diğer başlığa yazmıştım ama burdan da sorayım
bu süt saklama kapları, başlangıç setleri niye alınıyor ben bilmiyorum yani gerek var mı ki?
bebek doğunca 6 ay sırf anne sütü verilecek sonuçta, neden biberona ihtiyaç olsun ki? :44:
alanlar hangi internet sitesinden aldılar ve neden?
daha doğar doğmaz almamıza gerek var mı?
bir de emzik pat diye gerekli mi?:44:
cnm kendi adıma açıklayım sana; benim bebklerim ikiz ve erken doğum olcak endometrosiz hastasıyım.bebekler malesef küvezde kalıcak. hastaneye sürekli biberonla anne sütü bırakıcaz. benim bikaç haftaya kadar yatışım olck doğuma kdar hiç kalkmıcam. ve bu sürede raporlu olcam. dolayısıyla doğum iznim de ki 8+8 16 haftalık iznimin 8 haftası doğumdan önce rapor kullandığım için iptal oluyor. ve bana sadece 8 hafta kalıyor. bebekler daha 8 haftalıkken anneme bırakıp işe gidicem. ve annem malesef biberonla besleyecek. ayrıca ikiz bebek olunca emzirme yetmiyor mama takvyesi oluyor. veya 2 bebekle bitap düştüğün için gece biberon kullnımı ikiz annesini bi prça rahatlatıyor. saklma kaplarınıda sütümü sağıp buzluğa stok yapıcam. biberonn başlığı bu kaplara da oluyor. ve direk bebekleri besliyebilcez. emzik konusunda da doğar doğmaz kesin alıştıracam inş. alırlar. çünkü 2 bebek bakmak inanın hiç kolay değil. buna mecburum
Selam kızlarrrrrBenim oğluşum sabah beni hani şu çokokrem reklamındaki hamile kadının bebeği varya, çokokrem istiyo da "Annneeeeeeee, bir kere vurunca bir kere iki kere vurunca iki kere" çokokrem isteyen hıh işte aynen öyle uyandırdı, koştuk çokokrem aldık yedik hemen
Neyse bu arada benim randevu 15.00 da az sonra çıkcaz dualar edin lütfeeeeeeeennn
Burcuhayal canım bizim cinsiyet taaa 1 ay önce değişti, burda ayılıp bayılmalarıma şahit olmadın mıBu arada biz Yağız istiyoruz. Deniz ismi de ön plandaydı. Ama kaygana bozuntusu erkek haberini duyunca kıza Irmak dediniz bu da Deniz olsun diyince uyuz oldum vazgeçtim. Ayaz kuzenimin oğlunun adı hayatımda bu kadar soğuk bi çocuk görmedim. İsimler kişiliklere de sirayet eder buna inanıyorum canım ama karar senin.
Nagecimm canım o ev sahibini Allaha havale et, pislik kadın, Antalya sıcağında ev aramanın da taşınmanın da ne demek olduğunu biliyorum, hele bi de hamilesin, emlakçıyla hallet kuzum,2 de temizlikçi tuttunmu tamam, biraz maddi açıdann zorlancaksınız ama bebiş ve kendin için mecbur. Allah yardımcın olsun
Berencim hadi gözün aydın darısı başıma.
burcaakkk sıra bizde inşallah güzel haberlerle geliriz.
filizzzzzzzzzcaann kocişi ikna edebilirsem Aziz bebe'ye de uğrayalım diyorum inşallah indirim devam ediyodur. Hastane çıkışını da ordan beyendim bi de![]()
aminnnn neharımmm inş.güzel haberlerle geliriz. sen benden öncegelirsin kesin. çok öpüyorummm dualarımmm hepimizzz içinnnn