2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

kızlar bebişlerin cicileri şahane gerçekten...ama benim kafam uyku tulumuna takıldı..malum ilk zamanlar yorgan battaniye tehlikeli arkadaşım kolsu ve ayaksız 3-6 ay uyku tulumu almış giydirmesi çok kolay diyor ama kolları üşümez mi siz ne aldınız...

canım beklenen doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor. sağlıkla gelsin inşallah kuzucuklar.
kolsuz oluyor o uyku tulumları zaten ama bebeğin kollarını çıkarmıyorsun benim bildiğim, gövdesinin yanında olacak.
bana hediye kardeşim almış ama 6-9 aylık ve çok büyük. çocuğu koysam alta kayar diye ben de kullanamayacağım sanırım şimdilik.
ilk zamanlar neyi nasıl örteceğiz soruyorum bilenlere alay ediyorlar benimle, ama bilmiyorum vallahi

halımız eksik kalmıştı çilekten aldık yine odamıza uygun.250 tl idi.bavulumuz da moranne mor delisi olunca kızçem nolcek acep...normal satış fiyatı 250 tl pierre cardin.ama ben yakın bir tanıdıktan aldım neredeyse yarı fiyatına verdi.kapı süsünü en sadelerinden birini sectim.çok şirin geldi gözüme..tül yerine de pembe kurdele aldım kapıya bağlamak için..süsü 35 tlye aldım şark handan.şeker yastık ta takı yastığıymış.çok şirin geldi bana süs olarak aldım bu devirde takı ne kadar gelir ki dimmmiii

Eklentiler

• $2013-10-09 20.23.48.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 65
  • $2013-10-09 20.24.28.webp
    10 KB · Görüntüleme: 56
  • $2013-10-09 20.25.25.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $2013-10-09 20.24.13.webp
    27 KB · Görüntüleme: 68
henüz bitmedi ama odamızın eşyaları

Eklentiler

• $2013-09-28 14.17.28.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 81
  • $2013-09-28 14.17.57.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $2013-09-28 14.18.11.webp
    14 KB · Görüntüleme: 54
  • $2013-09-28 14.18.24.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 70

Yeni doğduğunda ince polar battaniyeler ve penye battaniyeler güzel oluyor. Bir kaç kat örtüyorsun. Kalın örtemedim hem çok büyük geldiler hem de kenarları tam kapanmadı. Çok soğuklarda torba uyku tulumu çok kullandım, hem rahat hem kullanışlı. Bu sene de denedim ama kız korktu çok ağladı, ayakları kapatmak olmadı ben de kollu bacaklı kalın uyku tulumlarından aldım. Artık özgürüz.

yataklarımız hazır çok şükür.bikaldı hastane cantamızı hazırlamak
park yatak yaza kadar benim odamda kalacak..yaza odasına geçicek kızçem..
bu arada park yataktaki nevresim takımı annemin 38 yıl önce rahmetli abim için yaptırdığı takım..ikimizde kullanmışız..şimdi sıra kızçemde

Eklentiler

• $DSCN5414.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 89
  • $DSCN5415.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 74

tatlım ablamda senin gibi yaptı dolabını şifon yerini falan başka bir yerden aldı.. bizim ufalık büyüyüncede yatağı nevresimi arabası takım olarak çilekden aldı. en mantıklısını yapmışsın güzel günlerde kullanın inşallah bebişinle.

canım resmini koysan veya bir link koysan tam olarak nasıl bir şey? yenidoğanlar için ideal mi?

Son düzenleme:

xNeharx hatırladın mı beni :) Senin kızın olacak diye hatırlıyorum ben demek yanlış hatırlıyormuşum. Nasılsın oğluşun nasıl? Bu arada Yağız ismine bayılırım :) he bi de ben de hamileyim 8 haftalık :) dua et bana olur mu?

çiçeğimmmmm unuturmuyum seni, hep aklımdaydın..Bu aralar mesaj atacaktım ben de sana kalp kalbe karşıymış..Hamile takvimine baktımm nasıl sevindim nasıllll anlatamam gözün aydın canım benimmmm, meleğini sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallaahhhhhh, dualarım seninle olacak...teyzesi benim oğluşum kandırmış bizi, doğru hatırlıyosun 12. haftada kız dediler 16 da oğluş olduğunu öğrendik Umarım iyisindir kv durumları ne alemde, evi ayırabildinmi?? çok çok öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…