2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

kızlar bende aldım korka korka ama dayanamadım mınıcık ablam dıo bıde cocuk 4 kılo dogarsa hayatta olmaz
saglık olsun ama fırfırları cok hosuma gıttı kadife bide sıcak sıcak gıyer ınsallahhh

canımm anne-kız güle güle giyin çok tatlıymış kızının kıyafeti. benim oğlum olacak ben ona şirin şeyler giydiremiyecem ama olsun, küçük osman gibi bahçıvan giydirirm bol bol

kız niye öyle diyosun gömlek giydiricen birde papyon takıcan yakasına bak gör şirinlik nasıl oluyormuş :)

Oyy kızlar ne tatlı şeyler almışsınız ben daha bişey alamıyom korkudan herhalde doğcak Allahın izniyle ben ancak öyle cesaret edebilcem donsuz kalırsa şaşırmam

sağlıkla doğsunda biz onu pamuklara sarar sarmalarız:) gerekirse hastaneye kargoyla toplu kıyafet yollarız :)

Kızlar bakın oğlumun teyzesi ne göndermiş bize. Çok duygulandım valla... ilk hediyem bu benimmmm

gelecek ay pipi peyda olursa işte o zaman başkasına şeker etcem gerçi

Olsun daha 1.çocuk istersen sakla belki 2.kız olur. Ben lise bitince bebek pantolonu görmüştüm pembesi de mavisi de vardı ,annem pembesini al dedi,içime mi doğmuş ne oğluşum olacağı mavi almıştım. Allah herkesin gönlüne göre versin çok fazla kaptırma o zaman kendini hayırlısı olsun

bende hamile kalmaya çalışırken bir mont almıştım montu görüp gelsin bebeğim diye kız montuydu şuan tuttu değişmezse

Selam kızlar benimde Allah izin verirse kızım olacak ama henüz birşey almadım korkudan, sizlerde görünce imrendim valla alınca hemen eklerim resimleri.Öpüldünüz.

bunlar da anneannesinin minigimiz icin Turkiye'den yolladiklari, battaniye de yapmis uzeri cicek ve ugurbocekli ama onu ekleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…