- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
oğluş o oğluşşş
bende çekip koyucam yarın inşallah :) böle ayaktayken göbiş var ama sırt üstü yatınca dümdüz oluyo göbiş möbiş kalmıyo bende :)
teşekkür ederimmmm canımmmmaşallah çok tatlı çıkmış:)
oyy kız da olsa severiz onun her bişeyiniiiayyy hadi inşallah hislerimde yanılmıyorumdureğer kuzum kızsa çok kızıyodur bize ama dr da kesin bişi deseydi içim rahat ederdi artık ay sonuna net der herhalde
erkek gibi kız doğurcam teyzesikızz göbüş aynı oğlan göbüşü yaw
maşallahhh sizeeeebi kısmı göbek ama dsfkmksafms
Cok tatli ve senin gobusun ne guzel minnakk :)) allahim ben 5 aylik gibiyim :)).. 2. bebek diye erken cikti sanirim .. Kilom ayni 51:))
Bu lcw denmi canim , arkadasim turkiyeye gidiyor , bende ismarladim ordan birtane ,
:))) asyam ilahi çok güldüm.. tadını çıkar yüzüstü uyumanın o halde.. sonra bebiş nereye isterse oraya yatıcan..:)))
canımsın senn ne güzel yazmışsın öyleemaşallah yerim ben o çıkmaya çalınşan göbeğin içinde ki bebişi benim kini bi görsen 6 aylık göbeği sanırsın saolsun beşimi yıllardır bırakmayan bi göbeğim var hamile kalalı daha kilo almadım ama biraz çıktı galiba
canım cok yakısmıs bende gormustum bu badıyı gule gule gıyın
Eki Görüntüle 704805 bu da bizzz :))
yok yahu olurmu öyle şey :))
benimde pek yok gibi..
içimiz geniş bizim :))
maşallah çok tatlı çıkmış:)
koy tabi yavrum yaaaa görelim gözümüz gönlümüz açılsınbende çekip koyucam yarın inşallah :) böle ayaktayken göbiş var ama sırt üstü yatınca dümdüz oluyo göbiş möbiş kalmıyo bende :)
heeh benimkinin aynı yalnız değilmişim
evet canım 5 kilo alınca böle oluyor
kızlarrrrr buda benim göbüş +bebişim
Ayrı ayrı hepinize maşallah diyorum, devam fotolarınıda merakla bekliyorum ona göre haaaaa
ayoool ne bilim geniş galiba ama küçük olunca komplek yaptım. o göbekte büyük 3 bardak su ve kocaman bir öğlen yemeği de vardıyoksa daha düz. yok yok ben üstüne yattım basıldı bu çocuk daraldı.
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?