Kızlarr noluyo üstünüze ölü toprağı atılmış gibi çıkmadık candan umut kesilir mi hiç bir kalkın yerinizden yılgınlık yok ben de zaman zaman korkuyorum ama sonra kendimi rahatlatıyorum hemen bu meşakatli bir yol ama sonu çok güzel unutmayın
Kızlarr noluyo üstünüze ölü toprağı atılmış gibi çıkmadık candan umut kesilir mi hiç bir kalkın yerinizden yılgınlık yok ben de zaman zaman korkuyorum ama sonra kendimi rahatlatıyorum hemen bu meşakatli bir yol ama sonu çok güzel unutmayın
Bebişim biliyorum yapamıyoruz ama şöyle bi taktik denesek..1 ay hiç aklımıza takmıyalım,hatta konuşurkende başka şeylere yönlendirelim kafamızı..Biliyorum zor ama çok örnek var kafamıza takmadıgımz ay hamile kaldık diyolar..
kendime uyacak bir topik ararken bu konunu açılması hoşuma gitti
kasım sonunda bende bu haberi almak istiyorum. klomeni ilk defa kullandım. bakalım bende etkisi nedir göreceğiz...
bir de böyle tablo felan yapıyorlar ya hoşuma gidiyo,kim hamile, kimin bat ne zaman...
Kafaya taksanda takmasanda bu gerçekle yaşamak zorundayız stresli olacak elbet ama kendini ne kadar rahat bırakırsan o kadar iyi bunu hepimiz biliyoruz imkansız diye birşey yoktur bu dünyada ben inanmıyorum sadece allah izin verecek ve olacak hepsi bu o yüzden ben kısmen daha rahatım size nazaran galiba tevekküle inanıyorum ben evet içim yanıyor çocuk için heleki istemeden yaptığım bir işlem sonucu daha kötü yangın var içimde ama pişmanlıklarla yaşamam gerektiğini hatırlatıyorum kendime rabbim inşallah bir tane daha verecek diyorum vermezse taktir ilahi diyorum allah kızıma ömür versin diyorum hep sana gelince forever adını bilmiyorum kusura bakma çevreyi boşver kimin ne dediğinin bir önemi yok sen yaşarsın bu hayatı birgün herkes evini kapatır ve sen kalırsın bu hayatla başbaşa sen kendini rahat tut olucak inan buna tedaviyle yada normal hiç fark etmez ama olcaka kendini buna inandır
benim bat 29 kasım yaz arkadaşım müjdeli haberler paylaşalım inşallah ciddi anlamda bu ay 2. Deneme olacakişte burası tam sana göre ,tablo istiyorsan hemen yapalım canım seni mi kırıcaz ,batın kaç senin ?
Bende tevekkül ediyorum özlem ,rabbime bırakıyorum ,çok dua ediyorum bende ,ama bir yandan da içim acıyor hep ,bir yanım eksik gibi ,ben kızıma hamile iken yine kk da idim ,burada yazıştık paylaştık arkadaşlarımıla ,şimdi hemen hemen hepsi 2. Yi doğurdu .çok heves ediyorum ,ilk gebeliğim çok tehlikeli kanamalı ve sürekli istirahatli geçti ,bişey anlayamadım,şimdi artık daha rahat olurum tecrübeliyim artık diyorum ,tadına varayım istiyorum ,bebek özlüyorum :2:
Forever ve özlem sizde batı söyleyin tablo yapalım ..
Merhabalar ben de aralık ayında çocuk istiyorum inşallah. Aslinda epeydir beyin olarak istiyoruz ama henüz denemedik. Ogretmen oldugum icinbyaz tatilinde dogmadin eylül gibi dogsun istiyorum ama mevlam cerir mi bilmem. Bazen diyorum ki kasimda bi denesek mi ? Doktora gittim 2 kere. Muayene oldum. Doktorum bi sıkıntı yok dedi ama kanda tsh im im yüksek cikti. 1 bucuk aydir tiroid hapi kullaniyorum. Dahiliye doktoru da tsh degerinden yumurtlamani dolayisiyla hamile kalmani engelleyebilir dedi. Insallah olmaz öyle bisey.bilemedim bu ay bi denesem mi bebis icin acaba ? Bi de ev tasicam
merhaba canlarım
33 yaşındayım ,yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum ve bir bebeğim olsun istiyorum,fakat malesef her ay hüsran ,bu aydan da ümidimi kestim sayılır ,artık aralık ayına kaldı umudum, olmadı sonraki aylara artık.ben pco hastasıyım ,fakat adetlerim 5 yıldır düzenli ,son 2 adette ise düzensizlik başladı.
doktora gittim fakat birşeyin yok denemeye devam denildi ,tedaviye başlamak istiyorum ama çalıştığım için izin alma sorunum var ve birtürlü başlayamadım ..
sizlerde gebe kalmak istiyorsanız bu yolda tecrübe tedavi ve yöntemlerimizi paylaşıma varmısınız ..
haydi bakalım topiğimiz hayırlı olsun ...bol paylaşımlar ..
canım topiğin hayırlı olsun.bende 30 yaşındayım endometriozis hastasıyım 15 aydır çocuğum olmuyor.1 aşılama oldum negatif.aralıkta tüp bebek yapılacak umarım yeni yıl bize bebeklerimizi getirir
hoşgeldin canımmmm...
allah tez zamanda kavuştursun inşallah yavrularımıza ..listeye alıyorum seni bat kaçtı ?
canım topiğin hayırlı olsun.bende 30 yaşındayım endometriozis hastasıyım 15 aydır çocuğum olmuyor.1 aşılama oldum negatif.aralıkta tüp bebek yapılacak umarım yeni yıl bize bebeklerimizi getirir
hoşgeldin canım ;
bende hep şu zaman olsun bu zaman olsun diyordum tam 1,5 yıl sonra kalabildim ,şimdi de 1 yıldır tekrar deniyoruz ..zamanlama ile malesef olmuyor ,hem tsh sorunu da varmış bence bir an önce başlayın siz ,sonra allah korusun olmaz molmaz bütün hesaplar karışır ,tabi ilk deneme ile hamile kalan çok ama artık bu devirde çok zor oldu malesef gebe kalmak ..
Dogru diyosun canım. Ben de cok kararsiz kaldim. Tsh sorunu olan var mi ben gibi.tsh cikalidan beri adet duzenim bozuldu. 28de olurdum.3-4 gün gecikiyo simdi. Bi de ben esimi de besiye aldim. Adam isyan etcek yakinda. Incir ceviz yumurta yediriyorum her sabah. Aksamlari da havuç suyu. Baska nelerin faydasi var kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?