2013 Kasim Annelerinin Göbecikleri ve Onlarin Minik Mucizeleri :D

bende çekip koyucam yarın inşallah :) böle ayaktayken göbiş var ama sırt üstü yatınca dümdüz oluyo göbiş möbiş kalmıyo bende :)

maşallah çok tatlı çıkmış:)
teşekkür ederimmmm canımmm

ayyy hadi inşallah hislerimde yanılmıyorumdur eğer kuzum kızsa çok kızıyodur bize ama dr da kesin bişi deseydi içim rahat ederdi artık ay sonuna net der herhalde
oyy kız da olsa severiz onun her bişeyiniii

kızz göbüş aynı oğlan göbüşü yaw
erkek gibi kız doğurcam teyzesi

bi kısmı göbek ama dsfkmksafms
maşallahhh sizeeee

Cok tatli ve senin gobusun ne guzel minnakk :)) allahim ben 5 aylik gibiyim :)).. 2. bebek diye erken cikti sanirim .. Kilom ayni 51:))
Bu lcw denmi canim , arkadasim turkiyeye gidiyor , bende ismarladim ordan birtane ,

yaa benim de kilo ayni ama gobek 5 aylik gibi hahaha disarda herkes bakiyor artik DDD ben de lcw'den kardesime ismarlayacagim bu hafta falan artik,postalayacak bana,

canımsın senn ne güzel yazmışsın öylee

canım cok yakısmıs bende gormustum bu badıyı gule gule gıyın

sağol canım benim. sizlerde koyun da birbirimizi görelim

Neharcımmm ne güzel bir göbüş böyle maşallah sana

Ayrı ayrı hepinize maşallah diyorum, devam fotolarınıda merakla bekliyorum ona göre haaaaa

yok yahu olurmu öyle şey :))
benimde pek yok gibi..
içimiz geniş bizim :))

maşallah çok tatlı çıkmış:)

ayoool ne bilim geniş galiba ama küçük olunca komplek yaptım. o göbekte büyük 3 bardak su ve kocaman bir öğlen yemeği de vardı yoksa daha düz. yok yok ben üstüne yattım basıldı bu çocuk daraldı.

bende çekip koyucam yarın inşallah :) böle ayaktayken göbiş var ama sırt üstü yatınca dümdüz oluyo göbiş möbiş kalmıyo bende :)
koy tabi yavrum yaaaa görelim gözümüz gönlümüz açılsın

kızlarrrrr buda benim göbüş +bebişim

Eklentiler

• $Fotoğraf1374.webp
    5 KB · Görüntüleme: 118
  • $Fotoğraf1375.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 132

bende seninle avundum işte..
aynıyız:))
benim gibi yaya yaya otur karnını ..azıcık çıkıyo mutlu oluyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…