- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.181
Eki Görüntüle 830953 teyzesinin hediyesi
oldu galiba :)
Allah razı olsun, çok şükür paintte küçültünce oldu ancak
Eki Görüntüle 830970 bu da bir diğer teyzesinin hediyesi mevlüt takımının üstü
Eki Görüntüle 830971
Eki Görüntüle 830972
Eki Görüntüle 830974
Eki Görüntüle 830975 kapı süsümüz
Eki Görüntüle 830976
İyi gunlerde giyinsin insallah, bu arada kapi susu harika
Bence büyük diye oluyor. paintle aç yeniden boyutlandır de. %25 ine küçült. ben öyle yapıyorum oluyo.
kızlar bebişlerin cicileri şahane gerçekten...ama benim kafam uyku tulumuna takıldı..malum ilk zamanlar yorgan battaniye tehlikeli arkadaşım kolsu ve ayaksız 3-6 ay uyku tulumu almış giydirmesi çok kolay diyor ama kolları üşümez mi siz ne aldınız...
henüz bitmedi ama odamızın eşyaları
Eki Görüntüle 830953 teyzesinin hediyesi
oldu galiba :)
Allah razı olsun, çok şükür paintte küçültünce oldu ancak
Eki Görüntüle 830970 bu da bir diğer teyzesinin hediyesi mevlüt takımının üstü
Eki Görüntüle 830971
Eki Görüntüle 830972
Eki Görüntüle 830974
Eki Görüntüle 830975 kapı süsümüz
Eki Görüntüle 830976
Çoook güzeller. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...
Bu da benim oğluşumun odası teyzeleri
hepsi çok güzel güle güle kullansın oğluşun:)
kızlar bebişlerin cicileri şahane gerçekten...ama benim kafam uyku tulumuna takıldı..malum ilk zamanlar yorgan battaniye tehlikeli arkadaşım kolsu ve ayaksız 3-6 ay uyku tulumu almış giydirmesi çok kolay diyor ama kolları üşümez mi siz ne aldınız...
Teşekkür ederim canım inşallah daha güzelleri sizin olur :) Bizde çok pahalıya kaçmamaya çalıştık. Daha 1 yıllık evli olduğumuz için düğün, eşya borcu derken maddi yönden ister istemez sıkıntıya giriyor insan. Park yatağını annem aldı mesela. 225 oyun parkı + 75 iç yatağı 300 TL. tuttu.
Mobilyada da normalde Çilek mobilyanın çok pahalı. Dolap+şifonyeri 450 TL tuttu internetten sipariş ettik başka bir markanın. Halısı 110 TL tuttu. Lambası 15 TL Yani bi oda takımı da alsaydık 1000 TL.den aşağı olmuyor zaten. Böyle istediğimiz gibi parça parça aldık ama daha uygun oldu diye düşünüyorum. Bazı bebek oda takımları var o kadar hoşuma gidiyorduki o beyazlar falan ama bütçemiz için oldukça pahalıydılar. Bizim odamız biraz bebek odasından çok ileriye dönük oldu. Büyüdüğünde de kullanabilsin diye böyle bi seçim yaptık. Her bebek nasibiyle gelir derler ya Allah yardım eder sakın sıkma canını zaten başlarda odaya ihtiyacı olmayacak hiçbirinin. En kısa zamanda sizinde olur inşallah :)
Yeni doğduğunda ince polar battaniyeler ve penye battaniyeler güzel oluyor. Bir kaç kat örtüyorsun. Kalın örtemedim hem çok büyük geldiler hem de kenarları tam kapanmadı. Çok soğuklarda torba uyku tulumu çok kullandım, hem rahat hem kullanışlı. Bu sene de denedim ama kız korktu çok ağladı, ayakları kapatmak olmadı ben de kollu bacaklı kalın uyku tulumlarından aldım. Artık özgürüz.
BEBE UYKU TULUMU %100 COTTON bebek ürünleri GittiGidiyor'da 95534643 şekil buna bensiyor ama kalıncanım resmini koysan veya bir link koysan tam olarak nasıl bir şey? yenidoğanlar için ideal mi?
Eki Görüntüle 832118 Oğluma yaptığım kapı süsü
Eki Görüntüle 832121
Eki Görüntüle 832122
Eki Görüntüle 832123
Eki Görüntüle 832124
Eki Görüntüle 832125
Eki Görüntüle 832126
Eki Görüntüle 832127
Eki Görüntüle 832131
Eki Görüntüle 832130
Eki Görüntüle 832133
xNeharx hatırladın mı beni :) Senin kızın olacak diye hatırlıyorum ben demek yanlış hatırlıyormuşum. Nasılsın oğluşun nasıl? Bu arada Yağız ismine bayılırım :) he bi de ben de hamileyim 8 haftalık :)dua et bana olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?