- 18 Mart 2012
- 6.598
- 7
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
canımm anne-kız güle güle giyinçok tatlıymış kızının kıyafeti. benim oğlum olacak ben ona şirin şeyler giydiremiyecem ama olsun, küçük osman gibi bahçıvan giydirirm bol bol
Oyy kızlar ne tatlı şeyler almışsınızben daha bişey alamıyom korkudan herhalde doğcak Allahın izniyle ben ancak öyle cesaret edebilcem donsuz kalırsa şaşırmam
Eki Görüntüle 705654 Eki Görüntüle 705655
kızlar dün dayanamadım oğluşuma bunları aldım konversleri kendim ördüm şimdi yelek örüyorum :)
Kızlar bakın oğlumun teyzesi ne göndermiş bize. Çok duygulandım valla... ilk hediyem bu benimmmm
Eki Görüntüle 716828
Çok güzelmiş canım iyi günlerde giydir
kız niye öyle diyosun gömlek giydiricen birde papyon takıcan yakasına bak gör şirinlik nasıl oluyormuş :)
sağlıkla doğsunda biz onu pamuklara sarar sarmalarız:) gerekirse hastaneye kargoyla toplu kıyafet yollarız :)
Bende kesin olmadığı halde dayanamadım aldım kızçeme
Eki Görüntüle 722913 Eki Görüntüle 722914 Eki Görüntüle 722915
yaw olmuyor
çok büyük diyor resimler için
çok şekerler yaaa :103::103::103:
Dosya farklı kaydet de dosya türünden jpg yi seç kaydet bide öyle dene bakalım
Bende kesin olmadığı halde dayanamadım aldım kızçeme
yerm bennn bunları kızzzzz çok şekerlerrrr. Dolabın en iyi yerine ass
gelecek ay pipi peyda olursa işte o zaman başkasına şeker etcem gerçi
yer teyzesi o kızçenin cicileriniiiii yerrrrrBende kesin olmadığı halde dayanamadım aldım kızçeme
bende hamile kalmaya çalışırken bir mont almıştım montu görüp gelsin bebeğim diye kız montuydu şuan tuttu değişmezseolsun daha 1.çocuk istersen sakla belki 2.kız olur.Ben lise bitince bebek pantolonu görmüştüm pembesi de mavisi de vardı ,annem pembesini al dedi,içime mi doğmuş ne oğluşum olacağı mavi almıştım. Allah herkesin gönlüne göre versin çok fazla kaptırma o zaman kendini hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?