2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Hahaha :)) bende esime diyorum.., mesela geronimos, fido dogurmus diyorum onlar kim be diyo :))))) kk diyorm hee oyle desene diyo.. sabah ariyorum varmi kk doguran diyo :)))))) Allahim yaa bizde boyleyiz iste.. bende merak ediyorum, her sabah giriyorum doguran varmii diye... feysten goruyorum direkt dusuyo bildirimler oraya yazdiklarinda ama burdan haberim olmuyo cogu zaman gec goruyorum telden girdigim icin:)

hehee... hepimiz aynı moddayız o zaman. bende eşime diyorum sürekli şu doğum yapmış bunun sancısı gelmiş falan. ne komiğiz :)

Benimki benden bıktığında git bak bakalim kkdan kim dogurmus diyo :) offf benim drum41. Haftaya kadar bekleri gelmezse suni sanci veririz dedi. Annem de daha gelmedi ruyasinda beni dogurmus goruyormus garibim ama erkek dogurmusum

Suni sancıyı kabul edicekmisin peki canım :26:

Kızlar merhaba. Bugün kontrolüm vardı tam 40 haftayı tamamladık bugün. Ama hala bende tık yok. İLk defa çatı muaynesi yapıldı hiç hazırlık yok dedi. Açılmam olmamış daha henüz. Bebeğin kalp atışları bugun net cıkmamıs yarın tekrar gıdıp nstye giricem. Uyuyo heralde dedi. 1 hafta daha bekleyelim bakalım belli olmaz belki açıklık olur dedi. O kadar çok istiyodum ki normal doğumu. Rabbim hayırlısını nasip etsin tabi herşeyden önce. Sezeryandan cok korkuyodum. korktuğum başıma geldi galiba :) o an açıklık yok diyince şok oldum ne diceğimi bilemedim. Nası açabilirim diyorum kadına :1: çok moralim bozuldu okadar hevesliydim ki normal doğuma..

Benimde aynı şekilde canım yaa ne nst de sancı var ne açılmam var ne bebek kanala inmiş pazartesiye kadar bekleyelim dedi kendiliğinden normal doğum olmassa suni sancı yada sezeryan dedi :5:

kızlar facede doğum yapan ivanka mı cidden çok merak ettim görümcesi ne yaptı acaba gelmemiştir inş.. çok karıştırıyorum orda kimin kim olduğunu anlayamıyorum isiler nickler birbirine girdi kafamda :)

Evet ivanka canım :52:

Aynen oyle canim.. bu arada alakasiz ama bisey sorcM.. kofte karabibersiz olurmu evde kalmamista :)))

Olur niye olmasın :52:

kızlar facede doğum yapan ivanka mı cidden çok merak ettim görümcesi ne yaptı acaba gelmemiştir inş.. çok karıştırıyorum orda kimin kim olduğunu anlayamıyorum isiler nickler birbirine girdi kafamda :)

evet kızlar ivanka doğum yaptı:) benden duymuş olmayın hastanede de cingar çıkarmış bırakmış çıkmış hastaneden:)) alem kız yaa:)

Evet ayni sekilde...valla ben bi elifezgiynin bide geronimosun adini falan biliyorum o kadar... nicklerinide yazsalar iyi olcak.. gerci o durumda pekde insanin aklina gelmez hani :) benim kuzum beni beklicekk bi an once yaziyimda mis kokulumun yaanina gdiiyim derim herhal:16:

canım emin olki ne yaptıklarının farkında değiller. yoksa seni yanlız bırakırlar mı kızma gelincede sitemli konuşma durumunu anlat bak artık sende annesin kıyabilirmisin yavruna. hem sen üzülünce bebeğin üzülür üzme meleğini. bak bu dönemde geçecek herşey daha iyi olacak. bebeğinle istediğin gibi ilgilene biliyorsun çok şükür. allah başka sıkıntı vermesin. canımmmm
farkında olunmuyacak bi durummu bu bilmiyorum kendileride yaşamış anlamaları beni yanlız bırakmamaları gerekti. biran evvel geçsin bu dönem. inşallah canımmm
gerçekten zor zamanlar canım umarım bu süreci çabuk atlatırız.
inşallahh çabuk atlatırız ilerde bugünlere güldüğümüz günler gelir inşallah.

