende kulaktan dusundum alından olcturmez belkı dıye .
Off dun gene kacırdım ben ındırımı alamadım :50: Eve 12 gecıyordu geldık kandıl dıye haftaya dusunuyum bakım bu urunu baya uyguna gelmıs

canım onuda dun okudum netten arastırırken .ıgneyı cıkartıp o cıkan ıgne yerınımı kesıcem onuda denerım mutlaka valla cok buyuk sorun o kanama acımasını gecctım ama nasıl emzırırım dıye cok dusunuyorum :50:

işe yarıyo canım bız denedık o yöntemı knama faln olmadı ama süt fazla olmadıgı için emzıremedı inş. sutler hemen gelirde bı şekılde ucu cıkarırız önemlı olan o

işe yarıyo canım bız denedık o yöntemı knama faln olmadı ama süt fazla olmadıgı için emzıremedı inş. Sutler hemen gelirde bı şekılde ucu cıkarırız önemlı olan o

inşallahhh canım ya en buyuk korkum o zaten ıns ucuda cıkar sutumuzde gelır

hamiş arkadaşlarım nasılsınız?
benim sarı bir akıntım var normalmi bilmiyorum yarın doktora sorucam gerçi
sizde varmı akıntı?
yarın ayrıntılı ultrasonum var inşallah herşey normal çıkar

Kızlar filize yazdım ama tekrar yazayım. Ateş ölçer olarak 2 marka bu işin uzmanı. Medisana ve Braun. Benim Medisana tercih etmemin sebebi medical bir ürün olması aynı zamanda çok fazla tercih edilen ve memnun kalınan bir ürün. Bi alından(şakaktan) ölçen var bir de kulaktan. Kulaktan tercih etmedim çünkü bebek uyurken rahatsız olabilir ve ayrıca her ölçümde ayrı başlık takmak gerekir hijyen açısından. Kulaktan ateş ölçer kullanan arkadaşlarım ölçüm yaparken bebeklerinin izin vermediğini özellikle uyurken rahatsız olduklarını söylediler. Hatta geçende bi arkadaşım aldı kızı 1 yaşında kulaktan ölçerken basıyo çığlığı dedi. Uzaktan ölçerde ise bebişleri hiç rahatsız etmemiş olcaz.
Diğer klasik koltuk altı dil altıları naçizane tavsiyem hiç almayın bile, alan kimse doğru düzgün kullanamıyor, özellikle uyurken ya da ağlarken bebeğe bu işkenceyi çektirmenin bi manası yok.
Tercih sizin canlarım, ben araştırmaları sundum. İçinize sineni alın. Umarım bunları sadece odasını, suyunu, mamasını ölçerken kulanırız:16:

Back
X