2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Çok araştırdıktan sonra bu çantayı aldım kızlar. Aslında Okiedo diye bir markanın çantaları çok hoşuma gitti ama 150 tlden başlıyor en basitleri ,onu alacağıma gider Guessden Tommyden çanta alırım kendime az daha koyarım da üstüne diye düşündüm.
En son bu çantayı aldım,baya da ucuza aldım 55 tl, unnado . com'dan.

Bravo sana, ne kadar guzel yapmissin:) gule gule taksin sapkasini insallah

sağol canım

ben de stylo kampanyasından unnado'dan almıştım ama gelen çantayı pek beğenmedim açıkçası. seninki daha güzelmiş canım, iyi günlerde kullan.
ben de 55 tlye mi ne aldım 5 tl de kargo ücreti vardı 60a geldi.
hakikaten guessten tommyden biraz daha koyup almak daha mantıklı, ben de okiedogtan beğenmiştim. ama bebek çantasının kralı olsa ne yazar :)

Bu arada hastanede oda süsletmek istersek Vip doğum paketi almamızı söylediklerinde (ki bu paket 1500 tl)

bu işi biz kendimiz yaparız demiştim eşime, sonrasında gittigidiyordan bunları sipariş ettim :

6 mt kapı süsü için mavi tül = 12 tl

yine kapıya tülün ortasına gelecek şekilde asmak için kapı süsü= 35 tl

odanın muhtelif yerlerine takmak için IT'S A BOY yazan balonlar 20 adet= 5 tl

Yine odanın muhtelif yerlerine asmak için 15*14 strafor nazar boncukları 4 adet= 20 tl

Bunu da evde dış kapıya asmak için aldım 3,5 tl

Yani toplamda oda süsleme işi bize 75.5 tl ye geldi

YAA ,çok mu kötü cidden, benimkisi gelmedi henüz, ama üzüldüm şimdi

Yani toplamda oda süsleme işi bize 75.5 tl ye geldi

canım en iyisini yapmışsın da, ben eşime süsle bak diyorum, o hayatta yapmaz biliyorum, o nedenle tül mül almadım, daha ucuz ama kalkıp da onunla mı uğraşacağım der, ben de kalakalırım diye git süslet dedim :)))
ama kapı süsümüz adına özel olsun istiyordum o nedenle yaptırdım ama eklemiyor nedense resmi yaa gıcık oldum

YAA ,çok mu kötü cidden, benimkisi gelmedi henüz, ama üzüldüm şimdi

benimki kötüydü, rengi gri ama seninki daha güzel bence. üzülme üzülme güzel gözüküyor inan benimkinden güzel gözüküyor.
bak benimki bu,
rengini görmeden aldım füme seçeneğini tıklayınca meğer buymuş. keşke siyah alsaymışım

Aslında seninki de güzel görünüyor, aman sırtımızda paralansın napiim, alırız yenisini

Özellikle sezeryanla doğum yapacak olan arkadaşlara tavsiyem bir gün önceden süt arttırıcı içecekleri içmeye başlayın ben ilk doğumdan sonra humana steel tee yi kullandım faydasını hemen gördüm ama geç kalmıştım.O yüzden bu sefer doğumdan bir gün önce içmeye başlayacağım doğum çantanızda da bulunmasında fayda var...

kv nin yanında oldugum için sadece beşik aldım yerim yok çünkü nasıl teyzeleri :)

Eklentiler

• $13100015.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 64

bu heycanlı bekleyişinizde size yardımcı olmak isterim...kişiye özel tasarımlar...facebook dan şekerli dünyamı inceleyebilirsiniz....tanıtım amaçlı fiyatlarımız uygundur....

mozilla firefoxta açıyorum, daha önce de böyle açıyordum ama resimler mi büyük bilmiyorum ki.. cepten çekiyorum ama..
nasıl küçültürüm?

cnm ya resimleri çekerken düşük çözünürlülükte çekeceksin ya da bilgisayarda resimleri açıp düzenleyeceksin.
Resimleri Windows Live Fotoğraf Galerisinde açınca sol üstte düzenle var, oraya tıklayınca düzenle menüsünde yeniden boyutlandır var. Ordan küçültebilirsin. (Çok uzattıysam kusura bakma, yılların alışkanlığı, 10 senedir bilgisayar öğretmenliği yapıyorum da)

teyzesinin hediyesi

oldu galiba :)
Allah razı olsun, çok şükür paintte küçültünce oldu ancak

bu da bir diğer teyzesinin hediyesi mevlüt takımının üstü

kapı süsümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…