benim sata gore dogum tarihim 28 kasım ama bebegımın gelışimi hep geride.. ultrason hep aralık dıyor başka bişey demiyor.. bu sayfada sona kalan ben olucam hissedıyorum artık kendı kendıme doguma gıdıyorum dıye haber veririm kendı kendıme endişelenırım falan.. :9: neyse siz gidin tek tek doguma ben cıkarken ışıkları kaparım :25:
beni güldürdün allahda seni güldürsün alemsin var ya :9:

Tugbaaa03 evet canim ilk dogumum suni sanciyla oldu ..
41+2 de ne sanci ne acilma vardi...
Bundadada aynisi olursa yine öyle olur , yeterki saglicakla gelsin minigim ..

Masallah ivankaya ..
Rabbim anali babali büyütsün ..
Hic dogurcak gobi degilim diyordu :).. Rabbim vakti gelen cikartiyor .. Kurtuldu ohhh
Darisi bize insallah

canım olurmu hıc oyle sey.dogum yapsakta mutlaka fırsat bulup sayfaya gırmeye calısıyoruz.emın ol dogum yapmayan herkesı cok merak edıyor ve destek olmaya calısıyoruz.mutlaka haberdar et.merak ederız.bu arada bebısının boy ve kılosu kac.

saolasın cnm eksik olma :38: en son pazartesi günü gittim 48 cm ve 2.950 gr dedi ama hep net rakam verdiği için guvenemıyorum biraz atıyo gibi doktorum... :44:

ayy kızlar o korku bende de var kaldı 12 gün kırk hafta olmasına ağrılarımda var ama açılma var mı yok mu bakmadılar da suni sancı ve sonunda sezeryan olmaktn bende korkanlardanım o yüzden hep dua ediyorum kızım bu aralar gelsin diye

bende varım cnm doğuramayan bide sezeryan olucam düşün kesin bi doğum tarihi alamadım doktordan..her defasında adet tarihinden emin misin diyo eminim kayıtlııı amannnn... başta 6 aralık dedi sonra 22 kasm dedi sonra kızım maşallah 4 kg olunca 10 15 güne gelir dedi tamam dedik en geç ayın 2 sinde burda temizlikler falan yapıldı hazırlanıldı gittik yok daha 14 ksım gibi haftaya gel dedi gittik bn ölüyom artık alsın diyon acılar falan yatmaktan sıkıldım gel çıkalım yukarı alıyım dese tamam diycem ama yok bu defa da 19 kasım gibi haftaya gel bakarız dedi ..bakalım bu hafta ne diycek 14 kasım doğum gün al artık diycem ay sürekli yatıyorum sağa yat sola yat artık kızımın üstüne yatıyomuşum gibi oluyo hele dün ne oturabildim ne yatabildim ne ayakta durabildim agla agla öldüm temizlikler yalan oldu .....amma da anlattım ya aslında daha çokkkkkk varda sıkmayım sizi kv konusu da bi dert:(

canım ya.. zor tabi insan okadar hayal kuruyo sonra kavusamamak cok kotu..
37 haftadan sonra gelişim tamamlanıyo aslında sadece kg alımı sürüyo e senın bebişin zaten maşallahı varmıs neden bekletıyokı kendı yogunluguna goremı ayarlıyo acaba :44: az kalmıs ınsallah değiştirmez tekrar.. planlı sezeryan işini sevıyorum valla kaç gunun kaldıgını bılıyosun bızımkı şans işi.. hazırlıksız yakalanma ıhtımalımız falan var.. kızımda 4 gun gec gelmişti ultrasonda 1 aralık dıyor bızımkı 3-4 aralık gıbı olcak sanki.. ablasının dogum gunude 4 aralık belkı ona spriz yapar :27:
anlat bacım anlat kımseye dökemıyoruz içimizi zaten burasıda olmasa.... :41:

Yuruyusumu yaptim geldim her yerim agriyo ya tecrubeli arkadaslara birsey sormak istiyorum 41. Haftaya kadar bekleyip hic acilma olmazsa suni sanciyi kabul etmek mantikli mi yoksa direk sezeryan mi istenmeli suni sanci ise yarar mi benimki daha kanala bile girmemis of yaa

Back
X