2013 Kasim Annelerinin Göbecikleri ve Onlarin Minik Mucizeleri :D

nehaar benim ablam yeğenime hamileyken karnından çok poposu büyüdü
otururken dikkat et diyodum..bebek poponda sanki ezilmesin diye hahaha..çok tatlı maşallah..
vahsisultan kocaman bi maşallah ne güzel çıkmış yaa benim hiç yok göbek :)
asyaeren foto çekmeme gerek yok seninkinin aynısı göbeğim
bizimkiler belimize doğru büyüyolar heralde:))

ahahahahahaaaa benimki de dötümde büyüyo ablanınki kız mıydı erkek mi. benim kız olan arkadaşlarımın poposu büyüdü hep ama

maşallaaahhh göbüşe de bebişe de canımmmmm

Hepimizin bebişlerine kocaman bi maşallahhhh

Sağol canım eninde sonunda çıkıcak göbüş geç çıkması daha iyi aslında

Amanın ne diyosun değişebilirmiki, ya biz resmen gördük pipiyi yarın gitcez bakalım dr ne diycek , benim göbek bayağı büyüdü ya hem enine hem boyuna , başka hiçbir yerimde kilo yok sadece göbek çıktı, popo aynı duruyor erkek olduğu belli diyorlar ama bakalım . 1 kg belki almışımdır 4,5 ayda almadığım için çok mutluyum

ahahahahahaaaa benimki de dötümde büyüyo ablanınki kız mıydı erkek mi. benim kız olan arkadaşlarımın poposu büyüdü hep ama

kızı oldu canım..düşün herkesin karnı çatladı ablamın sırtı çatladı
o derece büyüdü poposu hahaha..
sende unutma çok kilo alırsan sırtınıda yağla:)

Merhabalar ben de bugün araniza katildim, toplamda kac kilo aldiniz ? Benim hic bulantim olmadi bir de hamile kalinca kullandigim diyabet ilacini da biraktim ve sonuc olarak 5 kilo aldim. Sizlerde durum nasil?

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 720738

kızlar buda benım gobegımmm ama sabahki

Eki Görüntüle 720899 Bu da benle kızım :)) popomla dalga geçeni fururummmmmm

İşte benim göbüşümmm

Benim velet minyatür olacak galiba
Eki Görüntüle 720959

kızlar maaşşşaallahh göbüşlerinize bebeişlerinizeeeee

kızı oldu canım..düşün herkesin karnı çatladı ablamın sırtı çatladı
o derece büyüdü poposu hahaha..
sende unutma çok kilo alırsan sırtınıda yağla:)
ayy cok güldüm buna yaa :)))) yagli gürese cikar gibi :)) her yeri yagliyalim biz garanti olur canim.
Merhabalar ben de bugün araniza katildim, toplamda kac kilo aldiniz ? Benim hic bulantim olmadi bir de hamile kalinca kullandigim diyabet ilacini da biraktim ve sonuc olarak 5 kilo aldim. Sizlerde durum nasil?

ben henüz 1 kilo aldim ama göbegim büyüdü :)

buda benim 16 haftalık bebişim cinsiyetimiz 9 gün sonra belli olacak inşallah randevumuzda 6 haziranı iple çekiyoruzzz

maşallah herkezin göbüşleri baya büyümüş benim akşamları çıkıyo sadece 3. hamilelikte daha çabuk belirgin olur diye biliyorum ama benim yanlarım doluyo :) 2 gündür hareketlendi maşallah Nazar yerinde durmuyo

ne guzel hepınızın gobuslerı kocamn olmus benım normaldede hıc gobegım yoktu cok azcıcık var sımdıde bu 12 haftalık buda 15 haftalık falan yemek yemıs sısmıs gıbı sadece banamı oyle gelıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…